Πλακάκια - Μάρμαρα Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνίτες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
 • Άλλο
π.χ.: Μάρμαρο, Πλακάκι
 • Μάρμαρο
 • Πλακάκι
 • Πέτρα
 • Άλλο
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/4/2017

Τί πρέπει να γνωρίζεις πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων;

Τα πλακάκια και τα μάρμαρα αποτελούν δύο από τις πιο δημοφιλείς λύσεις που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς στο σπίτι του. Το καθένα διαθέτει ξεχωριστά πλεονεκτήματα σαν λύση για κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο.

Μάλιστα, είναι δεδομένο πως η τοποθέτηση πλακιδίων, είτε σε δάπεδο αλλά και σε τοίχο, αποτελεί μία πολύ συνηθισμένη επιλογή εργασίας για όσους πραγματοποιούν ανακαίνιση μπάνιου, αλλά και γενική ανακαίνιση σπιτιού.

Οι επιλογές σε σχέδια, υλικά και τύπους πλακιδίων είναι δεκάδες και μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες και το γούστο του κάθε ιδιοκτήτη.

Είτε αναζητείς πλακάκια μπάνιου, είτε πλακάκια κουζίνας είτε πλακάκια εξωτερικού χώρου, τόσο στην επιλογή όσο και στην τοποθέτηση, είναι χρήσιμο να αναζητήσεις τη συνδρομή ενός επαγγελματία πλακά.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες στην πλατφόρμα μας διαθέτουν πλούσια ποικιλία από είδη και σχέδια πλακιδίων, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να προκύψει σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ιδιοκτήτη.

Ανάλογο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα μάρμαρα, που η όψη τους ξεχωρίζει και κεντρίζει το ενδιαφέρον σε ένα χώρο. Η τοποθέτησή τους γίνεται από εξειδικευμένους τεχνίτες, που έχουν την απαραίτητη εμπειρία για ένα ιδανικό αποτέλεσμα. 

Το δίλημμα Πλακάκια ή Μάρμαρα!

Αρκετός κόσμος πέφτει σε δίλημμα αναφορικά με το ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το δικό του σπίτι. Δεν είναι πάντα εύκολη επιλογή, για αυτό και ρωτήσαμε του επαγγελματίες μας να μας δώσουν μερικά hints. 

Γιατί να επιλέξεις Πλακάκια

 • Είναι ανθεκτικά
 • Έχουν ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης
 • Καθαρίζονται πολύ εύκολα
 • Υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων
 • Δεν επηρεάζονται από την υγρασία
 • Αποτελούν αρκετά οικονομική επιλογή

Γιατί να επιλέξεις Μάρμαρα

 • Είναι διαχρονικό υλικό
 • Έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών
 • Με την κατάλληλη περιποίηση αντέχουν εντυπωσιακά στο χρόνο
 • Χαρίζουν μοναδική αισθητική στο χώρο
 • Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη που μπορείς να διαλέξεις
 • Υπάρχει μεγάλο εύρος στα κόστη

Οποιαδήποτε επιλογή και να κάνεις, τόσο η τοποθέτηση μαρμάρων όσο και πλακιδίων, κυμαίνεται σε ένα ευρύ φάσμα τιμών που εξαρτάται από το είδος του μαρμάρου, το μέγεθος της επιφάνειας που θέλεις να καλύψεις και άλλους παράγοντες.

Οι εξειδικευμένοι μαρμαράδες της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης σε πλακάκια και μάρμαρα και να εξασφαλίσουν ένα εντυπωσιακά αποτελέσματα για τον χώρο σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2019

Στυλιανός Κ.
41 αξιολογήσεις

Ο Στελιος ηταν στην ωρα του με εναν συναδελφο και τελειωσε γρηγορα. Μονον που ενω ειχαμε συμφωνησει 80Ε ζητησε 110 (χωρις ΦΠΑ κλπ.). Ειχα...

Douleutaras.gr λογότυπο
Αχιλλέας Π.
33 αξιολογήσεις

Υπέροχος επαγγελματίας... Ακριβής στο ραντεβού του ταχύτατος και πάνω από όλα χαμογελαστός!! Δεν είναι ελαιωχρωματστης είναι καλλιτέχνης!...

Douleutaras.gr λογότυπο
Artan A.
18 αξιολογήσεις

Πολυ γρήγορος και καλή δουλειά επισης η τιμη που μου έδωσε ήταν η καλύτερη έμεινα πολύ ικανοποιημένη και θα τον ξαναπάρω να μου βάψει κά...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
16 αξιολογήσεις

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την συνέπεια, το κόστος, την γενικότερη συνεννόηση.

Γεώργιος Λ.
15 αξιολογήσεις

Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τις εργασίες που αφορούσαν την αποξήλωση των παλιών ασφαλτόπανων και την υγρομόνωση του δώματος και κάποι...

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτριος Α.
13 αξιολογήσεις

Ευγενικός και προσιτός.

Σχετικά άρθρα

Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς

Περισσότερα
Ανακαίνιση μπάνιου: Oι κορυφαίες τάσεις της αγοράς!

Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις π.χ για το χρώμα, τη διαρρύθμιση

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.

Πλακάκια - Μάρμαρα Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
16 reviews

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στο τομέα των τεχνικών εργασιών, βρίσκεται κοντά σας σε κάθε εργασία που αφορά την ανακαίνιση του οικιακού η του επαγγελματικού σας χώρου και μπορούμε να αναλάβουμε και την τοποθέτηση πλακιδίων, για τον χώρο σας. Παρέχουμε ένα εύρος επιλογών που χαρακτηρίζονται από ποιότητα και αντοχή στο χρόνο. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ έμπειρο και αξιόπιστο προσωπικό που εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα της κάθε εργασίας που αποφασίζουμε να αναλάβουμε. Έχοντας πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, έχουμε πραγματοποιήσει πληθώρα εργασιών και γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεται κάθε χώρος για την πλήρη ανανέωση του, τόσο από άποψη αισθητικής όσο και ποιοτικής λειτουργικότητας!

ΑΛΦΑ Λ.

Πλακάκια - Μάρμαρα Θεσσαλονίκη - Δήμος Θερμαϊκού
5 reviews

Με πολυετή εµπειρία στο χώρο του µαρµάρου και του µωσαικού η εταιρεία μας Άλφα Λειαντική σας δίνει καθαρές λύσεις... χωρίς σκόνη. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε τρίψιμο - γυάλισμα - στοκάρισμα - αδιαβροχοποίηση σε μάρμαρα και μωσαϊκά.
 

D. Design

Πλακάκια - Μάρμαρα Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
1 review

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων στον χώρο σας. Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στις τεχνικές εργασίες αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Το πολύ εξειδικευμένο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας σας προσφέρει εργασίες υψηλής ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν. Η υπευθυνότητα που δείχνουμε σε κάθε είδους εργασία, ανεξαρτήτως κλίμακας αλλά και οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις σε συνδυασμό με την πολύ εξυπηρετική διάθεση μας, μας διατηρούν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας! Επιλέξτε μας για υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και επωφεληθείτε!

Α. GROUP

Πλακάκια - Μάρμαρα Θεσσαλονίκη - Αρτέμιδα(Λούτσα)
1 review

Η εταιρία μας, με πάνω από 25 χρόνια πορείας, έχει μεγάλη εμπειρία στην τοποθέτηση των μαρμάρων και πλακιδίων με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία που θέλετε να ολοκληρώσετε και άρα μπορούν να αναλάβουν με επαγγελματισμό την εργασία στον χώρο σας. Επιλέξτε μας για ασφαλή, μόνιμα και άκρως επαγγελματικά, αποτελέσματα.

Τάκης Ζ.

Πλακάκια - Μάρμαρα Θεσσαλονίκη - Άνω Λιόσια
3 reviews

Ονομάζομαι  Παναγιώτης Ζωιτσούδης και είμαι έμπειρος επαγγελματίας, που ασχολούμαι με πληθώρα τεχνικών εργασιών για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνω ελαιοχρωματισμούς, εργασίες που σχετίζονται με πλακάκια, μάρμαρα, σοβατίσματα αλλά και μονώσεις. 

Επαγγελματίες Τεχνίτες σε άλλες περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει