Τρίψιμο & Γυάλισμα Μαρμάρων

Βρες Αξιολογημένους Επαγγελματίες για Συντήρηση - Γυάλισμα Μαρμάρων. Πάρε Προσφορές & Κλείσε Άμεσα στην Καλύτερη Τιμή για Τρίψιμο ή Κρυσταλλοποίηση!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
 • Άλλο
π.χ.: Μάρμαρο, Πλακάκι
 • Μάρμαρο
 • Πλακάκι
 • Πέτρα
 • Άλλο
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2019

Γυάλισμα μαρμάρων - Τρίψιμο & Κρυσταλλοποίηση

Το μάρμαρο είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά υλικά για δάπεδα, αλλά και τοίχους ή πάγκους κουζίνας. Ωστόσο, μπορεί να υποστεί φθορά με το πέρασμα του χρόνου και να χρειαστεί ανάλογη φροντίδα και συντήρηση. Το τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων θεωρείται απαραίτητο, για να διατηρήσεις την ομορφιά του αναλλοίωτη. 

Υπάρχουν σπιτικές λύσεις για γυάλισμα μαρμάρων με το χέρι, αλλά σχετίζονται περισσότερο με την τακτική φροντίδα των επιφανειών, παρά με την επαναφορά της γυαλάδας. Αν το μάρμαρό σου είναι ταλαιπωρημένο, χρειάζεται επαγγελματική συντήρηση για να γίνει ξανά όπως το θέλεις. 

Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν καθημερινά, στις καλύτερες τιμές για συντήρηση μαρμάρου, στίλβωση και τρίψιμο. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σε φέρουμε άμεσα σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου και να σου δώσουν προσφορές!

Ποιες είναι οι τιμές για επαγγελματική συντήρηση - γυάλισμα μαρμάρων;

Οι τιμές για ολοκληρωμένη συντήρηση μαρμάρων ξεκινούν στα 6€/m² (+ΦΠΑ). Ωστόσο, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και είναι σημαντικό να κάνει μια μελέτη του χώρου ο επαγγελματίας, πριν σου δώσει προσωποποιημένη προσφορά. 

Αν θέλεις να πάρεις προσφορές, ειδικά για τις ανάγκες του σπιτιού σου, συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σε φέρουμε σε επαφή με κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου, για να σου δώσουν προσφορές για γυάλισμα μαρμάρων!

Από τι εξαρτάται το τελικό κόστος ανά τετραγωνικό;

Είναι λογικό να σε απασχολεί το κόστος της εργασίας για τη συντήρηση του μαρμάρου σου. Είτε πρόκειται για μάρμαρα δαπέδου, κουζίνας, μπάνιου ή τζακιού, με το πέρασμα του χρόνου είναι λογικό να παρουσιάζουν φθορές και να χρειάζονται επαγγελματική περιποίηση. 

Η τελική τιμή για συντήρηση- γυάλισμα μαρμάρων εξαρτάται από τα εξής:

 • Αν υπάρχουν γρατζουνιές που χρειάζονται τρίψιμο.

 • Αν υπάρχουν λεκέδες που έχουν ποτίσει σε βάθος.

 • Αν υπάρχουν λεκέδες σκουριάς, που χρειάζονται ειδικά φάρμακα.

 • Αν υπάρχουν τρύπες στα μάρμαρα.

 • Αν τα σοβατεπί είναι σε καλή ή κακή κατάσταση.

Συγκεκριμένα, για να επαναφέρεις τα σοβατεπί σε άριστη κατάσταση, μπορεί η τιμή να αυξηθεί έως και επιπλέον 2/m² (+ΦΠΑ). Αυτό συμβαίνει, γιατί χρειάζονται ειδική φροντίδα και συντήρηση που ίσως απαιτεί τριβείο. Βέβαια, αν βρίσκονται σε καλή κατάσταση (δεν έχουν λεκέδες από μπογιές κτλ), είναι πιθανό να μην επιβαρύνουν την τιμή για συντήρηση μαρμάρου.

Είναι απαραίτητη η αδιαβροχοποίηση μαρμάρου;

Ναι. Εφόσον προχωράς σε συντήρηση του μαρμάρου στο σπίτι σου, είναι σημαντικό να κάνεις και αδιαβροχοποίηση. Η αδιαβροχοποίηση θα κάνει το πάτωμά σου να μην απορροφά την υγρασία, ούτε και τους λεκέδες από άλλα υγρά. Έτσι, αν για παράδειγμα σου χυθεί καφές στο μάρμαρο, δεν θα ποτίσει αμέσως, με αποτέλεσμα να αφήσει λεκέ. 

Πότε είναι απαραίτητο το τρίψιμο μαρμάρων;

Το τρίψιμο μαρμάρων μπορεί να σώσει το δάπεδο σου, αν έχει φθορές σχετικά μικρής έκτασης. Για παράδειγμα, είναι πολύ χρήσιμο:

1. Όταν το μάρμαρο έχει γρατζουνιές

2. Όταν το μάρμαρο έχει τρύπες

3. Όταν πρέπει να αφαιρεθεί ένας λεκές που έχει ποτίσει στο μάρμαρο

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων;

Η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων, αποτελεί την τελική πινελιά στο γυάλισμα των μαρμάρινων δαπέδων και είναι αυτή η εργασία που αναδεικνύει την όψη του πατώματος. Το βασικότερο όφελος που προσφέρει η κρυσταλλοποίηση του μαρμάρου είναι η μακροχρόνια γυαλάδα και η αύξηση της αντοχής του δαπέδου στις καθημερινές φθορές.

Η κρυσταλλοποίηση - γυάλισμα μαρμάρων, εφαρμόζεται τόσο σε μαρμάρινα δάπεδα όσο και σε μωσαϊκά πατώματα και πλακάκια. Σαν διαδικασία δεν απαιτεί πολύ χρόνο και μπορεί να προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα, υψηλής αισθητικής.

Ποια είναι τα οφέλη από την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων;

Εάν βρίσκεσαι σε διαδικασία τοποθέτησης δαπέδου ή ακόμη και συντήρησης του δαπέδου του σπιτιού σου, παρακάτω θα βρεις όλους τους λόγους που το γυάλισμα του μαρμάρου σου είναι απαραίτητο για να έχεις ένα επαγγελματικό και μακροχρόνια αποτέλεσμα:

1. Δημιουργείται το φαινόμενο του “καθρεπτισμού”: Το γυάλισμα φτάνει σε υψηλά επίπεδα και καθρεφτίζει, ενώ παράλληλα αυξάνεται και η αντοχή του μαρμάρινου δαπέδου.

2. Σκληραίνει η επιφάνεια του μαρμάρου: Με την κρυσταλλοποίηση του πάτωμα σκληραίνει και ενισχύεται η αντοχή του σε φθορές που μπορεί να κάνουν τα έπιπλα μεγάλου βάρους.

3. Αποτελεί απλή και άμεση διαδικασία: Η εφαρμογή της κρυσταλλοποίησης γίνεται σε σύντομο διάστημα και έπειτα το δάπεδο δεν γλιστράει.

4. Αντοχή σε δύσκολες συνθήκες: Τα αποτελέσματα από την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων μένουν ανεπηρέαστα από τις δύσκολες συνθήκες, όπως η αύξηση της θερμοκρασίας, η υγρασία κ.α.

5. Υψηλή Αισθητική: Το σχέδιο και το χρώμα του μαρμάρου, αναδεικνύεται μόνο με την τελική κρυσταλλοποίησή του. Οπότε, εάν επιθυμείς να έχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να παραλείψεις το γυάλισμα του μαρμάρου.

Εφόσον πραγματοποιήσεις το γυάλισμα του μαρμάρου, είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιείς τακτική συντήρηση και καθαρισμό, ώστε να διατηρήσεις την αρχική του όψη.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για γυάλισμα και τρίψιμο μαρμάρων;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στην ολοκληρωμένη συντήρηση μαρμάρου. Καθημερινά, αναλαμβάνουν εργασίες για τρίψιμο, αδιαβροχοποίηση και κρυσταλλοποίηση μαρμάρων, προσφέροντας αποτελέσματα υψηλής αισθητικής, με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. 

Αν χρειάζεσαι γυάλισμα μαρμάρων, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε τους κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου, για να μελετήσουν το χώρο σου και να σου δώσουν προσφορές!

Ποιος εξοπλισμός χρησιμοποιείται στο γυάλισμα μαρμάρων;

Το γυάλισμα μαρμάρων είναι μια διαδικασία που γίνεται εύκολα και γρήγορα από τους τεχνίτες που διαθέτουν επαγγελματικό εξοπλισμό. Υπάρχουν συγκεκριμένα εργαλεία για γυάλισμα μαρμάρων που χρησιμοποιούνται στο τρίψιμο μαρμάρων και την ολοκληρωμένη συντήρηση.

Τα βασικά εργαλεία για γυάλισμα μαρμάρων και οι εργασίες στις οποίες χρησιμοποιούνται, είναι:

 • Μηχανή γυαλίσματος μαρμάρων

 • Άσπρο εργαλείο οδήγησης

 • Γυάλισμα και τρίψιμο μαρμάρων με σβουράκι

 • Τρίψιμο μαρμάρων με γυαλόχαρτο

 • Γυάλισμα μαρμάρων με τροχό

 • Γυάλισμα μαρμάρων με τριβείο

 • Γέμισμα μαρμάρων με ειδικές ρητίνες

Το γυάλισμα μαρμάρων πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή και με τη χρήση ειδικών εργαλείων. Μια λάθος κίνηση μπορεί να καταστρέψει οριστικά την επιφάνεια και να χρειαστεί αντικατάσταση. Για αυτό, θα πρέπει να εμπιστευτείς αυτή την εργασία σε έναν έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό, που θα σου παραδώσει ένα λαμπερό δάπεδο, όπως ακριβώς το επιθυμείς!

Δημιουργούνται μπάζα από τη συντήρηση μαρμάρου;

Όχι! Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν προκύπτουν μπάζα από το τρίψιμο, την αδιαβροχοποίηση και το γυάλισμα μαρμάρων. Ωστόσο, οι επαγγελματίες μας φροντίζουν για την καθαριότητα του χώρου σου, σε περίπτωση που χρειαστεί.

4 Συμβουλές για να γυαλίζει πάντα το πάτωμά σου!

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές για γυάλισμα μαρμάρου με το χέρι, στο σπίτι σου:

 • Στην εφαρμογή των γυαλιστικών, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς μόνο μαλακά πανιά, ενώ ιδιαίτερα βοηθητικό θα σου φανεί το δέρμα σαμουά. Το σαμουά, εξαιτίας της υφής του, βοηθά το μάρμαρο να λάμψει και παράλληλα να στεγνώσει.

 • Κράτα μακριά από τα μάρμαρα σου τη χλωρίνη και άλλα καυστικά ή όξινα καθαριστικά.

 • Υλικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το γυάλισμα της επιφάνειας είναι η σκόνη κιμωλίας, σκόνη στόκου ή ειδικά γυαλιστικά του εμπορίου που περιέχουν κασσίτερο.

 • Δύο φορές το χρόνο περίπου, φρόντιζε να πλένεις το μαρμάρινο πάτωμα με ζεστό νερό και πράσινο σαπούνι. Μην ξεχάσεις να το στεγνώσεις καλά μετά, με ένα πανί.

Αν εφαρμόζοντας τα παραπάνω τα μάρμαρά σου παραμένουν θαμπά και ταλαιπωρημένα, η λύση είναι μία. Απευθύνσου σε κάποιον ειδικό για επαγγελματικό τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων. Όσο και να προσπαθείς, δεν μπορείς να πετύχεις το αποτέλεσμα που θα έχει μια επαγγελματική περιποίηση.
Επιπλέον, οι επαγγελματίες στο γυάλισμα μαρμάρων είναι σε θέση να σου προσφέρουν ένα άριστο αποτέλεσμα στο τρίψιμο μαρμάρων χωρίς σκόνη, μπάζα και περιττό κόπο.

4,71 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τα Μάρμαρα του σπιτιού τους

φωτογραφία επαγγελματία
Ιωάννης Αποστολόπουλος
34 αξιολογήσεις

Αμεση ανταποκριση. Ευγενικοι, αποτελεσματικοι, συνεπης. Πατερας και γιος ειναι εξαιρετικοι επαγγελματιες. Σιγουρα τους συστηνω ανεπιφυλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Σταθης Βαρβελης
30 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας, άριστη εξυπηρέτηση, ξεκίνησε άμεσα και ολοκλήρωσε πολύ γρήγορα

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Φιλιππίδης
16 αξιολογήσεις

Έγινε αλλαγή πλακιδίων περίπου 203 τ.μ. Πολύ καλή δουλειά, συνεπής στους χρόνους του.

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιώργος Χαρινός
7 αξιολογήσεις

Στα θετικά πρώτα. Ραντεβού την επόμενη μέρα, συνέπεια στην προσέλευση και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που τέθηκε. Ο χώρος παραδόθηκε α…

φωτογραφία επαγγελματία
Φρεντυ Κιοσε
7 αξιολογήσεις

Αμεση Εξυπηρέτηση Εξαιρετικός Τεχνίτης

Σχετικά άρθρα

Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.

Γυάλισμα μαρμάρου με το χέρι: 4 χρήσιμες συμβουλές!

Η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες με τη μεγαλύτερη παραγωγή μαρμάρου, ως φυσικό πέτρωμα. Δεν είναι λοιπόν σπάνιο

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Γυάλισμα & Τρίψιμο Μαρμάρων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Ιωάννης Αποστολόπουλος

Βόρεια Προάστια Αθήνας
34 αξιολογήσεις

Με εμπειρία στις τοποθετήσεις πλακιδίων για 30 και πλέον χρόνια, το συνεργείο μας αναλαμβάνει γρήγορα και αξιόπιστα, να σας εξυπηρετήσει. Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό εργασίες που αφορούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις πλακιδίων. Διαθέτουμε υλικά υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες και πραγματοποιούμε τοποθετήσεις πλακιδίων α' ποιότητας.

Φιλιππος Τζεβελεκης

Πειραιάς
31 αξιολογήσεις

Εξειδικεύομαι στον τομέα των πλακιδίων εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Σε όλα τα χρόνια δραστηριοποίησής μου στον κλάδο αυτό, έχω ολοκληρώσει με επιτυχία πληθώρα εργασιών, ομορφαίνοντας σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Για πλακάκια κάθε είδους, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω άμεσα!

Γεώργιος Ροπόδης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
22 αξιολογήσεις

Εξειδικευόμαι στο τομέα των μαρμάρων, των γρανιτών, των φυσικών πετρωμάτων και των τζακιών, αναλαμβάνοντας τριψίματα - γυαλίσματα, τοποθετήσεις και αντικαταστάσεις, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Τα 45 χρόνια εμπειρίας μου και η συνεχής ενασχόληση με τον τομέα μου, μου δίνουν την δυνατότητα να ολοκληρώνω με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία, ανεξαρτήτως δυσκολίας. Αν θέλετε άμεση εξυπηρέτηση, με ευγένεια και σεβασμό προς το χώρο σας, είμαι έτοιμος να σας δώσω προσφορά!

Κωνσταντίνος Κουρτέσης

Κέντρο Αθήνας
10 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κουρτέσης και είμαι έμπειρος επαγγελματίας, ο οποίος εξειδικεύεται σε εργασίες που αφορούν μάρμαρα και πλακίδια. Με την ταχύτητα και την αξιοπιστία που με διακατέχουν, μπορώ να ολοκληρώσω πληθώρα εργασιών για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνω οποιαδήποτε είδους ανακαίνιση, αφού μπορώ να ολοκληρώσω πληθώρα τεχνικών εργασιών.

DECO ART FLOOR

Κέντρο Αθήνας
7 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται στον τομέα των πλακιδίων εδώ και πολλά χρόνια, προσφέροντας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας για κάθε εργασία που δεσμευόμαστε να αναλάβουμε. Το προσωπικό μας, έχοντας εξυπηρετήσει δεκάδες δύσκολα περιστατικά για πλακάκια και μάρμαρα, είναι στη διάθεσή σας καθημερινά, για να σας αποδείξει πως αξίζουμε την εμπιστοσύνη σας. Επιλέξτε μας και θα σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά άμεσα!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αιγάλεω
Εκτελέστηκε από
Περικλής Διαμαντόπουλος
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υλικό πλακιδίων:
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
51 τ.μ. - 100 τ.μ
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 500,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Anastas Cera
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υλικό πλακιδίων:
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 80,00€
Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Σταθης Βαρβελης
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Υλικό πλακιδίων:
Μάρμαρο
Τετραγωνικά μέτρα:
26 τ.μ. - 50 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 300,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Νέα Σμύρνη
Εκτελέστηκε από
Anastas Cera
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υλικό πλακιδίων:
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 60,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Χαλάνδρι
Εκτελέστηκε από
Ιωάννης Αποστολόπουλος
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υλικό πλακιδίων:
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 200,00€