Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη & Μεταφορές

Πάρε προσφορές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του χώρου και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει να ξέρεις για να πραγματοποιήσεις εύκολα τις μετακομίσεις σου;

Οι μετακομίσεις, δημιουργούν μεγάλο άγχος και στρες, αφού υπάρχουν αμέτρητες εργασίες που πρέπει να γίνουν και μόνο όταν υπάρχει επαγγελματικός σχεδιασμός και οργάνωση, η μετακόμιση μπορεί να γίνει στον χρόνο που επιθυμείς. Οι μεταφορικές μας εταιρείες, αποτελούν την πρώτη επιλογή στον τομέα τους και θα σε βγάλουν από μεγάλο κόπο χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

Η αρχή στις μετακομίσεις είναι και η πιο δύσκολη καθώς δεν γνωρίζεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να έχεις μία επιτυχημένη μετακόμιση. Εάν απευθυνθείς στις μεταφορικές μας, τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους και το άγχος της μετακόμισης θα εξαφανιστεί.

Πως να διαλέξεις την κατάλληλη μεταφορική;

Εάν θέλεις να κάνεις την σωστή επιλογή στην μεταφορική που θα αναλάβει τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σου, πρέπει η εταιρεία που θα διαλέξεις να πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές, όπως:

 • Να διαθέτει άδεια λειτουργίας και πιστοποιητικό από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας.
 • Να σου εκδώσει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.
 • Να διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στη προσεκτική συσκευασία και μεταφορά των πραγμάτων.
 • Να μπορεί να παρέχει επιπρόσθετες υπηρεσίες που πιθανόν να χρειαστείς όπως έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο για τη σωστή αποσύνδεση και σύνδεση των οικιακών συσκευών σου.
 • Να διαθέτει κατάλληλο και σύγχρονο εξοπλισμό και ανυψωτικά μηχανήματα για την μετακόμιση σου.
 • Να σου δώσει μια λίστα με τον αναλυτικό προϋπολογισμό κόστους, πριν ξεκινήσετε την συνεργασία σας.

Οι μεταφορές και οι μετακομίσεις τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και σε όλες τις περιοχές της, μπορούν να πραγματοποιηθούν άμεσα εφόσον η εταιρεία έχει στην κατοχή της εξειδικευμένο εξοπλισμό τυλίγματος και μεταφοράς που εξασφαλίζει την προστασία των φορτίων κατά την διαδικασία μεταφοράς.

Οι εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, έχουν αναλάβει εκατοντάδες μετακομίσεις μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη στις μετακομίσεις και τις μεταφορές οικιών και επαγγελματικών χώρων. Συγκεκριμένα, οι μεταφορικές μας, διαθέτουν υπηρεσίες για:

 • Μετακόμιση για Δυάρι
 • Μετακόμιση για Τριάρι
 • Μετακόμιση για Γκαρσονιέρα
 • Μετακόμιση για Εταιρεία

Αρκετές φορές, ο όγκος των μεταφερόμενων αντικειμένων είναι μεγάλος και η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος κρίνεται απαραίτητη. Σε πολλές περιπτώσεις απαιτείται και η χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων.

Τί υπηρεσίες προσφέρει μία μεταφορική εταιρεία;

Ρωτήσουμε τους επαγγελματίες μας στις μετακομίσεις, τις βασικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τα πακέτα μεταφορών. Ποιες είναι αυτές;

 • Σύνδεση και Τοποθέτηση οικιακών συσκευών
 • Απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών
 • Ασφάλιση των αντικειμένων
 • Λύσιμο και συναρμολόγηση επίπλων, γραφείων και εξοπλισμού για επαγγελματικούς χώρους
 • Συσκευασία υπολογιστή

Οι μεταφορικές , βρίσκονται ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αναλάβουν δράση για μία φθηνή μετακόμιση και μεταφορά των φορτίων σου. Η επιλογή των υπηρεσιών που θα καλύψουν τις μεταφορικές σου ανάγκες θα πρέπει να γίνει με γνώμονα τον προϋπολογισμό και την ποιότητα που θα προσφέρουν στην μετακόμισή σου.

Υπάρχουν φθηνά πακέτα μετακομίσεων;

Είναι λογικό να αναζητείς φθηνές μετακομίσεις και να μην επιλέγεις τα μεγάλα και εξειδικευμένα πακέτα μετακομίσεων, φοβούμενος την τιμή τους. Οι τιμές στις μετακομίσεις για Θεσσαλονίκη, διαφοροποιούνται ανά εταιρεία μετακόμισης και πρακτορείο μεταφορών και επηρεάζονται από τις υπηρεσίες που θα επιλέξει ο πελάτης για τις μετακομίσεις και τις μεταφορές του.

Ενδεικτικά, κάποιοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τις τιμές στις μετακομίσεις, είναι:

 • Εάν θα υπάρχει ειδικός εξοπλισμός(π.χ. Ανυψωτικά μηχανήματα)
 • Ο όγκος των φορτίων και των οικοσυσκευών που θα μεταφερθούν
 • Ο αριθμός του προσωπικού που θα απασχοληθεί για την μετακόμιση
 • Εάν υπάρχει ασανσέρ
 • Εάν θα χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες αμπαλάζ, συσκευασίας και αποθήκευσης

Σε περίπτωση που προσέξεις τους παραπάνω παράγοντες, είναι πολύ πιθανό να έχεις την φθηνή μετακόμιση που επιθυμείς. Στην πλατφόρμα μας, πέρα από οικονομικά πακέτα μετακομίσεων για Θεσσαλονίκη, μπορείς να βρεις και φθηνές μεταφορικές για μετακομίσεις από Θεσσαλονίκη για Πάτρα και άλλες μεγάλες πόλεις, που θα σου εξασφαλίσουν την ασφαλή μεταφορά και παράδοση των φορτίων και των οικοσκευών σου, ανεξαρτήτως αντιτίμου. Οι επαγγελματίες μας στις μετακομίσεις, πραγματοποιούν ακόμη ειδικές μεταφορές βαρέως

Ακόμη, συνεργαζόμαστε με αξιόπιστα πρακτορεία μεταφορών που αναλαμβάνουν την άμεση μεταφορά δεμάτων, οικοσκευών και εμπορευμάτων με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Καταχώρησε άμεσα την εργασία σου και πάρε τις καλύτερες προσφορές για τιμές στις μετακομίσεις - μεταφορές στην Θεσσαλονίκη από τις πιο αξιόλογες και φθηνές μεταφορικές!

Μεταφορικές Υπηρεσίες
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Γιάννης Φ.
6 αξιολογήσεις
Γεια σας.Μετά από μισή ώρα που ανήρτησα την αγγελία μου είχα ανταπόκριση.Απλά δέχτηκα μόνο μία προσφορά.Θα 'θελα παρ' όλα αυτά να σας ευχ...
Δημήτρης Σ.
77 αξιολογήσεις
ολα ηρθαν καλα πακεταρισμενα . δεν εσπασε τιποτα
ΝΙΚΟΣ Μ.
53 αξιολογήσεις
Πολύ καλός, έμεινα ευχαριστημένη.
Ευστάθιος Α.
2 αξιολογήσεις
Έκανε δουλειά Κυριακή και δεν χρέωσε τίποτα παραπάνω. Γενικά πολύ καλή δουλειά. Το μόνο αρνητικό, ότι είχαμε κλείσει ραντεβού να δει τα ...
Ιωάννης Τ.
17 αξιολογήσεις
Μειναμε πολυ ευχαριστημενοι, επικοινωνησαν γρηγορα μαζι μας, ηταν ακριβεις στην ωρα τους, ευγενικοι και οικονομικοι.
Αναστάσιος Λ.
28 αξιολογήσεις
ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ. ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. ΜΕ ΔΥΟ...
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει