No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Τρίψιμο & Γυάλισμα Μαρμάρων

Βρες Αξιολογημένους Επαγγελματίες για Τρίψιμο - Γυάλισμα Μαρμάρων. Πάρε Προσφορές & Κλείσε Άμεσα στην Καλύτερη Τιμή για Συντήρηση!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2020

Συντήρηση μαρμάρων: Τρίψιμο - Γυάλισμα & Κρυσταλλοποίηση

Το μάρμαρο είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά υλικά για δάπεδα, αλλά και τοίχους, πάγκους κουζίνας και εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, μπορεί να υποστεί φθορά με το πέρασμα του χρόνου και να χρειαστεί την κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση. Το τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων θεωρείται απαραίτητο, για να διατηρήσεις την εμφάνισή τους αναλλοίωτη. 

Υπάρχουν βέβαια πολλές σπιτικές λύσεις για γυάλισμα μαρμάρων με το χέρι, αλλά αποσκοπούν περισσότερο στην τακτική φροντίδα των επιφανειών, παρά στην επαναφορά της γυαλάδας. Αν το μάρμαρό σου είναι ταλαιπωρημένο, χρειάζεται επαγγελματική συντήρηση για να γίνει ξανά όπως το θέλεις. 

Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν καθημερινά, στις καλύτερες τιμές για συντήρηση και κρυσταλλοποίηση μαρμάρων. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σε φέρουμε άμεσα σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου και να σου δώσουν προσφορές!

Επιπλέον, μοιράστηκαν μαζί μας χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το τρίψιμο και το γυάλισμα μαρμάρων, τις οποίες συγκεντρώσαμε στον οδηγό που ακολουθεί.

Ποιες είναι οι τιμές για επαγγελματική συντήρηση - γυάλισμα μαρμάρων;

Οι τιμές για ολοκληρωμένη συντήρηση μαρμάρων ξεκινούν από τα 6€ / m² (+ΦΠΑ). Για κρυσταλλοποίηση μαρμάρων η τιμή ξεκινά στα 4€ / m² (+ΦΠΑ) Δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τιμές γυαλίσματος - τριψίματος μαρμάρου.

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή κι έτσι είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί μια μελέτη του χώρου σου από επαγγελματία, ο οποίος θα εξετάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μάρμαρά σου και θα λάβει υπόψη συγκεκριμένους παράγοντες -οι οποίοι αναλύονται παρακάτω- ώστε να μπορέσει να σου παρέχει μια προσωποποιημένη προσφορά.

Θέλεις να μάθεις ενδεικτικές τιμές για περισσότερες εργασίες συντήρησης μαρμάρων πλακιδίων; Έχουμε συγκεντρώσει όσα θέλεις να ξέρεις:

Είδος εργασίας Τιμή ανά τ.μ.
Τρίψιμο & Γυάλισμα μαρμάρων - πλακιδίων Από 6€ / m²
Τρίψιμο & Γυάλισμα σοβατεπί Από 8€ / m²
Κρυσταλλοποίηση μαρμάρου Από 4€ / m²
Γυάλισμα μαρμάρων - μωσαϊκών Από 5€ / m²

Ποιοι παράγοντες διαμορφώνουν το κόστος ανά τετραγωνικό για γυάλισμα μαρμάρου;

Η τελική τιμή για συντήρηση-γυάλισμα μαρμάρων εξαρτάται από τους εξής παράγοντες:

 • Υπάρχουν γρατζουνιές που χρειάζονται τρίψιμο;

 • Υπάρχουν λεκέδες που έχουν ποτίσει σε βάθος;

 • Υπάρχουν λεκέδες σκουριάς; (Απαιτούν χρήση ειδικών φαρμάκων;)

 • Υπάρχουν τρύπες στα μάρμαρα;

 • Τα σοβατεπί είναι σε καλή ή κακή κατάσταση;

Συγκεκριμένα, για να επαναφέρεις τα σοβατεπί σε άριστη κατάσταση, μπορεί η τιμή να αυξηθεί έως και επιπλέον 2€/m² (+ΦΠΑ). Αυτό συμβαίνει, γιατί χρειάζονται ειδική φροντίδα και συντήρηση, για τις οποίες μπορεί να χρειαστεί τριβείο. Τα ηλεκτρικά τριβεία είναι εργαλεία ειδικά για το τρίψιμο, τα οποία κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές και καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. 

Βέβαια, αν τα σοβατεπί βρίσκονται σε καλή κατάσταση (δεν έχουν λεκέδες από μπογιές κτλ), είναι πιθανό να μην επιβαρύνουν την τιμή για συντήρηση μαρμάρου.

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για γυάλισμα & τρίψιμο μαρμάρων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

PAULIN MARKU

Κέντρο Αθήνας
53 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της δόμησης και των τεχνικών εργασιών για το σπίτι. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση με απόλυτο σεβασμό για τον χώρο σας στην τοποθέτηση πλακιδίων. Φροντίζουμε επίσης για τη συντήρηση και την επιδιόρθωση των παλιών σας πλακιδίων, για να τα χαρείτε για περισσότερα χρόνια, ακόμα και χωρίς χαλιά!

Φιλιππος Τζεβελεκης

Πειραιάς
53 αξιολογήσεις

Εξειδικεύομαι στον τομέα των πλακιδίων εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Σε όλα τα χρόνια δραστηριοποίησής μου στον κλάδο αυτό, έχω ολοκληρώσει με επιτυχία πληθώρα εργασιών, ομορφαίνοντας σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Για πλακάκια κάθε είδους, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω άμεσα!

Αχιλλέας Πρέτσι

Θεσσαλονίκη
72 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται για πάνω από 25 χρόνια στον τομέα της τοποθέτησης πλακιδίων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Χάρη στην εμπειρία και την εξειδίκευσή μας, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά για αντοχή που θα σας εκπλήξει και είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να σας δώσουμε προσφορές ειδικά για εσάς!

Σταθης Βαρβελης

Νότια Προάστια Αθήνας
42 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τοποθετήσεις - αντικαταστάσεις πλακιδίων και άλλες εργασίες για τα πλακάκια τοίχου ή δαπέδου στο σπίτι σας. Χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας υλικά, για αποτέλεσμα που δεν θα σας απογοητεύσει. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και το δικό σας έργο στις πιο προσιτές τιμές!

Παύλος Βίτσας

Δυτικά Προάστια Αθήνας
19 αξιολογήσεις

Είμαι ο Παύλος Βίτσας και αναλαμβάνω τεχνικές εργασίες για Πλακάκια - Μάρμαρα. Μαζί με τους συνεργάτες μου, και με σεβασμό στο χώρο και στην περιουσία σας,εργαζόμαστε με υπευθυνότητα και συνέπεια στις ανάγκες σας, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις, σε οικονομικές τιμές.

Πώς γίνεται το γυάλισμα μαρμάρων;

Οι εργασίες για τη συντήρηση μαρμάρων αποτελούνται από δύο βασικά στάδια, τα οποία απαιτούν και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Τα δύο στάδια είναι το τρίψιμο και το γυάλισμα των μαρμάρων. Εάν κριθεί αναγκαίο, μπορεί να πραγματοποιηθεί και αδιαβροχοποίηση μαρμάρων.

Ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σου χώρου, ο εξειδικευμένος τεχνικός θα κρίνει ποιες μέθοδοι και ποια εργαλεία είναι τα καταλληλότερα για να κάνουν τα μάρμαρά σου να λάμψουν.

Πότε είναι απαραίτητο το τρίψιμο μαρμάρων;

Όπως θα διαπίστωσες και παραπάνω, το τρίψιμο μαρμάρων μπορεί να σώσει το δάπεδο σου, αν έχει φθορές σχετικά μικρής έκτασης. Για παράδειγμα, είναι πολύ χρήσιμο:

 • Όταν το μάρμαρο έχει γρατζουνιές.

 • Όταν το μάρμαρο έχει τρύπες.

 • Όταν πρέπει να αφαιρεθεί ένας λεκές που έχει ποτίσει στο μάρμαρο.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται συντήρηση μαρμάρου;

Το μάρμαρο είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό, γι’ αυτό και έχει αποδειχθεί τόσο δημοφιλές. Όμως δεν είναι άτρωτο στο πέρασμα του χρόνου.

Καλό είναι να πραγματοποιείται τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρου ανά περίπου 3 χρόνια.

Τι είναι η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων;

Η κρυσταλλοποίηση είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται στην επιφάνεια των μαρμάρων και αποτελεί την τελική πινελιά στη συντήρηση των δαπέδων. Σκοπός της εφαρμογής της είναι το εφέ “καθρέφτης”, το οποίο ανανεώνει την όψη του πατώματος.

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων;

Η κρυσταλλοποίηση μαρμάρου είναι μια τεχνική που δεν απαιτεί πολύ χρόνο, αλλά σου χαρίζει ένα δάπεδο με μακροχρόνια γυαλάδα που καθρεφτίζει, με αυξημένη αντοχή στις φθορές και τις καιρικές συνθήκες.

Ας εξετάσουμε ξεχωριστά τα πλεονεκτήματά της:

1. Δημιουργεί το φαινόμενο του “καθρεφτισμού”: Το γυάλισμα φτάνει σε υψηλά επίπεδα και καθρεφτίζει, χαρίζοντας μια λάμψη στον χώρο σου.

2. Προστατεύει την επιφάνεια του δαπέδου από τυχόν φθορές, χωρίς να την τραυματίζει: Με την κρυσταλλοποίηση το πάτωμα σκληραίνει και ενισχύεται η αντοχή του σε φθορές που μπορεί να κάνουν τα έπιπλα μεγάλου βάρους.

3. Είναι μια απλή και άμεση διαδικασία: Η εφαρμογή της κρυσταλλοποίησης γίνεται σε σύντομο διάστημα και έπειτα το δάπεδο δεν γλιστράει.

4. Ενισχύει την αντοχή του μαρμάρου σε δύσκολες συνθήκες: Τα αποτελέσματα από την κρυσταλλοποίηση μένουν ανεπηρέαστα από τις αντίξοες συνθήκες, όπως η αύξηση της θερμοκρασίας, η έντονη υγρασία κ.α.

5. Χαρίζει αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής: Το σχέδιο και το χρώμα του μαρμάρου αναδεικνύονται μοναδικά με την τελική κρυσταλλοποίησή του. Οπότε, εάν επιθυμείς να έχεις ένα επαγγελματικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα, δεν πρέπει να την παραλείψεις.

Με τι υλικά γίνεται κρυσταλλοποίηση μαρμάρων;

Ανάλογα με την περίπτωση, υπάρχουν ειδικά υγρά και gel για κρυσταλλοποίηση. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας θα σου προτείνουν το κατάλληλο υλικό, ειδικά για τις ανάγκες του χώρου σου.

Τι διαφορά έχει η κρυσταλλοποίηση από το γυάλισμα;

Η κρυσταλλοποίηση είναι το τελευταίο στάδιο για το γυάλισμα του δαπέδου. Δε μπορεί να σταθεί μόνη της σαν διαδικασία, χρειάζεσαι ολοκληρωμένη συντήρηση με τρίψιμο, γυάλισμα και κρυσταλλοποίηση μωσαϊκού και μαρμάρων, για να έχεις το αποτέλεσμα που θα σε εντυπωσιάσει.

Είναι απαραίτητη η αδιαβροχοποίηση μαρμάρου;

Συνήθως ναι. Εφόσον προχωράς σε συντήρηση του μαρμάρου στο σπίτι σου, είναι σημαντικό να κάνεις και αδιαβροχοποίηση. Η αδιαβροχοποίηση είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται με σκοπό να προστατεύσει ένα δάπεδο από το να απορροφήσει υγρασία ή να εμφανίσει λεκέδες από ρίψη άλλων υγρών.  Έτσι, αν για παράδειγμα σου χυθεί καφές στο μάρμαρο, δεν θα ποτίσει αμέσως, με αποτέλεσμα να αφήσει λεκέ.

Ποιος εξοπλισμός χρησιμοποιείται στο γυάλισμα μαρμάρων;

Το γυάλισμα μαρμάρων είναι μια διαδικασία που γίνεται εύκολα και γρήγορα από τους τεχνίτες που διαθέτουν επαγγελματικό εξοπλισμό. Υπάρχουν συγκεκριμένα εργαλεία για τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων που χρησιμοποιούνται για να παρέχουν ολοκληρωμένη συντήρηση.

Τα βασικά εργαλεία για γυάλισμα μαρμάρων, καθώς και οι εργασίες στις οποίες χρησιμοποιούνται, είναι:

 • Μηχανή γυαλίσματος μαρμάρων

 • Άσπρο εργαλείο οδήγησης

 • Γυάλισμα και τρίψιμο μαρμάρων με σβουράκι

 • Τρίψιμο μαρμάρων με γυαλόχαρτο

 • Γυάλισμα μαρμάρων με τροχό

 • Γυάλισμα μαρμάρων με τριβείο

 • Γέμισμα μαρμάρων με ειδικές ρητίνες

Η συντήρηση μαρμάρου απαιτεί μεγάλη προσοχή και τεχνογνωσία, καθώς μια λάθος κίνηση μπορεί να καταστρέψει οριστικά την επιφάνεια και να χρειαστεί αντικατάσταση. Για αυτό, θα πρέπει να εμπιστευτείς αυτή την εργασία σε έναν έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό, που θα σου παραδώσει ένα λαμπερό δάπεδο, όπως ακριβώς το επιθυμείς!

Δημιουργούνται μπάζα από τη συντήρηση μαρμάρου;

Όχι! Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν προκύπτουν μπάζα από το τρίψιμο, την τυχόν αδιαβροχοποίηση και το γυάλισμα μαρμάρων. Ωστόσο, οι επαγγελματίες μας φροντίζουν για την καθαριότητα του χώρου σου, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Βonus: 4 συμβουλές για γυάλισμα μαρμάρου με το χέρι!

Το γυάλισμα μαρμάρου με το χέρι, το οποίο μπορείς να πραγματοποιήσεις μόνος σου, μπορεί να μην έχει το αποτέλεσμα της επαγγελματικής συντήρησης, είναι όμως ένα καλό πρώτο βήμα για να αποκαταστήσεις λίγη από την παλιά του αίγλη.

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές για γυάλισμα μαρμάρου με το χέρι, στο σπίτι σου:

 • Στην εφαρμογή των γυαλιστικών, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς μόνο μαλακά πανιά, ενώ ιδιαίτερα βοηθητικό θα σου φανεί το δέρμα σαμουά. Το σαμουά, εξαιτίας της υφής του, βοηθά το μάρμαρο να λάμψει και παράλληλα να στεγνώσει.

 • Κράτα μακριά από τα μάρμαρα σου τη χλωρίνη και άλλα καυστικά ή όξινα καθαριστικά.

 • Υλικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το γυάλισμα της επιφάνειας είναι η σκόνη κιμωλίας, σκόνη στόκου ή ειδικά γυαλιστικά του εμπορίου που περιέχουν κασσίτερο.

 • Δύο φορές το χρόνο περίπου, φρόντιζε να πλένεις το μαρμάρινο πάτωμα με ζεστό νερό και πράσινο σαπούνι. Μην ξεχάσεις να το στεγνώσεις καλά μετά, με ένα πανί.

Αν εφαρμόζοντας τα παραπάνω τα μάρμαρά σου παραμένουν θαμπά και ταλαιπωρημένα, η λύση είναι μία: η αναζήτηση ενός ειδικού στο τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων. Όσο και να προσπαθείς, είναι σίγουρο ότι δεν θα πετύχεις το αποτέλεσμα που θα έχει μια επαγγελματική περιποίηση.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες  στο γυάλισμα μαρμάρων είναι σε θέση να σου προσφέρουν ένα άριστο αποτέλεσμα στο τρίψιμο μαρμάρων χωρίς σκόνη, μπάζα και περιττό κόπο.

4,68 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τα Μάρμαρα του σπιτιού τους

Douleutaras.gr λογότυπο
Χρήστος Μουρτάι
48 αξιολογήσεις

Η ανταπόκρισή του ήτανε άμεση και έκανε πολύ καλή δουλειά! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
Ιωάννης Αποστολόπουλος
46 αξιολογήσεις

Συνεπής, ευγενέστατος και γνωστής του αντικειμένου του.

φωτογραφία επαγγελματία
Τάσος Βώττας
26 αξιολογήσεις

Καταπληκτική δουλειά από τον Τάσο, εξαιρετικός μάστορας, πρόθυμος να βοηθήσει και να βρει λύσεις και πολύ καλό παιδί. Η τιμή ήταν πολύ δίκαιη για το αποτέλεσμα προς χαμηλή. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!

φωτογραφία επαγγελματία
Γεώργιος Πατσάλης
11 αξιολογήσεις

Άριστη επικοινωνία, πολύ καλό αποτέλεσμα, η εργασία ολοκληρώθηκε στο συμφωνημένο χρόνο και όπως ακριβώς ειχε συμφωνηθει

φωτογραφία επαγγελματία
Συμεών Ραπτόπουλος
11 αξιολογήσεις

Δύσκολο να βρεις επαγγελματίες σαν τον Συμεών. Αφού επόπτευσε τον χώρο, με ενημέρωσε για τα υλικά που θα χρειαζομουν. Εκτέλεσε εξαιρετικά την εργασία που ανέλαβε (τοποθέτηση πλακιδίων)-δρώντας μάλιστα συμβουλευτικά και δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες. Συνεπής στον λόγο του και στην επικοινωνία του απο την πρώτη κλήση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Επισκευή
Νέα Σμύρνη
Εκτελέστηκε από
Χρήστος M.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Τι υλικό θες να επισκευάσεις;
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 70,00€
Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Πειραιάς
Εκτελέστηκε από
Παύλος Β.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Τι υλικό θέλεις να συντηρήσεις;
Μάρμαρο
Τετραγωνικά μέτρα:
51 τ.μ. - 100 τ.μ
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 400,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Άγιος Δημήτριος
Εκτελέστηκε από
Άλεξ Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Τι υλικό θέλεις να τοποθετήσεις;
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
51 τ.μ. - 100 τ.μ
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 800,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αρτέμιδα(Λούτσα)
Εκτελέστηκε από
Άλεξ Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Τι υλικό θέλεις να τοποθετήσεις;
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
51 τ.μ. - 100 τ.μ
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 400,00€
Επισκευή
Διόνυσος
Εκτελέστηκε από
Κωνσταντίνος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Τι υλικό θες να επισκευάσεις;
Μάρμαρο
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 100,00€

Σχετικά άρθρα

Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.

Γυάλισμα μαρμάρου με το χέρι: 4 χρήσιμες συμβουλές!

Η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες με τη μεγαλύτερη παραγωγή μαρμάρου, ως φυσικό πέτρωμα. Δεν είναι λοιπόν σπάνιο

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές