Πιστοποιητικά ΔΕΗ Πάτρα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει να ξέρεις για τα Πιστοποιητικά ΔΕΗ;

Το πιστοποιητικό ΔΕΗ, είναι ένα έγγραφο που έχει μπει για τα καλά πια στη ζωή μας και το ακούμε όλο και συχνότερα. Ξέρουμε όμως πραγματικά τι είναι;

Τα πιστοποιητικά ηλεκτρολόγου αποτελούν απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν το αν είναι κατάλληλη μία εσωτερική ηλεκτρολογική εγκατάσταση, αφού γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και μετρήσεις.

Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου διασφαλίζει την καταλληλότητα των εσωτερικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων επομένως και την ασφάλεια όσων διαμένουν, εργάζονται ή επισκέπτονται τον ίδιο χώρο.

Οι επαγγελματίες μας, μπορούν να αναλάβουν να την άμεση έκδοση του πιστοιητικού ΔΕΗ και να σου εξασφαλίσουν το πολυπόθητο έγγραφο πολύ σύντομα.

Οι ίδιοι για την ενημέρωσή σου, μας έδωσαν μερικές βασικές πληροφορίες για το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου ώστε να μην χαθείς στο ψάξιμο.

3 Βασικά Σημεία στην έκδοση Πιστοποιητικού Ηλεκτρολόγου!

Υπάρχουν κάποιες βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις να κινείς τις διαδικασίες για την έκδοση πιστοπιητικού ΔΕΗ. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις 3 βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις. Ποια είναι αυτά;

 • Η έκδοση του πιστοποιητικού της ΔΕΗ γίνεται μόνο από επαγγελματία ηλεκτρολόγο με την απαραίτητη άδεια.
 • Από το 2011 είναι απαραίτητο από το νόμο να υπάρχει για κάθε κτίριο πιστοποιητικό από επαγγελματία ηλεκτρολόγο.
 • Η διάρκεια ισχύος του πιστοποιητικού της ΔΕΗ είναι 14 χρόνια για διαμέρισμα ή μονοκατοικία και 7 χρόνια εάν αφορά επαγγελματικό χώρο που δεν έχει εύφλεκτα υλικά.

Η έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ, είναι μία ιδιαίτερα εξειδικευμένη εργασία που πρέπει να πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένο ηελκτρολόγο. Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόλογους επαγγελματίες που έχουν εκδώσει εκατοντάδες πιστοποιητικά και μπορούν να εγγυηθούν την ακρίβεια και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων τους.

Πότε χρειάζεται έκτακτα η έκδοση Πιστοποιητικού ΔΕΗ;

Η έκτακτη έκδοση πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου, γίνεται σε περιπτώσεις που βάση νόμου δεν υπάρχει  η επιλογή της αποφυγής. Ποιες είναι αυτές;

 • Για αρχική ηλεκτροδότηση από την ΔΕΗ.
 • Για επανασύνδεση παροχής ηλεκτροδότησης.
 • Για επαύξηση ισχύος στην παροχή της ΔΕΗ.
 • Για αλλαγή ονόματος στον λογαριασμό της ΔΕΗ.
 • Για αίτηση για νυχτερινό ρεύμα για κοινωνικό τιμολόγιο.

Εφόσον δεν μπορείς να αποφύγεις την διαδικασία της έκδοσης πιστοποιητικού ΔΕΗ, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις έναν από τους πιστοποιημένους επαγγελματίες μας.

Τι έγγραφα περιλαμβάνονται στο Πιστοποιητικό ΔΕΗ;

Πριν ξεκινήσεις την διαδικασία για έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ, πρέπει να έχεις συγκεντρώσει τα απαραίτητα έγγραφα. Παρακάτω θα βρεις την λίστα με τα αναγκαία έγγραφα για την έκδοση του πιστοποιητικού:

 • Υπεύθυνη δήλωση του ηλεκτρολόγου
 • Σχέδια κάτοψης της ηλεκτρικής εγκατάστασης και του ηλεκτρικού πίνακα
 • Μονογραμμικό σχέδιο του ηλεκτρολογικού πίνακα της εγκατάστασης
 • Έκθεση παράδοσης της ηλεκτρικής εγκατάστασης
 • Πρωτόκολλο ελέγχου της ηλεκτρικής εγκατάστασης

Η συγκέντρωση των απαραίτητων εγγράφων, με την καθοδήγηση από τους επαγγελματίες μας, μπορεί να γίνει εύκολα και απλά. Εμπιστεύσου τις συμβουλές τους και θα η διαδικασία θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Πόσο κοστίζει η έκδοση του Πιστοποιητικού Ηλεκτρολόγου;

Το κόστος της έκδοσης των πιστοποιητικών ΔΕΗ, καθορίζεται από το μέγεθος των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, που πρέπει να ελέγξει ο επαγγελματίας ηλεκτρολόγος.

Σε κάθε περίπτωση, η τιμή για την έκδοση του πιστοποιητικού της ΔΕΗ καθορίζεται έπειτα πάντα από συνεννόηση με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.

Στο Douleutaras.gr, μπορείς να βρεις αξιόπιστους και έμπειρους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους που εξυπηρετούν την ευρύτερη Αττική αλλά και την Θεσσαλονίκη και δίνουν λύσεις σε παντός είδους ηλεκτρολογικές εργασίες. Οι επαγγελματίες μας, θα αναλάβουν άμεσα την έκδοση του πιστοποιητικού της ΔΕΗ για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σου χώρου.

Με λίγα κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και να λάβεις άμεσα προσφορές από τους καλύτερους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους της περιοχής σου, για αξιόπιστα πιστοποιητικά ΔΕΗ.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ηλεκτρολόγοι για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας. Τυπικός στην ώρα του, εξαιρετικό αποτέλεσμα. Οικονομικός και χαμογελαστός με εξαιρετική ομάδα!
Δημήτριος Σ.
8 αξιολογήσεις
Όχι μόνο ολοκλήρωσε πολύ γρήγορα την διαδικασία αλλά ανέλαβε και την επικοινωνία με την ΔΕΔΗΗΕ για την παράδοση των πιστοποιητικών που μο...
Παναγιώτης Δ.
4 αξιολογήσεις
Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω. Είναι επαγγελματίας ο άνθρωπος, άριστος στη δουλειά του επάνω μου εξηγησε με απόλυτη ακρίβιατι χρειάζεται ...
Γιώργος Α.
4 αξιολογήσεις
ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Κ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.
Σχετικά άρθρα
Δύο από τα χειρότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις στο σπίτι σου είναι οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές βλάβες
Στην ερώτηση “ Πόσοι ηλεκτρολόγοι χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;”
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει