Ανακαίνιση Ντουλάπας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Ντουλάπας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

3 σημαντικοί λόγοι για να προχωρήσεις στην ανακαίνιση ντουλάπας

Η ανακαίνιση ντουλάπας είναι ένας εύκολος τρόπος να συνδυάσεις τη μέγιστη λειτουργικότητα με ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Με την ανανέωσή της, μπορείς να χαρίσεις άλλη όψη στο σπίτι και ταυτόχρονα να αυξήσεις τον αποθηκευτικό χώρο που διαθέτεις.

Όσο παλιά κι αν είναι η ντουλάπα σου, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα έμπειρα χέρια ενός επαγγελματία ξυλουργού, μπορεί να γίνει σαν καινούργια και να σε γλυτώσει από αρκετά έξοδα και ταλαιπωρία.

Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, διάβασε τους 3 βασικούς λόγους για να προχωρήσεις σε ανακαίνιση ντουλάπας.

Ευκολία

Ακόμα και οι μικρές ντουλάπες μπορούν να γίνουν λειτουργικές και συγχρόνως να δίνουν έναν άλλο αέρα στην διακόσμηση του σπιτιού σου. Με τη χρήση των κατάλληλων μηχανισμών υπάρχει η δυνατότητα εκμετάλλευσης κάθε πιθανού χώρου, ακόμα και σε απαιτητικά σημεία όπως είναι οι γωνίες του σπιτιού.

Μοναδικότητα

Κάθε ανανεωμένη ντουλάπα δημιουργείται με βάση το στυλ και τις ανάγκες σου. Η αναπαλαίωση παλιάς ντουλάπας, με το κατάλληλο φινίρισμα και βάψιμο, μπορεί να χαρίσει το ''vintage'' στυλ που επιθυμείς για τον χώρο σου. Έτσι, μπορείς να έχεις την ονειρεμένη ντουλάπα που φανταζόσουν, μετατρέποντας την παλιά σε μια νέα, βελτιωμένη και όμορφη έκδοση.

Οικονομία

Το κόστος ανακαίνισης της ντουλάπας σου προβλέπεται να είναι κατά πολύ μικρότερο από το αντίστοιχο αγοράς ή κατασκευής μιας καινούριας. Η νέα μορφή που δύναται να έχει η ντουλάπα σου θα είναι αποτέλεσμα ποικίλων υλικών και τιμών, ανάλογα με το κόστος που ταιριάζει στον προϋπολογισμό που διαθέτεις. Επίσης, θα είναι όπως ακριβώς την έχεις ονειρευτεί, με πολύ λίγα χρήματα.

Η ανακαίνιση ντουλάπας μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και οικονομικά χωρίς να απαιτούνται πολλά μερεμέτια ή δύσκολες εργασίες. Οι πιο απλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να την ανανεώσεις είναι:

Βάψιμο ντουλάπας

Αλλάζοντας χρώμα στην ντουλάπα σου, θα ανανεώσεις εντυπωσιακά όλο το δωμάτιο. Μια ακόμη εύκολη και οικονομική λύση είναι να την επενδύσεις το εξωτερικό ή και το εσωτερικό της ντουλάπας σου με μια όμορφη ταπετσαρία.

Αλλαγή στα πορτάκια

Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίες μπορεί να προχωρήσει στην αλλαγή πρόσοψης ντουλάπας χωρίς να χρειαστεί καν να βγάλεις τα ρούχα σου από μέσα. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα υλικά που χρησιμοποιούνται για ανακαίνιση ντουλάπας είναι το μέταλλο, το τζάμι, το ξύλο και το πλαστικό, ενώ μπορείς να κάνεις την παλιά σου ντουλάπα είτε με ανοιγόμενα είτε με συρόμενα πορτάκια.

Αλλαγή διαρρύθμισης

Οι περισσότερες παλιές ντουλάπες έχουν τη κλασσική άβολη διαρρύθμιση με έναν οδηγό για κρεμάστρες και ένα ράφι. Ένας ξυλουργός μπορεί να διαμορφώσει το εσωτερικό της ντουλάπας σου ανάλογα με τις ανάγκες σου, ενώ και στο εμπόριο μπορείς να βρεις πολλά αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν στην καλύτερη διαρρύθμιση της ντουλάπας σου.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες που μπορούν να σου εξασφαλίσουν άμεσα το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Ανανέωσε τη ντουλάπα σου με ελάχιστο κόστος και κέρδισε χώρο, χρόνο και στυλ!

Για ακόμα περισσότερες ιδέες και έμπνευση, δες το παρακάτω video για μια μαγική ντουλάπα.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου και πάρε προσφορές για το κόστος ανακαίνισης ντουλάπας από τους αξιολογημένους τεχνίτες μας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Συνεπέστατοι, ευγενικοί και τυπικοί. Πολύ καλό αποτέλεσμα!
Πολύ καλός και άψογος επαγγελματίας!
Γρήγοροι και συνεννοήσιμοι. Καλή δουλειά!
Eξαιρετικός στη δουλειά του, ευγενικός, στην ώρα του και σωστός επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
To ξύλο είναι ένα από τα αγαπημένα μας υλικά για όλες τις εποχές του χρόνου και φυσικά για κάθε έναν από τους χώρους του σπιτιού.
Το ξύλο, αν και τελευταίο στις προτιμήσεις των καταναλωτών τη σύγχρονη εποχή, αποτέλεσε το πρώτο υλικό για τη κάλυψη των ανοιγμάτων
Σχετικές υπηρεσίες