Ταπετσαρίες Γλυφάδα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

6 λόγοι για να διακοσμήσεις τον χώρο σου με ταπετσαρίες τοίχου

Ψάχνεις έναν όμορφο και εύκολο τρόπο να διακοσμήσεις τους τοίχους του σαλονιού σου; Θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο από έναν απλό ελαιοχρωματισμό; Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι η λύση που ψάχνεις.

Οι ταπετσαρίες έχουν κάνει δυναμική επανεμφάνιση και προτιμώνται από πάρα πολλούς διακοσμητές. Αποτελούν πλέον μια από τις καλύτερες επιλογές για το σπίτι και όλο και περισσότερος κόσμος καταφεύγει στην τοποθέτησή τους.

Οι εξειδικευμένοι διακοσμητές της πλατφόρμας μας, έχουν τοποθετήσει χιλιάδες ταπετσαρίες τοίχου σε σαλόνια και κρεβατοκάμαρες, δίνοντας μία ιδιαίτερη πινελιά και μοναδικότητα στον χώρο.

Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες διακοσμητές μας, τους λόγους που πρέπει να διαλέξεις τις ταπετσαρίες τοίχου ως διακοσμητικό στοιχείο για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρου:

 • Υπάρχουν άπειρα και εντυπωσιακά σχέδια τα οποία δεν μπορείς να πετύχεις με έναν ελαιοχρωματισμό.
 • Πέρα από τα διάφορα χρώματα, υπάρχει ποικιλία και στις υφές που μπορείς να δώσεις στον τοίχο σου.
 • Μια ταπετσαρία τοίχου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανθεκτική καθώς με ελάχιστη φροντίδα μπορεί να αντέξει το διπλάσιο και τριπλάσιο χρόνο από έναν ελαιοχρωματισμό.
 • Η τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου μπορεί να καλύψει ιδανικά ατέλειες που υπάρχουν στον τοίχο και να αποφύγεις τα κόστη επισκευής.
 • Επιλέγοντας το κατάλληλο σχέδιο στις ταπετσαρίες μπορείς να δώσεις βάθος ή ύψος σε ένα δωμάτιο.
 • Οι τιμές στις ταπετσαρίες τοίχου κυμαίνονται σε μια ευρύτατη κλίμακα, επομένως μπορείς να βρεις πολύ εύκολα κάποια οικονομική επιλογή που να ταιριάζει με τον προϋπολογισμό σου.

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές από την στιγμή που θα αποφασίσεις να επιλέξεις τις ταπετσαρίες τοίχου για την διακόσμηση του χώρου σου. Οι εξειδικευμένοι διακοσμητές της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν μία ενδεικτική λίστα με τις επιλογές που έχεις στις ταπετσαρίες:

 • Ταπετσαρίες Τοίχου vintage
 • Ταπετσαρίες Τοίχου με ρίγες
 • Μοντέρνες Ταπετσαρίες τοίχου
 • Ταπετσαρίες Τοίχου απομιμήσεις υλικών
 • Αυτοκόλλητες Ταπετσαρίες Τοίχου
 • 3D Ταπετσαρίες Τοίχου
 • Φωτοταπετσαρίες Τοίχου

Είτε αφορά παιδικό δωμάτιο, είτε σαλόνι, είτε κουζίνα, οι επαγγελματίες διακοσμητές αλλά και οι ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας, μπορούν να σας προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις που θα αναδεικνύουν τον χώρο σας.

Πριν τοποθετηθεί η ταπετσαρία τοίχου, είναι σημαντικό για να έχεις ένα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, να προσέξεις:

Επιφάνεια που θα τοποθετήσεις την ταπετσαρία: Η επιφάνεια που θα τοποθετήσεις την ταπετσαρία τοίχου, είναι καλό να είναι καθαρή, μη απορροφητική και λεία ώστε να υπάρχουν ζάρες στην ταπετσαρία και να μην ξεκολλήσει.

Η σύνθεση της επιφάνειας του τοίχου: Υπάρχουν συγκεκριμένοι τύποι κόλλας για διαφορετικές επιφάνειες. Ένας έμπειρος επαγγελματίας, γνωρίζει ποια είναι η κόλλα που πρέπει να τοποθετείται στον κάθε τοίχο.

Το υλικό της ταπετσαρίας: Διαφορετικά υλικά απαιτούν διαφορετικό χειρισμό και εξειδικευμένο εξοπλισμό. Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές το γνωρίζουν.

Μέτρα και μέγεθος της ταπετσαρίας: Είναι βασικό να έχεις λάβει υπόψη σου τις διαστάσεις της επιφάνειας που θέλεις να ντύσεις με ταπετσαρία. Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι, οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, θα αναλάβουν την μέτρηση της επιφάνειας καθώς και την τοποθέτηση της ταπετσαρίας τοίχου.

Στο douleutaras.gr, θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα αναλάβουν να σε βοηθήσουν στην επιλογή της κατάλληλης ταπετσαρίας τοίχου καθώς και την τοποθέτησή της.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου και θα λάβεις άμεσα προσφορές για τιμές στις ταπετσαρίες τοίχου από τους πιο αξιόλογους επαγγελματίες της περιοχής σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε
21 αξιολογήσεις
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Σωτήρης Ρίζος
5 αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Ρίζο. Όλα ήταν άψογα!
Art Wall - Βαγγέλης Μπαλούκας
48 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Άψογος στη δουλειά του ο κ. Μπαλούκας και άμεσα, έτσι όπως ήθελα!
Ζαχαρίας Τερζάκης
5 αξιολογήσεις
Πολύ σωστός επαγγελματίας και πολύ καλή η δουλειά του!
Antrea Konteli
1 αξιολόγηση
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εργασία του κ. Αντρέα. Είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας με γνώσεις πάνω στη δουλειά του!
The wallpaper Project
2 αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά. Προσιτές τιμές, ικανοποιητική επικοινωνία και εξυπηρέτηση!
Σχετικά άρθρα
Όπως πάντα η μόδα κάνει τον κύκλο της και επιστρέφει δριμύτερη. Ήταν απλά θέμα χρόνου, λοιπόν, να επιστρέψουν οι ταπετσαρίες τοίχου
Θέλεις να ομορφύνεις τον τοίχο του δωματίου σου, χωρίς να μπλέξεις με τη φασαρία του βαψίματος;
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει