Τζάμια - Κρύσταλλα Ζωγράφου

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τί τζάμια να βάλεις στα κουφώματά σου;

Τα τζάμια που θα βάλεις στον οικιακό και τον επαγγελματικό σου χώρο είναι ένα από τα ζητήματα που σίγουρα θα σε απασχολήσουν είτε σε μία ανακαίνιση είτε εφόσον θέλεις να αυξήσεις την αντικειμενική αξία του χώρου σου με κουφώματα και τζάμια υψηλής αντοχής και ποιότητας. Η τοποθέτηση των τζαμιών, πραγματοποιείται από εξειδικευμένους τζαμάδες οι οποίοι πέρα από την τοποθέτηση, μπορούν να σε καθοδηγήσουν και στην διαδικασία της επιλογής.

Τα είδη τζαμιού που υπάρχουν στην αγορά, καλύπτουν κάθε ανάγκη και το κόστος κυμαίνεται από χαμηλά σε υψηλά επίπεδα. Με την βοήθεια ενός επαγγελματία, μπορείς αν βρεις υαλοπίνακες που εφαρμόζουν τέλεια στις πόρτες και τα παράθυρα του χώρου σου και να επιλέξεις το είδος που σε βάθος χρόνου θα σου προσφέρει μέγιστα οφέλη.

5 Τύποι Τζαμιών!

Ενεργειακά Τζάμια: Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή σε υαλοπίνακες. Αναβαθμίζουν ενεργειακά τον χώρο σου, καθώς μειώνουν αισθητά τις θερμικές απώλειες της οικίας και διατηρούν ιδανικές θερμοκρασίες στο εσωτερικό. Με την εγκατάσταση ενεργειακών υαλοπινάκων, μπορείς να έχεις μειωμένα έξοδα σε θέρμανση και ψύξη, καθώς δεν είναι πλέον απαραίτητη η χρήση των συστημάτων θέρμανσης. Ακόμη, το συγκεκριμένο είδος, εάν συνδυαστεί με κουφώματα ενεργειακά, μπορείς να έχεις μέγιστα οφέλη όχι μόνο σε θέμα εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και χρημάτων.

Μονά & Διπλά Τζάμια: Αναφερόμαστε σε τζάμια που διαθέτουν ένα φύλλο ή δύο και παραπάνω. Τα πρώτα, χρησιμοποιούνται σε χώρους που απαιτούν καλό αερισμό όπως είναι οι αποθήκες και τα δεύτερα λειτουργούν ενισχυτικά σε κουφώματα που διαθέτουν ελάχιστες θερμομονωτικές ιδιότητες.

Τρίπλεξ Τζάμια: Τα τρίπλεξ αποτελούνται από δύο ή και παραπάνω φύλλα τζαμιών που έχουν ενωθεί μεταξύ τους μέσω ειδικής μεμβράνης. Βασικό τους πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους τύπους τζαμιών, είναι η ικανότητά τους να διατηρούν στην μεμβράνη τους τα σπασμένα κομμάτια από τα τζάμια και να μην υπάρχει κίνδυνος για ατυχήματα.

Πυρίμαχα Τζάμια: Είναι φανερό ότι αυτό το είδος υαλοπίνακα, διαθέτει μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και έτσι τοποθετείται μπροστά από εστίες τζακιών και λειτουργεί προστατευτικά ώστε να μην πετάγονται σπίθες έξω από την εστία, με κίνδυνο μία πυρκαγιά.

Τζάμια Ασφαλείας:  Οι υαλοπίνακες ασφαλείας, είναι από τα πιο δημοφιλή είδη υαλοπίνακα και προτιμώνται κυρίως από οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά. Τα τζάμια ασφαλείας, διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην κρούση αλλά και στην απίθανη περίπτωση που σπάσουν, θρυμματίζονται σε πολύ μικρά κομμάτια και έτσι δεν είναι επικίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος που βρίσκεται στην γύρω περιοχή.

Με την βοήθεια των τζαμάδων μας στην περιοχή του Ζωγράφου, μπορείς να προμηθευτείς τζάμια υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας και να πραγματοποιήσεις άμεσα την εγκατάστασή τους στις πόρτες και τα παράθυρα του χώρου σου. Οι τζαμάδες μας εκτός από τοποθετήσεις, πραγματοποιούν και επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών σε κουφώματα και εγγυώνται ότι το νέο προϊόν θα αποσβέσει σύντομα τα χρήματα που έχεις επενδύσει.

Με λίγα κλικ, μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα των τζαμιών και των υαλοπινάκων και να καταχωρήσεις την εργασία σου για τοποθέτηση, επισκευή και αλλαγή τζαμιών στην περιοχή του Ζωγράφου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
222 αξιολογήσεις

ΑΨΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ....ΣΥΝΕΠΗΣ...ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ...

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση , επαγγελματική αντιμετώπιση

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Φανταστικός κύριος και ευγενέστατος!

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

ήρθε πολύ σύντομα για τιμολόγηση της εργασίας, πολύ ευγενικός... εντός εβδομάδος είχε τελειώσει, με άριστα αποτελέσματα... καθαρή δουλειά...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ Καλές τιμές γρήγορη εξυπηρέτηση Ευγένια και πολύ καλή δουλειά.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Ανταποκρίθηκε άμεσα, ήταν πολύ γρήγορος και πολύ εξυπηρετικός. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Ζωγράφου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Ζωγράφου - Κηφισιά
222 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Ζωγράφου - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Ζωγράφου - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Ζωγράφου - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Ζωγράφου - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει