Γυάλισμα & Τρίψιμο Μαρμάρων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Γυάλισμα & Τρίψιμο Μαρμάρων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
 • Άλλο
π.χ.: Μάρμαρο, Πλακάκι
 • Μάρμαρο
 • Πλακάκι
 • Πέτρα
 • Άλλο
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 07/3/2019

Οι Καλύτερες Συμβουλές για το Γυάλισμα Μαρμάρων!

Το μάρμαρο είναι ένα πανέμορφο, αλλά αρκετά ευαίσθητο υλικό. Με την καθημερινή χρήση και τη πάροδο του χρόνου, χάνει τη λάμψη και τη λεία εμφάνισή του. Η υγρασία, οι αλλοιώσεις που προκαλούν τα βαριά έπιπλα και η φυσιολογική φθορά αποτελούν τις σημαντικότερες αιτίες που προκαλούν την θαμπή όψη του μαρμάρινου δαπέδου και των υπόλοιπων μαρμάρινων επιφανειών μέσα στο σπίτι.

Για να διατηρείται η κομψότητα και η αισθητική που προσφέρει το μάρμαρο στο χώρο σου, χρειάζεται ανανέωση και φροντίδα. Με το γυάλισμα μαρμάρων, ή αλλιώς κρυσταλλοποίηση μαρμάρων, μπορείς να προσφέρεις ξανά στα μάρμαρα του χώρου σου τη μεταξένια όψη που τους αρμόζει. Τι πρέπει να ξέρεις, λοιπόν, για το γυάλισμα μαρμάρων;

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων;

Η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων, αποτελεί την τελική πινελιά στο γυάλισμα των μαρμάρινων δαπέδων και είναι αυτή η εργασία που αναδεικνύει την όψη του πατώματος. Το βασικότερο όφελος που προσφέρει η κρυσταλλοποίηση του μαρμάρου είναι η μακροχρόνια γυαλάδα και η αύξηση της αντοχής του δαπέδου στις καθημερινές φθορές.

Η κρυσταλλοποίηση - γυάλισμα μαρμάρων, εφαρμόζεται τόσο σε μαρμάρινα δάπεδα όσο και σε μωσαϊκά πατώματα και πλακάκια. Σαν διαδικασία δεν απαιτεί αρκετό χρόνο και μπορεί να προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα, υψηλής αισθητικής.

Ποια είναι τα οφέλη της κρυσταλλοποίησης μαρμάρων;

Εάν βρίσκεσαι σε διαδικασία τοποθέτησης δαπέδου ή ακόμη και συντήρησης του δαπέδου του σπιτιού σου, παρακάτω θα βρεις όλους τους λόγους που το γυάλισμα του μαρμάρου σου είναι απαραίτητο για να έχεις ένα επαγγελματικό και μακροχρόνια αποτέλεσμα:

1. Δημιουργείται το φαινόμενο του “καθρεπτισμού”: Το γυάλισμα φτάνει σε υψηλά επίπεδα και καθρεφτίζει, ενώ παράλληλα αυξάνεται και η αντοχή του μαρμάρινου δαπέδου.

2. Σκληραίνει η επιφάνεια του μαρμάρου: Με την κρυσταλλοποίηση του πάτωμα σκληραίνει και ενισχύεται η αντοχή του σε φθορές που μπορεί να κάνουν τα έπιπλα μεγάλου βάρους.

3. Αποτελεί απλή και άμεση διαδικασία: Η εφαρμογή της κρυσταλλοποίησης γίνεται σε σύντομο διάστημα και έπειτα το δάπεδο δεν γλιστράει.

4. Αντοχή σε δύσκολες συνθήκες: Τα αποτελέσματα από την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων μένουν ανεπηρέαστα από τις δύσκολες συνθήκες, όπως η αύξηση της θερμοκρασίας, η υγρασία κ.α.

5. Υψηλή Αισθητική: Το σχέδιο και το χρώμα του μαρμάρου, αναδεικνύεται μόνο με την τελική κρυσταλλοποίησή του. Οπότε, εάν επιθυμείς να έχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να παραλείψεις το γυάλισμα του μαρμάρου.

Εφόσον πραγματοποιήσεις το γυάλισμα του μαρμάρου, είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιείς τακτική συντήρηση και καθαρισμό, ώστε να διατηρήσεις την αρχική του όψη.

Ποια εργαλεία χρησιμοποιούνται στο γυάλισμα μαρμάρων;

Το γυάλισμα μαρμάρων είναι μια διαδικασία που γίνεται εύκολα και γρήγορα από τους τεχνίτες που διαθέτουν επαγγελματικό εξοπλισμό. Υπάρχουν συγκεκριμένα εργαλεία για γυάλισμα μαρμάρων που χρησιμοποιούνται στο τρίψιμο μαρμάρων.

Τα βασικά εργαλεία για γυάλισμα μαρμάρων και οι εργασίες στις οποίες χρησιμοποιούνται, είναι:

 • Μηχανή γυαλίσματος μαρμάρων

 • Άσπρο εργαλείο οδήγησης

 • Γυάλισμα και τρίψιμο μαρμάρων με σβουράκι

 • Τρίψιμο μαρμάρων με γυαλόχαρτο

 • Γυάλισμα μαρμάρων με τροχό

 • Γυάλισμα μαρμάρων με τριβείο

Είναι γνωστό ότι το γυάλισμα μαρμάρων πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή και με τη χρήση ειδικών εργαλείων. Μια λάθος κίνηση μπορεί να καταστρέψει οριστικά την επιφάνεια και να χρειάζεται άμεσα αντικατάσταση. Για αυτό, θα πρέπει να εμπιστευτείς αυτή την εργασία σε έναν έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό, που θα σου παραδώσει ένα λαμπερό δάπεδο, όπως ακριβώς το επιθυμείς!

4 Συμβουλές για να γυαλίζει πάντα το πάτωμά σου!

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές για να διατηρήσεις τις επιφάνειες σου αστραφτερές, όπως την πρώτη μέρα:

 • Στην εφαρμογή των γυαλιστικών είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς μόνο πανιά, ενώ ιδιαίτερα βοηθητικό θα σου φανεί το δέρμα σαμπουά. Το σαμπουά, εξαιτίας της υφής του, βοηθά το μάρμαρο να λάμψει και παράλληλα να στεγνώσει.

 • Κράτα μακριά από τα μάρμαρα σου τη χλωρίνη και άλλα όξινα καθαριστικά.

 • Υλικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το γυάλισμα της επιφάνειας είναι η σκόνη κιμωλίας, σκόνη στόκου ή ειδικά γυαλιστικά του εμπορίου που περιέχουν κασσίτερο.

 • Δύο φορές το χρόνο περίπου, φρόντιζε να πλένεις το μαρμάρινο πάτωμα με ζεστό νερό και κάποιο μαλακό απορρυπαντικό ή πράσινο σαπούνι. Μη ξεχάσεις να το στεγνώσεις καλά μετά με ένα πανί.

Αν εφαρμόζοντας τα παραπάνω τα μάρμαρά σου παραμένουν θαμπά και ταλαιπωρημένα, η λύση είναι μία. Απευθύνσου σε κάποιον ειδικό για επαγγελματικό τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων. Όσο και να προσπαθείς, δεν μπορείς να πετύχεις το αποτέλεσμα που θα έχει μια επαγγελματική περιποίηση. Επιπλέον, οι επαγγελματίες στο γυάλισμα μαρμάρων είναι σε θέση να σου προσφέρουν ένα άριστο αποτέλεσμα στο τρίψιμο μαρμάρων χωρίς σκόνη και περιττό κόπο.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr για το γυάλισμα και το τρίψιμο μαρμάρων;

Το γυάλισμα και το τρίψιμο μαρμάρων δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Απαιτείται αρκετή εξειδίκευση και τεχνογνωσία, για να αποκτήσει ξανά το μάρμαρο τη λάμψη που του αξίζει.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλάβουν να κάνουν το πάτωμά σου αστραφτερό, με μία επαγγελματική κρυσταλλοποίηση. Εάν το πάτωμά σου έχει φθαρεί με τα χρόνια, με ένα προσεκτικό γυάλισμα και τρίψιμο μαρμάρων, δεν θα πιστεύεις στην νέα του εμφάνιση.

Αν αναζητάς επαγγελματίες στην κρυσταλλοποίηση μαρμάρων, καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνίτη στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ καλός και συζητήσιμος. Συνεπής στο ραντεβού του

φωτογραφία επαγγελματία

Συνεπής, Επαγγελματίας. Καθαρός, γρήγορος και αποτελεσματικός. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!

φωτογραφία επαγγελματία

Είμαι πολύ ικανοποιημένη, τόσο από τη συνέπεια του κ. Αδαμόπουλου, όσο και από το απότελεσμα της δουλειάς!

φωτογραφία επαγγελματία
Μαστροτεχνική G.
53 reviews

Συνεπής, συνεργάσιμος, φιλικός, με καλή γνώση του αντικειμένου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Στράνας G.
38 reviews

ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΗΘΕΛΑ. Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΞΑ...

Σχετικά άρθρα

Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.

Περισσότερα
Ανακαίνιση μπάνιου: Oι κορυφαίες τάσεις της αγοράς!

Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις π.χ για το χρώμα, τη διαρρύθμιση

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για Γυάλισμα & Τρίψιμο Μαρμάρων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ.

Γυάλισμα & Τρίψιμο Μαρμάρων - Χαλάνδρι
66 reviews

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες στο γυάλισμα και το τρίψιμο μαρμάρων και μαρμάρινων επιφανειών. Η ομάδα μας αναλαμβάνει εργασίες που αφορούν την κρυσταλλοποίηση των μαρμάρων και στοχεύει στην παράδοση μοναδικών αποτελεσμάτων. Εργαζόμαστε καθημερινά, σεβόμαστε τις ανάγκες και το χώρο των πελατών μας και είμαστε συνεπείς στα ωράρια της εργασίας μας. Καταχωρήστε την εργασία σας και θα σας αποστείλουμε την καλύτερη προσφορά! 

Ιωαννης Α.

Γυάλισμα & Τρίψιμο Μαρμάρων - Χαλάνδρι
27 reviews

Εδώ και 30 χρόνια, το συνεργείο μας προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στο γυάλισμα μαρμάρων. Εργαζόμαστε με μεράκι, συνέπεια, αξιοπιστία και χρησιμοποιούμε τις πιο βέλτιστες τεχνικές για να προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες υλικών και χρησιμοποιούμε τα πιο προηγμένα υλικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εμπιστευτείτε σε εμάς την εργασία σας και δε θα σας απογοητεύσουμε! 

Γιάννης Μ.

Γυάλισμα & Τρίψιμο Μαρμάρων - Αθήνα
21 reviews

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στο γυάλισμα και το τρίψιμο των μαρμάρινων επιφανειών. Η εργασία μου χαρακτηρίζεται για τα επαγγελματικά αποτελέσματα και την υψηλή ποιότητα του εξοπλισμού και των υλικών που χρησιμοποιώ. Η πολυετής ενασχόλησή μου με τον τομέα των μαρμάρινων δαπέδων, μου επιτρέπει να προσφέρω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Αν επιθυμείτε να ανανεώσετε την όψη του μαρμάρινου δαπέδου σας, απευθυνθείτε σε εμένα. 

Γιώργος Σ.

Γυάλισμα & Τρίψιμο Μαρμάρων - Αγία Παρασκευή
28 reviews

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στο γυάλισμα μαρμάρων, για οικίες ή επαγγελματικούς χώρους. Βρισκόμαστε στο χώρο εδώ και 24 χρόνια και έχουμε αναλάβει αρκετές φορές αντίστοιχες εργασίες. Έχοντας αποκτήσει μια αρκετά καλή εμπειρία στις εργασίες κρυσταλλοποίησης, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μοναδικά αποτελέσματα, υψηλής αισθητικής. Εργαζόμαστε καθημερινά, με μεράκι και είμαστε άμεσα διαθέσιμοι να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία! 

Άκης Α.

Γυάλισμα & Τρίψιμο Μαρμάρων - Αθήνα
17 reviews

Είμαι Υπεργολάβος Οικοδομικών Έργων και κατέχω εμπειρία 25 χρόνων στο χώρο. Το γυάλισμα των μαρμάρων αποτελεί μια εργασία που έχω αναλάβει αρκετές φορές και έχω αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και όλη την τεχνογνωσία. Η εργασία μου χαρακτηρίζεται για την ποιότητα, τη συνέπεια και την αξιοπιστία. Προσφέρω εγγυημένα αποτελέσματα και παραμένω διαθέσιμος, καθημερινά, για να αναλάβω την εργασία σας! 

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει