Συνεργεία Καθαρισμού Αθήνα & Εταιρείες Καθαρισμού

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/8/2017

 Τί πρέπει να γνωρίζεις για τα συνεργεία καθαρισμού;

Τα συνεργεία καθαρισμού που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, καθημερινά αναλαμβάνουν επαγγελματικούς καθαρισμούς σπιτιών και επαγγελματικών χώρων και δίνουν λύση σε οτιδήποτε κάνει ανθυγιεινό το περιβάλλον  του χώρου σου.

Τα συνεργεία καθαρισμού της πλατφόρμας μας στην Αθήνα, αποτελούν πρώτη επιλογή στον τομέα τους και εξασφαλίζουν ολοκληρωμένες λύσεις και εξειδικευμένους καθαρισμούς κτιρίων, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Πότε θα χρειαστείς τα συνεργεία καθαρισμού μας;

Τα συνεργεία καθαρισμού του Douleutaras.gr, βρίσκονται δίπλα σου οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστείς για να σου παρέχουν ένα πεντακάθαρο χώρο.

Ρωτήσαμε τα έμπειρα συνεργεία μας στην Αθήνα για τις πιο συνηθισμένους λόγους που τους καλεί κάποιος πελάτης:

Εξειδικευμένος Καθαρισμός Οικίας μετά από Μετακόμιση

Οι μετακομίσεις, μπορεί να προκαλέσουν πολύ σκόνη στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Τα συνεργεία μας στην Αθήνα, μας ενημέρωσαν ότι κατά την μετακόμιση, μεταφέρεται πολύ σκόνη από τα έπιπλα και τα προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών, σε όλο το σπίτι.

Ο καθαρισμός του σπιτιού από ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού, κρίνεται απαραίτητος σε αυτήν την περίπτωση.

Τα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού μας στην Αθήνα, βρίσκονται ανά πάσα στιγμή έτοιμα να αναλάβουν τον πλήρη καθαρισμού του χώρου σου ώστε οι επόμενοι καθαρισμού, να γίνουν παιχνιδάκι.

Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων

Τα συνεργεία μας για καθαρισμούς στην Αθήνα, παρέχουν άμεσα λύσεις για καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων και γραφείων. Είναι σημαντικό το περιβάλλον εργασίας να είναι  υγιές για τους εργαζόμενους και παράλληλα να εξασφαλίζεται μία όμορφη και καθαρή εικόνα της εταιρείας.

Το συνεργείο καθαρισμού της πλατφόρμας μας στην Αθήνα, αναλαμβάνει τόσο μικρούς όσο και μεγάλους επαγγελματικούς χώρους και εγγυάται αξιόπιστο και πεντακάθαρο αποτέλεσμα.

Καθαρισμός Πολυκατοικίας

Ο καθαρισμός της πολυκατοικίας από ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού, τα τελευταία χρόνια προγραμματίζεται από τον διαχειριστή, με την σύμφωνη γνώμη πάντα των ενοίκων.

Τα συνεργεία καθαρισμού, αποτελούν καλύτερη επιλογή για τις πολυκατοικίες καθώς πέρα από τον εσωτερικό καθαρισμό των διαδρόμων και των σκαλιών , τα συνεργεία πραγματοποιούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και απολυμάνσεις, απεντομώσεις ή μυοκτονίες.

Επαγγελματικός Καθαρισμός Επίπλων, Στρωμάτων & Χαλιών

Οι επαγγελματίες στον χώρο του καθαρισμού, συνιστούν δύο φορές τον χρόνο να γίνεται εξειδικευμένος καθαρισμός των επίπλων, των στρωμάτων και των χαλιών.

Ειδικά, σε περιπτώσεις που χρησιμοποιούν τον χώρο παιδιά μικρής ηλικίας, ο επαγγελματικός καθαρισμός από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού, κρίνεται απαραίτητος.

Η εμφάνιση μυκήτων αλλά και βακτηρίων είναι πολύ επικίνδυνη για όσους χρησιμοποιούν τον χώρο, τα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού μας στην Αθήνα, διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να σας προσφέρουν ένα υγιές περιβάλλον.

4 Λόγοι για να επιλέξεις τα συνεργεία καθαρισμού μας!

Τα συνεργεία καθαρισμού του Douleutaras.gr που εδρεύουν και εξυπηρετούν την Αθήνα, προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους σε κτίρια και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Υπάρχουν 4 λόγοι που τα συνεργεία καθαρισμού μας, είναι η καλύτερη επιλογή στον τομέα τους:

Πολύχρονη εμπειρία

Η εμπειρία των επαγγελματικών συνεργείων καθαρισμού της πλατφόρμας μας στην Αθήνα, τους βοηθάει ώστε να πραγματοποιήσουν τους καθαρισμούς σπιτιών, γραφείων και πολυκατοικιών, με απόλυτη επιτυχία.

Εξειδικευμένος Εξοπλισμός

Τα συνεργεία μας στην Αθήνα που αναλαμβάνουν επαγγελματικούς καθαρισμούς, διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που παραδίδει αψεγάδιαστα αποτελέσματα.

Είτε αφορά γενικούς καθαρισμούς είτε πιο εξειδικευμένες εργασίες όπως απολυμάνσεις και βιολογικούς καθαρισμούς, τα συνεργεία μας στην Αθήνα είναι η λύση στην αναζήτησή σου.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Το συνεργείο καθαρισμού της πλατφόρμας μας στην Αθήνα, προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματικό καθαρισμό, σε οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας κι να βρίσκεσαι.

Το επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού μας, θα έρθει στον χώρο σου αμέσως κι εσύ δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσεις τον χρόνο σου ψάχνοντας την καλύτερη επιλογή για εσένα.

Αξιόπιστοι Καθαρισμοί Σπιτιών & Επαγγελματικών Χώρων

Τα συνεργεία καθαρισμού μας στην Αθήνα, χαρακτηρίζονται για τα αξιόπιστα αποτελέσματα που προσφέρουν τόσο σε επαγγελματικούς χώρους όσο και σε σπίτια.

Η εξειδίκευση που διαθέτει ολόκληρη η ομάδα καθαρισμού των συνεργείων μας καθώς και οι εκατοντάδες εργασίες καθαρισμού που έχουν αναλάβει, εγγυώνται την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα συνεργεία καθαρισμού μας

Τα συνεργεία καθαρισμού μας στην Αθήνα, προσφέρουν μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τον καθαρισμό σπιτιών και γραφείων. Ποιες είναι αυτές;

 • Επαγγελματικός Καθαρισμός Πολυκατοικίας
 • Εξειδικευμένος Καθαρισμός Κτιρίου
 • Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων
 • Γενικός Καθαρισμός Σπιτιού
 • Καθαρισμοί Προσόψεων Κτιρίου
 • Επαγγελματικός Καθαρισμός Γραφείου
 • Καθαρισμός Τζαμιών & Κουφωμάτων
 • Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών, Επίπλων & Στρωμάτων
 • Απολύμανση Χώρου
 • Μυοκτονίες & Απεντομώσεις
 • Πρώτος Καθαρισμός Νεόχτιστου Κτιρίου

Οι υπηρεσίες παραπάνω, προσφέρονται συνήθως από επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού και καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών.

Εάν αναζητείς επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού στην Αθήνα, τότε η καλύτερη επιλογή βρίσκεται στην πλατφόρμα μας.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού μας στην Αθήνα, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις στους επαγγελματικούς καθαρισμούς κτιρίων, πολυκατοικιών και γραφείων, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μπες στο Douleutaras.gr και πάρε προσφορές για τιμές στα συνεργεία καθαρισμού στην Αθήνα και επέλεξε εκείνη που σε ικανοποιεί.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Καθαρισμού για το 2019

Βασιλική Δ.
134 αξιολογήσεις

Η Κα Βασιλική είναι πολύ εξυπηρετική και ευγενική. Εκανε ότι μπορούσε για τον χρόνο που είχαμε κανονίσει αλλά προφανώς χρειαζόντουσαν περ...

Mastoras
117 αξιολογήσεις

Αψογοι επαγγελματιες τα παιδια που ηρθαν. Απαντηση στο αιτημα μου πηρα πολυ γρηγορα και οι τεχνικοι ηρθαν την ιδια μερα. Αψογη δουλεια

Μαρία Κ.
112 αξιολογήσεις

Παρα πολυ φιλικη και ευγενικη. Το σπιτι μοσχομυρισε οταν μπηκα. Ευχαριστουμε πολυ.

Αγγελική Φ.
110 αξιολογήσεις

Αθόρυβη και αποτελεσματικη

Πόπη Ψ.
106 αξιολογήσεις

Η κυρία Ψυλλου ολοκλήρωσε τον καθαρισμό του διαμερίσματος μου με απόλυτη συνέπεια και προσοχή.Πολύ καλή επαγγελματίας.

Ανδρονίκη Τ.
88 αξιολογήσεις

Η Νίκη είναι συνεπής, ευγενική, και αποτελεσματική στη δουλειά της.

Σχετικά άρθρα

Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς. Αν και η λάμψη και η διαχρονικότητά του

Περισσότερα
Καθαρισμός μπανιέρας: Μυστικά ανάλογα με το είδος της!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα γρήγορο ζεστό ντους ή μία ώρα χαλάρωσης σε μία μπανιέρα γεμάτη με αφρό μετά από μία δύσκολη μέρα.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότερα Συνεργεία Καθαρισμού

Επίλεξε το Συνεργείο Καθαρισμού που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Quick S. Συνεργεία Καθαρισμού Αθήνα | Εταιρείες Καθαρισμού - Καλλιθέα
62 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων και άκρως επαγγελματικών λύσεων, που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης μας και όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στο χώρο, στα στρώματά σας ή στα χαλιά σας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για βιολογικούς καθαρισμούς ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!
P. C. Συνεργεία Καθαρισμού Αθήνα | Εταιρείες Καθαρισμού - Ελληνικό
63 αξιολογήσεις
Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας μας, στέκονται δίπλα σας για να αναλάβουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Συνδυάζουμε πολύχρονη εμπειρία με αξιόπιστο προσωπικό και εξασφαλίζουμε αστραφτερούς χώρους. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό που μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καθαρισμούς. Ακόμη, διαθέτουμε και υπηρεσίες απολύμανσης. Η ευχαρίστηση των πελατών μας από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι αυτοσκοπός για εμάς. Είμαστε έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και υπεύθυνα!
Γιώργος Κ. Συνεργεία Καθαρισμού Αθήνα | Εταιρείες Καθαρισμού - Αχαρνές
44 αξιολογήσεις
Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του βιολογικού καθαρισμού χαλιών τα τελευταία 28 χρόνια και παρέχουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες.Η εταιρεία μας απαρτίζεται από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες, που ανταποκρίνονται με συνέπεια και επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουν. Αξιοποιούμε προηγμένες μεθόδους και αξιόπιστα υλικά καθαρισμού.Το σήμα κατατεθέν της εταιρείας μας είναι η ποιότητα, η εμπειρία, η εξειδίκευση και η άνεση, λόγοι που μας καθιέρωσαν στην εμπιστοσύνη των πελατών μας. Οι βιολογικές μέθοδοι καθαρισμού χαλιών λειτουργούν σαν δικλείδα ασφαλείας για την συντήρηση και φροντίδα των χαλιών σας. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες, που θα σας εκπλήξουν θετικά!
T. C. Europe Συνεργεία Καθαρισμού Αθήνα | Εταιρείες Καθαρισμού - Αθήνα
18 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, πλήρως συνεργάσιμο και πρόθυμο να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη. Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα.
Δημήτρης Χ. Συνεργεία Καθαρισμού Αθήνα | Εταιρείες Καθαρισμού - Περιστέρι
11 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις βιολογικού καθαρισμού, καλύπτοντας τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την αγάπη για το αντικείμενο. Διαθέτουμε οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε με επαγγελματισμό και τον δικό σας βιολογικό καθαρισμό. Τα δικά σας αισθητικά και λειτουργικά κριτήρια είναι ο πήχης που πρέπει να ξεπεράσουμε. Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η ελκυστική τιμολογιακή πολιτική μας, ώστε να μπορούν όλοι να έχουν το πράσινο στη ζωή τους. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από τις συμφέρουσες προσφορές μας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει