Υδραυλικός Καματερό

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Πότε και γιατί θα χρειαστείς υδραυλικό;

Ψάχνεις υδραυλικό στο Καματερό; Έχεις πρόβλημα με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού σου; Διάβασε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να αποφύγεις περιττή ταλαιπωρία και έξοδα!

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν οι επαγγελματίες υδραυλικοί;

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι από τα πιο πολύτιμα συστήματα για ένα σπίτι, αλλά είναι και ιδιαίτερα περίπλοκες. Όσο μικρή και αν σου φαίνεται μια εργασία στην πραγματικότητα δεν είναι. Το παραμικρό λάθος μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργίες και συνεχείς βλάβες.

Αν χρειάζεσαι οποιαδήποτε από τις παρακάτω εργασίες, η επαγγελματική βοήθεια είναι απαραίτητη.

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων
 • Συνδέσεις πλυντηρίων
 • Τοποθέτηση ηλιακού ή ηλεκτρικού θερμοσίφωνα
 • Κατασκευή υδραυλικής εγκατάστασης μπάνιου ή κουζίνας
 • Αλλαγή και συντήρηση σωληνώσεων
 • Εγκατάσταση σωληνώσεων θέρμανσης (πετρελαίου, φυσικού αερίου ή ενδοδαπέδιας θέρμανσης)

Ποια είναι τα σημάδια ότι χρειάζεσαι υδραυλικό;

Εκτός από τις παραπάνω εργασίες, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς βοήθεια και για κάποιες ακόμα περιπτώσεις. Οι υδραυλικές βλάβες προκύπτουν ξαφνικά και είναι αρκετά συχνές. Για να αποφύγεις να εξαπλωθεί η ζημιά σε όλο το σπίτι, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δράσεις έγκαιρα.

Όσο πιο γρήγορα απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία υδραυλικό, τόσο πιο εύκολο θα είναι και για τον ίδιο να αντιμετωπίσει γρήγορα και αποτελεσματικά το πρόβλημα. Τα σημάδια που θα σε προειδοποιήσουν ότι κάτι δεν πάει καλά είναι τα εξής:

 • Έχει βουλώσει η λεκάνη, η μπανιέρα ή ο νεροχύτης.
 • Στάζει η βρύση.
 • Τρέχει συνεχώς το καζανάκι.
 • Δε ζεσταίνει το καλοριφέρ.
 • Υπάρχει διαρροή νερού από κάποιο σωλήνα.
 • Ο τοίχος ή το ταβάνι έχουν σημάδια υγρασίας.
 • Ο θερμοσίφωνας δε ζεσταίνει το νερό.

Σε περίπτωση που προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις μόνος κάποια από τα παραπάνω προβλήματα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις και τον ειδικό εξοπλισμό ενός επαγγελματία, είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το πρόβλημα.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους υδραυλικούς στο Καματερό, έτοιμους να ανταποκριθούν σε κάθε σου ανάγκη. Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε προσφορά για το κόστος από αξιολογημένους επαγγελματίες στην περιοχή σου. Άμεσα και αξιόπιστα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Υδραυλικοί για το 2019

Γιώργος Κ.
295 αξιολογήσεις

Ευγενικός και τυπικός επαγγελματίας. Στην ώρα του στο ραντεβού και καλός στην εργασία του.

Ανδρεας Σ.
197 αξιολογήσεις

Πολύ εξυπηρετικός, επικοινώνησε άμεσα, συνεπής στη δουλειά του.

Γιώργος Δ.
147 αξιολογήσεις

Άμεσος και εξυπηρετικός!

Λάμπρος Τ.
121 αξιολογήσεις

Το site δεν προώθησε την εργασία, όπως έκανε στο παρελθόν, σε τουλάχιστον 3 επαγγελματίες, αλλά μόνο έναν. Με αυτό το δεδομένο χάνει το α...

Mastoras
117 αξιολογήσεις

Ήρθε ένας πλάκας για να μ βάλει πλακακια στο μπαλκονι και 2 παιδιά που μου γκρέμισαν το μπανιο. Και οι 3 ήταν πολύ καλοί. Με το μπαλκόνι ...

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Ευχαριστώ πολύ!

Περισσότεροι Επαγγελματίες Υδραυλικοί

Επίλεξε τον επαγγελματία υδραυλικό που σου ταιριάζει στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι

Γιώργος Κ. Υδραυλικός Καματερό | Υδραυλικοί 24 ώρες Άμεσα - Αθήνα
295 αξιολογήσεις
Είμαι υδραυλικός με μεγάλη εμπειρία και η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες που μπορούν να προκύψουν στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με συνέπεια και αξιοπιστία. Διαθέτουμε υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο δεν παύει να εκπαιδεύεται και να δοκιμάζεται καθημερινά με ιδιαίτερα δύσκολες εργασίες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε αίτημα, εξαιτίας της πολυετούς μας εμπειρίας.Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας εντός χρονοδιαγράμματος, ενώ λειτουργούμε σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δίνοντας στον πελάτη τη λύση που επιθυμεί να βρει για να είναι ο χώρος του ξανά λειτουργικός. βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές υδραυλικές εργασίες. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!
ΣΠΥΡΟΣ Π. Υδραυλικός Καματερό | Υδραυλικοί 24 ώρες Άμεσα - Αθήνα
110 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε να δώσουμε λύσεις στις υδραυλικές βλάβες και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του χώρου σας καθημερινά με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Τοποθετούμε είδη υγιεινής καθώς και επιμέρους εξαρτήματα χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και εξασφαλίζοντας το ιδανικό αποτέλεσμα. Συνδυάζουμε άριστης ποιότητας εξοπλισμό και ποιοτικά υλικά, με εμπειρία χρόνων και τα αποτελέσματα που δίνουμε είναι απόλυτα λειτουργικά. Επίκεντρό μας ο πελάτης και η ασφάλεια του και στόχος μας η απόλυτη ικανοποιήσή του, μέσα από τα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε. Μπορούμε να αναλάβουμε από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες υδραυλικές βλάβες και να εγγυηθούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσεις τις προσδοκίες σας. Είμαστε η λύση για κάθε υδραυλικές εργασία ή βλάβη. Εάν επιθυμείτε άμεση εξυπηρέτηση και επίλυση του προβλήματός σας, απευθυνθείτε σε εμάς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με τους έμπειρους υδραυλικούς μας, μπορούν να εξασφαλίζουν λειτουργικά υδραυλικά συστήματα!
Παναγιώτης Κ. Υδραυλικός Καματερό | Υδραυλικοί 24 ώρες Άμεσα - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις υδραυλικές βλάβες του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου και εγγυάται επαγγελματικά αποτελέσματα και απόλυτα λειτουργικές υδραυλικές εγκαταστάσεις. Κάθε υδραυλικός της ομάδας μας είναι έμπειρος και εξειδικευμένος. Σας επισκεπτόμαστε στο χώρο σας για να προτείνουμε τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλής ποιότητας εργασία και το σεβασμό για τις ανάγκες σας. Ο υδραυλικός μας εξοπλισμός, μπορεί να επισκευάσει ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες υδραυλικές βλάβες. Στόχος μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και στις καλύτερες τιμές!
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ. Υδραυλικός Καματερό | Υδραυλικοί 24 ώρες Άμεσα - Πετρούπολη
88 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει επιδιορθώσεις υδραυλικών βλαβών, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των υδραυλικών εργασιών και των αποφράξεων για πολλά χρόνια και διαθέτουμε την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρούμε με ακρίβεια και ταχύτητα, λύνοντας κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας, δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις απόφραξης, με εξασφαλισμένη την επιτυχία και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.
Χρήστος Κ. Υδραυλικός Καματερό | Υδραυλικοί 24 ώρες Άμεσα - Αθήνα
60 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, στους οικιακούς ή επαγγελματικούς σας χώρους. Κάθε υδραυλικός μας διαθέτει πείρα και τεχνογνωσία, που μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε από την πρώτη επαφή με τον χώρο να προτείνουμε λειτουργικά αποτελέσματα ώστε να έχετε αξιόπιστα υδραυλικά συστήματα. Συνδυάζουμε εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο διαθέτει βαθιά τεχνογνωσία συνδυασμένη με πολυετή εμπειρία, που εγγυώνται άριστη τεχνική κάλυψη σε κάθε είδους υδραυλική εργασία. Τα υδραυλικά μας εργαλεία, έχουν εξυπηρετήσεις εκατοντάδες εργασίες, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μπορούμε να φέρουμε εις πέρας από τις πιο απαιτητικές υδραυλικές εργασίες έως τις πιο απλές υδραυλικές βλάβες. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, μέσα από την παροχή εργασίας, με άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τιμές σε όλες τις υδραυλικές βλάβες και εργασίες, είναι ιδιαίτερα οικονομικές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να αναλάβουμε την υδραυλική βλάβη που έχει δυσκολέψει την καθημερινότητά σας και οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί μας θα ανταποκριθούν άμεσα στο αίτημά σας.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει