Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την εγκατάσταση φυσικού αερίου

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου, είναι η λύση στην αναζήτησή σου για οικονομική θέρμανση στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Τα τελευταία χρόνια, αποτελεί την δημοφιλέστερη επιλογή στα συστήματα θέρμανσης και ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν την αντικατάσταση του καυστήρα του λέβητα πετρελαίου τους, με νέο καυστήρα που καίει φυσικό αέριο.

Που μπορεί να εγκατασταθεί το φυσικό αέριο;

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε κατοικία. Είτε μένεις σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, είτε σε μονοκατοικία, η τοποθέτηση του φυσικού αερίου, θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα και ταλαιπωρία.

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου σε Πολυκατοικία

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου σε πολυκατοικία, μπορεί να γίνει με την μετατροπή της κεντρικής θέρμανσης της πολυκατοικίας και είναι μία απλή διαδικασία.

Η Διαδικασία της Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου στην Πολυκατοικία

Σε πρώτη φάση, γίνεται σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο φυσικού αερίου και τοποθετείται μετρητής. Στην συνέχεια, πραγματοποιείται αντικατάσταση πετρελαίου με καυστήρα φυσικού αερίου.

Σε καμία περίπτωση, δεν χρειάζεται να γίνει αλλαγή των σωληνώσεων νερού για την θέρμανση των σωμάτων του καλοριφέρ ή οποιουδήποτε άλλου στοιχείου που αφορά την κεντρική θέρμανση.

Τέλος, αφαιρείται η δεξαμενή πετρελαίου καθώς δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό μετά την εγκατάσταση του φυσικού αερίου στην πολυκατοικία.

Εάν δεν διαθέτει σώμα καλοριφέρ στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας σου, επέλεξε έναν από τους επαγγελματίες τεχνικούς μας για να προχωρήσουν στην εγκατάσταση σώματος καλοριφέρ στον χώρο σου.

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου σε Διαμέρισμα

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, είναι εφικτό να γίνει και ο ιδιοκτήτης να έχει αυτόνομη θέρμανση για το διαμέρισμά του.

Διαδικασία για την Αυτόνομη Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου σε Διαμέρισμα

Για να γίνει αυτόνομη εγκατάσταση φυσικού αερίου σε ένα διαμέρισμα, πραγματοποιείται τοποθέτηση ατομικού λέβητα με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου στο σπίτι.

Η παροχή του φυσικού αερίου στο διαμέρισμα, γίνεται με εξωτερικές σωληνώσεις που συνδέουν τον μετρητή με τον ατομικό λέβητα.

Έτσι, επιτυγχάνεται η αυτόνομη θέρμανση του διαμερίσματος και ο ιδιοκτήτης απολαμβάνει όλα τα οφέλη που μπορεί να του προσφέρει η τοποθέτηση φυσικού αερίου.

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου σε Μονοκατοικία

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου σε μονοκατοικία, πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και η τοποθέτηση φυσικού αερίου σε πολυκατοικία.

Α’ Περίπτωση: Αντικατάσταση Καυστήρα Λέβητα Πετρελαίου

Από την στιγμή που διαθέτει η μονοκατοικία ήδη σύστημα θέρμανσης με λέβητα πετρελαίου, αρκεί η αντικατάσταση του καυστήρα του πετρελαίου με καυστήρα που καίει φυσικό αέριο από έναν εξειδικευμένο καυστηρατζή, ώστε να έχει η μονοκατοικία σύστημα θέρμανσης με φυσικό αέριο.

Η συγκεκριμένη διαδικασία έχει μικρό κόστος όμως υστερεί στην τελική απόδοση της θέρμανσης.

Β’ Περίπτωση: Τοποθέτηση Νέου Ατομικού Λέβητα

Για να απολαμβάνεις τα μέγιστα οφέλη που προσφέρουν τα νέα συστήματα θέρμανσης στην μονοκατοικία σου, πρέπει να καταργήσεις τον λέβητα πετρελαίου που διέθετες και να τον αντικαταστήσεις με έναν νέο.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να χρειαστούν παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης και θέρμανσης και επιπλέον το κόστος εγκατάστασης φυσικού αερίου, θα είναι υψηλότερο.

Παρ’ όλα αυτά, γίνεται άμεση απόσβεση των χρημάτων που έχεις επενδύσει στην τοποθέτηση φυσικού αερίου στην μονοκατοικία σου.

Ποια είναι τα οφέλη της εγκατάστασης φυσικού αερίου;

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της πλατφόρμας μας, μάς έδωσαν μία λίστα με τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνεις από την εγκατάσταση φυσικού αερίου. Ποια είναι αυτά;

Εξοικονόμηση χρημάτων

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου, θα σου εξοικονομήσει πολλά χρήματα από τον μηνιαίο προϋπολογισμό των εξόδων του σπιτιού σου.

Το φυσικό αέριο είναι οικονομικότερο σε σχέση με άλλες μεθόδους θέρμανσης.  Παράλληλα, εφόσον διαθέτει αυτόνομη θέρμανση μπορείς να πληρώνεις μόνο το ποσό που αντιστοιχεί σε ότι έχεις καταναλώσει.

Έρευνες δείχνουν ότι, τα έξοδα της θέρμανσης έπειτα από την τοποθέτηση του φυσικού αερίου, μειώνονται έως 44% στον λογαριασμό σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.

Ακόμη,σε σύγκριση με το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεται στο μαγείρεμα και το ζεστό νερό, η μείωση φτάνει το 70%.

Ευκολία & Λειτουργικότητα

Και μόνο η αυτονομία θέρμανσης, που εξασφαλίζει για τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων και μονοκατοικιών, αποτελεί μεγάλο κέρδος.

Με την εγκατάσταση φυσικού αερίου είτε αφορά πολυκατοικία, είτε διαμέρισμα είτε μονοκατοικία, δεν απαιτείται ανεφοδιασμούς καυσίμων. Αυτό συμβαίνει γιατί το φυσικό αέριο, είναι διαθέσιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή και αυτό είναι κάτι που θα σε διευκολύνει πολύ.

Τέλος, με την εγκατάσταση φυσικού αερίου, μπορείς να ελέγχεις τις εστίες της κουζίνας και άρα να βελτιώσεις την διαδικασίας του μαγειρέματος.

Σίγουρα, τα συγκεκριμένα οφέλη θα προσφέρουν ευκολία και λειτουργικότητα στην καθημερινότητά σου και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής σου.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Το φυσικό αέριο, αποτελεί το πιο καθαρό καύσιμο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα. Είναι το λιγότερο επιβλαβές γα την ατμόσφαιρα καθώς κατά την διαδικασία της καύσης δεν παράγει ενώσεις και στοιχεία που μολύνουν την ατμόσφαιρα.

Επίσης, συμβάλει στην μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου και ακόμη δεν περιέχει βλαβερές ενώσεις θείου που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα και οδηγούν στο φαινόμενο της όξινης βροχής.

Ασφαλές Καύσιμο

Από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου, είναι ότι δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα και αν για τον οποιονδήποτε λόγο απελευθερωθεί στον αέρα μπορεί να απομακρυνθεί άμεσα.

Από τα παραπάνω, γίνεται κατανοητό ότι η εγκατάσταση φυσικού αερίου σε πολυκατοικία, σε διαμέρισμα ή σε μονοκατοικία, αποτελεί μία εργασία που θα βελτιώσει στο μέγιστο την κεντρική θέρμανση της οικίας σου.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μπορούν να σου παρέχουν τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για την εγκατάσταση φυσικού αερίου στην οικία σου και να πραγματοποιήσουν έλεγχο ώστε να απολαμβάνεις τα μέγιστα οφέλη.

Καταχώρησε το αίτημά σου για εγκατάσταση φυσικού αερίου στον χώρο σου και πάρε την πιο ανταγωνιστική προσφορά για τιμή στην εγκατάσταση φυσικού αερίου από τα πιο αξιόπιστα συνεργεία εγκατάστασης στην περιοχή σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Πολύ καλός και σοβαρός επαγγελματίας, τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Πολύ καλός επαγγελματίας, γρήγορος και ειλικρινής. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!
Εξυπηρετηθήκαμε άψογα και με συνέπεια!
Σχετικά άρθρα
Ο λέβητας φυσικού αερίου σού έχει λύσει τα χέρια; Είσαι από τους τυχερούς που απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση του
Το φθινόπωρο είναι εδώ και τα πρώτα τσουχτερά κρύα βρίσκονται προ των πυλών. Είναι λογικό λοιπόν μπροστά στον ερχομό ενός “χειμώνα κρίσης”