Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Μεταφορική Θεσσαλονίκη - Μεταφορές & Μετακομίσεις

Αναζητάς Μεταφορική στη Θεσσαλονίκη; Διάβασε τις συμβουλές μας, συμβουλεύσου τις αξιολογήσεις των πελατών μας & επίλεξε εκείνη που ικανοποιεί τις ανάγκες σου!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

100+ Αξιολογημένες Μεταφορικές Εταιρίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορές

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 23/1/2020

Μεταφορική Θεσσαλονίκη - Μεταφορές & Μετακομίσεις

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη ή και από Θεσσαλονίκη προς άλλο Νομό; Μην αγχώνεσαι από την αρχή, η οργάνωση και η εκτέλεση της διαδικασίας θα γίνει πανεύκολα, αν έχεις το σωστό συνεργάτη. Μια έμπειρη μεταφορική Θεσσαλονίκης μπορεί να σου προσφέρει κάτι παραπάνω, από μια απλή μεταφορά των αντικειμένων σου.

Συγκεκριμένα, μπορεί να σου προσφέρει το αίσθημα σιγουριάς που χρειάζεσαι, ότι όλη η διαδικασία θα κυλήσει ομαλά, αναλαμβάνοντας να σε βοηθήσει από την αρχή ως το τέλος, όταν εγκατασταθείς στο νέο σου σπιτικό. Οι μεταφορικές Θεσσαλονίκης που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι στη διάθεσή σου, για κάθε τι που θα χρειαστείς. Εσύ απλά πες μας τι χρειάζεσαι και θα σου βρούμε τους κατάλληλους άμεσα!

Τι υπηρεσίες προσφέρουν οι μεταφορικές μας για μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη;

Μια μεταφορική Θεσσαλονίκης που συνεργάζεται με την πλατφόρμα μας, μπορεί να σου προσφέρει κάθε υπηρεσία που χρειάζεσαι, από απλή μεταφορά αντικειμένων στο νέο σου σπίτι, έως ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την αρχή ως το τέλος. 

Οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που προσφέρουν για μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη είναι:

  • Αποσυναρμολόγηση & Συναρμολόγηση επίπλων

  • Αμπαλάζ - Πακετάρισμα εύθραυστων αντικειμένων

  • Αποσύνδεση & Σύνδεση οικιακών συσκευών

  • Αποσύνδεση & Σύνδεση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού

  • Αποθήκευση οικοσκευών & Επίπλων

Χρειάζεσαι κάτι παραπάνω, που δεν αναφέρεται εδώ; Απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας και πες μας τι χρειάζεσαι, για να σου βρούμε κατάλληλες μεταφορικές στη Θεσσαλονίκη!

 

Πού κυμαίνονται οι τιμές για μεταφορές & μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη;

Μια απλή μεταφορά αντικειμένων στη Θεσσαλονίκη μπορεί να ξεκινήσει από 30€. Φυσικά, όσο μεγαλύτερες είναι οι ανάγκες της μετακόμισης τόσο αυξάνονται και τα κόστη. Οι μεταφορικές εταιρίες μας στη Θεσσαλονίκη προσφέρουν διαφορετικά πακέτα κόστους για μεταφορές, ανάλογα με το είδος και τον όγκο εργασιών που απαιτούνται σε κάθε μετακόμιση. 

Αν θέλεις προσφορές, ειδικά για τις ανάγκες σου, απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες μεταφορείς, για να επικοινωνήσουν μαζί σου και να κλείσετε ραντεβού για εκτίμηση κόστους! 

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για μεταφορές στη Θεσσαλονίκη;

Ενδεικτικά, κάποιοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τις τιμές για μεταφορές - μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη, είναι:

  • Θα χρειαστεί ειδικός εξοπλισμός (π.χ. Ανυψωτικά μηχανήματα);

  • Τι όγκος φορτίων και των οικοσυσκευών θα μεταφερθούν;

  • Τι αριθμός προσωπικού θα απασχοληθεί για τη μετακόμιση;

  • Υπάρχει ασανσέρ για τις μετακινήσεις αντικειμένων;

  • Θα χρειαστείς επαγγελματικές υπηρεσίες αμπαλάζ, συσκευασίας και αποθήκευσης;

Μέσω της υπηρεσίας μας, εκτός από οικονομικά πακέτα μετακομίσεων για Θεσσαλονίκη, μπορείς να βρεις αξιολογημένες μεταφορικές εταιρείες για κάθε είδους μεταφορές και μετακομίσεις, με εξειδικευμένο προσωπικό.

