Απολυμάνσεις Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία απολύμανσης

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.
Πάρε προσφορές
Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.
Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο
Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη!

Οι απολυμάνσεις στην Θεσσαλονίκη, αποτελούν μία δημοφιλή εργασία που αναλαμβάνουν εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης στην Θεσσαλονίκη όλο το 24ωρο.

Τα έμπειρα συνεργεία απολύμανσης στην Θεσσαλονίκη, συνδυάζουν τις υπηρεσίες απολύμανσης με υπηρεσίες απεντόμωσης ή μυοκτονίας ώστε να παραδίδουν ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης.

Η διαδικασία της απολύμανσης, είναι ο μοναδικός τρόπος να απαλλαχθεί κάποιος από τα παράσιτα που κατοικούν στα σπίτια και τα γραφεία. Ειδικά, στους χώρους που χρησιμοποιείς καθημερινά, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το περιβάλλον είναι καθαρό και δεν κινδυνεύει η υγεία κανενός.

Οι απολυμάνσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, γίνονται με  τη χρήση απολυμαντικών και μικροβιοκτόνων ουσιών. Οι ουσίες αυτές εγγυώνται ότι θα προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα, διασφαλίζοντας παράλληλα την υγιεινή του χώρου.

Ένα επαγγελματικό συνεργείο απολύμανσης, διαθέτει την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος και να προτείνει άμεσες λύσεις εκτός από παράσιτα και σε τρωκτικά και έντομα που εισβάλλουν στον χώρο σου και είναι επιβλαβή για την υγεία.

Οι απεντομώσεις όπως και οι μυοκτονίες στην Θεσσαλονίκη , αποτελούν συχνό φαινόμενο ειδικά την περίοδο άνοιξη και καλοκαίρι, όπου τα έντομα και τα τρωκτικά κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους.

Υπάρχουν ορισμένες μέθοδοι πρόληψης ώστε να μην χρειαστεί να καταφύγεις στην απολύμανση του διαμερίσματος ή του γραφείου σου.

Οι επαγγελματίες στις απολυμάνσεις στην πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τις μεθόδους που συντελούν στο να μένουν μακρυά οι μύκητες και τα μικρόβια από τον χώρο σου:

 • Σφράγισμα όλων των ρωγμών, φθαρμένων σωληνώσεων και τρυπών στο σπίτι ή τους επαγγελματικούς χώρους. Σφραγίζοντας τα συγκεκριμένα σημεία, αποφεύγεται η είσοδος των παρασίτων στον χώρο.
 • Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται κυρίως σε χώρους όπου υπάρχουν υψηλά επίπεδα υγρασίας. Αερίζοντας τους χώρους του σπιτιού και του γραφείου, αποφεύγεται η υγρασία και έτσι ο χώρος δεν γίνεται τόσο φιλόξενος σε μικρόβια και παράσιτα.
 • Δεν πρέπει να μένουν τα απορρίμματα για πολύ καιρό στους κάδους. Τα απορρίμματα είναι βασικός λόγος που δημιουργούνται επικίνδυνοι παθογόνοι μικροοργανισμοί και έπειτα οι απολυμάνσεις είναι μονόδρομος.
 • Τακτικός καθαρισμός των χώρων ώστε να τηρούνται οι καλές συνθήκες υγεινής.

Τα περισσότερα διαμερίσματα, σπίτια, γραφεία και εταιρείες πραγματοποιούν προληπτικές απολυμάνσεις ώστε να είναι βέβαιο ότι ο χώρος δεν είναι επικίνδυνος για όσους τον χρησιμοποιούν.

Τα συνεργεία απολυμάνσεων παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες απολύμανσης στην Θεσσαλονίκη και ενδεικτικά οι πιο συχνές δουλειές που αναλαμβάνουν αφορούν:

 • Απεντόμωση κατσαρίδων
 • Απεντόμωση κοριών
 • Απεντόμωση ψύλλων
 • Απεντόμωση μυρμηγκιών
 • Καταπολέμηση ποντικιών
 • Μυοκτονία
 • Απολύμανση σπιτιού

Πολλοί προσπαθούν μάταια να απολυμαίνουν και να απεντομώνουν μόνοι τους το χώρο τους. Ωστόσο, χωρίς την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες για απολυμάνσεις στην Θεσσαλονίκη, αυτό δεν είναι εφικτό.

Ένας απλός καθαρισμός της κατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου, θα βοηθήσει την κατάσταση αλλά δεν είναι αποτελεσματικό μέτρο αντιμετώπισης των παθογόνων μικροοργανισμών.

Ακόμη, κάποιοι καταφεύγουν στην λύση των χημικών ουσιών και σκευασμάτων. Χωρίς όμως να γνωρίζουν τα διάφορα σκευάσματα που βρίσκονται στο εμπόριο, είναι πιθανό να προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα στον οργανισμό τους.

Ένα επαγγελματικό συνεργείο απολύμανσης στην Θεσσαλονίκη, μπορεί αν εξετάσει τον χώρο και να χρησιμοποιήσει την κατάλληλη χημική ουσία για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Εάν σε ενδιαφέρουν οι απολυμάνσεις στην Θεσσαλονίκη, απευθύνσου σε κάποιον επαγγελματία του Douleutaras.gr, που θα σε ενημερώσει πλήρως για τις μεθόδους απολύμανσης που πρέπει να πραγματοποιήσεις στον χώρο σου.

Απεντόμωση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης

Αφορά τον ψεκασμό των χώρων όπου τα έντομα μπορεί να ζουν και να περπατούν, αλλά και τις γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου μπορεί να βρίσκονται οι φωλιές τους. Συνήθως, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση κατσαρίδων, μυρμηγκιών ή ψύλλων.

Απεντόμωση με ψεκασμό υψηλής πίεσης

Πραγματοποιείται συνήθως σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης ή βιομηχανικούς χώρους. Προτιμάται στις περιπτώσεις που απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος, ενώ συνήθως καταπολεμά μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται το συγκεκριμένο διάλυμα.

Νεφελοψεκασμός

Θεωρείται από τις αποτελεσματικότερες τεχνικές απεντόμωσης. Το ψεκαστικό διάλυμα διαχέεται με τη μορφή καπνού και εισχωρεί με αυτόν τρόπο σε σε σημεία και επιφάνειες που δεν είναι εύκολο να εφαρμοστεί η απεντόμωση.

Απεντόμωση με gel

Είναι η βασική τεχνική απεντόμωσης για την καταπολέμηση κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Ειδικό διάλυμα τοποθετείται με τη μορφή μικρών σταγόνων που λειτουργούν σαν δολώματα. Τα έντομα που έρχονται σε επαφή με το gel, το μεταφέρουν στις φωλιές τους και με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεται οριστικά το πρόβλημα.

Για υπηρεσίες μυοκτονίας, απεντόμωσης και απολύμανσης στην Θεσσαλονίκη, η εξειδικευμένη διαδικασία που ακολουθούν τα συνεργεία απολύμανσης στην Θεσσαλονίκη, περιλαμβάνει:

Αιμολυτικά δολώματα ενός γεύματος: Είναι ιδιαίτερα ελκυστικά και δεν αφήνουν δυσάρεστες οσμές από τα κουφάρια των ποντικιών. Ακόμη, για την αντιμετώπιση των τρωκτικών χρησιμοποιούνται και δολωματικοί σταθμοί, απωθητικές πάστες και κολλητικές παγίδες.

Η τοποθέτησή τους συνήθως γίνεται σε γωνίες, κάτω από αντικείμενα, πλαστικές συσκευασίες, για να είναι το φάρμακο προστατευμένο και να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει όποιος χρησιμοποιεί τον χώρο. Στους εσωτερικούς χώρους, το φάρμακο τοποθετείται στην κουζίνα, στα μπαλκόνια και όπου αλλού έχουν εμφανιστεί τα ποντίκια.

Οι απολυμάνσεις στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να φανούν Γολγοθάς εάν δεν γνωρίζεις το κατάλληλο συνεργείο απολύμανσης που θα σου προσφέρει αξιόπιστη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με κατσαρίδες, μυρμήγκια, ακάρεα, ψύλλους, σαράκια και έντομα.

Πέρα από την αντιμετώπιση των παθογόνων μικροοργανισμών, τα έμπειρα συνεργεία απολυμάνσεων μπορούν να σε συμβουλεύσουν με συγκεκριμένες μεθόδους πρόληψης ώστε να μην χρειαστείς ξανά απολύμανση σπιτιού ή γραφείου στην Θεσσαλονίκη.

Εάν σε απασχολούν οι τιμές στις απολυμάνσεις στην Θεσσαλονίκη, τα εξειδικευμένα συνεργεία απολυμάνσεων της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τους παράγοντες που καθορίζουν το κόστος μίας απολύμανσης:

 • Το μέγεθος της επιφάνειας που πρέπει να εφορμούν οι ουσίες για την απολύμανση του χώρου.
 • Το είδος του παθογόνου μικροοργανισμού που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Στο Douleutaras.gr, θα βρεις εταιρείες απολυμάνσεων και αξιόπιστα συνεργεία απολύμανσης στην Θεσσαλονίκη που θα δώσουν άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά σου και θα σου χαρίσουν ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον.

Συμβουλή: Τα έντομα, τα τρωκτικά και οι παθογόνοι μικροοργανισμοί εμφανίζονται συνήθως σε χώρους με υπολείμματα φαγητού. Οι κουζίνες αποτελούν ελκυστικό χώρο γι' αυτά. Ο σωστός καθαρισμός της κουζίνας, αποτελεί το ''Α'' και το ''Ω'' για μέθοδο πρόληψης κατά των εντόμων.Για αρχή, είναι καλό να ξεκινήσεις με τα μάτια της κουζίνας σου, δες:

Πως καθαρίζονται τα λίπη από τα μάτια της κουζίνας;

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Απολύμανσης για το 2019

Τα Συνεργεία Απολύμανσης με τις καλύτερες κριτικές

B. Hellas
41 αξιολογήσεις
Μεχρι τωρα η οικοδομη καθαριστηκε μια φορα Ολα πολυ καλα,μειναμε ευχαριστημενοι
Γεώργιος Λ. ΕΕ
5 αξιολογήσεις
Άψογοι επαγγελματίες, τυπικότατοι και πολύ καλοί στην δουλειά τους. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι.
S. C&Κ
5 αξιολογήσεις
Πολύ καλός,το πρόβλημα λύθηκε σε 1 εβδομάδα.Συνεπής
Θανάσης Μ.
2 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας. Έλεγξε και άλλους χώρους της πολυκατοικίας αφού πραγματοποίησε την εργασία του για να βεβαιωθεί ότι δεν έχει επ...
Γιάννης Λ.
1 αξιολόγηση
Πολυ καλη δουλειά. Εμεινα πολυ ευχαριστημενη μιας και ηδη εχει περασει καιρος και αξιολογησα καλυτερα! Συστηνω ανεπιφυλακτα!!
Σχετικά άρθρα
Αν αντιμετωπίζεις συνεχώς προβλήματα με τις βουλωμένες αποχετεύσεις του σπιτιού σου,
Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού, ενώ οι ειδήσεις κατακλύζονται με εικόνες κατεστραμμένων σπιτιών
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει