Στόρια Αλουμινίου & Περσίδες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Στόρια Αλουμινίου & Περσίδες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Στόρια Αλουμινίου - Περσίδες Αλουμινίου: Γιατί να τα επιλέξεις;

Οι περσίδες και τα στόρια αλουμινίου προσφέρουν μια μοντέρνα και λειτουργική λύση για τη σκίαση του σπιτιού. Αν ψάχνεις έναν οικονομικό τρόπο να προστατέψεις το σπίτι από την ηλιακή ακτινοβολία, αξίζει να εξετάσεις την επιλογή της τοποθέτησής τους.

Τα στόρια αλουμινίου είναι ένας πολύ απλός και λειτουργικός τρόπος σκίασης. Αν και παλιότερα αποτελούσαν για πολλούς μια λύση ανάγκης, πλέον έχουν εξελιχθεί και η δημοτικότητά τους έχει ανέβει κατακόρυφα.

Αντίστοιχα και οι περσίδες αλουμινίου, τοποθετούνται στο εσωτερικό παραθύρων και ο καθένας, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του, μπορεί να επιλέξει, ανάμεσα σε κάθετες και οριζόντιες.

Εμείς συγκεντρώσαμε τους βασικότερους παράγοντες που πρέπει να σκεφτείς, πριν προχωρήσεις στην επιλογή και τοποθέτηση για περσίδες και στόρια αλουμινίου και σου τους παρουσιάζουμε παρακάτω.

Γιατί να τοποθετήσεις περσίδες & στόρια αλουμινίου;

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή περσίδων και στοριών για τα παράθυρα είναι πραγματικά πολλά. Στο εμπόριο υπάρχει μεγάλη ποικιλία, για να καλύψει κάθε σου αισθητική και πρακτική ανάγκη.

Τα μεταλλικά στόρια και οι περσίδες από αλουμίνιο, όμως, είναι κατηγορίες που πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείς, για τους παρακάτω λόγους.

  • Υψηλή ανθεκτικότητα. Όπως και οτιδήποτε είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, οι περσίδες και τα στόρια αλουμινίου είναι πολύ ανθεκτικά.

  • Μεγάλη διάρκεια ζωής. Σε αντίθεση με άλλα υλικά, όπως τα υφάσματα, το αλουμίνιο δε μπορεί να σχιστεί, ή να φθαρεί εύκολα, με αποτέλεσμα να αντέχει για περισσότερα χρόνια.

  • Χαμηλή τιμή αγοράς. Οι περσίδες και τα στόρια αλουμινίου έχουν πολύ χαμηλό κόστος, σε σχέση με άλλα συστήματα σκίασης. Αλλά και η τοποθέτηση περσίδων και στοριών είναι μια οικονομική εργασία.

  • Εύκολος καθαρισμός. Καθαρίζονται πολύ εύκολα, χωρίς να απαιτούν ειδικά καθαριστικά, ή πολύ χρόνο για να στεγνώσουν.

  • Εύκολη τοποθέτηση. Η τοποθέτηση, αλλά και η απεγκατάσταση τους γίνονται πολύ εύκολα και γρήγορα. Ειδικά με τη βοήθεια ενός επαγγελματία, η τοποθέτηση στοριών και περσίδων αλουμινίου χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά.

  • Μηδενικές ανάγκες συντήρησης. Εκτός από έναν απλό καθαρισμό, όταν πιάνουν σκόνη, τα στόρια και οι περσίδες αλουμινίου δεν απαιτούν συντήρηση.

  • Διαχρονική λύση. Το στυλ των στοριών αλουμινίου ταιριάζει με την αισθητική πολλών διαφορετικών διακοσμήσεων για το σπίτι.

  • Μοντέρνα & Μινιμαλιστικά. Ταιριάζουν με ένα μοντέρνο και μίνιμαλ διακοσμητικό στυλ και ανταποκρίνονται στη σύγχρονη αισθητική.

  • Άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Η σκίαση που πετυχαίνεις για τα κουφώματά σου φαίνεται αμέσως και κάνει τη διαβίωση στο σπίτι πολύ πιο άνετη.

