Επιδιόρθωση Αρμών Πλακιδίων

Επιδιόρθωση Αρμών Πλακιδίων

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

Εξυπηρέτηση 24/7
1.000.000+ αναρτήσεις εργασιών
86.000+ αξιολογήσεις πελατών

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 3925 αξιολογήσεις πελατών

Αγγελική Π.
5.0

Ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μου. Συνεπής, ευγενής, πρόθυμος. Έμπειρος επαγγελματίας. Η συνεργασία μαζί του είναι ευχαρίστηση. Κύριε Τζεβελέκη, σας ευχαριστώ πολύ.

Για: Φιλιππος Τζεβελεκης
Αλεξανδρος Δ.
5.0

Καλός μάστορας έμεινα ευχαριστημένος πολύ καλή δουλίτσα..Ευχαριστώ τον Αντρέα και την εταιρεία Δουλευταρας..Καλές δουλειές να έρχεται παλικάρια.

Για: Ανδρέας Τσούκα
Χριστίνα Κ.
4.4

Συνεννοήσιμος και συνεργάσιμος επαγγελματίας με σεβασμό στον πελάτη. Συντείνεται.

Για: Σταθης Βαρβελης
Θανος Π.
5.0

ΑΨΟΓΟΣ! Πραγματικός επαγγελματίας στους χρόνους, την ποιότητα, την συμπεριφορά και την παράδοση. Ευγενέστατος αυτός και ο γιός του. Δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για την συντήρη…

Για: Άλμπερτ Ρουμάνι
Παναγιώτης Κ.
5.0

Πολύ καλό το επίπεδο επικοινωνίας με το τεχνικό. Έχει αρκετή γνώση και μεγάλη εμπειρία στον χώρο της τοποθέτησης και της αντικατάστασης πλακιδίων. Είναι προσεκτικός και λεπτομερής…

Για: Γεώργιος Χατζημπατόγλου
Δημήτρης Μ.
5.0

Αξιόπιστος, συνεπής και με ξεκάθαρες χρεώσεις από την αρχή.

Για: Άρης Νικολάου
Χρυσα Δ.
5.0

Επαγγελματίας! Ξέρει πολύ καλά την δουλειά του, είναι στην ώρα του και το αποτέλεσμα είναι παρα πολύ ωραίο. Σίγουρα θα ξανασυνεργαστω με τον Κώστα με κλειστά μάτια!

Για: Κώστας Ανδρέου
Αρμαντο Δ.
4.9

Άψογοι επαγγελματίες και συνεπείς στην επικοινωνία.

Για: Γιάννης Τσεπελέ

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 8.601 αντίστοιχες εργασίες:
80€ - 80€
Επισκευή πλακιδίων από
80€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς γίνεται η επιδιόρθωση αρμών πλακιδίων;

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να γίνει σωστή επιδιόρθωση αρμών των πλακιδίων. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε τους σημαντικότερους:

1. Συστηματικός καθαρισμός με ειδικά προϊόντα

Η χρήση αντιμουχλικών σκευασμάτων στους αρμούς εμποδίζει τη συσσώρευση σαπουνιού και νερού και απομακρύνει τη μούχλα. Ωστόσο, η μέθοδος αυτή πρέπει να εφαρμόζεται συχνά για αποτελέσματα που διαρκούν.

Η μέθοδος έχει καλύτερα αποτελέσματα σε αρμόστοκους με μικρό πρόβλημα για την πρόληψη δημιουργίας μεγαλύτερου. Επίσης τα χημικά πολλές φορές είναι δραστικά και ενδέχεται να αλλοιώσουν τη γύρω επιφάνεια του πλακιδίου.

2. Μαρκαδόρος αρμών

Γρήγορος τρόπος με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Με το πέρασμα του μαρκαδόρου πάνω από τους αρμούς, ανανεώνεται το χρώμα του και καλύπτονται τα προβλήματα.

Η μέθοδος αποτελεί μία προσωρινή και οικονομική λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ενώ ο μαρκαδόρος δεν επηρεάζεται από υγρασία και μούχλα.

3. Βάψιμο αρμών

Παρόμοια μέθοδος με τη χρήση του μαρκαδόρου αρμών, αλλά γίνεται με τη χρήση πινέλου και ειδικού χρώματος για αρμούς.

Το χρώμα βάφεται με το πινέλο πάνω στους αρμούς προσεκτικά και έπειτα αφήνεται να στεγνώσει για περίπου μία ώρα. Έπειτα η επιφάνεια βρέχεται με νερό, ώστε να να φύγει το περιττό χρώμα.

Τα χρώματα αρμών είναι ανθεκτικά στο νερό, το πλύσιμο και τη μούχλα, όμως χρησιμοποιούνται σε πορώδεις αρμούς και εφυαλωμένα πλακίδια.

4. Αντικατάσταση αρμών

Η πιο μόνιμη και αποτελεσματική λύση.

Προτείνεται σε περιπτώσεις που το πρόβλημα είναι εκτεταμένο και δεν μπορεί να καλυφθεί με χρώμα ή πλύσιμο.

  • Το πρώτο βήμα είναι η αφαίρεση του παλιού αρμόστοκου. Είναι μία αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία, ενώ θέλει εμπειρία στο χειρισμό, ώστε να μη σπάσουν τα πλακάκια.

  • Ο παλιός αρμός, πρέπει να ξυστεί σε  βάθος 2-3mm με χρήση ειδικής ξύστρας ή ηλεκτρικής φρέζας.

  • Το δεύτερο και τελευταίο βήμα είναι το γέμισμα των αρμόστοκων με νέο υλικό, με χρήση πλαστικής σπάτουλας και διαγώνιες κινήσεις.

  • Το περισσευούμενο υλικό απομακρύνεται με τη χρήση της ίδιας σπάτουλας και διαγώνιες κινήσεις.

Γιατί να επιλέξεις τεχνίτη του Douleutaras.gr για γέμισμα - επιδιόρθωση αρμών πλακιδίων;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους τεχνίτες, με πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση και επιδιόρθωση πλακιδίων ή αρμών πλακιδίων. Καθημερινά, αναλαμβάνουν δεκάδες εργασίες τέτοιου είδους και μπορούν να σε εξυπηρετήσουν άμεσα, με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Αρκεί μια σύντομη μελέτη του χώρου σου, για να σου προτείνουν την καλύτερη λύση.

Χρειάζεσαι επιδιόρθωση - γέμισμα αρμών πλακιδίων; Μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου. Εκείνοι θα σου δώσουν προσφορές, ειδικά για την περίπτωσή σου, στις καλύτερες τιμές!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Ηρακλής Μουζάκης
Ελληνικό

Ονομάζομαι Ηρακλής Μουζάκης και είμαι επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στις τεχνικές εργασίες για Πλακάκια - Μάρμαρα για το σπ…

4.8
(50)
4.6
Ποιότητα εργασίας
4.7
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.7
Τιμή
Seller photo
Βασίλης Μπάρε
Αθήνα

Με λένε Βασίλη Μπάρε, είμαι έμπειρος επαγγελματίας τεχνίτης και εκτελώ εργασίες για Πλακάκια - Μάρμαρα. Συνεργάζομαι με τους…

4.7
(19)
4.6
Ποιότητα εργασίας
4.8
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.6
Τιμή