160.000+ εργασίες έως σήμερα!

Ρολά Ασφαλείας Θεσσαλονίκη - Γκαραζόπορτες

Τοποθέτησε Κορυφαίας Ποιότητας Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη με Αξιολογημένους Επαγγελματίες. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Ρολά ασφαλείας, Γκαραζόπορτες
 • Ρολά ασφαλείας
 • Γκαραζόπορτες
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Άλλο
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 05/7/2020


Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες Θεσσαλονίκη

Τα ρολά ασφαλείας και οι γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη αποτελούν πολύτιμα μέσα για να θωρακίσεις το σπίτι, το κατάστημά σου ή άλλο επαγγελματικό χώρο. Στο εμπόριο θα βρεις τεράστια ποικιλία επιλογών που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου, με αυτόματο, ηλεκτρικό ή χειροκίνητο μηχανισμό. Όμως, ποια είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα;

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας στη Θεσσαλονίκη, έχοντας αναλάβει πολυάριθμες εργασίες για ρολά ασφαλείας και γκαραζόπορτες, μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή επιλογή. Αφού μελετήσουν το χώρο σου και τις ανάγκες του, μπορούν να σε προμηθεύσουν με το κατάλληλο σύστημα και να αναλάβουν την τοποθέτηση, άμεσα και με ασφάλεια, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη για ρολά ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη;

1. Αυτόματα Ρολά: Στα αυτόματα ρολά, η κίνηση γίνεται μέσω ειδικού πάνελ ή τηλεχειριστηρίου, ενώ κλειδώνουν όταν κατέβουν πλήρως, παρέχοντας μέγιστη προστασία. Μειονέκτημά τους, είναι ότι κινούνται με τη βοήθεια ηλεκτρικού ρεύματος και σε περίπτωση διακοπής, μπορείς να τα σηκώσεις χειροκίνητα.

2. Χειροκίνητα Ρολά: Τα χειροκίνητα ρολά, δεν προσφέρουν μέγιστη προστασία και άνεση, όμως είναι ιδιαίτερα οικονομικά. Βασικό τους μειονέκτημα, είναι ότι κλειδώνουν με λουκέτο, το οποίο μπορεί να σπάσει σχετικά εύκολα.

3. Ρολά Κλειστού Τύπου: Είναι ρολά που διαθέτουν ενωμένες μεταξύ τους λωρίδες από λαμαρίνα που δεν επιτρέπουν οπτική επαφή. Η όψη και η αντοχή τους, τα καθιστά ιδανική επιλογή για την ασφάλεια του χώρου. Προτιμώνται για επαγγελματικούς λόγους που δεν έχουν ανάγκη να φαίνεται η βιτρίνα ή το εσωτερικό τους. Πέρα από την αντιδιαρρηκτική προστασία, προσφέρουν και κάλυψη σε περίπτωση χτυπήματος.

4. Διάτρητα Ρολά: Αποτελούνται από λαμαρίνες που διαθέτουν μικρές τρύπες μεταξύ τους. Προσφέρουν μικρή ορατότητα, αλλά παράλληλα προστατεύουν. Επιλέγονται κυρίως από φαρμακεία και καταστήματα που επιθυμούν να υπάρχει μικρή θέαση του εσωτερικού τους χώρου.

5. Ρολά Ανοιχτού Τύπου: Βασική τους κατηγορία είναι να δικτυωτά ρολά που διαθέτουν ανάμεσα μεγάλα ανοίγματα και άρα πλήρη ορατότητα της βιτρίνας εάν προορίζονται για επαγγελματικό χώρο. Το συγκεκριμένο είδος βγαίνει σε πολλά μεγέθη, ενώ το τελικό τους κόστος είναι ιδιαίτερα οικονομικό.

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς τύποι γκαραζόπορτας στη Θεσσαλονίκη;

1. Μονοκόμματη Γκαραζόπορτα: Η κίνησή τους γίνεται ένα μέτρο έξω και έπειτα πάνω στην οροφή. Διαθέτουν αυτόματο, αλλά και χειροκίνητο μηχανισμό. Μειονέκτημά τους, είναι ότι κατά το άνοιγμα δεν πρέπει να υπάρχει άλλο αμάξι από την εξωτερική τους πλευρά.

2. Σπαστή ή Πτυσσόμενη Γκαραζόπορτα: Ανεβαίνουν κατακόρυφα προς τα πάνω και ενσωματώνονται στην οροφή του γκαράζ. Είναι δημοφιλής επιλογή για γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη, γιατί μπορεί να εφαρμόσει σε κάθε άνοιγμα, χαρίζει αισθητική και ασφάλεια.

3. Ρολά Γκαραζόπορτες: Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στους μηχανισμούς και μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά. Τοποθετούνται σε οποιοδήποτε άνοιγμα και και οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα οικονομικές.

Αν δεν γνωρίζεις ποια είναι η σωστή επιλογή για την ασφάλεια του χώρου σου, έχουμε τη λύση. Οι επαγγελματίες μας για γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμοι να αναλάβουν την εργασία σου στην πιο προσιτή τιμή, με προσφορά για υλικά & εργατικά.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις ρολά γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στις γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη. Χάρη στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή τους στα ρολά και τις γκαραζόπορτες, είναι σε θέση να σου προσφέρουν εγγυημένη λύση για την ασφάλεια του χώρου ή του οχήματός σου. Αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν με τα πιο ποιοτικά συστήματα τις αγοράς και να τα τοποθετήσουν στο χώρο, στις πιο προσιτές τιμές.

Λοιπόν, αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις ρολά ασφαλείας - γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη ή τα ρολά σου χρειάζονται επισκευή, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από αξιόπιστους τεχνικούς στο κέντρο της πόλης ή τα προάστια!

4,69 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2020

Ιωάννης Δανιηλίδης
57 αξιολογήσεις

Ο κύριος Δανιηλίδης σε συνεργασία με το doueutaras.gr ήταν άριστοι στην δουλειά τους. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, θα συνιστούσα άφοβα το…

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ
31 αξιολογήσεις

Πάρα πολύ καλός στην εργασία του. Η τιμή μου φάνηκε κάπως ακριβή. Συνολικά για 30 λεπτά εργασία και ένα ανταλλακτικάκι μικρής αξίας έδωσα 5…

ΠολυΤΕΧΝΙΚΗ Πασχαλίδης Σταύρος
18 αξιολογήσεις

Αμεση εξυπηρέτηση Σωστη δουλεια

Amoni Company
12 αξιολογήσεις

Η συνεργασία ήταν άψογη

Σπύρος Κοντονής
12 αξιολογήσεις

Ο Βαγγέλης και ο Γιώργος ήταν άψογοι στη δουλειά τους και ό,τι έκαναν, το έκαναν με κέφι. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Γιώργος Κουδέρης
10 αξιολογήσεις

Συνεπείς, γρήγοροι, αποτελεσματικοί. Μπήκαν με σεβασμό στο σπίτι μας. Θα μπορούσαν να μην είναι τόσο βιαστικοί.

Σχετικά άρθρα

Αυτοματισμός κτιρίων: Καλωσήρθες στην “έξυπνη” ζωή!

Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου,

Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ρολά Ασφαλείας

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Αλέξανδρος SmartRoll

Δυτικά Προάστια Αθήνας
338 αξιολογήσεις

Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των ρολών ασφαλείας και εδώ και 12 χρόνια, αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Παρέχουμε υπηρεσίες τοποθέτησης, επισκευής και συντήρησης γκαραζόπορτας και ρολών ασφαλείας και εγγυόμαστε προστασία του οικιακού και επαγγελματικού σας χώρου καθώς και λειτουργικότητα. Οι τιμές με τοποθέτηση στα ρολά ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό των πελατών.

Γιώργος Καραπλής

Βόρεια Προάστια Αθήνας
70 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Γιώργος Καραπλής και ασχολούμαι με τις αλουμινοκατασκεύες, τα τελευταία χρόνια, έχοντας αναπτύξει ένα πιστό πελατολόγιο. Αναλαμβάνω εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης σήτας, κουφωμάτων και οικιακών ρολών, αλλά και οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με αλουμινοκατασκευές, αλλά και με Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες‎.Στόχος μου είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μου και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μου. Προσφέρω εργασίες ανώτερης ποιότητας και υψηλής αισθητικής, με μεγάλη αντοχή στο πέρας του χρόνου. 

Νίκος Βουλγαρίδης

Νότια Προάστια Αθήνας
22 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας με 25ετή εμπειρία στα ρολλά ασφαλείας και στις γκαραζόπορτες παρέχει με επαγγελματισμό τις υπηρεσίες της, με βασικό σκοπό της, την ικανοποίηση των πελατών της. Πραγματοποιούμε τοποθετήσεις, επισκευές και συντηρήσεις και εγγυόμαστε ότι θα σας εξασφαλίσουμε προϊόντα υψηλής αντοχής και ποιότητας.

Στέλιος Τσεβάς

Βόρεια Προάστια Αθήνας
28 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε είδος γκαραζόπορτας και ρολών ασφαλείας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και εγγυόμαστε ότι θα σας εξασφαλίσουμε κατασκευές υψηλής αντοχής. Η αντικατάσταση παλιάς γκαραζόπορτας, θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας και σε περίπτωση που χρειαστεί επισκευή, οι επαγγελματίες μας μπορούν να την φέρουν εις πέρας.

KLEIDOCEK .

Νότια Προάστια Αθήνας
1 αξιολόγηση

Η Kleidocek παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε όποια εργασία αφορά Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες‎ και κλειδιά. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον τομέα μας και έχουμε αναπτύξει τις υπηρεσίες μας ώστε να εξυπηρετούμε εργασίες, παντώς τύπου στον κλάδο μας. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η αξιοπιστία μας.Οι τιμές μας, δεν θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες για Ρολά Ασφαλείας σε άλλες περιοχές