Μετακομίσεις Αθήνα & Μεταφορές

Πάρε προσφορές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του χώρου και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Εξυπηρέτηση σε 3'
100+ Αξιολογημένες Μεταφορικές Εταιρίες
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορές

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 13/6/2019

Μετακομίσεις Μεταφορές Αθήνα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!
 

Οι μετακομίσεις αποτελούν για όλους δύσκολες και αγχωτικές καταστάσεις, όμως, με την σωστή οργάνωση και τον απαραίτητο σχεδιασμό μπορεί να πραγματοποιήσεις την μετακόμισή σου στο μικρότερο δυνατό χρόνο με το χαμηλότερο κόστος.

Οι μετακομίσεις στην Αθήνα, χαρακτηρίζονται από μία ευκολία καθώς δεν απαιτείται πολύς χρόνος μεταφοράς των φορτίων από το ένα μέρος στο άλλο και υπάρχουν πολλές επιλογές μεταφορικών εταιρειών για να διαλέξεις.

Πολλές φορές δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε, αλλά και πώς να οργανωθούμε. Αν απευθυνθούμε όμως σε μια εταιρεία μετακομίσεων στην Αθήνα, μπορούμε να απαλαχθούμε από όλο αυτό το μεγάλο βάρος.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2019

Δημήτριος Τ.
417 αξιολογήσεις

Πολυ καλή τιμή,καλή γενικοτερη συνεργασία αλλά υπήρξε μεγάλη ασυνεννοησία σχετικά με τη παραλαβή και παράδοση τω πραγμάτων αφού ερωτήθηκα...

Κ. Μεταφορική
170 αξιολογήσεις

Συνεπεις στο ραντεβού τους. Πολυ καλη τιμη

DIRTY JOBS Β.
152 αξιολογήσεις

Ένας εξαιρετικός επαγγελματίας που χαίρεσαι να συνεργάζεσαι μαζί του... Τον συστήνω ανεπιφύλακτα....

Μεταφορική Β.
135 αξιολογήσεις

Συνεπείς και συνεργάσιμος.

Αλέξανδρος Κ.
109 αξιολογήσεις

Άψογος ο κύριος Αλέξανδρος, πολύ εξυπηρετικός. Εξαιρετική συνεοννόηση πριν τη μεταφορά για όλες τις λεπτομέρειες. Και το κυριότερο προσφέ...

Σπυρίδων Μ.
90 αξιολογήσεις

Συνεπής και πρόθυμος. Επίσης, έδωσε καλές και πρακτικές συμβουλές.

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μεταφορικές Υπηρεσίες στην Αθήνα

Σχετικά άρθρα

Πώς θα κάνεις σωστό πακετάρισμα στη μετακόμιση σου;

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα

Περισσότερα
Οδηγός για να αποφύγεις 5 μεγάλα λάθη στη μετακόμιση σου!

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότερες Μεταφορικές Εταιρείες

Επίλεξε την μεταφορική εταιρεία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Δημήτριος Κ. Μετακομίσεις Αθήνα & Μεταφορές - Δήμος Αρριανών
74 αξιολογήσεις
Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την άμεση παράδοση των αντικειμένων τους στην Αθήνα, σε όλο το νόμο Αττικής αλλά και σε όλη την Ελλάδα, γρήγορα και με μικρό κόστος. Μπορούμε να ασχοληθούμε και με την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, καλύπτοντας έτσι τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Αναλαμβάνουμε και μετακομίσεις εντός του νομού. Η εταιρία μας σας δίνει πολλαπλές λύσεις, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, διατηρούμε τις τιμές μας σε λογικά επίπεδα και διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και ανυψωτικά μηχανήματα. Θα χαρούμε πολύ να ολοκληρώσουμε και την δικιά σας μεταφορά!
Αλέξανδρος Κ. Μετακομίσεις Αθήνα & Μεταφορές - Αρτέμιδα(Λούτσα)
109 αξιολογήσεις
Έχοντας αναλάβει πληθώρα εργασιών στον κλάδο των μετακομίσεων είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών που αφορούν τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Αναλαμβάνουμε και την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, με ασφάλεια και ποιοτική εργασία, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εταιρία μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την άμεση αλλά και ποιοτική εξυπηρέτηση σας, μέσα από την παροχή μιας ολοκληρωμένης εργασίας μετακόμισης για όλες τις περιπτώσεις στις διεθνείς μεταφορές. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!
Δημήτρης Β. Μετακομίσεις Αθήνα & Μεταφορές - Περιστέρι
33 αξιολογήσεις
Η μεταφορική μας εταιρεία παρέχει λειτουργικές προτάσεις για τις διεθνείς μεταφορές, που επιθυμείτε να εκτελέσετε. Έχουμε πολύχρονη εμπειρία 15 ετών και στόχος μας είναι η παροχή αποτελέσματος του καλύτερου μείγματος ποιότητας - τιμής για τον πελάτη. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητα φορτηγά, καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, προκειμένου να φέρουμε εις πέρας και την πιο δύσκολη μετακόμιση εξωτερικού. Μας διακρίνει η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και δίνουμε έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η εντιμότητα, η συνέπεια, η ευγένεια, η εμπειρία, η ταχύτητα και η φιλικότητα είναι κάποιες από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τη μεταφορική μας και θα συνεχίζουμε να τις υπηρετούμε προς όφελος σας για τις μεταφορές εξωτερικού!
Ηλίας Κ. Μετακομίσεις Αθήνα & Μεταφορές - Πάτρα
11 αξιολογήσεις
Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των μεταφορών και δραστηριοποιούμαστε στην Πάτρα εδώ και 25 χρόνια, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να δώσει λύση σε κάθε μεταφορική σας ανάγκη, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.
Οι υπηρεσίες που διαθέτουμε, περιλαμβάνουν:
-Δωρεάν κιβώτια
-Συσκευασία υψηλών προδιαγραφών
-Αποσυσκευασία
-Σεβασμός στον χώρο σας
-Αποσύνδεση & Επανασύνδεση επίπλων και ηλ. συσκευών
Οι τιμές μας, είναι προσαρμοσμένες στις δυσκολίες της εποχής. Στόχος μας, είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας.
Κώστας Ζ. Μετακομίσεις Αθήνα & Μεταφορές - Πάτρα
0 αξιολογήσεις
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών.
Διαθέτουμε 10ετή εμπειρία στον τομέα μας που μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα, οι εργασίες που αναλαμβάνουμε, αφορούν:
-Μετακομίσεις / Μεταφορές
-Μετακόμιση από/προς Πάτρα
-Μετακόμιση εντός Πάτρας
-Μετακόμιση επαγγελματικού χώρου
-Μεταφορές εμπορευμάτων
Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα και ανταποκρινόμαστε ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές μετακομίσεις και μεταφορές. Η ταχύτητα και η αξιοπιστία, αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Οι τιμές μας, δεν θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε.

Μεταφορικές Εταιρείες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Τι υπηρεσίες προσφέρει συχνά μια μεταφορική μας στην Αθήνα;

Κάθε μεταφορική στην Αθήνα που συνεργάζεται με την πλατφόρμα μας, διαθέτει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο των μετακομίσεων. Έτσι, καθημερινά οι μεταφορείς μας αναλαμβάνουν ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών, όπως:

 • Σύνδεση/ αποσύνδεση των οικιακών συσκευών

 • Ασφάλιση των μεταφερόμενων αντικειμένων

 • Λύσιμο και συναρμολόγηση επίπλων, γραφείων και εξοπλισμού για επαγγελματικούς χώρους

 • Αμπαλάζ οικοσκευών και προσωπικών αντικειμένων

 • Μεταφορές εμπορευμάτων/ εξοπλισμών

 • Μεταφορές με ανυψωτικό μηχάνημα


 

 

Από ποιους παράγοντες εξαρτώνται οι τιμές στις μετακομίσεις για Αθήνα;

Οι τιμές στις μετακομίσεις και τις μεταφορές ποικίλουν και διαφοροποιούνται ανά μεταφορική εταιρεία. Οι μεταφορείς της πλατφόρμας μας στην Αθήνα, μας έδωσαν μία λίστα με τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος των μεταφορών και των μετακομίσεων:

 • Αν απαιτείται ή όχι ειδικός εξοπλισμός (π.χ. Ανυψωτικά μηχανήματα)

 • Ο όγκος των φορτίων που θα μεταφερθούν

 • Ο αριθμός του προσωπικού που θα απασχοληθεί για τη μετακόμιση

 • Εάν υπάρχει ανελκυστήρας για τις μεταφορές

 • Εάν θα χρειαστείς υπηρεσίες αμπαλάζ, συσκευασίας και αποθήκευσης

Οι εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, μπορούν να σου προτείνουν το πιο οικονομικό πακέτο μετακόμισης, προσαρμοσμένο στα μέτρα σου. Ακόμη, αναλαμβάνουν την άμεση παραλαβή των οικοσυσκευών και των επίπλων σου, καθώς και την ασφαλή παράδοσή τους.

Όπως είναι προφανές, μπορείς να έχεις μια πολύ οικονομική μετακόμιση στην Αθήνα, αν οι υπηρεσίες που χρειάζεσαι είναι απλές. Όσο πιο σύνθετες εργασίες χρειάζεσαι, τόσο μεγαλύτερο και το κόστος μεταφορικής. Οι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να σου δώσουν τις καλύτερες προσφορές, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

 

 

Πώς να επιλέξεις μία αξιόπιστη μεταφορική στην Αθήνα;

Η εξειδικευμένη μετακόμιση στην Αθήνα, μέσω μία αξιόπιστης εταιρείας μετακόμισης μπορεί να σου εξασφαλίσει μια εύκολη και γρήγορη μετακόμιση, χωρίς άγχος και κούραση.

Ποιες είναι όμως οι προϋποθέσεις που πρέπει να προσέξεις για να κάνεις τη σωστή επιλογή ανάμεσα στις μεταφορικές που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα; Τί είναι αυτό που θα σου δείξει ότι μπορείς να εμπιστευτείς τα υπάρχοντα σου στους μεταφορείς;

 • Η μεταφορική εταιρεία που θα διαλέξεις πρέπει να διαθέτει άδεια λειτουργίας και πιστοποιητικό από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας.

 • Θα σου εκδώσει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.

 • Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στη προσεκτική συσκευασία και μεταφορά των πραγμάτων.

 • Μπορεί να παρέχει επιπρόσθετες υπηρεσίες που πιθανόν να χρειαστείς όπως έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο για τη σωστή αποσύνδεση και σύνδεση των οικιακών συσκευών σου.

 • Διαθέτει κατάλληλο και σύγχρονο εξοπλισμό και ανυψωτικά μηχανήματα για την μετακόμιση σου.

 • Μια σωστή οργανωμένη μεταφορική εταιρεία θα σου δώσει μια λίστα με τον αναλυτικό προϋπολογισμό κόστους, πριν ξεκινήσετε την συνεργασία σας.

Οι μεταφορές-μετακομίσεις στην Αθήνα και στην ευρύτερη Αττική, μπορούν να πραγματοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό τυλίγματος και μεταφοράς, εξασφαλίζοντας την προστασία των φορτίων κατά την διαδικασία μεταφοράς.

Οι περισσότερες μεταφορικές στην Αθήνα, παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες για μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα και αυτό καθιστά δύσκολο το να επιλέξεις μεταφορική. Η πλατφόρμα μας, όμως σου βρίσκει τη λύση και σου προτείνει την πιο αξιόπιστη Μεταφορική στην Αθήνα και σε απαλλάσσει από περιττό κόπο.

Η μετακόμιση στην Αθήνα, εφόσον πραγματοποιηθεί από μεταφορική της πλατφόρμα μας, μπορεί να καλύψει κάθε είδος μετακόμισης, όπως:

 • Μετακόμιση για Δυάρι

 • Μετακόμιση για Τριάρι

 • Μετακόμιση για Γκαρσονιέρα

 • Μετακόμιση για Εταιρεία

Σε πολλές περιπτώσεις απαιτείται και η χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων ενώ οι πελάτες μπορεί να χρειαστούν και υπηρεσίες σύνδεσης και τοποθέτησης οικιακών συσκευών. Οι μεταφορικές μας εταιρείες, μπορούν να σου παρέχουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες μετακόμισης και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.


 

 

Γιατί να επιλέξεις μεταφορική του Douleutaras.gr για μετακομίσεις στην Αθήνα;

Οι μεταφορικές εταιρείες του Douleutaras.gr, είναι στη διάθεσή σου για φθηνή μετακόμιση και μεταφορά των φορτίων σου σε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής. Όλοι οι συνεργάτες μας διαθέτουν σημαντική εμπειρία στον κλάδο των μετακομίσεων και μπορούν να σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις τη μετακόμισή σου, άμεσα και υπεύθυνα.

Για κάθε είδος μεταφοράς και μετακόμισης που σχεδιάζεις, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις αξιόλογη μεταφορική Αθήνας, για να αναλάβει την εργασία. Χάρη στις αξιολογήσεις των επαγγελματιών μας, μπορείς να νιώθεις σιγουριά για το τελικό αποτέλεσμα.

Αν χρειάζεσαι έμπειρη μεταφορική στην Αθήνα για μεταφορές κάθε είδους, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για μεταφορές - μετακομίσεις Αθήνας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!


 

 

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει