Μεταφορική Θεσσαλονίκη - Μεταφορές & Μετακομίσεις

Αναζητάς Μεταφορική στη Θεσσαλονίκη; Διάβασε τις συμβουλές μας, συμβουλεύσου τις αξιολογήσεις των πελατών μας & επίλεξε εκείνη που ικανοποιεί τις ανάγκες σου!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

100+ Αξιολογημένες Μεταφορικές Εταιρίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορές

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 27/5/2020

Μεταφορική Θεσσαλονίκη - Μεταφορές & Μετακομίσεις

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη ή και από Θεσσαλονίκη προς άλλο Νομό; Μην αγχώνεσαι από την αρχή, η οργάνωση και η εκτέλεση της διαδικασίας θα γίνει πανεύκολα, αν έχεις το σωστό συνεργάτη. Μια έμπειρη μεταφορική Θεσσαλονίκης μπορεί να σου προσφέρει κάτι παραπάνω, από μια απλή μεταφορά των αντικειμένων σου.

Συγκεκριμένα, μπορεί να σου προσφέρει το αίσθημα σιγουριάς που χρειάζεσαι, ότι όλη η διαδικασία θα κυλήσει ομαλά, αναλαμβάνοντας να σε βοηθήσει από την αρχή ως το τέλος, όταν εγκατασταθείς στο νέο σου σπιτικό. Οι μεταφορικές Θεσσαλονίκης που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι στη διάθεσή σου, για κάθε τι που θα χρειαστείς. Εσύ απλά πες μας τι χρειάζεσαι και θα σου βρούμε τους κατάλληλους άμεσα!

Τι υπηρεσίες προσφέρουν οι μεταφορικές μας για μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη;

Μια μεταφορική Θεσσαλονίκης που συνεργάζεται με την πλατφόρμα μας, μπορεί να σου προσφέρει κάθε υπηρεσία που χρειάζεσαι, από απλή μεταφορά αντικειμένων στο νέο σου σπίτι, έως ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την αρχή ως το τέλος. 

Οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που προσφέρουν για μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη είναι:

  • Αποσυναρμολόγηση & Συναρμολόγηση επίπλων

  • Αμπαλάζ - Πακετάρισμα εύθραυστων αντικειμένων

  • Αποσύνδεση & Σύνδεση οικιακών συσκευών

  • Αποσύνδεση & Σύνδεση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού

  • Αποθήκευση οικοσκευών & Επίπλων

Χρειάζεσαι κάτι παραπάνω, που δεν αναφέρεται εδώ; Απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας και πες μας τι χρειάζεσαι, για να σου βρούμε κατάλληλες μεταφορικές στη Θεσσαλονίκη!

 

Πού κυμαίνονται οι τιμές για μεταφορές & μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη;

Μια απλή μεταφορά αντικειμένων στη Θεσσαλονίκη μπορεί να ξεκινήσει από 30€. Φυσικά, όσο μεγαλύτερες είναι οι ανάγκες της μετακόμισης τόσο αυξάνονται και τα κόστη. Οι μεταφορικές εταιρίες μας στη Θεσσαλονίκη προσφέρουν διαφορετικά πακέτα κόστους για μεταφορές, ανάλογα με το είδος και τον όγκο εργασιών που απαιτούνται σε κάθε μετακόμιση. 

Αν θέλεις προσφορές, ειδικά για τις ανάγκες σου, απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες μεταφορείς, για να επικοινωνήσουν μαζί σου και να κλείσετε ραντεβού για εκτίμηση κόστους! 

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για μεταφορές στη Θεσσαλονίκη;

Ενδεικτικά, κάποιοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τις τιμές για μεταφορές - μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη, είναι:

  • Θα χρειαστεί ειδικός εξοπλισμός (π.χ. Ανυψωτικά μηχανήματα);

  • Τι όγκος φορτίων και των οικοσυσκευών θα μεταφερθούν;

  • Τι αριθμός προσωπικού θα απασχοληθεί για τη μετακόμιση;

  • Υπάρχει ασανσέρ για τις μετακινήσεις αντικειμένων;

  • Θα χρειαστείς επαγγελματικές υπηρεσίες αμπαλάζ, συσκευασίας και αποθήκευσης;

Μέσω της υπηρεσίας μας, εκτός από οικονομικά πακέτα μετακομίσεων για Θεσσαλονίκη, μπορείς να βρεις αξιολογημένες μεταφορικές εταιρείες για κάθε είδους μεταφορές και μετακομίσεις, με εξειδικευμένο προσωπικό.

Γιατί να επιλέξεις μεταφορική Θεσσαλονίκης από το Douleutaras.gr;

Μέσω της υπηρεσίας μας, μπορείς να βρεις την πιο αξιόπιστη μεταφορική Θεσσαλονίκης, για ασφαλείς μεταφορές - μετακομίσεις σε περιοχή της επιλογής σου. Όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν της μεταφορικές εταιρείες Θεσσαλονίκης του Douleutaras.gr για τους λόγους που ακολουθούν:

1. Πιστοποιημένες μεταφορικές εταιρείες

Μια αξιόπιστη μεταφορική Θεσσαλονίκης πρέπει να διαθέτει άδεια λειτουργίας και πιστοποιητικό από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας. Αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα για την εξειδίκευσή της, το οποίο πληρούν οι μεταφορικές εταιρείες μας.

2. Έμπειρο προσωπικό & εξειδικευμένος εξοπλισμός

Για ασφαλείς μεταφορές - μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη, η μεταφορική πρέπει να διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, για κάθε υπηρεσία που θα χρειαστείς. Επίσης, πρέπει να διαθέτει ανυψωτικά μηχανήματα ή άλλο σχετικό εξοπλισμό, που θα διευκολύνει τις μεταφορές.

3. Παροχή μεγάλου εύρους υπηρεσιών

Μπορείς να ζητήσεις ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών από μεταφορική Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας. Η συσκευασία και μεταφορά των οικοσκευών και φορτίων, όπως και η αποθήκευση οικοσκευών, είναι μόνο μερικές από αυτές. Πολλές μεταφορικές εταιρείες μας απασχολούν και επαγγελματία ηλεκτρολόγο για τη σωστή αποσύνδεση και σύνδεση των οικιακών συσκευών σου.

4. Καλή επικοινωνία & συνέπεια

Οι επαγγελματίες μεταφορείς μας στη Θεσσαλονίκη μπορούν να κάνουν μια πρώτη εκτίμηση του κόστους μετακόμισης, για να γνωρίζεις ακριβώς την τιμή που θα σε επιβαρύνει για μεταφορές. Η λίστα με τον αναλυτικό προϋπολογισμό κόστους είναι πολύ σημαντική, για να διασφαλίσει τη συνέπεια στη συμφωνία σου με τη μεταφορική Θεσσαλονίκης.

5. Ευελιξία στην τοποθεσία παράδοσης

Είτε σκέφτεσαι να μετακομίσεις μέσα στην πόλη, είτε σε άλλη πόλη της χώρας, στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιόπιστη μεταφορική Θεσσαλονίκης, για να αναλάβει τη διαδικασία. Επίσης, οι μεταφορικές εταιρείες μας προσφέρουν ευελιξία στον προορισμό παράδοσης φορτίων. Μπορούν να μεταφέρουν τα προσωπικά σου αντικείμενα στο νέο σου σπίτι, σε ειδικές αποθήκες ή όπου αλλού χρειαστεί, αρκεί να έχουν πρόσβαση.

6. Δυνατότητα ασφάλισης αντικειμένων

Οι μεταφορικές εταιρείες Θεσσαλονίκης της πλατφόρμας μας σού δίνουν τη δυνατότητα να ασφαλίσεις τα προσωπικά σου αντικείμενα κατά τη μεταφορά. Έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να ζημιωθείς, ακόμα και στην περίπτωση φθοράς κάποιου αντικειμένου.

Αν χρειάζεσαι αξιόπιστες υπηρεσίες για μεταφορές - μετακομίσεις Θεσσαλονίκης, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρες μεταφορικές εταιρείες Θεσσαλονίκης!

Δημοφιλείς υπηρεσίες για μεταφορές στη Θεσσαλονίκη!

Αξιολογημένες Μεταφορικές Εταιρίες στη Θεσσαλονίκη

Επίλεξε την μεταφορική εταιρεία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Θανάσης Αποστόλου

Πειραιάς
62 αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας αναλαμβάνει μεταφορές και μετακομίσεις στον προορισμό της επιλογής σας, υπεύθυνα και σε οικονομικά πακέτα μετακόμισης. Στόχος μας είναι οι οικοσκευές σας να φτάσουν στον προορισμό τους με ασφάλεια και αμεσότητα. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε την προσφορά μας, για απλή μεταφορά ή και ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακόμισης!

Δημήτριος Κόκκας

Ροδόπη
81 αξιολογήσεις

Η μεταφορική εταιρεία μας, με 30 χρόνια εμπειρία στις μετακομίσεις, αναλαμβάνει τη μεταφορά των αντικειμένων σας με ασφάλεια και ταχύτητα, στον προορισμό που θέλετε. Για εμάς, ο σεβασμός προς τα υπάρχοντά σας και τις ανάγκες σας είναι βασική αξία. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, για να κάνουμε τη μετακόμισή σας προσωπική μας υπόθεση!

Λειβαδόπουλος Μεταφορική

Θεσσαλονίκη
16 αξιολογήσεις

Η Μεταφορική μας μετράει 15 χρόνια στον χώρο της μετακόμισης, μεταφοράς και αποθήκευσης οικοσκευών και επαγγελματικών χώρων. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό. Μεταφορές, Μετακομίσεις, Αποσυναρμολόγηση - Συναρμολόγηση, Ασφάλιση & Αποθήκευση Οικοσυσκευών.

Νικόλαος Κελαρίδης

Θεσσαλονίκη
4 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας μεταφορέας, με εξίσου έμπειρο προσωπικό. Εδρεύω στην Θεσσαλονίκη, αλλά εξυπηρετώ ολόκληρη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε: μεταφορές, μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, αμπαλάζ, συναρμολόγηση επίπλων, μεταφορά πιάνων, εργασίες με χρήση ανυψωτικού.

Δημήτριος Ρήττας

Θεσσαλονίκη
4 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας μεταφορέας και μπορώ να αναλάβω μαζί με το προσωπικό μου μεταφορές παντός τύπου εντός του ιδίου νομού.Διαθέτουμε τον εξοπλισμό για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της μετακόμισης σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε το πιο συμφέρον πακέτο μετακόμισης. 

4,79 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας εμπιστεύθηκαν για Μεταφορική στη Θεσσαλονίκη

Μεταφορικη Stasinos
85 αξιολογήσεις

Ήταν πολύ εξυπηρετικός και συνεπής.

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτριος Κόκκας
81 αξιολογήσεις

Συνεπείς, ευγενέστατοι, εξυπηρετικοί και πολύ προσεκτικοί! Γενική αποτίμηση: άψογη συνεργασία!

Δημήτριος Λεόνογλου
65 αξιολογήσεις

Πολύ εξυπηρετικοί γρήγοροι προσεκτικοί και πολύ ευγενικοί πραγματικοί επαγγελματίες. Αν μετακομίσω ξανά με κλειστά μάτια θα τους διαλέξω πά…

Θανάσης Αποστόλου
62 αξιολογήσεις

Είναι πάρα πολύ καλός και άψογος επαγγελματίας ... Όπως είχαμε συνεννοηθεί έτσι έγιναν... Συστήνω ανεπιφύλακτα είναι αψογος επαγγελματίας Π…

Σταύρος Καπιτσίνης
42 αξιολογήσεις

Αψογη εξυπηρετηση, συνεπεστατος

EXPRESS TRANS
40 αξιολογήσεις

Ο Γιώργος ήταν ο απόλυτος επαγγελματίας που έψαχνα. Συνεπής,γρήγορος με υψηλή ποιότητα εργασίας και χαμηλό κόστος. Τα πράγματα από την αρχή…

Σχετικά άρθρα

Πώς θα κάνεις σωστό πακετάρισμα στη μετακόμιση σου;

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα

Οδηγός για να αποφύγεις 5 μεγάλα λάθη στη μετακόμιση σου!

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Μεταφορικές Εταιρείες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού - Μόνο μεταφορά (χωρίς συσκευασία ή προσωπικό)
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Άρης Χ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος μετακόμισης:
Μόνο μεταφορά (χωρίς συσκευασία ή προσωπικό)
Πλήθος αντικειμένων:
2-4 αντικείμενα
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Όχι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
Τοποθεσία μετακόμισης:
Σινδος
Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού - Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρις συσκευασια με προσωπικό)
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Αναστάσιος Λ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος μετακόμισης:
Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρις συσκευασια με προσωπικό)
Πλήθος αντικειμένων:
Πάνω από 10 αντικείμενα ή πλήρη οικοσκευή
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Όχι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
Τοποθεσία μετακόμισης:
Αντιγονιδών, Κέντρο , Θεσσαλονίκη
Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού - Συσκευασία αντικειμένων - Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Νικόλαος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος μετακόμισης:
Συσκευασία αντικειμένων - Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση
Πλήθος αντικειμένων:
1 αντικείμενο
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Όχι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
Τοποθεσία μετακόμισης:
ανω πολη
Μετακόμιση σε διαφορετικό Νομό - Μόνο μεταφορά (χωρίς συσκευασία ή προσωπικό)
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος μετακόμισης:
Μόνο μεταφορά (χωρίς συσκευασία ή προσωπικό)
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Όχι Κόστος: 150,00€
Μετακόμιση σε διαφορετικό Νομό - Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος μετακόμισης:
Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Όχι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Ναι Κόστος: 250,00€