Τεχνικοί Πλυντηρίων Ρούχων & Πιάτων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τεχνικοί Πλυντηρίων Ρούχων & Πιάτων

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Πότε θα χρειαστείς τεχνικό πλυντηρίων ρούχων και πιάτων;

Οι τεχνικοί πλυντηρίων είναι οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες που αναλαμβάνουν κάθε εργασία για τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων. Είτε αντιμετωπίζεις μια βλάβη σε πλυντήριο ρούχων, είτε χρειάζεσαι βοήθεια με τη σύνδεση πλυντηρίου πιάτων, ο τεχνικός πλυντηρίου είναι ο άνθρωπος σου. 

Οι τεχνικοί πλυντηρίων ρούχων και πιάτων είναι από τους επαγγελματίες που θα χρειαστούν πιο συχνά σε ένα σπίτι. Είναι γεγονός ότι τα πλυντήρια αποτελούν πολύτιμα εργαλεία στην καθημερινότητα όλων μας. Επομένως ο άνθρωπος που φροντίζει για την καλή λειτουργία και απόδοση των πλυντηρίων μας, δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικά χρήσιμος.

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν οι τεχνικοί πλυντηρίων ρούχων και πιάτων;

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί πλυντηρίων αναλαμβάνουν κάθε εργασία που μπορεί να χρειαστείς για το πλυντήριο ρούχων και πιάτων. Έτσι θα σε εξυπηρετήσουν για τα εξής:

Εγκατάσταση και σύνδεση πλυντηρίου

Η σύνδεση πλυντηρίων απαιτεί το συνδυασμό υδραυλικών και ηλεκτρολογικών γνώσεων, για αυτό και πρέπει να την αναλαμβάνουν μόνο οι τεχνικοί πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Η σωστή εγκατάσταση είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία του πλυντηρίου σου, επομένως είναι καλό να εμπιστευτείς τους ειδικούς. 

Συντήρηση πλυντηρίων

Ο τεχνικός πλυντηρίου ρούχων και πιάτων θα αναλάβει την συντήρηση των συσκευών και θα εξασφαλίσει τη μέγιστη αποδοτικότητά τους. Αν και από πολύ κόσμο συχνά παραμελείται, η επαγγελματική συντήρηση πλυντηρίου είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την αποφυγή βλαβών και προβλημάτων πλυντηρίου.

Επισκευή πλυντηρίου

Πέρα από τις παραπάνω περιπτώσεις, υπάρχουν και κάποιες έκτακτες στιγμές για τις οποίες θα χρειαστείς έναν εξειδικευμένο επαγγελματία. Μια βλάβη στο πλυντήριο είναι ένας από τους κυριότερους  λόγους που θα χρειαστείς τεχνικό πλυντηρίων πιάτων ή ρούχων.

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι θα χρειαστείς τεχνικό για βλάβη πλυντηρίου;

Οι τεχνικοί πλυντηρίων πιάτων και ρούχων είναι οι άνθρωποι που θα λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα εμποδίζει την καλή λειτουργία της συσκευής σου. Όσο πιο άμεσα καταλάβεις ότι υπάρχει πρόβλημα, τόσο πιο εύκολα θα αντιμετωπίσεις τη βλάβη. Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε σε μια λίστα όλες τις ενδείξεις ότι είναι ώρα να απευθυνθείς σε έναν τεχνικό για service πλυντηρίων ρούχων και πιάτων.

Βλάβες Πλυντηρίων Ρούχων

 • Το πλυντήριο ρούχων δεν τραβάει νερό.
 • Δεν ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου ρούχων. 
 • Το πλυντήριο δεν αδειάζει τα νερά.
 • Το πλυντήριο κάνει θόρυβο όταν στίβει ή το πλυντήριο δε στίβει.
 • Το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια ή το πλυντήριο ρίχνει το ρελέ.
 • Το πλυντήριο ρούχων βγάζει νερά από κάτω.
 • Δε γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου ρούχων ή μυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου ρούχων.

Βλάβες Πλυντηρίων Πιάτων

 • Το πλυντήριο πιάτων δεν αδειάζει το νερό.
 • Δε λειτουργεί το πλυντήριο πιάτων.
 • Το πλυντήριο πιάτων βγάζει νερά από κάτω.
 • Το πλυντήριο πιάτων δεν τραβάει νερό.
 • Στο πλυντήριο πιάτων δε λιώνει η ταμπλέτα.
 • Το πλυντήριο πιάτων δεν πλένει καλά.
 • Το πλυντήριο πιάτων βγάζει νερά από την πόρτα.
 • Δεν καθαρίζουν τα σκεύη.

Τί σου προσφέρουν οι τεχνικοί πλυντηρίου του Douleutaras.gr;

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί πλυντηρίων ρούχων και πιάτων της πλατφόρμας μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζει η συσκευή σου.

Η ομάδα μας αποτελείται από τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς. Τόσο οι τεχνικοί πλυντηρίων ρούχων, όσο και οι τεχνικοί πλυντηρίων πιάτων της πλατφόρμας μας διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και εκτενείς τεχνικές γνώσεις, ώστε να σου εξασφαλίσουν άμεσα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Με το τέλος κάθε εργασίας που αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας αξιολογούνται από τους ίδιους τους πελάτες για να βεβαιωνόμαστε για την απόλυτη ικανοποίησή σας και να διατηρούμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στο υψηλότερο επίπεδο. 

Οι τεχνικοί πλυντηρίων της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία που χρειάζεται η συσκευή σου, ενώ μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά πλυντηρίου της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές.

Η δουλειά τους χαρακτηρίζεται από συνέπεια και επαγγελματισμό και σου παρέχουν 6μηνη εγγύηση επισκευής σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Είναι στη διάθεση σου για κάθε μοντέλο πλυντηρίου, οποιασδήποτε μάρκας.

Ενδεικτικά, μερικές από τις μάρκες πλυντηρίων που εξυπηρετούν είναι: Πλυντήρια AEG, Πλυντήρια Hotpoiont, Πλυντήρια Electrolux, Πλυντήρια Brandt, Πλυντήρια Whirlpool, Πλυντήρια Siemens, Πλυντήρια Morris, Πλυντήρια Pitsos, Πλυντήρια Bosch, Πλυντήρια Indesit, Πλυντήρια LG, Πλυντήρια Miele, Πλυντήρια Candy, Πλυντήρια Ariston, Πλυντήρια Hotpoint, κ.ά.

Στόχος μας είναι η καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, τη στιγμή και στο μέρος που εσύ θες. Αν αυτό είναι που ψάχνεις και εσύ, δεν έχεις παρά να κάνεις λίγα κλικ.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορά για το κόστος από τον καταλληλότερο τεχνικό πλυντηρίων ρούχων ή πιάτων για σένα. 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Παναγιώτης Φ.
317 αξιολογήσεις
Άψογη συνεννόηση και διάθεση ευελιξίας για το κλεισιμο του ραντεβού. Επιδιόρθωση του προβλήματος και παραγγελία των ανταλλακτικών που χρε...
Δημήτρης Κ.
292 αξιολογήσεις
Συνέπεια, ευγένεια, άριστη εργασία
L. Service
255 αξιολογήσεις
Το μόνο που έχω να σας πω είναι ένα τεράστιο μπράβο και ευχαριστώ!
Τ K.
226 αξιολογήσεις
Επαγγελματισμος και συνεπεια σε πολυ λογικη τιμη, ευχαριστω!
Σάκης Κ.
224 αξιολογήσεις
Άριστος επαγγελματίας. Πήρε ένα ερείπιο και το "ζωντάνεψε", μου έδωσε δε και εγγύηση καλής λειτουργίας. Τη συσκευή την είχα ξεγραμμένη. Μ...
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις
Είμαστε ικανοποιημένοι από την συνεργασία με τον τεχνικό.
Σχετικά άρθρα
Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση των φρεσκοπλυμένων σεντονιών και των ρούχων που μυρίζουν καθαριότητα.
Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;
Σχετικές υπηρεσίες
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει