Τζάμια - Κρύσταλλα Πατήσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πώς να επιλέξεις εύκολα τζάμια;

Η επιλογή του κατάλληλου τζαμιού για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο μπορεί να σε δυσκολέψει αφού τα είδη είναι πολλά και το καθένα εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες. Για να κάνεις την διαδικασία της επιλογής πιο εύκολη, πρέπει να ενημερωθείς για τα είδη τζαμιών και τα βασικά τους χαρακτηριστικά.

Ένας επαγγελματίας τζαμάς είναι εκείνο που χρειάζεσαι ώστε να σχηματίσεις μία πλήρη άποψη για τα τζάμια και να ξεχωρίσεις στο κάθε είδος τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Ρωτήσαμε τους τζαμάδες μας για τα είδη τζαμιών που τοποθετούνται τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους και για τα στοιχεία που κάνουν το κάθε είδος να ξεχωρίζει.

Ενεργειακά Τζάμια: Αποτελούν, την καλύτερη επιλογή στα τζάμια και τοποθετούνται σε κάθε είδος κουφώματος ενισχύοντας τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες. Βασικό τους πλεονέκτημα, είναι ότι περιορίζουν τις θερμικές απώλειες, μειώνοντας παράλληλα τα έξοδα για θέρμανση και ψύξη. Συνήθως, εφαρμόζουν σε ενεργειακά κουφώματα και πολλαπλασιάζουν τις ιδιότητές τους, εξοικονομώντας ενέργεια έως 50%.

Τρίπλεξ Τζάμια: Είναι πολύφυλλα τζάμια που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μίας ειδικής μεμβράνης η οποία σε περίπτωση θραύσης συγκρατεί τα κομμάτια από το τζάμι και έτσι αποφεύγεται το ενδεχόμενο τραυματισμού.

Ακόμη, τα τριπλά τζάμια διακρίνονται για την αντοχή και την απορροφητικότητά τους ενώ σε περίπτωση πυρκαγιάς καθυστερούν την διάδοσή της.

Πυρίμαχα Τζάμια: Είναι μία ειδική κατηγορία τζαμιού που χρησιμοποιείται μπροστά από τζάκια και προστατεύει από τις υψηλές θερμοκρασίες που δημιουργούνται γύρω από τις εστίες.

Μονά ή Διπλά Τζάμια: Τα πρώτα, είναι τα συμβατικά τζάμια, το πάχος των οποίων κυμαίνεται από 4 έως 12mm. Εκείνα που διαθέτουν μικρότερο πάχος τοποθετούνται σε χώρους που δεν στοχεύουν στην βελτίωση της θέρμανσης. Τα μεγαλύτερα σε πάχος τοποθετούνται σε βιτρίνες καταστημάτων και διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην κρούση.

Laminated Τζάμια: Δημιουργούνται από την ένωση πολλαπλών φύλλων τζαμιού μέσω μεμβρανών που είναι είτε διαφανείς είτε ημιδιαφανείς είτε έγχρωμες. Και αυτό το είδος σε περίπτωση ραγίσματος ή θραύσης του γυαλιού, συγκρατεί όλα τα κομμάτια του επάνω στην μεμβράνη.

Τζάμια Ασφαλείας: Τα λεγόμενα securit τζάμια, τοποθετούνται εύκολα σε πόρτες και παράθυρα και εξυπηρετούν κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι ότι όταν σπάνε θρυμματίζονται και δεν θέτουν σε κίνδυνο όποιον τα χρησιμοποιεί.

Οι τζαμάδες μας, πραγματοποιούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις όχι μόνο υαλοπινάκων αλλά και υαλοπετασμάτων, σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Ακόμη, συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στον χώρο και μπορούν να σου προτείνουν αξιόπιστα προϊόντα α’ ποιότητας.

Συμπληρώνοντας την φόρμα, μπορείς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές με τοποθέτηση στα τζάμια από αξιόλογους τζαμάδες που εξυπηρετούν τα Πατήσια.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας, αξιόπιστος.
Δημήτρης Ν.
109 αξιολογήσεις
Ο κ Νταής ήρθε για να δει τις ανάγκες μου και να πάρει μέτρα το ίδιο απόγευμα μετά την πρώτη τηλεφωνική μας επαφή. Η εκτίμησή του ήταν ό...
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας. Συνίσταται.
Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις
Ήταν πολύ καλός και εξυπηρετικός επαγγελματίας!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις
επαγγελματιας συνεπης ευγενικος πολυ καλη δουλεια. τον συνιστω ανεπιφυ λακτα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
40 αξιολογήσεις
Επαγγελματιας ανθρωπος εκανε τηννκαλυτερη δουλεια μπραβο μητσο
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει