Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Επισκευή & Τοποθέτηση Τηλεόρασης Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους τεχνικούς τηλεοράσεων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση/τοποθέτηση τηλεόρασης
 • Επισκευή τηλεόρασης
π.χ.: Στις επόμενες 2 μέρες, Τις προσεχείς ημερες
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/4/2017

Σε ποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί επισκευή η τηλεόρασή σου;

Η επισκευή της τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να σε δυσκολέψει πολύ, εάν δεν γνωρίζεις έναν εξειδικευμένο τεχνικό τηλεοράσεων που θα αναλάβει την επισκευή της βλάβης άμεσα και αποτελεσματικά.

Η τηλεόραση, είναι μια συσκευή που υπάρχει πια στα περισσότερα σπίτια και βρίσκεται πάντα κάπου στο παρασκήνιο της καθημερινότητας μας. Μία πιθανή βλάβη στην τηλεόραση, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία μας, ειδικά εάν την χρησιμοποιούμε ως μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Εάν σκέφτεσαι πως να αποφύγεις το ενδεχόμενο μία βλάβης, ένα καλό μέτρο πρόληψης είναι η εξειδικευμένη τοποθέτησης της τηλεόρασης να γίνει από επαγγελματία τεχνικό επισκευής τηλεόρασης στην Θεσσαλονίκη.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς μας στις επισκευές τηλεοράσεων;

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μπορούν να δώσουν εγγυημένες λύσεις στις επισκευές τηλεοράσεων στην Θεσσαλονίκη. Διαθέτουν πολυετή εμπειρία που την έχουν αποκτήσει από τις αμέτρητες συσκευές τηλεοράσεων που έχουν επιδιορθώσει.

Οι τεχνικοί για επισκευές τηλεοράσεων στην Θεσσαλονίκη, εξηγούν ότι η καθημερινή χρήση της τηλεόρασης, καθιστά πιο πιθανό το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί βλάβη.

Όσο μικρό και αν σου φαίνεται ένα πρόβλημα όμως, είναι καλύτερο να μη δοκιμάσεις να το διορθώσεις μόνος σου. Είναι πιθανό, αντί να διορθώσεις την βλάβη στην τηλεόρασή σου, να την χειροτερέψεις.

Τα service των τηλεοράσεων, πρέπει να πραγματοποιούνται από επαγγελματίες ώστε μία φαινομενικά μικρή βλάβη της τηλεόρασης, να μην μεγεθύνεται.

Υπάρχουν αμέτρητοι τύποι τηλεοπτικών συσκευών στην Θεσσαλονίκη όπως LED, LCD, CRT, PLASMA, OLED, Monitor, TFT και χρειάζεται επαγγελματικός χειρισμός, εάν δεν θέλουμε να χειροτερέψουμε το πρόβλημα.

Ένας λανθασμένος χειρισμός, μπορεί να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη βλάβη στην τηλεόραση και η μόνη επιλογή να είναι η αντικατάστασή της.

Ποιες είναι οι συχνότερες βλάβες στην επισκευή τηλεόρασης;

Οι επαγγελματίες για την επισκευή τηλεόρασης στην πλατφόρμας μας, ετοίμασαν μία λίστα με τις καθημερινές βλάβες στην τηλεόραση που καλούνται να επισκευάσουν στην Θεσσαλονίκη:

 • Υπάρχουν μαύρες γραμμές στην οθόνη
 • Δεν παίζουν τα ηχεία της τηλεόρασης
 • Η τηλεόραση έχει ήχο χωρίς εικόνα.
 • Υπάρχει κάποια βλάβη στο τηλεκοντρόλ.
 • Δεν αλλάζουν τα κανάλια.
 • Αυξομειώνεται η ένταση του ήχου της τηλεόρασης
 • Δεν ανοίγει η τηλεόραση.
 • Σπασμένη οθόνη τηλεόρασης.
 • Η τηλεόραση δεν έχει ήχο.
 • Η τηλεόραση αλλάζει κανάλια μόνη της.
 • Σπασμένο βύσμα κεραίας της τηλεόρασης.
 • Δεν έχει γίνει σωστή σύνδεση της τηλεόρασης.
 • Επισκευή τηλεκοντρόλ τηλεόρασης.
 • Επισκευή πάνελ τηλεόρασης.
 • Επισκευή πλακέτας τηλεόρασης.

Στο Douleutaras.gr, μπορείς να βρεις εξειδικευμένους τεχνικούς, με πολυετή εμπειρία στον χώρο, που θα αναλάβουν την άμεση και υπεύθυνη επισκευή αυτής της τόσο σημαντικής ηλεκτρονικής συσκευής για τα σπίτια.

Ποιες εταιρείες τηλεοράσεων αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας;

Οι επαγγελματίες τεχνικοί επισκευής τηλεόρασης της πλατφόρμας μας, εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης διαθέτουν συνεργάτες από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεοράσεων.

Χρησιμοποιούν ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και λειτουργικότητας για κάθε τύπου συσκευή τηλεόρασης, ανεξαρτήτως εταιρείας και αναλαμβάνουν:

 • Service Τηλεόρασης Loewe
 • Service Τηλεόρασης Philips
 • Service Τηλεόρασης LG
 • Service Τηλεόρασης Sony
 • Service Τηλεόρασης Samsung
 • Service Τηλεόρασης Panasonic
 • Service Τηλεόρασης Sharp
 • Service Τηλεόρασης Schaub Lorenz
 • Service Τηλεόρασης Telefunken
 • Service Τηλεόρασης Firstline
 • Service Τηλεόρασης Hitachi
 • Service Τηλεόρασης BlueSky

Στο Douleutaras.gr, βρίσκεται ο επαγγελματίας που θα αναλάβει την άμεση εξυπηρέτησή σου και θα εξασφαλίσει την μακροζωία της τηλεόρασής σου.

Καταχώρησε την εργασία σου για οποιαδήποτε περιοχή της Θεσσαλονίκης, και πάρε προσφορές για κόστη από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνικούς επισκευής τηλεοράσεων.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Τεχνικοί Τηλεοράσεων για το 2020

Σάκης Κ.
309 αξιολογήσεις

Άψογη συμπεριφορά. Λόγω επαγγελματικών μου υποχρεώσεων ζήτησα να έρθει στο σπίτι μου αργά το απόγευμα και ανταποκρίθηκε άμεσα!

Douleutaras.gr λογότυπο
Ρετζέπης Δ.
28 αξιολογήσεις

Ο Δημήτρης ήταν πολύ φιλικός και γρήγορος στη δουλειά του, με βοήθησε πολύ με το πλυντήριο μου. Θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα.

Αλμπέρτο Π.
25 αξιολογήσεις

Άψογα όλα, τέλεια!

Δημήτρης Μ.
17 αξιολογήσεις

Ο καλύτερος στον τομέα του με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά.

Θεόδωρος Μ.
12 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση!

Douleutaras.gr λογότυπο
Αθανάσιος Ν.
11 αξιολογήσεις

Γενικά, έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Παίρνει άνετα 8-8,5/10. Με κάλεσε σχεδόν άμεσα, μου εξήγησε το πρόβλημα και το κοστολόγησε τηλεφωνικά. …

Σχετικά άρθρα

3 Βασικοί κανόνες για την τοποθέτηση τηλεόρασης!

Η τηλεόραση αντιπροσωπεύει πολλά και διαφορετικά πράγματα για τον καθένα μας. Στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης

Περισσότερα
Οι πιο συχνές βλάβες τηλεόρασης και πως να τις αντιμετωπίσεις!

Καλοκαιριάζει και είναι πλέον γεγονός! Ονειρεύεσαι νύχτες με παρέα στο μπαλκόνι και μεγάλες αθλητικές στιγμές στην τηλεόραση.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Τεχνικοί Τηλεοράσεων

Επίλεξε τον τεχνικό τηλεόρασης που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Αλμπέρτο Π.

Επισκευή & Τοποθέτηση Τηλεόρασης Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
25 αξιολογήσεις

Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για τις επισκευές και εγκαταστάσεις τηλεοράσεων, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες καθώς και πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών μου. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης αλλά και ο σεβασμός προς την συσκευή σας. Οι πελάτες μου επιλέγουν τις υπηρεσίες μου για την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχω και τα επαγγελματικά αποτελέσματα σε συνδυασμός με το χαμηλό κόστος. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας τηλεόραση με κύριο στόχο να σας ευχαριστήσω και να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας. Επιλέξτε με και δεν θα απογοητευθείτε παό το αποτέλεσμα!

Αθανάσιος Ν.

Επισκευή & Τοποθέτηση Τηλεόρασης Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
11 αξιολογήσεις

Παρέχω υπηρεσίες επισκευής για τις μικροσυσκευές σας , και εξειδικεύομαι στην εγκατάσταση και επισκευή της τηλεόρασης σας. Κάθε εργασία που αναλαμβάνω φροντίζω να ολοκληρώνεται στον προσυμφωνηθέντα χρόνο, και με τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Διαθέτω τον εξοπλισμό και τα υλικά να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μου αναθέσετε ανεξαρτήτως μοντέλου ή συσκευής. Επιδιώκω να παραδίδω αποτελέσματα που χαρακτηρίζουν κι εμένα ως επαγγελματίας. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε για την ολοκλήρωση των εργασιών σας και είμαι πάντα έτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

Θωμάς Σ.

Επισκευή & Τοποθέτηση Τηλεόρασης Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
4 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή της τηλεόρασης σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών από το 1980 και αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες. Οι τεχνικοί μας παρακολουθούν τις εξελίξεις στον τομέα μας καθώς και τα νέα μοντέλα που εμφανίζονται στον χώρο. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και είμαστε δίπλα του για όποιο πρόβλημα προκύψει. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση και να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με άμεση εξυπηρέτηση και τέλεια λειτουργικές τηλεοράσεις. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

Κωνσταντίνος Φώτιος Γ.

Επισκευή & Τοποθέτηση Τηλεόρασης Θεσσαλονίκη - Πειραιάς
4 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε την επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασή σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Προτιμήστε μας για μια ολοκληρωμένη και διασφαλισμένη ποιότητα στην επισκευή της συσκευής σας!

ΛΟΥΚΑΣ Μ.

Επισκευή & Τοποθέτηση Τηλεόρασης Θεσσαλονίκη - Βόρεια Προάστια Αθήνας
2 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στων χώρο των ραδιοτηλεοπτικών εγκαταστάσεων καθώς και άρτια τεχνογνωσία στις επισκευές ηλεκτρονικών ειδών. Ο εξοπλισμός και τα υλικά μας καθημερινά ανανεώνονται διότι επιθυμούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Δίνουμε βάση στην λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας πάντοτε γνήσια ανταλλακτικά και παρέχοντας εγγύηση μετά την ολοκλήρωση. Άμεση ανταπόκριση και τήρηση των χρονικών ορίων εκτέλεσης του έργου. Περιμένουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας!

Τεχνικοί Τηλεοράσεων σε άλλες περιοχές