Γιατί να επιλέξεις μεταφορική Θεσσαλονίκης από το Douleutaras.gr;

Μέσω της υπηρεσίας μας, μπορείς να βρεις την πιο αξιόπιστη μεταφορική Θεσσαλονίκης, για ασφαλείς μεταφορές - μετακομίσεις σε περιοχή της επιλογής σου. Όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν της μεταφορικές εταιρείες Θεσσαλονίκης του Douleutaras.gr για τους λόγους που ακολουθούν:

1. Πιστοποιημένες μεταφορικές εταιρείες

Μια αξιόπιστη μεταφορική Θεσσαλονίκης πρέπει να διαθέτει άδεια λειτουργίας και πιστοποιητικό από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας. Αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα για την εξειδίκευσή της, το οποίο πληρούν οι μεταφορικές εταιρείες μας.

2. Έμπειρο προσωπικό & εξειδικευμένος εξοπλισμός

Για ασφαλείς μεταφορές - μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη, η μεταφορική πρέπει να διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, για κάθε υπηρεσία που θα χρειαστείς. Επίσης, πρέπει να διαθέτει ανυψωτικά μηχανήματα ή άλλο σχετικό εξοπλισμό, που θα διευκολύνει τις μεταφορές.

3. Παροχή μεγάλου εύρους υπηρεσιών

Μπορείς να ζητήσεις ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών από μεταφορική Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας. Η συσκευασία και μεταφορά των οικοσκευών και φορτίων, όπως και η αποθήκευση οικοσκευών, είναι μόνο μερικές από αυτές. Πολλές μεταφορικές εταιρείες μας απασχολούν και επαγγελματία ηλεκτρολόγο για τη σωστή αποσύνδεση και σύνδεση των οικιακών συσκευών σου.

4. Καλή επικοινωνία & συνέπεια

Οι επαγγελματίες μεταφορείς μας στη Θεσσαλονίκη μπορούν να κάνουν μια πρώτη εκτίμηση του κόστους μετακόμισης, για να γνωρίζεις ακριβώς την τιμή που θα σε επιβαρύνει για μεταφορές. Η λίστα με τον αναλυτικό προϋπολογισμό κόστους είναι πολύ σημαντική, για να διασφαλίσει τη συνέπεια στη συμφωνία σου με τη μεταφορική Θεσσαλονίκης.

5. Ευελιξία στην τοποθεσία παράδοσης

Είτε σκέφτεσαι να μετακομίσεις μέσα στην πόλη, είτε σε άλλη πόλη της χώρας, στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιόπιστη μεταφορική Θεσσαλονίκης, για να αναλάβει τη διαδικασία. Επίσης, οι μεταφορικές εταιρείες μας προσφέρουν ευελιξία στον προορισμό παράδοσης φορτίων. Μπορούν να μεταφέρουν τα προσωπικά σου αντικείμενα στο νέο σου σπίτι, σε ειδικές αποθήκες ή όπου αλλού χρειαστεί, αρκεί να έχουν πρόσβαση.

6. Δυνατότητα ασφάλισης αντικειμένων

Οι μεταφορικές εταιρείες Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας σού δίνουν τη δυνατότητα να ασφαλίσεις τα προσωπικά σου αντικείμενα κατά τη μεταφορά. Έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να ζημιωθείς, ακόμα και στην περίπτωση φθοράς κάποιου αντικειμένου.

Αν χρειάζεσαι αξιόπιστες υπηρεσίες για μεταφορές - μετακομίσεις Θεσσαλονίκης, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρες μεταφορικές εταιρείες Θεσσαλονίκης!

Δημοφιλείς υπηρεσίες για μεταφορές στη Θεσσαλονίκη!

Αξιολογημένες Μεταφορικές Εταιρίες στη Θεσσαλονίκη

Επίλεξε την μεταφορική εταιρεία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Μεταφορική Χ.

Βόρεια Προάστια Αθήνας
33 αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας, διαθέτει 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των μεταφορών και των μετακομίσεων εντός και εκτός Αττικής, αναλαμβάνοντας άμεσες λύσεις με σκοπό να εξυπηρετήσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών. Συνδυάζουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό με ειδικά φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Για μετακομίσεις και μεταφορές αντικειμένων με ασφάλεια, ζητήστε μας προσφορά!

Νικόλαος Κ.

Θεσσαλονίκη
4 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας μεταφορέας, με εξίσου έμπειρο προσωπικό. Εδρεύω στην Θεσσαλονίκη, αλλά εξυπηρετώ ολόκληρη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε: μεταφορές, μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, αμπαλάζ, συναρμολόγηση επίπλων, μεταφορά πιάνων, εργασίες με χρήση ανυψωτικού.

P. Μ.

Δυτικά Προάστια Αθήνας
2 αξιολογήσεις

Εδώ και πάνω από μια δεκαετία, η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει μετακομίσεις και μεταφορές κάθε τύπου σε προορισμούς της επιλογής σας. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και μπορεί να κάνει εκτίμηση κόστους για τα αντικείμενα που θέλετε να μεταφέρετε, έτσι ώστε να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά. Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να σας δώσουμε λύσεις!

ΖΑΧΑΡΙΑΣ Α.

Νότια Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, με 28 χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας στις μετακομίσεις και μεταφορές μπορεί να αναλάβει πληθώρα εργασιών, με απόλυτη επιτυχία. Σας παρέχουμε τη σύγχρονη λύση στις μετακομίσεις. Σε όλες τις μορφές μετακομίσεων, η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μετακόμιση οικοσυσκευών, γραφείων, εταιρειών σε όλη την Ελλάδα. 

EZMERALDA S.

Πειραιάς
4 αξιολογήσεις

Η Today Courier  δραστηριοποιείται στον χώρο των ταχυμεταφορών τον τελευταίο χρόνο και θεωρείται ήδη, μία απ’ τις πιο αξιόπιστες εταιρείες, η οποία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Αναλαμβάνουμε όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται για την μεταφορά της οικοσκευής ή του γραφείου σας στον νέο σας χώρο και συγκεκριμένα, εκτίμηση κόστους, αμπαλάρισμα και συσκευασία επίπλων και προσωπικών αντικειμένων, αποσύνδεση οικιακών συσκευών με τα σύγχρονα φορτηγά μας.

4,79 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας εμπιστεύθηκαν για Μεταφορική στη Θεσσαλονίκη

Αλέξανδρος Κ.
162 αξιολογήσεις

Ο κύριος Κορώνης είναι εξαιρετικός επαγγελματίας,συνεπής,ακριβής και ιδιαίτερα προσεκτικός ως προς τα αντικείμενα που μεταφέρει.Τον ευχαρισ…

Δημήτρης Σ.
85 αξιολογήσεις

Ήταν πολύ εξυπηρετικός και άμεσος! Συγχαρητήρια!

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτριος Κ.
77 αξιολογήσεις

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Όλοι ήταν άψογοι στην δουλειά τους. Πολύ καλό αμπαλάζ στα έπιπλα, προσεκτικοί και επαγγελματίες. Συνεπείς στην ώρ…

Δημήτριος Λ.
65 αξιολογήσεις

Απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Ταχύτητα, αξιοπιστία, επαγγελματισμός και ανταγωνιστική τιμή. Τον συστήνω ανεπιφύλαχτα,

Θανάσης Α.
61 αξιολογήσεις

Πολύ καλός! Ο άνθρωπος την κυνηγάει τη δουλειά του και την τιμάει! Λογικές τιμές, ευγενικός και συνεπής. Το συνεργείο ήρθε 45΄ νωρίτερα από…

E. Trans
40 αξιολογήσεις

Μετακομίσαμε από Θεσσαλονίκη Αθήνα τον Φεβρουάριο ότι και να πω για τα παιδιά είναι λίγο. ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΙΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΝΝΕΝ…

Σχετικά άρθρα

Πώς θα κάνεις σωστό πακετάρισμα στη μετακόμιση σου;

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα

Οδηγός για να αποφύγεις 5 μεγάλα λάθη στη μετακόμιση σου!

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Μεταφορικές Εταιρείες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές