Επένδυση Σκάλας με Πλακάκι

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για Επένδυση Σκάλας με Πλακάκι!

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
 • Άλλο
π.χ.: Μάρμαρο, Πλακάκι
 • Μάρμαρο
 • Πλακάκι
 • Πέτρα
 • Άλλο
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2018

Επένδυση σκάλας με πλακάκι: Ποιές είναι οι επιλογές;

Για την επένδυση σκάλας με πλακάκι υπάρχουν πολλές επιλογές. Στο εμπόριο υπάρχουν διαφορετικού τύπου πλακάκια, σε διάφορα χρώματα και σχέδια που μπορούν να καλύψουν όλες τις στυλιστικές ανάγκες.  Επίσης, ιδιαίτερα ξεχωριστά αποτελέσματα έχει και η επένδυση σκάλας με μάρμαρο.

Ωστόσο η εξειδίκευση του τεχνίτη που θα αναλάβει τη συγκεκριμένη εργασία πρέπει να είναι μεγάλη, αλλιώς η εικόνα θα είναι απογοητευτική. 

Μία σκάλα που δεν έχει επενδυθεί, είτε είναι εσωτερικού, είτε εξωτερικού χώρου, είναι επιρρεπής σε φθορές και εμφάνιση υγρασίας. Έτσι, η επένδυση της σκάλας αποτελεί μία απαραίτητη εργασία.

1. Κεραμικά πλακάκια

Τα κεραμικά πλακάκια προτιμώνται συχνά έναντι άλλων υλικών για την επένδυση της σκάλας. Τα κεραμικά πλακάκια είναι σε θέση να πλαισιώσουν υπέροχα το χώρο, προσθέτοντας μια διακοσμητική πινελιά. Εκτός από διακοσμητικά, τα κεραμικά πλακάκια χρησιμοποιούνται επίσης και σαν μονωτικό υλικό. Στο εμπόριο υπάρχουν ειδικά πλακάκια για σκάλα σε πολλά σχέδια και χρώματα, οπότε μπορούν να καλυφθούν και οι πιο απαιτητικες ανάγκες.

2. Πλακάκια από γρανίτη

Τα πλακάκια από γρανίτη, ή αλλιώς γρανιτοπλακάκια, αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για την επένδυση σκάλας με πλακάκι. Δίνουν την αίσθηση πέτρας και έχουν λεία ή τραχιά επιφάνεια. Μπορεί κάποιος να τα επιλέξει με σμάλτο ή χωρίς. Τα πλακάκια από γρανίτη είναι σκληρά, από συμπυκνωμένο υλικό και αδιάβροχα. Παράγονται με μία μίξη επιλεγμένων ειδών αργίλου και ψήνονται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Η όψη τους είναι φυσική και ενδείκνυνται, τόσο για εσωτερικές, όσο και για εξωτερικές σκάλες εξαιτίας της αντοχής τους. Για τις εξωτερικές σκάλες επιλέγονται κυρίως πλακάκια από γρανίτη που περιέχουν κοκκώδη σύσταση, για έξτρα αντοχή.

3. Πλάκα καρύστου

Ακόμη μια εξαιρετική επιλογή για επένδυση σκάλας με πλακάκι αποτελούν οι πλάκες καρύστου. Υπάρχουν σε πολλά χρώματα, όπως γκρι, καφέ και πράσινες. Τα χρώματα δεν είναι πάντα ίδια, καθώς οι πλάκες καρύστου είναι ένα φυσικό υλικό και δεν υπόκεινται σε βιομηχανική επεξεργασία. Μπορείς να τις βρεις σε διάφορα σχέδια, είτε τετραγωνισμένες, είτε σε ακανόνιστο σχήμα. Θεωρούνται κατάλληλες για επένδυση εξωτερικής σκάλας, καθώς εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες.

4. Πλακάκια από μάρμαρο

Η επένδυση σκάλας με μάρμαρο είναι μια επιλογή που παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις για επένδυση σκάλας με πλακάκι. Υπάρχουν πολλά πλακάκια από μάρμαρο στο εμπόριο με διαφορετικά νερά και χρώματα που εμπλουτίζουν την ποικιλία επιλογών στην επένδυση σκάλας με μάρμαρο.

Το μάρμαρο είναι ένα εντυπωσιακό υλικό και αποτελεί μια διαχρονική επιλογή για την επένδυση σκάλας και δαπέδων. Φυσικά, σαν υλικό είναι πιο ακριβό, συγκριτικά με τα κεραμικά πλακάκια και η επένδυση σκάλας με μάρμαρο είναι πιο απαιτητική.

Έτσι, αν δεν θες να ξοδέψεις αρκετά χρήματα για την επένδυση σκάλας με μάρμαρο, στο εμπόριο μπορείς να βρεις και πλακάκια που μιμούνται το μάρμαρο σε πιο προσιτές τιμές.

Προφίλ για επένδυση σκάλας με μάρμαρο ή πλακάκι

Κατά την επένδυση σκάλας με μάρμαρο ή πλακάκι, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη τόσο η εμφάνιση, όσο και η ασφάλεια. Για να εξασφαλιστούν και τα δύο μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο προφίλ για πλακάκια σκάλας.

Τα προφιλ τοποθετούνται στην άκρη κάθε σκαλοπατιού και έχουν δύο ιδιότητες. Είναι αντιολισθητικά για να αποτρέψουν την ολίσθηση του ποδιού κατά το κατέβασμα και προσφέρουν διακοσμητική κάλυψη των γωνιών, προσδίδοντας μια διαφορετική νότα στην όψη της σκάλας. Προτιμώνται ιδιαίτερα κάτα την επένδυση σκάλας με μάρμαρο, καθώς αυξάνουν τις αντιολισθητικές του ιδιότητες. 

Τα προφίλ υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία και σε διαφορετικά σχέδια και υλικά. Μπορείς να βρεις προφίλ από μέταλλο, μπρούντζο, ανοδιωμένο αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα κλπ. Επίσης, υπάρχει το ξύλινο στρογγυλεμένο προφίλ και το προφίλ με αντιολισθητική λωρίδα.

Επένδυση σκάλας με πλακάκι σε εξωτερικό χώρο

Η επένδυση σκάλας με μάρμαρο ή πλακάκι σε εξωτερικό χώρο θα πρέπει να γίνει με συγκεκριμένο τρόπο. Μια σκάλα εξωτερικού χώρου είναι εκτεθημένη σε διάφορες καιρικές συνθήκες. Για να είναι ασφαλής ως προς τη χρήση και να μην χαλάσει η επένδυση θα πρέπει να τηρηθούν κάποιες βασικές αρχές.

Θα πρέπει να δημιουργηθούν σωστές ρύσεις και θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί αρμόστοκος υδαταπωθητικός, για την σωστή απομάκρυνση του βρώσιμου νερού. Επιπλέον, στα σημεία που ενώνονται με άλλα υλικά όπως ξύλο ή αλουμίνιο θα πρέπει οι αρμοί να στοκάρονται με σφραγιστική μαστίχη.

Γιατί να επιλέξεις το Douleutaras.gr για την εργασία σου;

Η επένδυση σκάλας με πλακάκι είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνει με τη σωστή τεχνική και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους τεχνικούς για την επένδυση σκάλας με μάρμαρο και πλακάκι σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αν, λοιπόν, ψάχνεις κάποιον έμπειρο πατωματζή για να αναλάβει την εργασία σου μπορείς να την καταχωρήσεις στην φόρμα. Σε λίγη ώρα θα επικοινωνήσουν μαζί σου έμπειροι πατωματζήδες του Douleutaras.gr, για να λάβεις τις καλύτερες προσφορές της αγοράς.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Ευγένεια, συνέπεια, ποιότητα εργασίας, ειλικρίνεια, ανταγωνιστικότητα τιμών, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τον κ.Τριπολιτσιώτη και τις υπη...

φωτογραφία επαγγελματία

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Τυπικός στην ώρα του, εξαιρετικό αποτέλεσμα. Οικονομικός και χαμογελαστός με εξαιρετική ομάδα!

φωτογραφία επαγγελματία

εμεινα απολυτα ικανοποιημενος

φωτογραφία επαγγελματία
Μαστροτεχνική G.
53 reviews

Συνεπής, συνεργάσιμος, φιλικός, με καλή γνώση του αντικειμένου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Στράνας G.
38 reviews

Παρα πολυ καλο συνεργειο με απιστευτη προσοχη στην λεπτομερια που δεν βρησκεις ευκολα σε επαγγελματιες του ειδους. Το συστηνω 100%

Σχετικά άρθρα

Ρετρό πλακάκια: 4+1 Ιδέες για να δώσεις Fun Διάθεση στη Διακόσμηση!

Τα ρετρό πλακάκια εκπέμπουν την ζωντάνια, την φρεσκάδα και την κομψότητα μιάς άλλης εποχής!

Περισσότερα
Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Ποιοί είναι οι κανόνες για τον σωστό καθαρισμό μαρμάρου; Ανακάλυψέ τους!

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την Επένδυση Σκάλας με Πλακάκι

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ.

Επένδυση Σκάλας με Πλακάκι - Χαλάνδρι
66 reviews

Η εταιρεία μας προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες για εργασίες που σχετίζονται με πλακάκια και μάρμαρα. Οι συνεργάτες μας είναι πλήρως καταρτισμένοι και έμπειροι στην επένδυση σκάλας με πλακάκι. Εργαζόμαστε πάντα με σεβασμό για τις ανάγκες σας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και τηρούμε πάντοτε τα προσυμφωνημένα χρονοδιαγράμματα. Αναθέστε την εργασία σας σε εμάς! 

Ιωαννης Α.

Επένδυση Σκάλας με Πλακάκι - Χαλάνδρι
27 reviews

Διαθέτω εμπειρία στην τοποθέτηση πλακιδίων για πάνω από 30 χρόνια. Με το συνεργείο μου μπορούμε να αναλάβουμε την εργασία σας γρήγορα και αξιόπιστα. Δρούμε με επαγγελματισμό και συνέπεια για να σας προσφέρουμε τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες σε χαμηλό κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και υπεύθυνα! 

Γιάννης Μ.

Επένδυση Σκάλας με Πλακάκι - Αθήνα
21 reviews

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται στις εργασίες που αφορούν τα πλακάκια και τα μάρμαρα εδώ και πολλά χρόνια! Εργαζόμαστε πάντα με συνέπεια και αξιοπιστία, προσπαθώντας να προσφέρουμε σε εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την επένδυση σκάλας με πλακάκι και χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα και ποιοτικά υλικά. Μπορούμε να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα! Εξυπηρετούμε καθημερινά, σε όλη την Αττική, προσφέροντας τις καλύτερες τιμές την αγοράς. 

Γιώργος Σ.

Επένδυση Σκάλας με Πλακάκι - Αγία Παρασκευή
28 reviews

Διαθέτω επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των πλακιδίων εδώ και 24 χρόνια. Η ομάδα μου αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες που δουλεύουν καθημερινά με μεράκι. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην επένδυση σκάλας με πλακάκι, έχοντας ήδη ολοκληρώσει αρκετές αντίστοιχες εργασίες. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία άμεσα, αποτελεσματικά και με οικονομικές τιμές! 

Άκης Α.

Επένδυση Σκάλας με Πλακάκι - Αθήνα
17 reviews

Είμαι Υπεργολάβος Οικοδομικών Έργων με παρουσία στο χώρο για περισσότερα από 25 χρόνια. Οι συνεργάτες μου και εγώ, αναλαμβάνουμε εργασίες που σχετίζονται με την επένδυση σκάλας με πλακάκι, μετατρέποντάς τη σε ξεχωριστό και μοναδικό κομμάτι του σπιτιού. Εργαζόμαστε με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές. Είμαι στην διάθεσή σας για να αναλάβω την εργασία σας!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει