Επισκευές Οικιακών Συσκευών Αθήνα (Service)

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνικούς και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Επισκευές οικιακών συσκευών Αθήνα: Πώς θα βρεις τον καλύτερο τεχνικό;

Οι επισκευές οικιακών συσκευών είναι εργασίες απαραίτητες, για κάθε σπίτι στην Αθήνα. Όσο καλής κατασκευαστικής εταιρείας κι αν είναι οι συσκευές σου, η καθημερινή χρήση τις φθείρει και με τα χρόνια, θα εμφανιστούν βλάβες και προβλήματα που χρήζουν επαγγελματικής προσοχής.

Φυσικά, στην Αθήνα υπάρχουν πάρα πολλοί τεχνικοί και συνεργεία που αναλαμβάνουν επισκευές οικιακών συσκευών, οπότε πώς θα ξέρεις ποιον μπορείς πραγματικά να εμπιστευτείς; Οι οικιακές συσκευές είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την άνετη καθημερινότητά σου, οπότε πρέπει να προσέξεις πολύ στην επιλογή επαγγελματία.

Θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τις επισκευές οικιακών συσκευών στην Αθήνα, αλλά και πώς να επιλέξεις τον κατάλληλο τεχνικό; Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μοιράστηκαν μαζί μας κάποιες σημαντικές πληροφορίες, που πρέπει να ξέρεις.

Για ποιες περιπτώσεις θα χρειαστείς επισκευές οικιακών συσκευών στην Αθήνα;

Αναμφίβολα, υπάρχουν πάρα πολλές βλάβες που μπορούν να προκύψουν στις οικιακές συσκευές. Κάθε βλάβη εκδηλώνεται και με διαφορετικούς τρόπους και όταν αναγνωρίσεις τα προειδοποιητικά σημάδια, πρέπει να δράσεις γρήγορα, πριν η οικιακή σου συσκευή καταστραφεί.

Παρακάτω, ακολουθεί μια λίστα με προβλήματα που αντιμετωπίζουν συχνά οι τεχνικοί μας στην Αθήνα:

 • Η κατάψυξη του ψυγείου δεν παγώνει τα τρόφιμα.

 • Τρέχουν νερά από το πλυντήριο.

 • Το πλυντήριο ρούχων δεν γεμίζει νερό.

 • Η συντήρηση του ψυγείου έχει χαμηλή απόδοση.

 • Αργεί να στεγνώσει τα ρούχα το στεγνωτήριο.

 • Καθυστερεί να ζεστάνει το μάτι της κουζίνας/ ο φούρνος.

 • Το πλυντήριο πιάτων δεν καθαρίζει καλά τα πιάτα.

 • Το πλυντήριο/ ψυγείο/ κουζίνα κάνει θόρυβο.

 • Οι εστίες της κουζίνας δεν ανάβουν.

 • Δε ρουφάει ο απορροφητήρας.

 • Δε μαζεύει όλα τα σκουπίδια η ηλεκτρική σκούπα.

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, αλλά και για πολλά προβλήματα ακόμα, οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας δίνουν λύσεις, καθημερινά. Χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και ασφαλή ανταλλακτικά, μπορούν να σε απαλλάξουν από κάθε βλάβη που αντιμετωπίζεις.

Πώς θα καθυστερήσεις την επόμενη βλάβη που θα χρειαστεί επισκευή;

Οι επισκευές οικιακών συσκευών στην Αθήνα μπορεί να είναι αρκετά κοστοβόρες. Εκτός από την εργασία του τεχνικού που αναλαμβάνει την επισκευή και το σέρβις, θα πρέπει να πληρώσεις και για τα ανάλογα ανταλλακτικά και εξαρτήματα. Έτσι, είναι καλύτερο να στραφείς προς την πρόληψη, η οποία είναι πιο οικονομική.

Παρακάτω, ακολουθούν κάποιες ενέργειες, οι οποίες θα καθυστερήσουν την επόμενη φορά που θα χρειαστείς επισκευές οικιακών συσκευών στην Αθήνα:

1. Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης: Μπορεί να σου φανεί αυτονόητο, αλλά πολλοί από εμάς προκαλούμε βλάβες στις οικιακές συσκευές μας στην Αθήνα, γιατί κάνουμε κακή χρήση τους, ή δεν ακολουθούμε τις οδηγίες από το εγχειρίδιο οδηγιών.

2. Δώσε βάση στις συμβουλές του τεχνικού: Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί για επισκευές οικιακών συσκευών στην Αθήνα, μπορούν να σου δώσουν κάποιες χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα των συσκευών, μετά το σέρβις. Ακολούθησε την καθοδήγησή τους και δε θα χάσεις.

3. Φρόντισε για την τακτική συντήρηση των συσκευών: Πολλοί από εμάς αμελούν την ανάγκη των οικιακών συσκευών για συντήρηση, θεωρώντας την άσκοπη σπατάλη. Ωστόσο, η συντήρηση με τεχνικό μια φορά το χρόνο, είναι πιο οικονομική, σε σχέση με την επισκευή μιας σοβαρής βλάβης.

Έτσι, οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας στην Αθήνα συστήνουν να μην αμελείς τη συντήρηση οικιακών συσκευών. Η σωστή συντήρηση θα χαρίσει στις συσκευές σου μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, με λιγότερα προβλήματα και μακροπρόθεσμα είναι πιο οικονομική.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για επισκευές οικιακών συσκευών στην Αθήνα;

Οι τεχνικοί μας διαθέτουν σημαντική εμπειρία στις επισκευές οικιακών συσκευών Αθήνας, έχοντας εξυπηρετήσει χιλιάδες δύσκολες περιπτώσεις. Χάρη στις άρτιες τεχνικές τους γνώσεις, μπορούν να σου προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις, με διάρκεια στο χρόνο. Ακολουθούν κάποιοι βασικοί λόγοι, για να εμπιστευτείς τους τεχνικούς μας στην Αθήνα:

1. Άμεση εξυπηρέτηση: Η καθημερινότητά σου στο σπίτι μπορεί να γίνει δύσκολη, εξαιτίας μιας βλάβης στις οικιακές συσκευές. Γι’ αυτό, οι τεχνικοί μας στην Αθήνα φροντίζουν για την άμεση λύση του προβλήματός σου και την αποκατάσταση της κάθε συσκευής.

2. Ασφαλή ανταλλακτικά: Πάρα πολλές βλάβες απαιτούν νέα ανταλλακτικά για να ολοκληρωθούν οι επισκευές οικιακών συσκευών στην Αθήνα. Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν να σου προσφέρουν τα καλύτερα ανταλλακτικά, στις πιο προσιτές τιμές.

3. Μεγάλη γκάμα υπηρεσιών: Είτε πρόκειται για το σέρβις και την επισκευή οικιακών συσκευών στην Αθήνα, είτε για εγκαταστάσεις και συνδέσεις, είτε για συντηρήσεις, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σου προσφέρουν εγγυημένες λύσεις.

4. Εγγύηση επισκευής 6 μηνών: Για όλες τις περιοχές στην Αθήνα και την Αττική, οι επαγγελματίες μας στις επισκευές οικιακών συσκευών προσφέρουν 6 μήνες εγγύηση. Έτσι, μπορείς πιο εύκολα να εμπιστευτείς ότι η εργασία τους είναι απολύτως αξιόπιστη.

Αν χρειάζεσαι άμεσα επισκευές οικιακών συσκευών στην Αθήνα, μην ψάχνεις άλλο. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας με λίγα μόνο κλικ και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά από έμπειρο τεχνικό της περιοχής σου, στην καλύτερη τιμή!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Τεχνικοί με τις Καλύτερες Αξιολογήσεις για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Φ.
320 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη με την εργασία και την εξυπηρέτηση. Ευχαριστώ πολύ!
Δημήτρης Κ.
297 αξιολογήσεις
Ο κ.Δημήτρης ήταν συνεπέστατος στο ραντεβού, γνώριζε το πρόβλημα του ψυγείου και υπήρξε ξεκάθαρος και τυπικός στην επισκευή της βλάβης.Το...
L. Service
262 αξιολογήσεις
Αμεσότητα, προσεγμένη δουλειά, έμεινα ικανοποιημένη, θα τον ξανακαλέσω εάν χρειαστεί.
Γιάννης Π.
237 αξιολογήσεις
Ολοκλήρωσε μια δύσκολη εγκατάσταση αποροφητηρα οροφής η οποία ταυτόχρονα απαιτούσε και αλλαγή σωλήνα και ξηλωμα γυψοσανιδας με εξαιρετική...
Σταύρος Π.
180 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση, συνέπεια, επαγγελματισμός και ποιοτική εργασία σε λογικές τιμές. Θα τον προτιμήσω ξανά και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Γιώργος Δ.
147 αξιολογήσεις
Aριστη επικοινωνία και συνεργασία!
Σχετικά άρθρα
Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;
Ένα πλυντήριο πιάτων είναι μία απαραίτητη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα, καθώς είναι γνωστό ότι κάνει τη ζωή μας ευκολότερη
Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει