Ρολά Ασφαλείας Θεσσαλονίκη - Γκαραζόπορτες

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πώς να κάνεις την καλύτερη επιλογή στα ρολά;

Ψάχνεις για ρολά ασφαλείας ή γκαραζόπορτες στην Θεσσαλονίκη; Η επιλογή μπορεί να σε δυσκολέψει αφού στην αγορά θα βρεις εκατοντάδες επιλογές που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου για προστασία και θωράκιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου. Τα ρολά με βάση τον μηχανισμό τους διακρίνονται σε αυτόματα, ηλεκτρικά και χειροκίνητα. Ακόμη με βάση την δομή τους μπορείς τα χωρίσεις σε διάτρητα, συμπαγή, ανοιχτού και κλειστού τύπου.

Από την άλλη, οι γκαραζόπορτες παρέχουν ασφάλεια στο οχήματα και αποτελούν ένα ακόμη μέσο θωράκισης του σπιτιού. Για να μην χαθείς ψάχνοντας τα βασικά τους χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά τους, είναι καλό να συμβουλευτείς έναν εξειδικευμένο τεχνικό. Συγκεντρώσαμε κάποιες βασικές πληροφορίες γύρω από τα ρολά αλλά και τις γκαραζόπορτες για να σε στρέψουμε προς την κατεύθυνση που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου.

Τύποι Ρολών

Αυτόματα και Χειροκίνητα Ρολά: Στα αυτόματα ρολά, η κίνησή τους γίνεται μέσω ειδικού πάνελ ή τηλεχειριστηρίου ενώ κλειδώνουν όταν κατέβουν πλήρως, παρέχοντας μέγιστη προστασία. Μειονέκτημά τους, είναι ότι κινούνται με την βοήθεια ηλεκτρικού ρεύματος και σε περίπτωση διακοπής, μπορείς να τα σηκώσεις χειροκίνητα.

Τα χειροκίνητα ρολά, δεν προσφέρουν μέγιστη προστασία και άνεση όμως είναι ιδιαίτερα οικονομικά. Βασικό τους μειονέκτημα, είναι ότι κλειδώνουν με λουκέτο, το οποίο μπορεί να σπάσει πολύ εύκολα.

Ρολά Κλειστού Τύπου: Είναι ρολά που διαθέτουν ενωμένες μεταξύ τους λωρίδες από λαμαρίνα που δεν επιτρέπουν οπτική επαφή. Η όψη και η αντοχή τους, τα καθιστά ιδανική επιλογή για την ασφάλεια του χώρου. Προτιμώνται για επαγγελματικούς λόγους που δεν έχουν ανάγκη να φαίνεται η βιτρίνα ή το εσωτερικό τους. Πέρα από την αντιδιαρρηκτική προστασία, προσφέρουν και κάλυψη σε περίπτωση κρούσης.

Διάτρητα Ρολά: Αποτελούνται από λαμαρίνες που διαθέτουν μικρές τρύπες μεταξύ τους. Προσφέρουν μικρή ορατότητα αλλά παράλληλα προστατεύουν. Επιλέγονται κυρίως από φαρμακεία και καταστήματα που επιθυμούν να υπάρχει μικρή θέαση του εσωτερικού τους χώρου.

Ρολά Ανοιχτού Τύπου: Βασική τους κατηγορία είναι να δικτυωτά ρολά που διαθέτουν ανάμεσα μεγάλα ανοίγματα και άρα πλήρη ορατότητα της βιτρίνας εάν προορίζονται για επαγγελματικό χώρο. Το συγκεκριμένο είδος βγαίνει σε πολλά μεγέθη, ενώ το τελικό τους κόστος είναι ιδιαίτερα οικονομικό.

Τύποι Γκαραζόπορτας

Μονοκόμματη Γκαραζόπορτα: Η κίνησή τους γίνεται ένα μέτρο έξω και έπειτα πάνω στην οροφή. Διαθέτουν τόσο αυτόματο όσο και χειροκίνητο μηχανισμό. Μειονέκτημά τους, είναι ότι κατά το άνοιγμα δεν πρέπει να υπάρχει άλλο αμάξι από την εξωτερική τους πλευρά.

Σπαστή ή Πτυσσόμενη Γκαραζόπορτα: Ανεβαίνουν κατακόρυφα προς τα επάνω και ενσωματώνονται στην οροφή του γκαράζ. Είναι δημοφιλής επιλογή γιατί μπορεί να εφαρμόσει σε κάθε άνοιγμα, χαρίζει αισθητική και ασφάλεια.

Ρολά Γκαραζόπορτες: Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στους μηχανισμούς και μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά. Τοποθετούνται σε οποιοδήποτε άνοιγμα και και οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα οικονομικές.

Οι τεχνικοί μας, αναλαμβάνουν επισκευές, τοποθετήσεις και συντηρήσεις ρολών ασφαλείας και γκαραζόπορτων στην Θεσσαλονίκη και εγγυώνται απόλυτη λειτουργικότητα και ασφάλειας του χώρου σου. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να πάρεις προσφορές για τιμές στις γκαραζόπορτες και τα ρολά από αξιολογημένους τεχνικούς σε όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Ιωάννης Δ.
42 αξιολογήσεις
Σωστός επαγγελματίας...ήρθε στην ώρα του και στα δύο ραντεβού...εκανε πολυ καλή δουλειά...πολύ γρήγορος στην τοποθέτηση...πολύ καλύτερη τ...
Νικόλαος Μ.
20 αξιολογήσεις
Σε γενικές γραμμές καλός. Ευγενικός αρκετά. Σίγουρα θα ήταν μια επιλογή μου αν είχα καποιο πρόβλημα ξανά.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
13 αξιολογήσεις
Γενικώς θέλει πολύ τύχη προκειμένου να βρεις τεχνίτη που να σου κάνει τη δουλειά σου όπως τη θέλεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αναγκάστη...
Σπύρος Κ.
12 αξιολογήσεις
Συνεργάσιμος και κατάλαβε αμέσως τι χρειάζομαι. Ευχαριστώ!
Φάνης Η.
9 αξιολογήσεις
Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Πολύ καλή δουλειά!
Γιώργος Κ.
9 αξιολογήσεις
Το πρόβλημα των κουφωμάτων δε λύθηκε παρόλο που ο τεχνικός έκανε τις απαραίτητες ενέργειες. Ήταν ευγενικός συνεργάσιμος και ανταποκρίθηκ...
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου,
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει