Ρολά Ασφαλείας Θεσσαλονίκη - Γκαραζόπορτες

Τοποθέτησε Κορυφαίας Ποιότητας Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη με Αξιολογημένους Επαγγελματίες. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Ρολά ασφαλείας, Γκαραζόπορτες
 • Ρολά ασφαλείας
 • Γκαραζόπορτες
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Άλλο
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 27/6/2019


Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες Θεσσαλονίκη

Τα ρολά ασφαλείας και οι γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη αποτελούν πολύτιμα μέσα για να θωρακίσεις το σπίτι, το κατάστημά σου ή άλλο επαγγελματικό χώρο. Στο εμπόριο θα βρεις τεράστια ποικιλία επιλογών που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου, με αυτόματο, ηλεκτρικό ή χειροκίνητο μηχανισμό. Όμως, ποια είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα;

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας στη Θεσσαλονίκη, έχοντας αναλάβει πολυάριθμες εργασίες για ρολά ασφαλείας και γκαραζόπορτες, μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή επιλογή. Αφού μελετήσουν το χώρο σου και τις ανάγκες του, μπορούν να σε προμηθεύσουν με το κατάλληλο σύστημα και να αναλάβουν την τοποθέτηση, άμεσα και με ασφάλεια, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη για ρολά ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη;

1. Αυτόματα Ρολά: Στα αυτόματα ρολά, η κίνηση γίνεται μέσω ειδικού πάνελ ή τηλεχειριστηρίου, ενώ κλειδώνουν όταν κατέβουν πλήρως, παρέχοντας μέγιστη προστασία. Μειονέκτημά τους, είναι ότι κινούνται με τη βοήθεια ηλεκτρικού ρεύματος και σε περίπτωση διακοπής, μπορείς να τα σηκώσεις χειροκίνητα.

2. Χειροκίνητα Ρολά: Τα χειροκίνητα ρολά, δεν προσφέρουν μέγιστη προστασία και άνεση, όμως είναι ιδιαίτερα οικονομικά. Βασικό τους μειονέκτημα, είναι ότι κλειδώνουν με λουκέτο, το οποίο μπορεί να σπάσει σχετικά εύκολα.

3. Ρολά Κλειστού Τύπου: Είναι ρολά που διαθέτουν ενωμένες μεταξύ τους λωρίδες από λαμαρίνα που δεν επιτρέπουν οπτική επαφή. Η όψη και η αντοχή τους, τα καθιστά ιδανική επιλογή για την ασφάλεια του χώρου. Προτιμώνται για επαγγελματικούς λόγους που δεν έχουν ανάγκη να φαίνεται η βιτρίνα ή το εσωτερικό τους. Πέρα από την αντιδιαρρηκτική προστασία, προσφέρουν και κάλυψη σε περίπτωση χτυπήματος.

4. Διάτρητα Ρολά: Αποτελούνται από λαμαρίνες που διαθέτουν μικρές τρύπες μεταξύ τους. Προσφέρουν μικρή ορατότητα, αλλά παράλληλα προστατεύουν. Επιλέγονται κυρίως από φαρμακεία και καταστήματα που επιθυμούν να υπάρχει μικρή θέαση του εσωτερικού τους χώρου.

5. Ρολά Ανοιχτού Τύπου: Βασική τους κατηγορία είναι να δικτυωτά ρολά που διαθέτουν ανάμεσα μεγάλα ανοίγματα και άρα πλήρη ορατότητα της βιτρίνας εάν προορίζονται για επαγγελματικό χώρο. Το συγκεκριμένο είδος βγαίνει σε πολλά μεγέθη, ενώ το τελικό τους κόστος είναι ιδιαίτερα οικονομικό.

None

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς τύποι γκαραζόπορτας στη Θεσσαλονίκη;

1. Μονοκόμματη Γκαραζόπορτα: Η κίνησή τους γίνεται ένα μέτρο έξω και έπειτα πάνω στην οροφή. Διαθέτουν αυτόματο, αλλά και χειροκίνητο μηχανισμό. Μειονέκτημά τους, είναι ότι κατά το άνοιγμα δεν πρέπει να υπάρχει άλλο αμάξι από την εξωτερική τους πλευρά.

2. Σπαστή ή Πτυσσόμενη Γκαραζόπορτα: Ανεβαίνουν κατακόρυφα προς τα πάνω και ενσωματώνονται στην οροφή του γκαράζ. Είναι δημοφιλής επιλογή για γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη, γιατί μπορεί να εφαρμόσει σε κάθε άνοιγμα, χαρίζει αισθητική και ασφάλεια.

3. Ρολά Γκαραζόπορτες: Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στους μηχανισμούς και μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά. Τοποθετούνται σε οποιοδήποτε άνοιγμα και και οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα οικονομικές.

Αν δεν γνωρίζεις ποια είναι η σωστή επιλογή για την ασφάλεια του χώρου σου, έχουμε τη λύση. Οι επαγγελματίες μας για γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμοι να αναλάβουν την εργασία σου στην πιο προσιτή τιμή, με προσφορά για υλικά & εργατικά.

None

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις ρολά γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στις γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη. Χάρη στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή τους στα ρολά και τις γκαραζόπορτες, είναι σε θέση να σου προσφέρουν εγγυημένη λύση για την ασφάλεια του χώρου ή του οχήματός σου. Αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν με τα πιο ποιοτικά συστήματα τις αγοράς και να τα τοποθετήσουν στο χώρο, στις πιο προσιτές τιμές.

Λοιπόν, αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις ρολά ασφαλείας - γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη ή τα ρολά σου χρειάζονται επισκευή, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από αξιόπιστους τεχνικούς στο κέντρο της πόλης ή τα προάστια!

None
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2019

Ιωάννης Δ.
46 αξιολογήσεις

Πολύ καλος επαγγελματιας , λεπτολόγος, θελει να σε ευχαριστησει !

Νικόλαος Μ.
23 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Συνεπής και προσεκτικός!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
16 αξιολογήσεις

Ο κ. Χαράλαμπος ειναι πολύ επαγγελματίας και ο κ. Κυριάκος που ήρθε για την τοποθέτηση των πλακιδιων πολύ καλός τεχνίτης και καλός άνθρωπ...

Σπύρος Κ.
12 αξιολογήσεις

Ικανός και έμπειρος τεχνικός, που έδειξε ιδιαίτερη επιμονή μέχρι να βρει και να διορθώσει αποτελεσματικά τη δύσκολη βλάβη που είχε ο τηλε...

Douleutaras.gr λογότυπο
Φάνης Η.
9 αξιολογήσεις

Άμμεσότητα και συνέπεια. Καθαρή δουλειά και στις ώρες που εξυπηρετούσαν εμένα. Τους ευχαριστώ πολύ!

Γιώργος Κ.
9 αξιολογήσεις

Το πρόβλημα των κουφωμάτων δε λύθηκε παρόλο που ο τεχνικός έκανε τις απαραίτητες ενέργειες. Ήταν ευγενικός συνεργάσιμος και ανταποκρίθηκ...

Σχετικά άρθρα

Αυτοματισμός κτιρίων: Καλωσήρθες στην “έξυπνη” ζωή!

Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου,

Περισσότερα
Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ρολά Ασφαλείας

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Αντώνιος Π.

Ρολά Ασφαλείας Θεσσαλονίκη - Γκαραζόπορτες - Δήμος Αρριανών
5 reviews

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε εργασία που σχετίζεται με την τοποθέτηση ρολλών ασφαλείας και γκαραζόπορτας του επαγγελματικού και προσωπικού σας χώρου, άμεσα και με επαγγελματισμό. Οι άνθρωποι της εταιρείας μας, όντας χρόνια στο χώρο της ασφάλειας, θα ακούσουν και θα κατανοήσουν τα “θέλω” σας και θα σας προσφέρουν το προϊόν που ανταποκρίνεται πραγματικά στις ανάγκες σας! Επιλέξτε μας για άκρως ποιοτικές εργασίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λ.

Ρολά Ασφαλείας Θεσσαλονίκη - Γκαραζόπορτες - Μεταμόρφωση
4 reviews

Με δραστηριότητα πάνω από 15 χρόνια στον χώρο των αλουμινίων και των κουφωμάτων, διαθέτουμε συσσωρευμένη εμπειρία στην κατασκευή και τοποθέτηση ρολλών ασφαλείας και γκαραζόπορτας εγγυημένης ποιότητας με συνέπεια και οργάνωση Η βαθιά τεχνογνωσία που διαθέτουμε συμβάλλει στην προσφορά ενός εκτεταμένου εύρους λύσεων, με στόχο τη σωστή λειτουργικότητα και την άψογη αισθητική. Κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση επαφή με τον πελάτη, η γρήγορη εξυπηρέτηση και κατά κύριο λόγο η συνέπεια. Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

Γιώργος Κ.

Ρολά Ασφαλείας Θεσσαλονίκη - Γκαραζόπορτες - Θεσσαλονίκη
9 reviews

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται για πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε παντός είδους κουφωμάτων. Με τα καλύτερα υλικά της αγοράς ολοκληρώνουμε για εσάς, μεταλλικά ρολλά ασφαλείας, σιδηροκατασκευές, κάγκελα, συστήματα αλουμινίου κ.λ.π

L. Π.

Ρολά Ασφαλείας Θεσσαλονίκη - Γκαραζόπορτες - Δήμος Καλαμαριάς
7 reviews

Η εταιρεία μας έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας τα Ρολά ασφαλείας, τους αυτοματισμούς τις γκαραζόπορτες και τις βιομηχανικές πόρτες. Από το 2005 παρέχουμε λύσεις ποιοτικές και αισθητικά άριστες στο χώρο της ασφάλειας και του αυτοματισμού. 

Ρολά Ασφαλείας Θ.

Ρολά Ασφαλείας Θεσσαλονίκη - Γκαραζόπορτες - Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου
4 reviews

Η εταιρεία μας διαθέτει 10ετή εμπειρία στον κλάδο των σιδηροκατασκευών και ρολών και το 4μελές προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει πληθώρα εργασιών. Πιο συγκεκριμένα ασχολούμαστε με επισκευές- κατασκευές σε ρολά και γκαραζόπορτες και εξυπηρετούμε 24 ώρες/ώρο.

Επαγγελματίες για Ρολά Ασφαλείας σε άλλες περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει