Τζάμια - Κρύσταλλα Πατήσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Πώς να επιλέξεις εύκολα τζάμια;

Η επιλογή του κατάλληλου τζαμιού για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο μπορεί να σε δυσκολέψει αφού τα είδη είναι πολλά και το καθένα εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες. Για να κάνεις την διαδικασία της επιλογής πιο εύκολη, πρέπει να ενημερωθείς για τα είδη τζαμιών και τα βασικά τους χαρακτηριστικά.

Ένας επαγγελματίας τζαμάς είναι εκείνο που χρειάζεσαι ώστε να σχηματίσεις μία πλήρη άποψη για τα τζάμια και να ξεχωρίσεις στο κάθε είδος τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Ρωτήσαμε τους τζαμάδες μας για τα είδη τζαμιών που τοποθετούνται τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους και για τα στοιχεία που κάνουν το κάθε είδος να ξεχωρίζει.

Ενεργειακά Τζάμια: Αποτελούν, την καλύτερη επιλογή στα τζάμια και τοποθετούνται σε κάθε είδος κουφώματος ενισχύοντας τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες. Βασικό τους πλεονέκτημα, είναι ότι περιορίζουν τις θερμικές απώλειες, μειώνοντας παράλληλα τα έξοδα για θέρμανση και ψύξη. Συνήθως, εφαρμόζουν σε ενεργειακά κουφώματα και πολλαπλασιάζουν τις ιδιότητές τους, εξοικονομώντας ενέργεια έως 50%.

Τρίπλεξ Τζάμια: Είναι πολύφυλλα τζάμια που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μίας ειδικής μεμβράνης η οποία σε περίπτωση θραύσης συγκρατεί τα κομμάτια από το τζάμι και έτσι αποφεύγεται το ενδεχόμενο τραυματισμού.

Ακόμη, τα τριπλά τζάμια διακρίνονται για την αντοχή και την απορροφητικότητά τους ενώ σε περίπτωση πυρκαγιάς καθυστερούν την διάδοσή της.

Πυρίμαχα Τζάμια: Είναι μία ειδική κατηγορία τζαμιού που χρησιμοποιείται μπροστά από τζάκια και προστατεύει από τις υψηλές θερμοκρασίες που δημιουργούνται γύρω από τις εστίες.

Μονά ή Διπλά Τζάμια: Τα πρώτα, είναι τα συμβατικά τζάμια, το πάχος των οποίων κυμαίνεται από 4 έως 12mm. Εκείνα που διαθέτουν μικρότερο πάχος τοποθετούνται σε χώρους που δεν στοχεύουν στην βελτίωση της θέρμανσης. Τα μεγαλύτερα σε πάχος τοποθετούνται σε βιτρίνες καταστημάτων και διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην κρούση.

Laminated Τζάμια: Δημιουργούνται από την ένωση πολλαπλών φύλλων τζαμιού μέσω μεμβρανών που είναι είτε διαφανείς είτε ημιδιαφανείς είτε έγχρωμες. Και αυτό το είδος σε περίπτωση ραγίσματος ή θραύσης του γυαλιού, συγκρατεί όλα τα κομμάτια του επάνω στην μεμβράνη.

Τζάμια Ασφαλείας: Τα λεγόμενα securit τζάμια, τοποθετούνται εύκολα σε πόρτες και παράθυρα και εξυπηρετούν κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι ότι όταν σπάνε θρυμματίζονται και δεν θέτουν σε κίνδυνο όποιον τα χρησιμοποιεί.

Οι τζαμάδες μας, πραγματοποιούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις όχι μόνο υαλοπινάκων αλλά και υαλοπετασμάτων, σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Ακόμη, συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στον χώρο και μπορούν να σου προτείνουν αξιόπιστα προϊόντα α’ ποιότητας.

Συμπληρώνοντας την φόρμα, μπορείς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές με τοποθέτηση στα τζάμια από αξιόλογους τζαμάδες που εξυπηρετούν τα Πατήσια.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
224 αξιολογήσεις

Ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Επικοινωνησε μαζι μου και επισκεφτηκε το χωρο για να μου δωσει προσφορα αμεσα. Προχωρησαμε σε συνεργασια και εκ...

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Άμεση απόκριση, καλύτερη τιμή από άλλες προσφορές και καλή δουλειά (αντικατάσταση ενός σπασμένου τζαμιού) + απόδειξη

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Ευγενικός, συνεπής και ακριβής σε όσα είχε από τη πρώτη στιγμή.

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός Επαγγελματιας τυπικός, οικονομικός και εξαιρετικός τεχνίτης .Τον ευχαριστώ πολύ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

Επικοινώνησαν άμεσα, ήταν εξυπηρετικοί σε όλα. Ταχύτατοι στη δουλειά τους, αλλά και με ποιότητα. Άψογοι επαγγελματίες. Τους συνιστώ ανεπι...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Ο Χαράλαμπος επικοινώνησε μαζί μου άμεσα και με επισκέφτηκε την ίδια μέρα. Άλλαξε το μοτερ του ρόλου σε λιγότερο από μία ώρα και άφησε το...

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Πατήσια - Κηφισιά
224 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Πατήσια - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Πατήσια - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Πατήσια - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Πατήσια - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει