Τρίψιμο & Γυάλισμα Μαρμάρων

Βρες Αξιολογημένους Επαγγελματίες για Συντήρηση - Γυάλισμα Μαρμάρων. Πάρε Προσφορές & Κλείσε Άμεσα στην Καλύτερη Τιμή για Τρίψιμο ή Κρυσταλλοποίηση!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 26/5/2020

Συντήρηση μαρμάρων: Τρίψιμο, Γυάλισμα & Κρυσταλλοποίηση

Το μάρμαρο είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά υλικά για δάπεδα, αλλά και τοίχους, πάγκους κουζίνας και εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, μπορεί να υποστεί φθορά με το πέρασμα του χρόνου και να χρειαστεί την κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση. Το τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων θεωρείται απαραίτητο, για να διατηρήσεις την εμφάνισή τους αναλλοίωτη. 

Υπάρχουν βέβαια πολλές σπιτικές λύσεις για γυάλισμα μαρμάρων με το χέρι, αλλά αποσκοπούν περισσότερο στην τακτική φροντίδα των επιφανειών, παρά στην επαναφορά της γυαλάδας. Αν το μάρμαρό σου είναι ταλαιπωρημένο, χρειάζεται επαγγελματική συντήρηση για να γίνει ξανά όπως το θέλεις. 

Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν καθημερινά, στις καλύτερες τιμές για συντήρηση μαρμάρου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σε φέρουμε άμεσα σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου και να σου δώσουν προσφορές!

Επιπλέον, μοιράστηκαν μαζί μας χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το τρίψιμο και το γυάλισμα μαρμάρων, τις οποίες συγκεντρώσαμε στον οδηγό που ακολουθεί.

Ποιες είναι οι τιμές για επαγγελματική συντήρηση - γυάλισμα μαρμάρων;

Οι τιμές για ολοκληρωμένη συντήρηση μαρμάρων ξεκινούν από τα 6€/m² (+ΦΠΑ).

Ωστόσο, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, συνεπώς είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί μια μελέτη του χώρου σου από τον επαγγελματία, ο οποίος θα εξετάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μάρμαρά σου και θα λάβει υπόψη του συγκεκριμένους παράγοντες -οι οποίοι αναλύονται παρακάτω- ώστε να μπορέσει να σου παρέχει μια προσωποποιημένη προσφορά.
Θέλεις να μάθεις ενδεικτικές τιμές για περισσότερες εργασίες συντήρησης μαρμάρων πλακιδίων; Έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω όσα θέλεις να ξέρεις:

Είδος εργασίας Τιμή ανά τετραγωνικό
Τρίψιμο & Γυάλισμα μαρμάρων - πλακιδίων Από 6€ / m²
Τρίψιμο & Γυάλισμα σοβατεπί Από 8€ / m²
Κρυσταλλοποίηση μαρμάρου Από 4€ / m²
Γυάλισμα μαρμάρων - μωσαϊκών Από 5€ / m²

Ποιοι παράγοντες διαμορφώνουν το κόστος ανά τετραγωνικό για γυάλισμα μαρμάρου;

Η τελική τιμή για συντήρηση-γυάλισμα μαρμάρων εξαρτάται από τους εξής παράγοντες:

 • Υπάρχουν γρατζουνιές που χρειάζονται τρίψιμο;

 • Υπάρχουν λεκέδες που έχουν ποτίσει σε βάθος;

 • Υπάρχουν λεκέδες σκουριάς; (Απαιτούν χρήση ειδικών φαρμάκων;)

 • Υπάρχουν τρύπες στα μάρμαρα;

 • Τα σοβατεπί είναι σε καλή ή κακή κατάσταση;

Πιο συγκεκριμένα, για να επαναφέρεις τα σοβατεπί σε άριστη κατάσταση, μπορεί η τιμή να αυξηθεί έως και επιπλέον 2€/m² (+ΦΠΑ). Αυτό συμβαίνει, γιατί χρειάζονται ειδική φροντίδα και συντήρηση, για τις οποίες μπορεί να χρειαστεί τριβείο. Τα ηλεκτρικά τριβεία είναι εργαλεία ειδικά για το τρίψιμο, τα οποία κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές και καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. 

Βέβαια, αν τα σοβατεπί βρίσκονται σε καλή κατάσταση (δεν έχουν λεκέδες από μπογιές κτλ), είναι πιθανό να μην επιβαρύνουν την τιμή για συντήρηση μαρμάρου.

4,71 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τα Μάρμαρα του σπιτιού τους

Douleutaras.gr λογότυπο
Χρήστος Μουρτάι
38 αξιολογήσεις

Συνεπής σε αυτό που είχαμε πει, τιμή λογική. Πολύ καλό αποτέλεσμα.

φωτογραφία επαγγελματία
Φιλιππος Τζεβελεκης
38 αξιολογήσεις

Συνεργάστηκα με τον κ. Τζεβελέκη σε αλλαγή πλακιδίων στα υπνοδωμάτια του σπιτιού μου. Από την αρχή η συνεργασία ήταν πολύ καλή. Εν μέσω πανδημίας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μου έχοντας πάρει τις απαιτούμενες προφυλάξεις. Ήταν συνεπής, φιλικός και πάνω από όλα ειλικρινής. Η παλιά τοποθέτηση είχε γίνει πρόχειρα και με άσχημα υλικά. Μου εξήγησε αναλυτικά τις επιλογές που ειχα και το κοστος της κάθε επιλογής. Παρόλο που καθυστέρησε η ολοκλήρωση της εργασίας λόγω των προηγούμενων κακών υλικών αισθάνονταν άσχημα για αυτό. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα και θα τον επιλέξω σιγουρα για την αλλαγή πλακιδίων και στο υπόλοιπο σπίτι. Πολύ καλή η δουλειά του.

φωτογραφία επαγγελματία
Ιωάννης Αποστολόπουλος
37 αξιολογήσεις

αριστη ποιοτητα εργασιας, συνεπεια στο χρονοδιαγραμμα ολοκληρωσης εργασιας, λογικο κοστος,αριστη συμπεριφορα και συνεννοηση, γενικοτερα παρα πολυ ευχαριστημενος απο τη συνεργασια

φωτογραφία επαγγελματία
Ιωάννης Αποστολόπουλος
37 αξιολογήσεις

Εξαιρετικοί άνθρωποι και επαγγελματίες. Βάλαμε πλακάκια σε όλο το σπίτι σε λιγότερο από 5 ημέρες. Μας εξυπηρέτησαν αμεσα και μας διευκόλυναν στην διαμονή μας στο σπίτι, παρά τις καθημερινές εργασίες. Εξαιρετική συνεννόηση και επικοινωνία. Θα τους αναθέσω και τα πλακάκια που θέλω να τοποθετήσω στο μπαλκόνι.

φωτογραφία επαγγελματία
Τάσος Βώττας
16 αξιολογήσεις

Συνεπής, Εργατικός, Φιλότιμος, Ευγενικός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Πώς γίνεται το γυάλισμα μαρμάρων;

Οι εργασίες για τη συντήρηση μαρμάρων αποτελούνται από δύο βασικά στάδια, τα οποία απαιτούν και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Τα δύο στάδια είναι το τρίψιμο και το γυάλισμα των μαρμάρων. Εάν κριθεί αναγκαίο, μπορεί να πραγματοποιηθεί και αδιαβροχοποίηση μαρμάρων.

Ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σου χώρου, ο εξειδικευμένος τεχνικός θα κρίνει ποιες μέθοδοι και ποια εργαλεία είναι τα καταλληλότερα για να κάνουν τα μάρμαρά σου να λάμψουν.

Πότε είναι απαραίτητο το τρίψιμο μαρμάρων;

Όπως θα διαπίστωσες και παραπάνω, το τρίψιμο μαρμάρων μπορεί να σώσει το δάπεδο σου, αν έχει φθορές σχετικά μικρής έκτασης. Για παράδειγμα, είναι πολύ χρήσιμο:

1. Όταν το μάρμαρο έχει γρατζουνιές.

2. Όταν το μάρμαρο έχει τρύπες.

3. Όταν πρέπει να αφαιρεθεί ένας λεκές που έχει ποτίσει στο μάρμαρο.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται συντήρηση μαρμάρου;

Το μάρμαρο είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό, γι’ αυτό και έχει αποδειχθεί τόσο δημοφιλές. Όμως δεν είναι άτρωτο στο πέρασμα του χρόνου.

Καλό είναι να πραγματοποιείται τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρου ανά περίπου 3 χρόνια.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων;

Η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται στην επιφάνεια των μαρμάρων και αποτελεί την τελική πινελιά στο γυάλισμα των μαρμάρινων δαπέδων. Το αποτέλεσμα της εφαρμογής της είναι το εφέ “καθρέφτης”, το οποίο αναδεικνύει την όψη του πατώματος και συγκαταλέγεται στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνικής.

Η κρυσταλλοποίηση - γυάλισμα μαρμάρων, εφαρμόζεται τόσο σε μαρμάρινα δάπεδα όσο και σε μωσαϊκά πατώματα και πλακάκια.

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων;

Η κρυσταλλοποίηση μαρμάρου είναι μια τεχνική που δεν απαιτεί πολύ χρόνο, αλλά σου χαρίζει ένα δάπεδο με μακροχρόνια γυαλάδα που καθρεφτίζει, με αυξημένη αντοχή στις φθορές και τις καιρικές συνθήκες.

Ας εξετάσουμε ξεχωριστά τα πλεονεκτήματά της:

1. Δημιουργεί το φαινόμενο του “καθρεφτισμού”: Το γυάλισμα φτάνει σε υψηλά επίπεδα και καθρεφτίζει, χαρίζοντας μια λάμψη στον χώρο σου.

2. Προστατεύει την επιφάνεια του μαρμάρου από τυχόν φθορές, χωρίς να την τραυματίζει: Με την κρυσταλλοποίηση το πάτωμα σκληραίνει και ενισχύεται η αντοχή του σε φθορές που μπορεί να κάνουν τα έπιπλα μεγάλου βάρους.

3. Είναι μια απλή και άμεση διαδικασία: Η εφαρμογή της κρυσταλλοποίησης γίνεται σε σύντομο διάστημα και έπειτα το δάπεδο δεν γλιστράει.

4. Ενισχύει την αντοχή του μαρμάρου σε δύσκολες συνθήκες: Τα αποτελέσματα από την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων μένουν ανεπηρέαστα από τις αντίξοες συνθήκες, όπως η αύξηση της θερμοκρασίας, η έντονη υγρασία κ.α.

5. Χαρίζει αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής: Το σχέδιο και το χρώμα του μαρμάρου αναδεικνύονται μοναδικά με την τελική κρυσταλλοποίησή του. Οπότε, εάν επιθυμείς να έχεις ένα επαγγελματικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα, δεν πρέπει να την παραλείψεις.

Μην ξεχνάς ότι, εφόσον πραγματοποιήσεις το γυάλισμα του μαρμάρου, είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιείς τακτική συντήρηση και καθαρισμό, ώστε να διατηρήσεις την καλή του όψη και απολαμβάνεις τα οφέλη της κρυσταλλοποίησης για πολύ καιρό. 

Είναι απαραίτητη η αδιαβροχοποίηση μαρμάρου;

Συνήθως ναι. Εφόσον προχωράς σε συντήρηση του μαρμάρου στο σπίτι σου, είναι σημαντικό να κάνεις και αδιαβροχοποίηση. Η αδιαβροχοποίηση είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται με σκοπό να προστατεύσει ένα δάπεδο από το να απορροφήσει υγρασία ή να εμφανίσει λεκέδες από ρίψη άλλων υγρών.  Έτσι, αν για παράδειγμα σου χυθεί καφές στο μάρμαρο, δεν θα ποτίσει αμέσως, με αποτέλεσμα να αφήσει λεκέ.

Ποιος εξοπλισμός χρησιμοποιείται στο γυάλισμα μαρμάρων;

Το γυάλισμα μαρμάρων είναι μια διαδικασία που γίνεται εύκολα και γρήγορα από τους τεχνίτες που διαθέτουν επαγγελματικό εξοπλισμό. Υπάρχουν συγκεκριμένα εργαλεία για τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων που χρησιμοποιούνται για να παρέχουν ολοκληρωμένη συντήρηση.

Τα βασικά εργαλεία για γυάλισμα μαρμάρων, καθώς και οι εργασίες στις οποίες χρησιμοποιούνται, είναι:

 • Μηχανή γυαλίσματος μαρμάρων

 • Άσπρο εργαλείο οδήγησης

 • Γυάλισμα και τρίψιμο μαρμάρων με σβουράκι

 • Τρίψιμο μαρμάρων με γυαλόχαρτο

 • Γυάλισμα μαρμάρων με τροχό

 • Γυάλισμα μαρμάρων με τριβείο

 • Γέμισμα μαρμάρων με ειδικές ρητίνες

Η συντήρηση μαρμάρου απαιτεί μεγάλη προσοχή και τεχνογνωσία, καθώς μια λάθος κίνηση μπορεί να καταστρέψει οριστικά την επιφάνεια και να χρειαστεί αντικατάσταση. Για αυτό, θα πρέπει να εμπιστευτείς αυτή την εργασία σε έναν έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό, που θα σου παραδώσει ένα λαμπερό δάπεδο, όπως ακριβώς το επιθυμείς!

Δημιουργούνται μπάζα από τη συντήρηση μαρμάρου;

Όχι! Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν προκύπτουν μπάζα από το τρίψιμο, την τυχόν αδιαβροχοποίηση και το γυάλισμα μαρμάρων. Ωστόσο, οι επαγγελματίες μας φροντίζουν για την καθαριότητα του χώρου σου, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Βonus: 4 συμβουλές για γυάλισμα μαρμάρου με το χέρι!

Το γυάλισμα μαρμάρου με το χέρι, το οποίο μπορείς να πραγματοποιήσεις μόνος σου, μπορεί να μην έχει το αποτέλεσμα της επαγγελματικής συντήρησης, είναι όμως ένα καλό πρώτο βήμα για να αποκαταστήσεις λίγη από την παλιά του αίγλη.

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές για γυάλισμα μαρμάρου με το χέρι, στο σπίτι σου:

 • Στην εφαρμογή των γυαλιστικών, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς μόνο μαλακά πανιά, ενώ ιδιαίτερα βοηθητικό θα σου φανεί το δέρμα σαμουά. Το σαμουά, εξαιτίας της υφής του, βοηθά το μάρμαρο να λάμψει και παράλληλα να στεγνώσει.

 • Κράτα μακριά από τα μάρμαρα σου τη χλωρίνη και άλλα καυστικά ή όξινα καθαριστικά.

 • Υλικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το γυάλισμα της επιφάνειας είναι η σκόνη κιμωλίας, σκόνη στόκου ή ειδικά γυαλιστικά του εμπορίου που περιέχουν κασσίτερο.

 • Δύο φορές το χρόνο περίπου, φρόντιζε να πλένεις το μαρμάρινο πάτωμα με ζεστό νερό και πράσινο σαπούνι. Μην ξεχάσεις να το στεγνώσεις καλά μετά, με ένα πανί.

Αν εφαρμόζοντας τα παραπάνω τα μάρμαρά σου παραμένουν θαμπά και ταλαιπωρημένα, η λύση είναι μία: η αναζήτηση ενός ειδικού στο τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων. Όσο και να προσπαθείς, είναι σίγουρο ότι δεν θα πετύχεις το αποτέλεσμα που θα έχει μια επαγγελματική περιποίηση.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες  στο γυάλισμα μαρμάρων είναι σε θέση να σου προσφέρουν ένα άριστο αποτέλεσμα στο τρίψιμο μαρμάρων χωρίς σκόνη, μπάζα και περιττό κόπο.

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Γυάλισμα & Τρίψιμο Μαρμάρων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

PAULIN MARKU

Κέντρο Αθήνας
41 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της δόμησης και των τεχνικών εργασιών για το σπίτι. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση με απόλυτο σεβασμό για τον χώρο σας στην τοποθέτηση πλακιδίων. Φροντίζουμε επίσης για τη συντήρηση και την επιδιόρθωση των παλιών σας πλακιδίων, για να τα χαρείτε για περισσότερα χρόνια, ακόμα και χωρίς χαλιά!

Σταθης Βαρβελης

Νότια Προάστια Αθήνας
35 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τοποθετήσεις - αντικαταστάσεις πλακιδίων και άλλες εργασίες για τα πλακάκια τοίχου ή δαπέδου στο σπίτι σας. Χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας υλικά, για αποτέλεσμα που δεν θα σας απογοητεύσει. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και το δικό σας έργο στις πιο προσιτές τιμές!

Γιώργος Αδαμόπουλος

Νότια Προάστια Αθήνας
62 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση πλακιδίων, την αντικατάσταση των παλιών σας πλακιδίων, αλλά και τη συντήρηση και την επισκευή τους. Η εμπιστοσύνη, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την επιχείρησή μας. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε την προσφορά μας για τα πλακάκια εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου του σπιτιού σας!

Adrian Tomas

Πειραιάς
12 αξιολογήσεις

Προσφέρω λύσεις για πλακάκια σπιτιού, είτε για το μπάνιο και την κουζίνα σας, είτε για άλλο εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, στις πιο προσιτές τιμές. Στόχος μου είναι να ολοκληρώνω κάθε έργο που δεσμεύομαι να αναλάβω στην ώρα του, με σεβασμό στο χώρο και τις ανάγκες κάθε πελάτη μου. Κάθε περίπτωση είναι για μένα ξεχωριστή και την αντιμετωπίζω με αυτό τον τρόπο. Για κάθε τύπου πλακάκια που σκέφτεστε να τοποθετήσετε, είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω!

Δημήτριος Ματζάνας

Κέντρο Αθήνας
4 αξιολογήσεις

Είμαι τεχνίτης πλακιδίων με πολλά χρόνια εμπειρία στον κλάδο μου. Διαθέτω εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με τον οποίο είμαι σε θέση να προσφέρω ιδανικά αποτελέσματα, για κάθε εργασία τοποθέτησης - αντικατάστασης - επισκευής πλακιδίων που μου ανατίθεται. Προτιμήστε με και βγείτε κερδισμένοι!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Γεώργιος Ρ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Υλικό πλακιδίων:
Άλλο
Τετραγωνικά μέτρα:
26 τ.μ. - 50 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 290,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης
Εκτελέστηκε από
Αχιλλέας Π.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υλικό πλακιδίων:
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 100,00€
Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Πεντέλη
Εκτελέστηκε από
Γεώργιος Ρ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Υλικό πλακιδίων:
Μάρμαρο
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 190,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Anastas C.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υλικό πλακιδίων:
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 100,00€
Επισκευή
Γλυφάδα
Εκτελέστηκε από
Σταθης Β.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Υλικό πλακιδίων:
Μάρμαρο
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 100,00€

Σχετικά άρθρα

Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.

Γυάλισμα μαρμάρου με το χέρι: 4 χρήσιμες συμβουλές!

Η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες με τη μεγαλύτερη παραγωγή μαρμάρου, ως φυσικό πέτρωμα. Δεν είναι λοιπόν σπάνιο

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές