Μετακομίσεις Αθήνα & Μεταφορές

Πάρε προσφορές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του χώρου και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Μετακομίσεις Μεταφορές Αθήνα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Οι μετακομίσεις αποτελούν για όλους δύσκολες και αγχοτικές καταστάσεις όμως με την σωστή οργάνωση και τον απαραίτητο σχεδιασμό μπορεί να πραγματοποιήσεις την μετακόμισή σου στο μικρότερο δυνατό χρόνο με το χαμηλότερο κόστος.

Οι μετακομίσεις στην Αθήνα, χαρακτηρίζονται από μία ευκολία καθώς δεν απαιτείται πολύς χρόνος μεταφοράς των φορτίων από το ένα μέρος στο άλλο και υπάρχουν πολλές επιλογές μεταφορικών εταιρειών για να διαλέξεις.

Πολλές φορές δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε, αλλά και πώς να οργανωθούμε. Αν απευθυνθούμε όμως σε μια εταιρεία μετακομίσεων στην Αθήνα, μπορούμε να απαλαχθούμε από όλο αυτό το μεγάλο βάρος.

Πώς να επιλέξεις μία αξιόπιστη μεταφορική στην Αθήνα;

Η εξειδικευμένη μετακόμιση στην Αθήνα, μέσω μία αξιόπιστης εταιρείας μετακόμισης μπορεί να σου εξασφαλίσει μια εύκολη και γρήγορη μετακόμιση χωρίς άγχος και κούραση.

Ποιες είναι όμως οι προϋποθέσεις που πρέπει να προσέξεις για να κάνεις τη σωστή επιλογή ανάμεσα στις μεταφορικές που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα; Τί είναι αυτό που θα σου δείξει ότι μπορείς να εμπιστευτείς τα υπάρχοντα σου στους μεταφορείς;

 • Η μεταφορική εταιρεία που θα διαλέξεις πρέπει να διαθέτει άδεια λειτουργίας και πιστοποιητικό από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας.
 • Θα σου εκδώσει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.
 • Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στη προσεκτική συσκευασία και μεταφορά των πραγμάτων.
 • Μπορεί να παρέχει επιπρόσθετες υπηρεσίες που πιθανόν να χρειαστείς όπως έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο για τη σωστή αποσύνδεση και σύνδεση των οικιακών συσκευών σου.
 • Διαθέτει κατάλληλο και σύγχρονο εξοπλισμό και ανυψωτικά μηχανήματα για την μετακόμιση σου.
 • Μια σωστή οργανωμένη μεταφορική εταιρεία θα σου δώσει μια λίστα με τον αναλυτικό προϋπολογισμό κόστους, πριν ξεκινήσετε την συνεργασία σας.

Οι μεταφορές-μετακομίσεις στην Αθήνα και στην ευρύτερη Αττική, μπορούν να πραγματοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό τυλίγματος και μεταφοράς, εξασφαλίζοντας την προστασία των φορτίων κατά την διαδικασία μεταφοράς.

Οι περισσότερες μεταφορικές στην Αθήνα, παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες για μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα και αυτό καθιστά δύσκολο το να επιλέξεις μεταφορική. Η πλατφόρμα μας, όμως σου βρίσκει τη λύση και σου προτείνει την πιο αξιόπιστη Μεταφορική στην Αθήνα και σε απαλλάσσει από περιττό κόπο.

Η μετακόμιση στην Αθήνα, εφόσον πραγματοποιηθεί από μεταφορική της πλατφόρμα μας, μπορεί να καλύψει κάθε είδος μετακόμισης, όπως:

 • Μετακόμιση για Δυάρι
 • Μετακόμιση για Τριάρι
 • Μετακόμιση για Γκαρσονιέρα
 • Μετακόμιση για Εταιρεία

Σε πολλές περιπτώσεις απαιτείται και η χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων ενώ οι πελάτες μπορεί να χρειαστούν και υπηρεσίες σύνδεσης και τοποθέτησης οικιακών συσκευών. Οι μεταφορικές μας εταιρείες, μπορούν να σου παρέχουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες μετακόμισης και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Τι υπηρεσίες προσφέρουν οι εξειδικευμένες μεταφορικές στην Αθήνα;

Οι μετακομίσεις που πραγματοποιούνται στην Αθήνα, από τις μεταφορικές εταιρείες της πλατφόρμας μας, εξυπηρετούν κάθε ανάγκη και διαθέτουν επιπρόσθετες υπηρεσίες, όπως:

 • Σύνδεση των οικιακών συσκευών
 • Απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών
 • Ασφάλιση των αντικειμένων
 • Λύσιμο και συναρμολόγηση επίπλων, γραφείων και εξοπλισμού για επαγγελματικούς χώρους
 • Συσκευασία υπολογιστή

Η επιλογή των μεταφορικών υπηρεσιών γίνεται από τους πελάτες αφού αξιολογήσουν τα πακέτα μετακόμισης που προτείνουν οι επαγγελματίες και επιλέξουν εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες του. Η μεταφορική ή το πρακτορείο μεταφορών, μπορεί να προτείνει στους πελάτες το πακέτο που θεωρεί πιο φθηνό και συμφέρον, όμως πάντα ο τελευταίος λόγος είναι στον πελάτη.

Από ποιους παράγοντες εξαρτώνται οι τιμές στις μετακομίσεις;

Οι τιμές στις μετακομίσεις και τις μεταφορές ποικίλουν και διαφοροποιούνται ανά μεταφορική εταιρεία. Οι μεταφορείς της πλατφόρμα μας στην Αθήνα, μας έδωσαν μία λίστα με τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος των μεταφορών και των μετακομίσεων:

 

 • Αν απαιτείται ή όχι ειδικός εξοπλισμός(π.χ. Ανυψωτικά μηχανήματα)
 • Ο όγκος των φορτίων που θα μεταφερθούν
 • Ο αριθμός του προσωπικού που θα απασχοληθεί για την μετακόμιση
 • Εάν υπάρχει ανελκυστήρας
 • Εάν θα επιλέξεις υπηρεσίες αμπαλάζ, συσκευασίας και αποθήκευσης

Οι εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, μπορούν να σου προτείνουν το πιο οικονομικό πακέτο μετακόμισης, προσαρμοσμένο στα μέτρα σου. Ακόμη, αναλαμβάνουν την άμεση παραλαβή των οικοσυσκευών και των επίπλων σου καθώς και την ασφαλή παράδοσή τους. Όσο δύσκολο και χρονοβόρο θεωρείς ότι είναι το να βρεις μεταφορική στην Αθήνα τόσο εύκολο και απλό μπορεί να γίνει με το Douleutaras.gr.

Οι μεταφορικές εταιρείες του Douleutatas.gr, είναι στην διάθεσή σου για φθηνή μετακόμιση και μεταφορά των φορτίων σου σε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να καταχωρήσεις την εργασία σου για μετακομίσεις και μεταφορές εντός και εκτός Αθηνών και θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές.

Πέρα από εξειδικευμένες μεταφορικές, στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις αξιόπιστα πρακτορεία μεταφορών που αναλαμβάνουν μεταφορές δεμάτων και φορτίων σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας και εγγυώνται την άμεση παράδοση στον χρόνο και τον τόπο που επιθυμείς.

Επίλεξε την μεταφορική μας στην Αθήνα για εγγυημένες μεταφορές και μετακομίσεις!

Μεταφορικές Υπηρεσίες
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Δημήτριος Τ.
363 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας και απόλυτη συνενόηση. ευχάριστος άνθρωπος
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ Μ.
164 αξιολογήσεις
Άψογη εξυπηρέτηση άψογο προσωπικό. Τέλεια συσκευασία και μεταφορά
DIRTY JOBS Β.
145 αξιολογήσεις
Εξαιρετικοί επαγγελματίες! Σίγουρα θα τους συστήσω κι αλλού!! Ευχαριστώ πολύ για την άψογη εξυπηρέτηση και την απίστευτη προσφορά!
Μεταφορική Β.
134 αξιολογήσεις
Εξαιρετικά οργανωμένη ομάδα,με συνέπεια και επαγγελματισμό! Πολύ προσεκτικό το αμπαλάρισμα των επίπλων μας και έφτασαν όλα ακέραια! Επιπρ...
Αλέξανδρος Κ.
100 αξιολογήσεις
Γρήγορη άμεση επικοινωνία και ανταπόκριση. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα τους επιλέξω αν χρειαστεί και στο μέλλον.
Σπυρίδων Μ.
88 αξιολογήσεις
Επαγγελματίες και φιλότιμοι
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει