Τεχνικοί Πλυντηρίων Ρούχων & Πιάτων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τεχνικοί Πλυντηρίων Ρούχων & Πιάτων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Πότε θα χρειαστείς τεχνικό πλυντηρίων ρούχων και πιάτων;

Οι τεχνικοί πλυντηρίων είναι οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες που αναλαμβάνουν κάθε εργασία για τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων. Είτε αντιμετωπίζεις μια βλάβη σε πλυντήριο ρούχων, είτε χρειάζεσαι βοήθεια με τη σύνδεση πλυντηρίου πιάτων, ο τεχνικός πλυντηρίου είναι ο άνθρωπος σου. 

Οι τεχνικοί πλυντηρίων ρούχων και πιάτων είναι από τους επαγγελματίες που θα χρειαστούν πιο συχνά σε ένα σπίτι. Είναι γεγονός ότι τα πλυντήρια αποτελούν πολύτιμα εργαλεία στην καθημερινότητα όλων μας. Επομένως ο άνθρωπος που φροντίζει για την καλή λειτουργία και απόδοση των πλυντηρίων μας, δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικά χρήσιμος.

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν οι τεχνικοί πλυντηρίων ρούχων και πιάτων;

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί πλυντηρίων αναλαμβάνουν κάθε εργασία που μπορεί να χρειαστείς για το πλυντήριο ρούχων και πιάτων. Έτσι θα σε εξυπηρετήσουν για τα εξής:

Εγκατάσταση και σύνδεση πλυντηρίου

Η σύνδεση πλυντηρίων απαιτεί το συνδυασμό υδραυλικών και ηλεκτρολογικών γνώσεων, για αυτό και πρέπει να την αναλαμβάνουν μόνο οι τεχνικοί πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Η σωστή εγκατάσταση είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία του πλυντηρίου σου, επομένως είναι καλό να εμπιστευτείς τους ειδικούς. 

Συντήρηση πλυντηρίων

Ο τεχνικός πλυντηρίου ρούχων και πιάτων θα αναλάβει την συντήρηση των συσκευών και θα εξασφαλίσει τη μέγιστη αποδοτικότητά τους. Αν και από πολύ κόσμο συχνά παραμελείται, η επαγγελματική συντήρηση πλυντηρίου είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την αποφυγή βλαβών και προβλημάτων πλυντηρίου.

Επισκευή πλυντηρίου

Πέρα από τις παραπάνω περιπτώσεις, υπάρχουν και κάποιες έκτακτες στιγμές για τις οποίες θα χρειαστείς έναν εξειδικευμένο επαγγελματία. Μια βλάβη στο πλυντήριο είναι ένας από τους κυριότερους  λόγους που θα χρειαστείς τεχνικό πλυντηρίων πιάτων ή ρούχων.

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι θα χρειαστείς τεχνικό για βλάβη πλυντηρίου;

Οι τεχνικοί πλυντηρίων πιάτων και ρούχων είναι οι άνθρωποι που θα λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα εμποδίζει την καλή λειτουργία της συσκευής σου. Όσο πιο άμεσα καταλάβεις ότι υπάρχει πρόβλημα, τόσο πιο εύκολα θα αντιμετωπίσεις τη βλάβη. Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε σε μια λίστα όλες τις ενδείξεις ότι είναι ώρα να απευθυνθείς σε έναν τεχνικό για service πλυντηρίων ρούχων και πιάτων.

Βλάβες Πλυντηρίων Ρούχων

 • Το πλυντήριο ρούχων δεν τραβάει νερό.
 • Δεν ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου ρούχων. 
 • Το πλυντήριο δεν αδειάζει τα νερά.
 • Το πλυντήριο κάνει θόρυβο όταν στίβει ή το πλυντήριο δε στίβει.
 • Το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια ή το πλυντήριο ρίχνει το ρελέ.
 • Το πλυντήριο ρούχων βγάζει νερά από κάτω.
 • Δε γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου ρούχων ή μυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου ρούχων.

Βλάβες Πλυντηρίων Πιάτων

 • Το πλυντήριο πιάτων δεν αδειάζει το νερό.
 • Δε λειτουργεί το πλυντήριο πιάτων.
 • Το πλυντήριο πιάτων βγάζει νερά από κάτω.
 • Το πλυντήριο πιάτων δεν τραβάει νερό.
 • Στο πλυντήριο πιάτων δε λιώνει η ταμπλέτα.
 • Το πλυντήριο πιάτων δεν πλένει καλά.
 • Το πλυντήριο πιάτων βγάζει νερά από την πόρτα.
 • Δεν καθαρίζουν τα σκεύη.

Τί σου προσφέρουν οι τεχνικοί πλυντηρίου του Douleutaras.gr;

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί πλυντηρίων ρούχων και πιάτων της πλατφόρμας μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζει η συσκευή σου.

Η ομάδα μας αποτελείται από τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς. Τόσο οι τεχνικοί πλυντηρίων ρούχων, όσο και οι τεχνικοί πλυντηρίων πιάτων της πλατφόρμας μας διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και εκτενείς τεχνικές γνώσεις, ώστε να σου εξασφαλίσουν άμεσα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Με το τέλος κάθε εργασίας που αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας αξιολογούνται από τους ίδιους τους πελάτες για να βεβαιωνόμαστε για την απόλυτη ικανοποίησή σας και να διατηρούμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στο υψηλότερο επίπεδο. 

Οι τεχνικοί πλυντηρίων της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία που χρειάζεται η συσκευή σου, ενώ μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά πλυντηρίου της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές.

Η δουλειά τους χαρακτηρίζεται από συνέπεια και επαγγελματισμό και σου παρέχουν 6μηνη εγγύηση επισκευής σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Είναι στη διάθεση σου για κάθε μοντέλο πλυντηρίου, οποιασδήποτε μάρκας.

Ενδεικτικά, μερικές από τις μάρκες πλυντηρίων που εξυπηρετούν είναι: Πλυντήρια AEG, Πλυντήρια Hotpoiont, Πλυντήρια Electrolux, Πλυντήρια Brandt, Πλυντήρια Whirlpool, Πλυντήρια Siemens, Πλυντήρια Morris, Πλυντήρια Pitsos, Πλυντήρια Bosch, Πλυντήρια Indesit, Πλυντήρια LG, Πλυντήρια Miele, Πλυντήρια Candy, Πλυντήρια Ariston, Πλυντήρια Hotpoint, κ.ά.

Στόχος μας είναι η καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, τη στιγμή και στο μέρος που εσύ θες. Αν αυτό είναι που ψάχνεις και εσύ, δεν έχεις παρά να κάνεις λίγα κλικ.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορά για το κόστος από τον καταλληλότερο τεχνικό πλυντηρίων ρούχων ή πιάτων για σένα. 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Κ.
329 αξιολογήσεις

Συνέπεια, ευγένεια, άριστη εργασία

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Φ.
326 αξιολογήσεις

Άψογη συνεννόηση και διάθεση ευελιξίας για το κλεισιμο του ραντεβού. Επιδιόρθωση του προβλήματος και παραγγελία των ανταλλακτικών που χρε...

φωτογραφία επαγγελματία
L. Service
271 αξιολογήσεις

Το μόνο που έχω να σας πω είναι ένα τεράστιο μπράβο και ευχαριστώ!

φωτογραφία επαγγελματία
Σάκης Κ.
259 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας. Πήρε ένα ερείπιο και το "ζωντάνεψε", μου έδωσε δε και εγγύηση καλής λειτουργίας. Τη συσκευή την είχα ξεγραμμένη. Μ...

φωτογραφία επαγγελματία

Επαγγελματισμος και συνεπεια σε πολυ λογικη τιμη, ευχαριστω!

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Είμαστε ικανοποιημένοι από την συνεργασία με τον τεχνικό.

Σχετικά άρθρα

Δεν λειτουργεί το πλυντήριο; 3 απλά πράγματα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση των φρεσκοπλυμένων σεντονιών και των ρούχων που μυρίζουν καθαριότητα.

Περισσότερα
5 εύκολες λύσεις για τη συντήρηση των οικιακών συσκευών σου!

Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Τεχνικοί Πλυντηρίων Ρούχων & Πιάτων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Κ. Τεχνικοί Πλυντηρίων Ρούχων & Πιάτων - Περιστέρι
329 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης του πλυντηρίων ρούχων σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες και μαζί προσφέρουμε ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίας άμεσα και οικονομικά!
Γιάννης Λ. Τεχνικοί Πλυντηρίων Ρούχων & Πιάτων - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με ένα τηλεφώνημα θα είμαι αμέσως δίπλα σας, εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας και να εξασφαλίσουμε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα!
Βαγγέλης Λ. Τεχνικοί Πλυντηρίων Ρούχων & Πιάτων - Κορυδαλλός
143 αξιολογήσεις
Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα της εμπορίας ηλεκτρολογικών ειδών και ηλεκτρολογικών έργων και εξειδικευόμαστε στις επισκευές και εγκαταστάσεις οικιακών συσκευών. Διαθέτουμε 22 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίων ρούχων και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και εγγυόμαστε ότι το θα σας παραδώσουμε πλήρως λειτουργικές συσκευές.
Βασίλης Κ. Τεχνικοί Πλυντηρίων Ρούχων & Πιάτων - Πειραιάς
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Ειδικευόμαστε στις εγκαταστάσεις και τις συντηρήσεις και επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι ο στόχος μας. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου με μοναδικό σκοπό να εξασφαλίσουμε ότι θα μπορούμε να αναλάβουμε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως εταιρείας. Είμαστε οι επαγγελματίες που αναζητάτε και βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Απόστολος Λ. Τεχνικοί Πλυντηρίων Ρούχων & Πιάτων - Περιστέρι
28 αξιολογήσεις
Δίνω άμεσες λύσεις στην επισκευή ή την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας, προσφέροντας ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών έχω έρθει αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά περιστατικά και γνωρίζω πως να τα αντιμετωπίσω αποτελεσματικά. Η εμπειρία και οι γνώσεις μου με έχουν βοηθήσει στο να μπορώ να αναλάβω όλα τα μοντέλα των εταιρειών. Η ευχαρίστηση των πελατών μου είναι προτεραιότητά μου. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την κάλυψη των αναγκών σας και για να εξασφαλίσω για εσάς λειτουργικά αποτελέσματα!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει