Μετακομίσεις Άλιμος & Μεταφορές

Πάρε προσφορές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του χώρου και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πώς να σχεδιάσεις την μετακόμισή σου;

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις από το σπίτι σου και έχεις πνιγεί από το άγχος της οργάνωσης; Στις μετακομίσεις δεν χρειάζεται πανικός αλλά μία εξειδικευμένη μεταφορική εταιρεία. Οι μεταφορικές υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείς είναι πολλές και μία αξιόπιστη μεταφορική θα σου προτείνει ένα πακέτο μετακόμισης που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Τα πακέτα μετακομίσεων, περιλαμβάνουν υπηρεσίες ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου που θες να μεταφέρεις, το είδος τους, την απόσταση από το σημείο παραλαβής στο σημείο παράδοσης καθώς και την αξία τους. Οι εξειδικευμένοι μεταφορείς μας, μάς ενημέρωσαν για τις σημαντικότερες υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείς στην μετακόμιση του σπιτιού:

 • Ασφάλιση των αντικειμένων
 • Ανυψωτική Μετακόμιση
 • Φόρτωση & Εκφόρτωση των αντικειμένων
 • Λύσιμο και συναρμολόγηση επίπλων, γραφείων και εξοπλισμού
 • Συσκευασία υπολογιστή
 • Μεταφορές έργων τέχνης
 • Διεθνείς Μεταφορές
 • Αποθήκευση Οικοσκευών
 • Ειδικές Μεταφορές
 • Μεταφορά Πιάνου
 • Αμπαλάζ
 • Σύνδεση & Αποσύνδεση Ηλεκτρικών συσκευών

Με μία πρώτη εκτίμηση, μπορεί η εταιρεία μετακόμισης να σου προτείνει ένα οικονομικό πακέτο μετακόμισης ή ακόμη και να διαμορφώσει ένα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου. Το κόστος στις μετακομίσεις, είναι σίγουρα ένα ζήτημα που απασχολεί όσους μετακομίζουν, όμως εξίσου σοβαρό είναι και το ζήτημα της ασφάλειας των οικοσκευών τους.

Τι επηρεάζει το κόστος στις μετακομίσεις;

Οι τιμές στις μετακομίσεις, επηρεάζονται από συγκεκριμένους παράγοντες. Εμείς συγκεντρώσαμε τους βασικότερους ώστε να σου δώσουμε την δυνατότητα να ετοιμάσεις τον προϋπολογισμό της μετακόμισής σου:

Όγκος Φορτίου: Εάν διαθέτεις αντικείμενα μεγάλου όγκου είναι βέβαιο ότι θα επιβαρύνουν το κόστος της μετακόμισης, ειδικά εάν χρειαστεί ανυψωτικό μηχάνημα, ειδική συσκευασία αλλά και ειδικό φορτηγό για την μετακίνησή τους.

Προσωπικό που θα χρειαστεί: Μερικές φορές στις μετακομίσεις, οι πελάτες ζητούν πέρα από τους μεταφορείς και ηλεκτρολόγους για να απεγκαταστήσουν τις ηλεκτρικές τους συσκευές. Οι ηλεκτρολόγοι αποτελούν ένα έξτρα κόστος.

Απουσία Ασανσέρ: Μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί, όμως η απουσία ασανσέρ κάνει τρεις φορές δυσκολότερη την δουλειά της μεταφορικής. Σε αυτές τις περιπτώσεις, χρησιμοποιείται περισσότερο προσωπικό που σημαίνει ότι ανεβαίνει η τιμή της μετακόμισης.

Ειδικός Εξοπλισμός: Όπως, προαναφέρθηκε εάν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός στις μετακομίσεις όπως ανυψωτικά μηχανήματα, γερανοί, ειδικά φορτηγά, τότε είναι φυσικό να μην είναι φθηνή η μετακόμιση του σπιτιού.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί, από τους παράγοντες που ανεβάζουν τις τιμές στις μετακομίσεις. Για οικονομικές μετακομίσεις, πρέπει να συμβουλευτείς έναν έμπειρο μεταφορέα για τις εργασίες που μπορείς να κάνεις και μόνος σου, όπως είναι το αμπαλάζ των επίπλων.

Σε κάθε περίπτωση στην πλατφόρμα μας, μπορείς να οργανώσεις μία φθηνή και οικονομική μετακόμιση άμεσα και με πολύ απλά βήματα. Συμπληρώνοντας την φόρμα των μετακομίσεων θα λάβεις προσφορές για τιμές από τους καλύτερους επαγγελματίες στον Άλιμο.

Οι εταιρείες μετακομίσεων της πλατφόρμας μας, πέρα από τις μετακομίσεις σπιτιών, αναλαμβάνουν μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων και φοιτητικές μετακομίσεις. Οπότε εάν χρειάζεσαι μεταφορική για τέτοιου είδους μετακομίσεις, η ομάδα των μεταφορέων μας, μπορεί να σε εξυπηρετήσει!

Μεταφορικές Υπηρεσίες
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Δημήτρης Β.
15 αξιολογήσεις
είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τον κύριο Βασιλάκη
Χριστόφορος Μ.
48 αξιολογήσεις
Συνεπείς, γρήγοροι, επικοινωνιακοί με τον κατάλληλο επαγγελματισμό.
Γιάννης Φ.
6 αξιολογήσεις
Γεια σας.Μετά από μισή ώρα που ανήρτησα την αγγελία μου είχα ανταπόκριση.Απλά δέχτηκα μόνο μία προσφορά.Θα 'θελα παρ' όλα αυτά να σας ευχ...
Αναστάσιος Τ.
7 αξιολογήσεις
Ηταν εξαιρετικός στην δουλειά του αλλα δεν μας εδωσε απόδειξη.
Δημήτρης Σ.
76 αξιολογήσεις
ολα ηρθαν καλα πακεταρισμενα . δεν εσπασε τιποτα
Δημήτρης Β.
33 αξιολογήσεις
Το ραντεβού κανονίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και οι υπηρεσίες ήταν πολύ καλές.
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει