Πλακάκια - Μάρμαρα Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνίτες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει να γνωρίζεις πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων;

Τα πλακάκια και τα μάρμαρα αποτελούν δύο από τις πιο δημοφιλείς λύσεις που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς στο σπίτι του. Το καθένα διαθέτει ξεχωριστά πλεονεκτήματα σαν λύση για κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο.

Μάλιστα, είναι δεδομένο πως η τοποθέτηση πλακιδίων, είτε σε δάπεδο αλλά και σε τοίχο, αποτελεί μία πολύ συνηθισμένη επιλογή εργασίας για όσους πραγματοποιούν ανακαίνιση μπάνιου, αλλά και γενική ανακαίνιση σπιτιού.

Οι επιλογές σε σχέδια, υλικά και τύπους πλακιδίων είναι δεκάδες και μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες και το γούστο του κάθε ιδιοκτήτη.

Είτε αναζητείς πλακάκια μπάνιου, είτε πλακάκια κουζίνας είτε πλακάκια εξωτερικού χώρου, τόσο στην επιλογή όσο και στην τοποθέτηση, είναι χρήσιμο να αναζητήσεις τη συνδρομή ενός επαγγελματία πλακά.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες στην πλατφόρμα μας διαθέτουν πλούσια ποικιλία από είδη και σχέδια πλακιδίων, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να προκύψει σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ιδιοκτήτη.

Ανάλογο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα μάρμαρα, που η όψη τους ξεχωρίζει και κεντρίζει το ενδιαφέρον σε ένα χώρο. Η τοποθέτησή τους γίνεται από εξειδικευμένους τεχνίτες, που έχουν την απαραίτητη εμπειρία για ένα ιδανικό αποτέλεσμα. 

Το δίλημμα Πλακάκια ή Μάρμαρα!

Αρκετός κόσμος πέφτει σε δίλημμα αναφορικά με το ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το δικό του σπίτι. Δεν είναι πάντα εύκολη επιλογή, για αυτό και ρωτήσαμε του επαγγελματίες μας να μας δώσουν μερικά hints. 

Γιατί να επιλέξεις Πλακάκια

 • Είναι ανθεκτικά
 • Έχουν ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης
 • Καθαρίζονται πολύ εύκολα
 • Υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων
 • Δεν επηρεάζονται από την υγρασία
 • Αποτελούν αρκετά οικονομική επιλογή

Γιατί να επιλέξεις Μάρμαρα

 • Είναι διαχρονικό υλικό
 • Έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών
 • Με την κατάλληλη περιποίηση αντέχουν εντυπωσιακά στο χρόνο
 • Χαρίζουν μοναδική αισθητική στο χώρο
 • Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη που μπορείς να διαλέξεις
 • Υπάρχει μεγάλο εύρος στα κόστη

Οποιαδήποτε επιλογή και να κάνεις, τόσο η τοποθέτηση μαρμάρων όσο και πλακιδίων, κυμαίνεται σε ένα ευρύ φάσμα τιμών που εξαρτάται από το είδος του μαρμάρου, το μέγεθος της επιφάνειας που θέλεις να καλύψεις και άλλους παράγοντες.

Οι εξειδικευμένοι μαρμαράδες της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης σε πλακάκια και μάρμαρα και να εξασφαλίσουν ένα εντυπωσιακά αποτελέσματα για τον χώρο σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Μ. Group
34 αξιολογήσεις
Με το που έκανα αίτηση ότι θέλω να κάνω ανακαίνιση μπάνιου στο δουλευταρας ,αμέσως με πήρε τηλέφωνο η μαστροτεχνικη και μια ακόμη εταιρί...
Artan A.
16 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας, καθαρός και χαμογελαστός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αχιλλέας Π.
14 αξιολογήσεις
Τι να πω γιαυτον τον Κύριο! Σωστός άνθρωπος, άριστος επαγγελματίας, γρήγορος, καθαρός, υπεύθυνος, αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει, επιμελής...
Γεώργιος Λ.
14 αξιολογήσεις
Πολύ καλή και ποιοτική δουλειά! Τελείωσαν πάρα πολύ γρήγορα και άφησαν τον χώρο καθαρό όπως τον βρήκαν που για μένα είναι το Α και το Ω σ...
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
13 αξιολογήσεις
Γενικώς θέλει πολύ τύχη προκειμένου να βρεις τεχνίτη που να σου κάνει τη δουλειά σου όπως τη θέλεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αναγκάστη...
Δημήτριος Α.
13 αξιολογήσεις
Αριστη εξυπηρέτηση, πολύ έμπειρος επαγγελματίας...προσεκτικός, ευγενικός και με διάθεση επίλυσης του προβλήματος. ΑΡΙΣΤΑ !!!
Σχετικά άρθρα
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς
Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις π.χ για το χρώμα, τη διαρρύθμιση
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει