Πλάκες Καρύστου - Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλάκες Καρύστου - Τοποθέτηση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις πλάκες Καρύστου!

Οι πλάκες Καρύστου είναι ένα δομικό υλικό που χρησιμοποιείται κατά κόρον εδώ και χρόνια. Παρουσιάζουν μεγάλη ανθεκτικότητα και με ελάχιστη προσοχή μπορούν να μείνουν ανεπηρέαστες από το πέρασμα του χρόνου. Ταυτόχρονα, συνδυάζουν διαχρονικότητα και ομορφιά, για αυτό και είναι τόσο δημοφιλείς. Αν σκέφτεσαι και εσύ αυτή την επιλογή, συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείς.

Μορφή πλακών

Πριν την τοποθέτηση πέτρας, πρέπει να αποφασίσεις το σχέδιο το οποίο θες να έχεις. Μιλώντας για σχέδιο εννοούμε τον τρόπο με τον οποίο έχουν κοπεί και επομένως και τη σειρά με την οποία θα τοποθετηθούν. Έτσι, πρέπει να ξέρεις ότι οι πέτρες Καρύστου χωρίζονται σε:

 • Τετραγωνισμένες
 • Ακανόνιστες

Αποχρώσεις πλακών Καρύστου

Οι πλάκες Καρύστου είναι ένα φυσικό υλικό που δεν προέρχεται από κάποια βιομηχανική επεξεργασία. Για αυτό τα χρώματα δεν είναι πάντα τα ίδια και υπάρχει μια ποικιλία αποχρώσεων, που συνδυάζονται και δημιουργούν ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Τα βασικά χρώματα που υπάρχουν είναι:

 • Γκρί
 • Πράσινες
 • Καφέ
 • Καφεπράσινες

Τρόποι εφαρμογής

Η πέτρα Καρύστου έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Η ομορφιά της και η χρηστικότητα είναι τέτοια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους εξής λόγους:

 • Επένδυση εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων
 • Στρώσιμο δαπέδου εσωτερικού και εξωτερικού χώρο
 • Χτίσιμο τζακιών
 • Κατασκευή μαντρών
 • Σε σκάλες
 • Σε κήπους

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση πέτρας Καρύστου στο χώρο σας και να εξασφαλίζουν ένα ποιοτικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Οι επαγγελματίες μας, θα πραγματοποιήσουν μία πρώτη εκτίμηση του χώρου και θα προτείνουν το σχήμα και το μέγεθος στις πλάκες Καρύστου που θα προσφέρει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση που έχεις αποφασίσει ήδη την επαγγελματική τοποθέτηση πλακών Καρύστου σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, στην παρακάτω λίστα θα βρεις τις απαραίτητες συμβουλές ώστε να έχεις ένα δάπεδο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

5 Συμβουλές για την Διαδικασία Τοποθέτησης Πλακών Καρύστου

Για να γίνει η διαδικασία της τοποθέτησης στις Πλάκες Καρύστου πιο εύκολη και άμεση, υπάρχουν μερικές συμβουλές που αν τις ακολουθήσεις θα έχεις ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ποιες είναι αυτές;

 • Είναι καλό οι πλάκες Καρύστου είτε είναι ακανόνιστες είτε τεταρωνισμένες, να ανοίγονται ώστε να βλέπει ο τεχνίτης τόσο το μέγεθος όσο και το σχέδιό τους και να μπορεί να τις συνδυάσει ομοιόμορφα.
 • Για χώρους που αναμένεται αυξημένη κινητικότητα και διέλευση οχημάτων μεγάλου βάρους, απαιτείται η χρήση πλακών με πάχος 2 cm, καθώς έτσι εξασφαλίζεται μέγιστη ανθεκτικότητα και αντοχή. 
 • Πρέπει να γίνεται κατανοητό στους τεχνίτες το που θα τοποθετηθούν οι πλάκες. Είναι διαφορετικό το μέγεθος και το πάχος της πλάκας που προορίζεται για εσωτερικό χώρο από εκείνη που προορίζεται για εξωτερικό χώρο.
 • Πριν την τελική τοποθέτησης της πέτρας, είναι καλό να καθαρίζεται ώστε να μην μένουν πάνω της ίχνη τσιμεντολάσπης και να διατηρείται η όψη της.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, ασχολούνται με τις πλάκες Καρύστου εδώ και πολλά χρόνια και μπορούν να σε βοηθήσουν τόσο στην επιλογή όσο και στην διαδικασία τοποθέτησής στον χώρο σου. Αντιλαμβανόμενοι την επιθυμία σου για ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα, μπορούν να σου προτείνουν τις κατάλληλες μεθόδους για την εξειδικευμένη εγκατάσταση πλακών Καρύστου.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και να πάρεις προσφορές για τιμές στην τοποθέτηση πλακών Καρύστου από έμπειρους και αξιόπιστους τεχνίτες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Μαρσέλο Μ.
10 αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά, άψογη συνεννόηση και πολύ καλός άνθρωπος σίγουρα θα το επιλέξω και στο μέλλον Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
TD c.
4 αξιολογήσεις
Συνεπής και ευσυνείδητος, σωστός επαγγελματίας.
ΝΙΚΟΣ Τ.
124 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας άψογος.
Βασίλης Δ.
6 αξιολογήσεις
Είπα να δοκιμάσω την υπηρεσία του Douleutaras χωρίς να περιμένω και κάτι το ιδιαίτερο σαν αποτέλεσμα. Προς μεγάλη μου έκπληξη δέχτηκα άμε...
Ανδρέας Α.
11 αξιολογήσεις
Πολύ ωραίος άνθρωπος ο Κος Περικλής και Επαγγελματιας σε αυτό που κάνει.
Γεώργιος Ρ.
5 αξιολογήσεις
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ, ΣΥΝΕΠΗς ,ΚΑΘΑΡΟς ,ΥΠΕΡΟΧΟς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ...
Σχετικά άρθρα
Η πατητή τσιμεντοκονία ή αλλιώς το τσιμεντοειδές πατητό κονίαμα, είναι εκείνο το υλικό που, ενώ δεν γνωρίζεις το όνομα του,
Η αγορά ενός σπιτιού στις μέρες μας είναι εξαιρετικά δύσκολη πλέον, οπότε το… νοίκι αποτελεί την πιο εφικτή λύση.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει