Τοποθέτηση & Εγκατάσταση Καμερών Ασφαλείας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τοποθέτηση & Εγκατάσταση Καμερών Ασφαλείας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα σημεία κλειδιά στην εγκατάσταση καμερών ασφαλείας!

Ανησυχείς για την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σου λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας; Η τοποθέτηση καμερών ασφαλείας είναι η λύση που ψάχνεις για να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ. Τα πλεονεκτήματά τους είναι πάρα πολλά, με κυριότερο ότι αποτελούν το νούμερο 1 φόβο των διαρρηκτών.

Οι κάμερες ασφαλείας αναπτύχθηκαν ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια καθώς αποτελούν μια εξαιρετική λύση και δημιουργούν ένα μοναδικό αίσθημα ασφάλειας. Οι επιλογές που έχει κανείς είναι πολλές και ικανές να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Τα πιο διαδεδομένα είδη καμερών παρακολούθησης που μπορείς να επιλέξεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο είναι:

 • Κάμερες ασφαλείας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
 • Κρυφές κάμερες
 • Ψεύτικες κάμερες ασφαλείας ( Dummy)
 • Κάμερες ασφαλείας με ημερήσια, νυχτερινή λήψη ή υπέρυθρη ακτινοβολία
 • Box, Bullet και Dome κάμερες

Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σε κατατοπίσει πλήρως για το κάθε είδος. Μετά από μια προσεχτική μελέτη του χώρου θα σε βοηθήσει να διαλέξεις τις κάμερες ασφαλείας που σου ταιριάζουν και θα προχωρήσει στην εγκατάστασή τους. Η διαδικασία που ακολουθείται στην τοποθέτηση καμερών ασφαλείας είναι:

 • Μελέτη του χώρου
 • Σχεδιασμός της εγκατάστασης
 • Τεχνικές εργασίες που απαιτούνται για την εγκατάσταση των καμερών
 • Σύνδεση και ρύθμιση των καμερών ασφαλείας
 • Εγκατάσταση του καταγραφικού, αν απαιτείται
 • Οδηγίες χρήσης

Αν θες όμως να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα πριν και κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης καμερών παρακολούθησης.

Είδος κάμερας ασφαλείας

Πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση των καμερών, πρέπει να βεβαιωθείς για τον τύπο που χρειάζεσαι. Υπάρχουν διαφορετικά είδη για να καλύψουν περιπτώσεις όπως χαμηλός φωτισμός, ανάγκη για καταγραφή με κάθε λεπτομέρεια ή ιδιαίτερες συνθήκες εγκατάστασης.

Σημείο τοποθέτησης

Με ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιλέγεται και το σημείο όπου θα τοποθετηθούν οι κάμερες. Ένα έμπειρος επαγγελματίας, μετά από μελέτη του χώρου, θα σου υποδείξει τα σημεία που όχι μόνο θα έχουν καλή και πλήρη ορατότητα, αλλά θα εξασφαλίζουν και την ασφάλεια των καμερών.

Επιλογή επαγγελματία

Ο τεχνικός που θα εγκαταστήσει τις κάμερες ασφαλείας είναι αυτός που ουσιαστικά θα σου εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που θες. Μια κακή εγκατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε συνεχείς βλάβες και αυξημένα έξοδα για επισκευές. Για να το αποφύγεις, επέλεξε έναν έμπειρο τεχνικό που θα μπορείς να του εμπιστευτείς την ασφάλεια του σπιτιού σου.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους τεχνικούς που θα σου εξασφαλίσουν την απόλυτη προστασία του χώρου σου. Οι αξιολογημένοι και έμπειροι επαγγελματίες μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με τις καλύτερες κάμερες ασφαλείας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και να αναλάβουν αξιόπιστα κάθε εργασία σχετικά με την τοποθέτηση ή την επισκευή του συστήματος ασφαλείας σου.

Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος τοποθέτησης καμερών ασφαλείας και προστάτεψε αποτελεσματικά το χώρο σου με λίγα μόνο κλικ!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άμεση ανταπόκριση, σωστή ενημέρωση και επιλογή εξοπλισμού. Πολύ καλή ποιότητα επαγγελματία!
Απόλυτα ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση και την εργασία του επαγγελματία!
Συνεπής, αξιόπιστος και πολύ γρήγορος. Πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος. Μπράβο του!
Ευγένεια, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα!
Ιδιαίτερα συνεργάσιμος. Λόγω της ποιότητας της δουλειάς του πέραν του συναγερμού του αναθέσαμε και επιπλέον ηλεκτρολογικές εργασίες που ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο!
Ήρθαν αμέσως και μας το ρύθμισε αμέσως. Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε
Το ξέρεις ότι από έρευνες που έχουν γίνει, έχει διαπιστωθεί ότι πάνω από το 30% των ληστών δεν θα εισέβαλε σε σπίτια
Σχετικές υπηρεσίες