Πώς γίνεται η τοποθέτηση περσίδων & στοριών αλουμινίου;

Είναι αλήθεια, πως η εγκατάσταση περσίδων αλουμινίου και στοριών δεν είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, ούτε κοστίζει ακριβά. Ωστόσο, πρέπει να έχεις τα απαραίτητα εργαλεία και μια σχετική εμπειρία στα μερεμέτια του σπιτιού, για να πραγματοποιήσεις την εργασία, χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία.

Για παράδειγμα, είναι πιθανό ότι θα χρειαστείς πριόνι για μέταλλα, ή κόφτη για στόρια και περσίδες, κάτι που δεν υπάρχει σε όλα τα σπίτια. Η τοποθέτηση στοριών και περσίδων αλουμινίου μπορεί να γίνει πάνω στο πλαίσιο του παραθύρου, ή και πάνω στο παραθυρόφυλλο.

Πριν εγκαταστήσεις τα στόρια και τις περσίδες, πρέπει να μετρήσεις τις διαστάσεις των κουφωμάτων σου και να επεξεργαστείς τις διαστάσεις των υλικών σου, ώστε να ταιριάζουν στα κουφώματα. Αφού σιγουρευτείς, πως οι διαστάσεις στα στόρια αλουμινίου και τις περσίδες είναι οι σωστές, τα εγκαθιστάς με τη βοήθεια ενός αλφαδιού, για να μπουν σε ευθεία.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr;

Η τοποθέτηση περσίδων αλουμινίου αποτελεί μία εύκολη και απλή διαδικασία για έναν επαγγελματία της πλατφόρμας μας. Το ίδιο ισχύει και για τα στόρια αλουμινίου. Ένας επαγγελματίας μπορεί να αναλάβει τη μέτρηση των διαστάσεων των πορτών και των παραθύρων που θα τοποθετηθούν και να παρέχει ένα λειτουργικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Ταυτόχρονα, ένας έμπειρος επαγγελματίας θα κάνει την εγκατάσταση περσίδων και στοριών αλουμινίου, προσέχοντας πολύ τα κουφώματα του σπιτιού σου, ώστε να μην υποστούν καμία φθορά. Όμως, θα αναλάβει και τον καθαρισμό τους, όταν αυτό είναι απαραίτητο, με απόλυτη ασφάλεια και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Λοιπόν, αν θέλεις να προχωρήσεις στον καθαρισμό, ή την τοποθέτηση για περσίδες και στόρια αλουμινίου, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν και πάρε άμεσα προσφορές από αξιόπιστους επαγγελματίες της περιοχής σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας με πολύ καλή τιμή! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Rol.
95 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση στη αγγελία, τυπικός στο ραντεβού που συμφωνήθηκε. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία.
Γιώργος Κ.
83 αξιολογήσεις
Ο εργαζόμενος που μου έστειλε ο κ. Κίτος επισκεύασε το ρολό του παραθύρου σύντομα, με επαγγελματισμό και καθαρά!
Στέλιος Π.
75 αξιολογήσεις
Ευχαριστώ πολύ τον κ. Στέλιο Παπαδόπουλο για την εργασία του. Άψογος επαγγελματίας, ευγενής. Δεν έχω λόγια!!!
Παντελής Ρ.
68 αξιολογήσεις
Μπράβο στον Παντελή! Συνεπής στα ραντεβού του, ξέρει καλα τη δουλειά του και μας έδωσε και πολύ καλή τιμή! Θα τον προτιμήσουμε ξανά!
Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις
Πολυ ευχαριστημενη. Ηρθε στην ωρα του μαζι με βοηθο , πολυ καλη η εργασια του και καθαρισε μετα το περας των εργασιων του. Εαν χρειαστω κ...
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους.
Οι ξύλινες πέργκολες αποτελούν μια πολύ όμορφη και έξυπνη λύση που πρέπει να σκεφτείς για το σπίτι σου, ιδιαίτερα τους ζεστούς μήνες
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει