Τζάμια - Κρύσταλλα Ζωγράφου

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί τζάμια να βάλεις στα κουφώματά σου;

Τα τζάμια που θα βάλεις στον οικιακό και τον επαγγελματικό σου χώρο είναι ένα από τα ζητήματα που σίγουρα θα σε απασχολήσουν είτε σε μία ανακαίνιση είτε εφόσον θέλεις να αυξήσεις την αντικειμενική αξία του χώρου σου με κουφώματα και τζάμια υψηλής αντοχής και ποιότητας. Η τοποθέτηση των τζαμιών, πραγματοποιείται από εξειδικευμένους τζαμάδες οι οποίοι πέρα από την τοποθέτηση, μπορούν να σε καθοδηγήσουν και στην διαδικασία της επιλογής.

Τα είδη τζαμιού που υπάρχουν στην αγορά, καλύπτουν κάθε ανάγκη και το κόστος κυμαίνεται από χαμηλά σε υψηλά επίπεδα. Με την βοήθεια ενός επαγγελματία, μπορείς αν βρεις υαλοπίνακες που εφαρμόζουν τέλεια στις πόρτες και τα παράθυρα του χώρου σου και να επιλέξεις το είδος που σε βάθος χρόνου θα σου προσφέρει μέγιστα οφέλη.

5 Τύποι Τζαμιών!

Ενεργειακά Τζάμια: Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή σε υαλοπίνακες. Αναβαθμίζουν ενεργειακά τον χώρο σου, καθώς μειώνουν αισθητά τις θερμικές απώλειες της οικίας και διατηρούν ιδανικές θερμοκρασίες στο εσωτερικό. Με την εγκατάσταση ενεργειακών υαλοπινάκων, μπορείς να έχεις μειωμένα έξοδα σε θέρμανση και ψύξη, καθώς δεν είναι πλέον απαραίτητη η χρήση των συστημάτων θέρμανσης. Ακόμη, το συγκεκριμένο είδος, εάν συνδυαστεί με κουφώματα ενεργειακά, μπορείς να έχεις μέγιστα οφέλη όχι μόνο σε θέμα εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και χρημάτων.

Μονά & Διπλά Τζάμια: Αναφερόμαστε σε τζάμια που διαθέτουν ένα φύλλο ή δύο και παραπάνω. Τα πρώτα, χρησιμοποιούνται σε χώρους που απαιτούν καλό αερισμό όπως είναι οι αποθήκες και τα δεύτερα λειτουργούν ενισχυτικά σε κουφώματα που διαθέτουν ελάχιστες θερμομονωτικές ιδιότητες.

Τρίπλεξ Τζάμια: Τα τρίπλεξ αποτελούνται από δύο ή και παραπάνω φύλλα τζαμιών που έχουν ενωθεί μεταξύ τους μέσω ειδικής μεμβράνης. Βασικό τους πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους τύπους τζαμιών, είναι η ικανότητά τους να διατηρούν στην μεμβράνη τους τα σπασμένα κομμάτια από τα τζάμια και να μην υπάρχει κίνδυνος για ατυχήματα.

Πυρίμαχα Τζάμια: Είναι φανερό ότι αυτό το είδος υαλοπίνακα, διαθέτει μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και έτσι τοποθετείται μπροστά από εστίες τζακιών και λειτουργεί προστατευτικά ώστε να μην πετάγονται σπίθες έξω από την εστία, με κίνδυνο μία πυρκαγιά.

Τζάμια Ασφαλείας:  Οι υαλοπίνακες ασφαλείας, είναι από τα πιο δημοφιλή είδη υαλοπίνακα και προτιμώνται κυρίως από οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά. Τα τζάμια ασφαλείας, διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην κρούση αλλά και στην απίθανη περίπτωση που σπάσουν, θρυμματίζονται σε πολύ μικρά κομμάτια και έτσι δεν είναι επικίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος που βρίσκεται στην γύρω περιοχή.

Με την βοήθεια των τζαμάδων μας στην περιοχή του Ζωγράφου, μπορείς να προμηθευτείς τζάμια υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας και να πραγματοποιήσεις άμεσα την εγκατάστασή τους στις πόρτες και τα παράθυρα του χώρου σου. Οι τζαμάδες μας εκτός από τοποθετήσεις, πραγματοποιούν και επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών σε κουφώματα και εγγυώνται ότι το νέο προϊόν θα αποσβέσει σύντομα τα χρήματα που έχεις επενδύσει.

Με λίγα κλικ, μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα των τζαμιών και των υαλοπινάκων και να καταχωρήσεις την εργασία σου για τοποθέτηση, επισκευή και αλλαγή τζαμιών στην περιοχή του Ζωγράφου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Καλή επικοινωνία σε όλη τη συνεργασία! Γρήγορη εξυπηρέτηση!
Δημήτρης Ν.
109 αξιολογήσεις
Άψογος. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον κ.Πανάρετο. Συνέπεια, τήρηση του χρονοδιαγράμματος, εξαιρετική δουλειά, άψογη επικοινωνία. Τον συσ...
Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις
Άμεση επικοινωνία, άμεση και σωστή εκτέλεση της εργασίας.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις
Εξαιρετική και τίμια δουλειά,Μπράβο στον Κο. Βασιλείου με το συνεργειό του.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
40 αξιολογήσεις
Εξαιρετική ομάδα ο κύριος Δημήτρης και τα παλικάρια του .Συνεπείς , με τιμές καλές και πολύ πολύ θετική ενέργεια και επικοινωνία κάτι πολ...
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει