Ρολά Ασφαλείας Αθήνα - Γκαραζόπορτες

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα θες να ξέρεις για τα ρολά ασφαλείας και τις γκαραζόπορτες

Πολλοί ασχολούνται με την προστασία του χώρου τους τοποθετώντας διάφορα συστήματα ασφαλείας. Τί γίνεται όμως με την προστασία στο εξωτερικό μέρος του κτίσματος;

Οι γκαραζόπορτες και τα ρολά ασφαλείας είναι οι δύο κορυφαίες επιλογές για να αρχίσετε τη θωράκιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, από έξω προς τα μέσα.

Για να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την τοποθέτηση των δύο αυτών επιλογών:

Ρολά ασφαλείας

Συνήθως χρησιμοποιούνται για την προστασία επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων Μπορούν να κατασκευαστούν από αλουμίνιο, ξύλο ή πλαστικό (PVC). Τα είδη που υπάρχουν είναι:

Δικτυωτά ή κλειστού τύπου ρολά ασφαλείας

Τα δικτυωτά ρολά ασφαλείας, αποτελούν ένα πλέγμα από κάγκελα. Επιλέγονται συνήθως για καταστήματα που επιθυμούν να είναι ορατή η βιτρίνα τους, τέτοια είναι τα καταστήματα ένδυσης.

Τα ρολά κλειστού τύπου, αποτελούν έναν μεταλλικό τοίχο και χαρακτηρίζονται για την ασφάλεια που προσφέρουν. Το μειονέκτημά τους είναι ότι σε περίπτωση που χρησιμοποιηθούν για επαγγελματικό χώρο, περιορίζουν εντελώς την ορατότητα στο εσωτερικό του χώρου

Κατά τ’άλλα, θεωρούνται εξαιρετική επιλογή για την ασφάλεια οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

Αυτόματα ή χειροκίνητα ρολά ασφαλείας

Τα αυτόματα ρολά, λειτουργούν μέσω τηλεχειριστηρίου ή ειδικού πάνελ ελέγχου που τα ανεβάζει και τα κατεβάζει. Στην πλειοψηφία τους τα αυτόματα ρολά ασφαλείας, κλειδώνουν όταν κατέβουν και είναι πολύ δύσκολο να τα σηκώσει κάποιος.

Η λειτουργία τους πραγματοποιείται με την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος. Σε περιπτώσεις διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, τα αυτόματα ρολά ασφαλείας πρέπει να ανεβοκατέβουν χειροκίνητα και αυτό δημιουργεί μία σχετική ταλαιπωρία.

Τα χειροκίνητα ρολά ασφαλείας, ανεβαίνουν και κατεβαίνουν χειροκίνητα και έτσι δεν επηρεάζονται από πιθανές διακοπές ρεύματος. Ως μειονέκτημα στα χειροκίνητα ρολά ασφαλείας, αποτελεί το γεγονός ότι κλειδώνουν με λουκέτο, οπότε εάν καταφέρει κάποιος να τα σπάσει, μπορεί εύκολα να εισέλθει στο εσωτερικό του χώρου.

Γκαραζόπορτες

Η επιλογή και η σωστή εγκατάσταση της γκαραζόπορτας είναι πολύ σημαντική τόσο για την προστασία του οχήματός σου όσο και για την αποτροπή των διαρρηκτών να βρουν μια εύκολη είσοδο για το χώρο σου. Ο μηχανισμός που θα επιλέξεις, θα ενισχύει την ασφάλεια του κτιρίου σου και θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Οι γκαραζόπορτες, κατασκευάζονται και αυτές από διάφορα υλικά ενώ διακρίνονται σε δύο βασικές κατηγορίες:

  • Μονοκόμματες γκαραζόπορτες
  • Πτυσσόμενες γκαραζόπορτες οροφής

Στην πλατφόρμα μας, διαθέτουμε εξειδικευμένους επαγγελματίες τεχνικούς που αναλαμβάνουν τοποθετήσεις, επισκευή και συντηρήσεις ρολών ασφαλείας ενώ παράλληλα μπορούν άμεσα να σου προτείνουν την γκαραζόπορτα ή το ρολό ασφαλείας που ταιριάζει στον χώρο σου.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για τιμές στα ρολά ασφαλείας και τις γκαραζόπορτες από τους καλύτερους επαγγελματίες του douleutaras.gr στην περιοχή σου. Η εργασία τοποθέτησης θα γίνει άμεσα και θα διασφαλιστεί η προστασία του χώρου σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
209 αξιολογήσεις
'Αψογος επαγγελματίας με πολύ καλές τιμές και συνεπέστατος. Συνιστάται ανεπιφύλακτα !!!
Αλέξανδρος S.
198 αξιολογήσεις
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΣΤΗΝΑ!
Mastoras
117 αξιολογήσεις
Ευγενικός κι εξυπηρετικότατος ο κ. Δημήτρης, επαγγελματίας.
Rol.
95 αξιολογήσεις
Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες τους. Η ολοκλήρωση του έργου (παραγγελία ρολών, χρώματος, βαφής κτλ) έγινε σε 2 εργάσιμες...
Γιώργος Κ.
91 αξιολογήσεις
Με δύο μόνο λέξεις, συνεπέστατος και σωστός!
E. ROLL
84 αξιολογήσεις
Ακριβής στο ραντεβού. Ευγενικός & συνεργάσιμος. Ολοκλήρωσε την εργασία κ άφησε το χώρο όπως τον βρήκε. Αξίζει να αναφέρω πώς το ραντεβού ...
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου,
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει