Υδραυλικός Καισαριανή

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Πότε θα χρειαστείς έναν επαγγελματία υδραυλικό;

Ψάχνεις υδραυλικό στην Καισαριανή; Έχεις πρόβλημα με σωληνώσεις του σπιτιού σου; Βρες όλες τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για ποιες εργασίες απαιτείται εξειδικευμένος επαγγελματίας;

Όσο απλές και αν μπορεί να φαίνονται κάποιες εργασίες στην πραγματικότητα δεν είναι. Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και ειδικό εξοπλισμό. Μια λάθος κίνηση μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε όλο το σπίτι. Για να το αποφύγεις, η καλύτερη λύση είναι να μην κάνεις πειράματα αλλά να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία για οτιδήποτε χρειάζεσαι.

Οι πιο συνηθισμένες εργασίες για τις οποίες θα χρειαστείς υδραυλικό είναι οι εξής:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων
 • Εγκατάσταση σωληνώσεων θέρμανσης και σωμάτων καλοριφέρ
 • Εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή ενδοδαπέδιας θέρμανσης
 • Επισκευή και αλλαγή σωληνώσεων
 • Τοποθέτηση, service και συντήρηση θερμοσίφωνα
 • Κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων μπάνιου και κουζίνας
 • Συνδέσεις πλυντηρίων

Ποια είναι τα σημάδια υδραυλικής βλάβης που πρέπει να προσέξεις;

Εκτός από τις παραπάνω εργασίες ένας άλλος πολύ σημαντικός λόγος που θα απευθυνθείς σε υδραυλικό είναι η επισκευή βλαβών. Η αντιμετώπιση μιας υδραυλικής βλάβης είναι από τους πιο συνηθισμένους λόγους που θα χρειαστείς επαγγελματική βοήθεια. Πώς όμως θα καταλάβεις ότι υπάρχει πρόβλημα;

Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τις πιο συχνές ενδείξεις ότι θα χρειαστείς υδραυλικό:

 • Τρέχει το καζανάκι.
 • Στάζει η βρύση.
 • Δε ζεσταίνει το νερό ο θερμοσίφωνας.
 • Έχει βουλώσει η μπανιέρα ή η λεκάνη.
 • Υπάρχει υγρασία στον τοίχο.
 • Έσπασε κάποιος σωλήνας.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους υδραυλικούς στην Καισαριανή, έτοιμους να σε βοηθήσουν με ό,τι χρειάζεσαι. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και ειδικό εξοπλισμό μπορούν να σου εξασφαλίσουν ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορά για το κόστος από αξιολογημένους υδραυλικούς στην περιοχή σου. Άμεσα και αξιόπιστα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Υδραυλικοί για το 2019

Γιώργος Κ.
295 αξιολογήσεις

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΩ ΟΡΙΣΤΗΚΑ , ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ . ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ , ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ...

Ανδρεας Σ.
197 αξιολογήσεις

Ήταν συνεπής, η βλάβη αποκατασταθηκε πλήρως, ήταν ευγενικός και κατανοητός, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα και θα τον προτιμήσω και για μελλοντ...

Γιώργος Δ.
147 αξιολογήσεις

Είμαι πολύ ευχαριστημένη, ο κύριος Δουλουμπέκης έκανε πολύ καλή δουλειά!

Λάμπρος Τ.
121 αξιολογήσεις

Συνεπής στην ώρα του , εξυπηρετικός και γρήγορη αποτελεσματική δουλειά! Θα τον ξανά επέλεγα

Mastoras
117 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας 100%, λογικές τιμές

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση

Περισσότεροι Επαγγελματίες Υδραυλικοί

Επίλεξε τον επαγγελματία υδραυλικό που σου ταιριάζει στην περιοχή Καισαριανή

Γιώργος Κ. Υδραυλικός Καισαριανή | Υδραυλικοί 24 ώρες Άμεσα - Αθήνα
295 αξιολογήσεις
Είμαι υδραυλικός με μεγάλη εμπειρία και η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες που μπορούν να προκύψουν στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με συνέπεια και αξιοπιστία. Διαθέτουμε υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο δεν παύει να εκπαιδεύεται και να δοκιμάζεται καθημερινά με ιδιαίτερα δύσκολες εργασίες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε αίτημα, εξαιτίας της πολυετούς μας εμπειρίας.Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας εντός χρονοδιαγράμματος, ενώ λειτουργούμε σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δίνοντας στον πελάτη τη λύση που επιθυμεί να βρει για να είναι ο χώρος του ξανά λειτουργικός. βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές υδραυλικές εργασίες. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!
ΣΠΥΡΟΣ Π. Υδραυλικός Καισαριανή | Υδραυλικοί 24 ώρες Άμεσα - Αθήνα
110 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε να δώσουμε λύσεις στις υδραυλικές βλάβες και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του χώρου σας καθημερινά με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Τοποθετούμε είδη υγιεινής καθώς και επιμέρους εξαρτήματα χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και εξασφαλίζοντας το ιδανικό αποτέλεσμα. Συνδυάζουμε άριστης ποιότητας εξοπλισμό και ποιοτικά υλικά, με εμπειρία χρόνων και τα αποτελέσματα που δίνουμε είναι απόλυτα λειτουργικά. Επίκεντρό μας ο πελάτης και η ασφάλεια του και στόχος μας η απόλυτη ικανοποιήσή του, μέσα από τα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε. Μπορούμε να αναλάβουμε από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες υδραυλικές βλάβες και να εγγυηθούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσεις τις προσδοκίες σας. Είμαστε η λύση για κάθε υδραυλικές εργασία ή βλάβη. Εάν επιθυμείτε άμεση εξυπηρέτηση και επίλυση του προβλήματός σας, απευθυνθείτε σε εμάς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με τους έμπειρους υδραυλικούς μας, μπορούν να εξασφαλίζουν λειτουργικά υδραυλικά συστήματα!
Παναγιώτης Κ. Υδραυλικός Καισαριανή | Υδραυλικοί 24 ώρες Άμεσα - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις υδραυλικές βλάβες του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου και εγγυάται επαγγελματικά αποτελέσματα και απόλυτα λειτουργικές υδραυλικές εγκαταστάσεις. Κάθε υδραυλικός της ομάδας μας είναι έμπειρος και εξειδικευμένος. Σας επισκεπτόμαστε στο χώρο σας για να προτείνουμε τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλής ποιότητας εργασία και το σεβασμό για τις ανάγκες σας. Ο υδραυλικός μας εξοπλισμός, μπορεί να επισκευάσει ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες υδραυλικές βλάβες. Στόχος μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και στις καλύτερες τιμές!
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ. Υδραυλικός Καισαριανή | Υδραυλικοί 24 ώρες Άμεσα - Πετρούπολη
88 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει επιδιορθώσεις υδραυλικών βλαβών, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των υδραυλικών εργασιών και των αποφράξεων για πολλά χρόνια και διαθέτουμε την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρούμε με ακρίβεια και ταχύτητα, λύνοντας κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας, δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις απόφραξης, με εξασφαλισμένη την επιτυχία και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.
Χρήστος Κ. Υδραυλικός Καισαριανή | Υδραυλικοί 24 ώρες Άμεσα - Αθήνα
60 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, στους οικιακούς ή επαγγελματικούς σας χώρους. Κάθε υδραυλικός μας διαθέτει πείρα και τεχνογνωσία, που μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε από την πρώτη επαφή με τον χώρο να προτείνουμε λειτουργικά αποτελέσματα ώστε να έχετε αξιόπιστα υδραυλικά συστήματα. Συνδυάζουμε εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο διαθέτει βαθιά τεχνογνωσία συνδυασμένη με πολυετή εμπειρία, που εγγυώνται άριστη τεχνική κάλυψη σε κάθε είδους υδραυλική εργασία. Τα υδραυλικά μας εργαλεία, έχουν εξυπηρετήσεις εκατοντάδες εργασίες, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μπορούμε να φέρουμε εις πέρας από τις πιο απαιτητικές υδραυλικές εργασίες έως τις πιο απλές υδραυλικές βλάβες. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, μέσα από την παροχή εργασίας, με άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τιμές σε όλες τις υδραυλικές βλάβες και εργασίες, είναι ιδιαίτερα οικονομικές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να αναλάβουμε την υδραυλική βλάβη που έχει δυσκολέψει την καθημερινότητά σας και οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί μας θα ανταποκριθούν άμεσα στο αίτημά σας.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει