160.000+ εργασίες έως σήμερα!

Miele Service Θεσσαλονίκη

Βρες Αξιολογημένους Τεχνικούς για Miele Service στη Θεσσαλονίκη. Επισκεύασε το Πλυντήριο, το Ψυγείο & την Κουζίνα σου Άμεσα!

Λάβε Προσφορές σε 20"

6 μήνες εγγύηση στην επισκευή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Τελευταία ενημέρωση: 05/7/2020

Miele service Θεσσαλονίκη- Επισκευή miele πλυντηρίου, ψυγείου, κουζίνας - φούρνου

Μια οικιακή συσκευή μπορεί να χρειαστεί service για πολλών ειδών προβλήματα - βλάβες. Ειδικά αν έχει καθημερινή χρήση ή και αδιάκοπη, όπως το ψυγείο, η φθορά με το πέρασμα του χρόνου είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις. Για το miele service στη Θεσσαλονίκη, για ψυγείο, πλυντήριο ρούχων / πιάτων, κουζίνα / φούρνο, απορροφητήρα ή άλλη συσκευή, το πιο σημαντικό είναι να βρεις άμεσα έναν έμπειρο τεχνικό.

Οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουν καθημερινά την επισκευή και τη συντήρηση για παλιά και καινούργια μοντέλα οικιακών συσκευών, με στόχο να τους χαρίσουν περισσότερα χρόνια ζωής. Από την απλή συντήρηση, ως την επισκευή miele συσκευής με ειδικά ανταλλακτικά, στην πλατφόρμα μας θα βρεις τον κατάλληλο τεχνικό για να δώσει λύση στο πρόβλημά σου. 

Ποιες συσκευές miele αναλαμβάνουν οι επαγγελματίες μας στη Θεσσαλονίκη;

Κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες miele οικιακών συσκευών εμπιστεύονται τους τεχνικούς μας στη Θεσσαλονίκη για miele service οικιακών συσκευών, για εγκατάσταση - σύνδεση, επισκευή και συντήρηση των εξής:

 • Κουζίνες - φούρνοι miele

 • Service πλυντηρίου ρούχων miele

 • Επισκευή πλυντηρίου πιάτων miele

 • Στεγνωτήρια miele

 • Ψυγεία miele

 • Απορροφητήρες miele

 • Φούρνοι μικροκυμάτων miele

Για παλιά ή νέα μοντέλα, οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν, με τα πλέον κατάλληλα ανταλλακτικά. Επίσης, σου προσφέρουν 6 μήνες εγγύηση επισκευής σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης!

Γιατί να προτιμήσεις τεχνικό του Douleutaras.gr για miele service Θεσσαλονίκης;

Αναρωτιέσαι γιατί αξίζει να επιλέξεις έναν από τους συνεργάτες της πλατφόρμας μας στη Θεσσαλονίκη για service miele πλυντηρίου, ψυγείου ή άλλης συσκευής; Οι πελάτες μας μάς εμπιστεύονται, για τους εξής λόγους:

1. Υπηρεσίες για κάθε συσκευή

Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν υπηρεσίες σέρβις για κάθε συσκευή, όπως πλυντήρια ρούχων και πιάτων, στεγνωτήρια, ψυγεία, απορροφητήρες, κουζίνες και φούρνους μικροκυμάτων Miele. Εκτός από εξουσιοδοτημένο service Miele συσκευών, προσφέρουν υπηρεσίες για συντηρήσεις, εγκαταστάσεις και συνδέσεις στο χώρο σου.

2. Εμπειρία ετών & τεχνογνωσία

Οι επαγγελματίες μας στη Θεσσαλονίκη προσφέρουν υπηρεσίες για συντηρήσεις και σέρβις Miele συσκευών, παλιάς ή νέας τεχνολογίας, σε καθημερινή βάση. Χάρη στην εμπειρία τους, μπορούν να κάνουν άμεση διάγνωση της βλάβης που αντιμετωπίζεις και να σου προσφέρουν την καλύτερη λύση.

3. Αξιολογημένοι επαγγελματίες

Όλοι οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας αξιολογούνται για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν, από τους ίδιους τους πελάτες. Πριν κλείσεις ραντεβού για miele service Θεσσαλονίκη, μπορείς να δεις αξιολογήσεις στο προφίλ του επαγγελματία που προτείνουμε, για να έχεις καλύτερη άποψη.

4. Εγγύηση επισκευής 6 μηνών

Σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, παρέχεται εγγύηση 6 μηνών για τις επισκευές συσκευών Miele που ολοκληρώνουν οι τεχνικοί μας, με τα καλύτερα ανταλλακτικά για σένα. Χάρη στην εγγύηση αυτή, μπορείς να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για το επίπεδο εξυπηρέτησης που λαμβάνεις.

5. 24ωρη εξυπηρέτηση

Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις κατάλληλο τεχνικό για επισκευή miele στη Θεσσαλονίκη, καθημερινά και 24 ώρες το 24ωρο. Το μόνο που έχεις να κάνεις, αφού συμπληρώσεις τη φόρμα, είναι να επικοινωνήσεις μαζί του στα στοιχεία επικοινωνίας που σου παρέχουμε, για να κλείσεις ραντεβού!

6. Παροχή οικονομικών ανταλλακτικών

Αν χρειάζεσαι service miele συσκευής με βλάβη, είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς κάποιο ανταλλακτικό εξάρτημα, για να ολοκληρωθεί η εργασία. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν με ποιοτικά, αλλά και οικονομικά ανταλλακτικά, για να αυξήσουν την αποδοτικότητα της συσκευής.

Ποια σημάδια δείχνουν ότι χρειάζεσαι άμεσα εξουσιοδοτημένο miele service;

Αν θέλεις να αποφύγεις τις βλάβες στο ψυγείο, το πλυντήριο, την κουζίνα ή άλλη συσκευή miele, συστήνεται να βάλεις στο πρόγραμμα και την ετήσια συντήρηση με έμπειρο τεχνικό στη Θεσσαλονίκη.

Υπάρχουν, όμως και πιο επείγουσες περιπτώσεις βλαβών, που δεν αφήνουν περιθώρια καθυστέρησης:

 • Το ψυγείο miele δεν έχει ψύξη.

 • Το πλυντήριο πιάτων δεν αδειάζει το νερό.

 • Δε δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου, ενώ δουλεύει η κατάψυξη.

 • Δεν ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου ρούχων Miele.

 • Το πλυντήριο ρούχων δεν τραβάει νερό.

 • Το ψυγείο σταμάτησε να δουλεύει.

 • Το πλυντήριο κάνει θόρυβο όταν στύβει.

 • Το στεγνωτήριο δεν στεγνώνει τα ρούχα.

 • Δε ζεσταίνει ο φούρνος miele.

 • Δε ρουφάει η ηλεκτρική σκούπα Miele.

Μην δοκιμάσεις να επισκευάσεις τη συσκευή σου, χωρίς τη βοήθεια τεχνικού. Είναι επικίνδυνο για την υγεία σου και μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη βλάβη στην ίδια τη συσκευή. Εμπιστεύσου έναν εξειδικευμένο συνεργάτη μας για service miele Θεσσαλονίκη, για σίγουρα αποτελέσματα, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Χρειάζεσαι miele service στη Θεσσαλονίκη; Μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου για επισκευή πλυντηρίου, ψυγείου, κουζίνας miele στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλο τεχνικό στην περιοχή σου, σε όλη τη Θεσσαλονίκη, για να κλείσεις ραντεβού και να δώσει λύση στο πρόβλημά σου!

4,49 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύτηκαν το Service της Οικιακής Συσκευής τους στη Θεσσαλονίκη

Σάκης Κωστόπουλος
369 αξιολογήσεις

Μ΄ εξυπηρέτησε γρήγορα σωστά και ήταν παιδιά με πολύ ευγενικό χαρακτήρα!

Νικόλαος Δόγκας
182 αξιολογήσεις

Παρά πολύ σωστός επαγγελματίας!! Άψογος στην δουλειά του!!!

Douleutaras.gr λογότυπο
Ανδρέας Παπαφλωράτος
88 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση, συνεπής στο ραντεβού, ιδιαίτερα φιλικός και το σπουδαιότερο πολύ ειλικρινής !

Douleutaras.gr λογότυπο
Αναστάσιος Μπουτσιώλης
83 αξιολογήσεις

Ακριβείς στην ώρα .... γρήγορος και σωστός στην δουλειά του .... τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

Douleutaras.gr λογότυπο
Ρετζέπης Δημήτρης
76 αξιολογήσεις

Γρήγορη εξυπηρέτηση, άριστο αποτέλεσμα.

Χρήστος Σταυρίδης
75 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση, γρήγορη αποκατάσταση της βλάβης μιας οικιακής μηχανής εσπρέσο Gaggia, φιλική αντιμετώπιση, λογική τιμή.

Κορυφαίοι τεχνικοί της πλατφόρμας μας για Miele Service Θεσσαλονίκη

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει σε Κάθε Περιοχή της Θεσσαλονίκης!

Δημήτριος Μουρατίδης

Θεσσαλονίκη
109 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός κουζίνας - φούρνου και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα και να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία. Φροντίζουμε για την επιδιόρθωση κάθε βλάβης στην κουζίνα σας με τα καλύτερα ανταλλακτικά και με αφοσίωση στη λεπτομέρεια. Προτιμήστε μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Γιάννης Σαφέτης

Νότια Προάστια Αθήνας
92 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας αναλαμβάνει παντός τύπου επισκευή και εγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών στην Αττική και συγκεκριμένα παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου.Επίκεντρο μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίηση των αναγκών του, άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε κάθε μοντέλο με συνέπεια και επαγγελματισμό. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

Χρήστος Τσιάπος

Θεσσαλονίκη
45 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας στον κλάδο των οικιακών συσκευών, όπου εδώ και πολλά χρόνια προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για απορροφητήρες κάθε τύπου. Για εγκατάσταση ή επισκευή απορροφητήρα με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς, είμαι στη διάθεσή σας!

Γιώργος Γραμμένος

Πειραιάς
161 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων σας. Άρτια εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, έρχονται στο χώρο σας και σας προτείνουν την πιο ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα της συσκευής σας και προτάσεις για τη μακροβιότητά της και την οικονομική λειτουργία αυτής. Έχοντας εμπειρία 35 ετών στο χώρο, έχουμε αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγγυημένα αποτελέσματα. Επιλέξτε μας γιατί η διάγνωση της βλάβης γίνεται άμεσα, με ανταγωνιστικές τιμές και στόχος μας είναι μια ασφαλής, εγγυημένη και οικονομική επιλογή για εσάς. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι, από τοις εργασίες ανώτερης ποιότητας και ασφάλειας, που προσφέρουμε, στις πιο συμφέρουσες τιμές!

Ανδρέας Παπαφλωράτος

Θεσσαλονίκη
88 αξιολογήσεις

Είμαι ψυκτικός με πολυετή εμπειρία στο σχετικό κλάδο και αναλαμβάνω τις επισκευές ψυγείων όλων των ειδών και για όλες τις δημοφιλείς μάρκες της αγοράς. Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι το ψυγείο για το σπίτι, προσφέρω έως και 24ωρες υπηρεσίες, πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

Σχετικές υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Πλυντήριο Ρούχων: Επισκευή/Εγκατάσταση - Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Σάκης Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες
Οικιακό Ψυγείο: Επισκευή -
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Αναστάσιος Μ.
Περιγραφή εργασίας
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Επαγγελματικό Ψυγείο: Επισκευή -
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Αναστάσιος Μ.
Περιγραφή εργασίας
Πρόβλημα ψυγείου:
Δεν δουλεύει η ψύξη
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Είδος ψυγείου:
Ψυγείο ντουλάπα
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα
Πλυντήριο Πιάτων: Επισκευή/Εγκατάσταση - Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Σάκης Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Κουζίνα/Φούρνος: Επισκευή/Εγκατάσταση - Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Σάκης Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες