Μεταφορική Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του χώρου και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Μεταφορές Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη: Βρες την καλύτερη μεταφορική εταιρεία!

Κάθε μετακόμιση έχει ένα σχετικό επίπεδο δυσκολίας, για να φροντίσεις για την οργάνωση και την επιτυχή ολοκλήρωσή της, χωρίς προβλήματα. Για ασφαλείς μεταφορές - μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη, για οικιακές και επαγγελματικές ανάγκες, η μεταφορική που θα αναλάβει έχει τον πιο βασικό ρόλο.

Οι μεταφορικές εταιρείες Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν μεταφορές - μετακομίσεις με εμπειρία ετών και έχουν εδραιώσει τη φήμη τους όλα αυτά τα χρόνια, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες, για κάθε είδος αναγκών. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, για να βρεις την πιο αξιόπιστη μεταφορική Θεσσαλονίκης.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει συχνά μια μεταφορική Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας;

Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας στις μετακομίσεις Θεσσαλονίκης, ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τα πακέτα μεταφορών. Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουν πιο συχνά για μετακομίσεις από και προς τη Θεσσαλονίκη, είναι οι εξής:

 • Σύνδεση & αποσύνδεση οικιακών συσκευών

 • Συσκευασία / αμπαλάζ προσωπικών αντικειμένων

 • Λύσιμο και συναρμολόγηση επίπλων, γραφείων και εξοπλισμού για επαγγελματικούς χώρους

 • Μετακομίσεις οικιών & επαγγελματικών χώρων

 • Μεταφορές εμπορευμάτων & εξοπλισμών

 • Ασφάλιση μεταφερόμενων αντικειμένων

 • Μεταφορές με ανυψωτικό / γερανό

Οι μεταφορικές εταιρείες μας βρίσκονται ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αναλάβουν δράση για μια φθηνή μετακόμιση και μεταφορά των φορτίων σου. Έχοντας αναλάβει εκατοντάδες μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη, οι μεταφορείς μας μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη στις μετακομίσεις και τις μεταφορές οικιών και επαγγελματικών χώρων. Συγκεκριμένα, διαθέτουν υπηρεσίες για:

 • Μετακόμιση για δυάρι

 • Μετακόμιση για τριάρι

 • Μετακόμιση για γκαρσονιέρα

 • Μετακόμιση για εταιρεία

 • Φοιτητική μετακόμιση

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν μεταφορές εντός Θεσσαλονίκης, από τη Θεσσαλονίκη προς άλλες πόλεις της χώρας, αλλά και μεταφορές εξωτερικού. Επίσης, αναλαμβάνουν μετακομίσεις προς τη Θεσσαλονίκη, από τοποθεσία της επιλογής σου.

Πόσο κοστίζουν οι μετακομίσεις & μεταφορές στη Θεσσαλονίκη;

Κάθε μεταφορική Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας, παρέχει διαφορετικά πακέτα κόστους για μεταφορές, ανάλογα με το είδος και τον όγκο εργασιών που θα χρειαστείς. Γενικά, μια μετακόμιση από έμπειρους επαγγελματίες ξεκινά στα 30€, για απλή μεταφορά στη Θεσσαλονίκη.

Ενδεικτικά, κάποιοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τις τιμές στις μετακομίσεις Θεσσαλονίκης, είναι:

 • Εάν θα χρειαστεί ειδικός εξοπλισμός (π.χ. Ανυψωτικά μηχανήματα).

 • Ο όγκος των φορτίων και των οικοσυσκευών που θα μεταφερθούν.

 • Ο αριθμός του προσωπικού που θα απασχοληθεί για τη μετακόμιση.

 • Εάν υπάρχει ασανσέρ για τις μετακινήσεις αντικειμένων.

 • Εάν θα χρειαστείς επαγγελματικές υπηρεσίες αμπαλάζ, συσκευασίας και αποθήκευσης.

Σε περίπτωση που προσέξεις τους παραπάνω παράγοντες, είναι πολύ πιθανό να έχεις μια φθηνή μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη. Στην πλατφόρμα μας, πέρα από οικονομικά πακέτα μετακομίσεων για Θεσσαλονίκη, μπορείς να βρεις και φθηνές μεταφορικές εταιρείες για κάθε είδους μεταφορές και μετακομίσεις, με εξειδικευμένο προσωπικό.

Τι κάνει τις μεταφορικές εταιρείες Θεσσαλονίκης του Douleutaras.gr να ξεχωρίζουν;

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις την πιο αξιόπιστη μεταφορική Θεσσαλονίκης, για ασφαλείς μεταφορές - μετακομίσεις σε περιοχή της επιλογής σου. Όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν της μεταφορικές εταιρείες Θεσσαλονίκης του Douleutaras.gr για τους λόγους που ακολουθούν:

1. Πιστοποιημένες μεταφορικές εταιρείες

Μια αξιόπιστη μεταφορική Θεσσαλονίκης πρέπει να διαθέτει άδεια λειτουργίας και πιστοποιητικό από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας. Αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα για την εξειδίκευσή της, το οποίο πληρούν οι μεταφορικές εταιρείες μας.

2. Έμπειρο προσωπικό & εξειδικευμένος εξοπλισμός

Για ασφαλείς μεταφορές - μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη, η μεταφορική πρέπει να διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, για κάθε υπηρεσία που θα χρειαστείς. Επίσης, πρέπει να διαθέτει ανυψωτικά μηχανήματα ή άλλο σχετικό εξοπλισμό, που θα διευκολύνει τις μεταφορές.

3. Παροχή μεγάλου εύρους υπηρεσιών

Μπορείς να ζητήσεις ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών από μεταφορική Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας. Η συσκευασία και μεταφορά των οικοσκευών και φορτίων, όπως και η αποθήκευση οικοσκευών, είναι μόνο μερικές από αυτές. Πολλές μεταφορικές εταιρείες μας απασχολούν και επαγγελματία ηλεκτρολόγο για τη σωστή αποσύνδεση και σύνδεση των οικιακών συσκευών σου.

4. Καλή επικοινωνία & συνέπεια

Οι επαγγελματίες μεταφορείς μας στη Θεσσαλονίκη μπορούν να κάνουν μια πρώτη εκτίμηση του κόστους μετακόμισης, για να γνωρίζεις ακριβώς την τιμή που θα σε επιβαρύνει για μεταφορές. Η λίστα με τον αναλυτικό προϋπολογισμό κόστους είναι πολύ σημαντική, για να διασφαλίσει τη συνέπεια στη συμφωνία σου με τη μεταφορική Θεσσαλονίκης.

5. Ευελιξία στην τοποθεσία παράδοσης

Είτε σκέφτεσαι να μετακομίσεις σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, είτε σε άλλη πόλη της χώρας, στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιόπιστη μεταφορική Θεσσαλονίκης, για να αναλάβει τη διαδικασία. Επίσης, οι μεταφορικές εταιρείες μας προσφέρουν ευελιξία στον προορισμό παράδοσης φορτίων. Μπορούν να μεταφέρουν τα προσωπικά σου αντικείμενα στο νέο σου σπίτι, σε ειδικές αποθήκες ή όπου αλλού χρειαστεί, αρκεί να έχουν πρόσβαση.

6. Δυνατότητα ασφάλισης αντικειμένων

Οι μεταφορικές εταιρείες Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας σού δίνουν τη δυνατότητα να ασφαλίσεις τα προσωπικά σου αντικείμενα κατά τη μεταφορά. Έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να ζημιωθείς, ακόμα και στην περίπτωση φθοράς κάποιου αντικειμένου.

Αν χρειάζεσαι αξιόπιστες υπηρεσίες για μεταφορές - μετακομίσεις Θεσσαλονίκης, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρες μεταφορικές εταιρείες Θεσσαλονίκης!

Δημοφιλείς υπηρεσίες για μεταφορές στη Θεσσαλονίκη!
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Αλέξανδρος Κ.
108 αξιολογήσεις
Άψογος ο κύριος Αλέξανδρος, πολύ εξυπηρετικός. Εξαιρετική συνεοννόηση πριν τη μεταφορά για όλες τις λεπτομέρειες. Και το κυριότερο προσφέ...
Δημήτρης Σ.
77 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός και άμεσος! Σωστός επαγγελματίας!
Δημήτριος Κ.
72 αξιολογήσεις
Δεν έχει γίνει ακόμα η μετακόμιση. Από την πρώτη στιγμή όμως είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Όταν ολοκληρωθεί η μετακόμιση θα τον αξιολογήσω...
Δημήτριος Λ.
64 αξιολογήσεις
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ, ΓΡΗΓΟΡΟΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.
Αντώνης Π.
56 αξιολογήσεις
Εμεινα πολυ ευχαριστημενη .Ο κος Αντωνης ειναι συνεπης ,ευγενικος και επαγγελματιας .
ΝΙΚΟΣ Μ.
53 αξιολογήσεις
Έχουμε κάνει και άλλες μετακομίσεις στο παρελθόν και μπορώ να πω πως ο κ.Νίκος και η ομάδα του ήταν με διαφορά η καλύτερη μεταφορική εται...
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει