Απολυμάνσεις Θεσσαλονίκη

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.

Πάρε προσφορές

Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.

Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο

Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/4/2017

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη!

Οι απολυμάνσεις στην Θεσσαλονίκη, αποτελούν μία δημοφιλή εργασία που αναλαμβάνουν εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης στην Θεσσαλονίκη όλο το 24ωρο.

Τα έμπειρα συνεργεία απολύμανσης στην Θεσσαλονίκη, συνδυάζουν τις υπηρεσίες απολύμανσης με υπηρεσίες απεντόμωσης ή μυοκτονίας ώστε να παραδίδουν ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης.

Η διαδικασία της απολύμανσης, είναι ο μοναδικός τρόπος να απαλλαχθεί κάποιος από τα παράσιτα που κατοικούν στα σπίτια και τα γραφεία. Ειδικά, στους χώρους που χρησιμοποιείς καθημερινά, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το περιβάλλον είναι καθαρό και δεν κινδυνεύει η υγεία κανενός.

Οι απολυμάνσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, γίνονται με  τη χρήση απολυμαντικών και μικροβιοκτόνων ουσιών. Οι ουσίες αυτές εγγυώνται ότι θα προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα, διασφαλίζοντας παράλληλα την υγιεινή του χώρου.

Ένα επαγγελματικό συνεργείο απολύμανσης, διαθέτει την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος και να προτείνει άμεσες λύσεις εκτός από παράσιτα και σε τρωκτικά και έντομα που εισβάλλουν στον χώρο σου και είναι επιβλαβή για την υγεία.

Οι απεντομώσεις όπως και οι μυοκτονίες στην Θεσσαλονίκη , αποτελούν συχνό φαινόμενο ειδικά την περίοδο άνοιξη και καλοκαίρι, όπου τα έντομα και τα τρωκτικά κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους.

Υπάρχουν ορισμένες μέθοδοι πρόληψης ώστε να μην χρειαστεί να καταφύγεις στην απολύμανση του διαμερίσματος ή του γραφείου σου.

Οι επαγγελματίες στις απολυμάνσεις στην πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τις μεθόδους που συντελούν στο να μένουν μακρυά οι μύκητες και τα μικρόβια από τον χώρο σου:

 • Σφράγισμα όλων των ρωγμών, φθαρμένων σωληνώσεων και τρυπών στο σπίτι ή τους επαγγελματικούς χώρους. Σφραγίζοντας τα συγκεκριμένα σημεία, αποφεύγεται η είσοδος των παρασίτων στον χώρο.
 • Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται κυρίως σε χώρους όπου υπάρχουν υψηλά επίπεδα υγρασίας. Αερίζοντας τους χώρους του σπιτιού και του γραφείου, αποφεύγεται η υγρασία και έτσι ο χώρος δεν γίνεται τόσο φιλόξενος σε μικρόβια και παράσιτα.
 • Δεν πρέπει να μένουν τα απορρίμματα για πολύ καιρό στους κάδους. Τα απορρίμματα είναι βασικός λόγος που δημιουργούνται επικίνδυνοι παθογόνοι μικροοργανισμοί και έπειτα οι απολυμάνσεις είναι μονόδρομος.
 • Τακτικός καθαρισμός των χώρων ώστε να τηρούνται οι καλές συνθήκες υγεινής.

Τα περισσότερα διαμερίσματα, σπίτια, γραφεία και εταιρείες πραγματοποιούν προληπτικές απολυμάνσεις ώστε να είναι βέβαιο ότι ο χώρος δεν είναι επικίνδυνος για όσους τον χρησιμοποιούν.

Τα συνεργεία απολυμάνσεων παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες απολύμανσης στην Θεσσαλονίκη και ενδεικτικά οι πιο συχνές δουλειές που αναλαμβάνουν αφορούν:

 • Απεντόμωση κατσαρίδων
 • Απεντόμωση κοριών
 • Απεντόμωση ψύλλων
 • Απεντόμωση μυρμηγκιών
 • Καταπολέμηση ποντικιών
 • Μυοκτονία
 • Απολύμανση σπιτιού

Πολλοί προσπαθούν μάταια να απολυμαίνουν και να απεντομώνουν μόνοι τους το χώρο τους. Ωστόσο, χωρίς την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες για απολυμάνσεις στην Θεσσαλονίκη, αυτό δεν είναι εφικτό.

Ένας απλός καθαρισμός της κατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου, θα βοηθήσει την κατάσταση αλλά δεν είναι αποτελεσματικό μέτρο αντιμετώπισης των παθογόνων μικροοργανισμών.

Ακόμη, κάποιοι καταφεύγουν στην λύση των χημικών ουσιών και σκευασμάτων. Χωρίς όμως να γνωρίζουν τα διάφορα σκευάσματα που βρίσκονται στο εμπόριο, είναι πιθανό να προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα στον οργανισμό τους.

Ένα επαγγελματικό συνεργείο απολύμανσης στην Θεσσαλονίκη, μπορεί αν εξετάσει τον χώρο και να χρησιμοποιήσει την κατάλληλη χημική ουσία για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Εάν σε ενδιαφέρουν οι απολυμάνσεις στην Θεσσαλονίκη, απευθύνσου σε κάποιον επαγγελματία του Douleutaras.gr, που θα σε ενημερώσει πλήρως για τις μεθόδους απολύμανσης που πρέπει να πραγματοποιήσεις στον χώρο σου.

Απεντόμωση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης

Αφορά τον ψεκασμό των χώρων όπου τα έντομα μπορεί να ζουν και να περπατούν, αλλά και τις γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου μπορεί να βρίσκονται οι φωλιές τους. Συνήθως, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση κατσαρίδων, μυρμηγκιών ή ψύλλων.

Απεντόμωση με ψεκασμό υψηλής πίεσης

Πραγματοποιείται συνήθως σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης ή βιομηχανικούς χώρους. Προτιμάται στις περιπτώσεις που απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος, ενώ συνήθως καταπολεμά μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται το συγκεκριμένο διάλυμα.

Νεφελοψεκασμός

Θεωρείται από τις αποτελεσματικότερες τεχνικές απεντόμωσης. Το ψεκαστικό διάλυμα διαχέεται με τη μορφή καπνού και εισχωρεί με αυτόν τρόπο σε σε σημεία και επιφάνειες που δεν είναι εύκολο να εφαρμοστεί η απεντόμωση.

Απεντόμωση με gel

Είναι η βασική τεχνική απεντόμωσης για την καταπολέμηση κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Ειδικό διάλυμα τοποθετείται με τη μορφή μικρών σταγόνων που λειτουργούν σαν δολώματα. Τα έντομα που έρχονται σε επαφή με το gel, το μεταφέρουν στις φωλιές τους και με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεται οριστικά το πρόβλημα.

Για υπηρεσίες μυοκτονίας, απεντόμωσης και απολύμανσης στην Θεσσαλονίκη, η εξειδικευμένη διαδικασία που ακολουθούν τα συνεργεία απολύμανσης στην Θεσσαλονίκη, περιλαμβάνει:

Αιμολυτικά δολώματα ενός γεύματος: Είναι ιδιαίτερα ελκυστικά και δεν αφήνουν δυσάρεστες οσμές από τα κουφάρια των ποντικιών. Ακόμη, για την αντιμετώπιση των τρωκτικών χρησιμοποιούνται και δολωματικοί σταθμοί, απωθητικές πάστες και κολλητικές παγίδες.

Η τοποθέτησή τους συνήθως γίνεται σε γωνίες, κάτω από αντικείμενα, πλαστικές συσκευασίες, για να είναι το φάρμακο προστατευμένο και να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει όποιος χρησιμοποιεί τον χώρο. Στους εσωτερικούς χώρους, το φάρμακο τοποθετείται στην κουζίνα, στα μπαλκόνια και όπου αλλού έχουν εμφανιστεί τα ποντίκια.

Οι απολυμάνσεις στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να φανούν Γολγοθάς εάν δεν γνωρίζεις το κατάλληλο συνεργείο απολύμανσης που θα σου προσφέρει αξιόπιστη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με κατσαρίδες, μυρμήγκια, ακάρεα, ψύλλους, σαράκια και έντομα.

Πέρα από την αντιμετώπιση των παθογόνων μικροοργανισμών, τα έμπειρα συνεργεία απολυμάνσεων μπορούν να σε συμβουλεύσουν με συγκεκριμένες μεθόδους πρόληψης ώστε να μην χρειαστείς ξανά απολύμανση σπιτιού ή γραφείου στην Θεσσαλονίκη.

Εάν σε απασχολούν οι τιμές στις απολυμάνσεις στην Θεσσαλονίκη, τα εξειδικευμένα συνεργεία απολυμάνσεων της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τους παράγοντες που καθορίζουν το κόστος μίας απολύμανσης:

 • Το μέγεθος της επιφάνειας που πρέπει να εφορμούν οι ουσίες για την απολύμανση του χώρου.
 • Το είδος του παθογόνου μικροοργανισμού που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Στο Douleutaras.gr, θα βρεις εταιρείες απολυμάνσεων και αξιόπιστα συνεργεία απολύμανσης στην Θεσσαλονίκη που θα δώσουν άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά σου και θα σου χαρίσουν ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον.

Συμβουλή: Τα έντομα, τα τρωκτικά και οι παθογόνοι μικροοργανισμοί εμφανίζονται συνήθως σε χώρους με υπολείμματα φαγητού. Οι κουζίνες αποτελούν ελκυστικό χώρο γι' αυτά. Ο σωστός καθαρισμός της κουζίνας, αποτελεί το ''Α'' και το ''Ω'' για μέθοδο πρόληψης κατά των εντόμων.Για αρχή, είναι καλό να ξεκινήσεις με τα μάτια της κουζίνας σου, δες:

Πως καθαρίζονται τα λίπη από τα μάτια της κουζίνας;

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Απολύμανσης για το 2019

B. Hellas
42 αξιολογήσεις

Πραγματοποίησα στεγνό βιολογικό καθαρισμό σε καναπέ και στρώμα ύπνου. Οι άνθρωποι της εταιρίας ήταν συνεπείς, εξυπηρετικοί, πολύ ευγενικο...

Γεώργιος Λ. ΕΕ
5 αξιολογήσεις

Άψογοι επαγγελματίες, τυπικότατοι και πολύ καλοί στην δουλειά τους. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Πολύ καλός,το πρόβλημα λύθηκε σε 1 εβδομάδα.Συνεπής

Κωνσταντίνος Α.
5 αξιολογήσεις

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!!ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!! ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!

Πάρα πολύ επεξηγηματικός ο υπάλληλος που ήρθε για την μυοκτονία. Έλεγξε όλο το χώρο με σχολαστικότητα και μου έδωσε χρήσιμες πληροφορίες ...

Θανάσης Μ.
2 αξιολογήσεις

Εξαιρετική εργασία. Γρήφορη ανταπόκριση.

Σχετικά άρθρα

Πού οφείλονται οι βουλωμένες αποχετεύσεις;

Αν αντιμετωπίζεις συνεχώς προβλήματα με τις βουλωμένες αποχετεύσεις του σπιτιού σου,

Περισσότερα
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την προστασία σπιτιού από πλημμύρα!

Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού, ενώ οι ειδήσεις κατακλύζονται με εικόνες κατεστραμμένων σπιτιών

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότερα Συνεργεία Απολύμανσης

Επίλεξε το συνεργείο απολύμανσης που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Γεώργιος Λ. ΕΕ Απολυμάνσεις Θεσσαλονίκη | Εταιρείες-Προσφορές - Θεσσαλονίκη
5 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες απεντομόσεων, μυοκτονιών και απολυμάνσεων στον χώρο σας με άμεση εξυπηρέτηση και ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος. Διαθέτουμε πάνω από 28 χρόνια στον χώρο του καθαρισμού και απολυμάνσεων και συνεργείο αποτελούμενο από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, είναι η υψηλή ποιότητα της δουλειάς μας αλλά και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Έχουμε συνεργαστεί με πολύ μεγάλες ελληνικές εταιρείες και είμαστε αναγνωρισμένοι από τα συστήματα ISO σε όλες τις υπηρεσίες μας. Εφαρμόζουμε εξειδικευμένες μεθόδους στις απολυμάνσεις, τις μυοκτονίες και τις απεντομώσεις και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η εξασφάλιση μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας και να σας απαλλάξουμε από τα έντομα και τα τρωκτικά που σας ταλαιπωρούν!
S. C&Κ Απολυμάνσεις Θεσσαλονίκη | Εταιρείες-Προσφορές - Δήμος Θέρμης
5 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας, με την πολύχρονη εμπειρία της αναλαμβάνει άμεσες λύσεις στις απολυμάνσεις κάθε είδους για ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι χωρίς παράσιτα,ακάρεα και μικρόβια. Η ομάδα μας, αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και φάρμακα που είναι φιλικά απέναντι στον άνθρωπο και τα κατοικίδια.
Κωνσταντίνος Α. Απολυμάνσεις Θεσσαλονίκη | Εταιρείες-Προσφορές - Χαλάνδρι
5 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, από τα πρώτα της βήματα υιοθέτησε την φιλοσοφία που εφαρμόζει καθημερινά στην πράξη:“Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ανταγωνιστικές τιμές”. Ασχολούμαστε με οποιαδήποτε εργασία αφορά απεντομώσεις και απολυμάνσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων. 
Γιάννης Λ. Απολυμάνσεις Θεσσαλονίκη | Εταιρείες-Προσφορές - Θεσσαλονίκη
1 αξιολόγηση
Η εταιρεία μας, θα σας δώσει τις λύσεις που χρειάζεστε με υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης. Δραστηριοποιούμαστε στην Θεσσαλονίκη και παρέχουμε εδώ και δέκα χρόνια, επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών με ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τρόπο για να προστατεύσει την υγεία και τις περιουσίες σας. Ακόμη, αντιμετωπίζουμε ποντίκια και κατσαρίδες με εξειδικευμένες υπηρεσίες απεντόμωσης ή μυοκτονίας. Η ικανοποίησή σας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα και φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε ειδικές χημικές ουσίες που αφορούν τις μυοκτονίες και τις απεντομώσεις ώστε να είμαστε βέβαιοι για το τελικό αποτέλεσμα. Είμαστε στην διάθεσή σας, να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Κατι Κ. Απολυμάνσεις Θεσσαλονίκη | Εταιρείες-Προσφορές - Θεσσαλονίκη
0 αξιολογήσεις
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης με μοναδικό στόχο να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας ένα υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο εξοπλισμό που μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις όπου ο χώρος πολιορκείται είτε από κατσαρίδες, είτε από ποντίκια είτε από παθογόνους μικροοργανισμούς. Εξελίσσουμε συνεχώς τις μεθόδους αντιμετώπισης ώστε να είμαστε βέβαιοι για το τελικό αποτέλεσμα. Στόχος μας, είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μυοκτονίας, απεντόμωσης και απολύμανσης. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Εμπιστευθείτε μας και το τελικό αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει