Πόρτες Ασφαλείας Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Πώς να επιλέξεις εύκολα την πόρτα ασφαλείας του σπιτιού σου;

Χρειάζεσαι πόρτα ασφαλείας για το σπίτι ή το γραφείο σου; Η επιλογή της, μπορεί να σε δυσκολέψει, αφού οι επιλογές που έχεις ανάμεσα σε απλές και θωρακισμένες είναι πολλές. Τα πλεονεκτήματα που θα κερδίσεις από την τοποθέτησή της θα σε πείσουν ότι τα χρήματα που θα δώσεις αποτελούν επένδυση για την προστασία του χώρου σου. Ποια είναι αυτά;

Μόνωση: Εξαιτίας της στιβαρότητας και της ανθεκτικότητάς της, ενισχύεται η μόνωση του σπιτιού και η ενεργειακή του απόδοση.

Ελάχιστα Έξοδα Συντήρησης: Ειδικά, οι θωρακισμένες δεν απαιτούν ιδιαίτερη προσπάθεια για την συντήρησή τους. Ένας καλός καθαρισμός αρκεί για να διατηρήσουν την όψη τους.

Πέρα, από τα πλεονεκτήματα, είναι σημαντικό να προσέξεις κάποια βασικά στοιχεία στην επιλογή και αγορά της πόρτας ασφαλείας του σπιτιού σου. Ακολουθεί μία λίστα με τα βασικότερα:

Εταιρεία προέλευσης: Η εταιρεία κατασκευής, πρέπει να είναι αξιόπιστη καθώς η θωράκιση του χώρου σου, αποτελεί ένα πολύ σοβαρό θέμα για την ασφάλειά σου. Όταν η πόρτα ασφαλείας συνδυάζεται με μία εξίσου ποιοτική κλειδαριά ασφαλείας το τελικό αποτέλεσμα ξεπερνάει τις προσδοκίες.

Πιστοποίηση: Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, διαθέτουν συνήθως πιστοποιήσεις αντιδιάρρηξης αλλά και πιστοποιήσεις ηχομόνωσης και θερμομόνωσης. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο στις πιστοποιήσεις, τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια παρέχουν.

Εγγύηση αγοράς: Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καθώς έτσι διασφαλίζεται ότι οποιαδήποτε βλάβη κι αν παρουσιαστεί, θα αναλάβει η εταιρεία κατασκευής την επισκευή καθώς και το κόστος της.

Θωράκιση: Είναι βασικό κριτήριο επιλογής καθώς ενισχύει την ασφάλεια που προσφέρει η πόρτα. Υπάρχουν δύο δημοφιλή είδη:

α) Μονή θωράκιση: Με μονοκόμματη σκάφη στην εξωτερική πλευρά πόρτας και από ένα μέχρι τρία νεύρα στο εσωτερικό της πόρτας.

β) Διπλή θωράκιση: Με μία μονοκόμματη σκάφη στην εξωτερική πλευρά πόρτας και τρία ή και παραπάνω νεύρα εσωτερικά. Προσφέρει καλύτερη θερμομόνωση, ηχομόνωση και διαθέτει στο εσωτερικό της πόρτας ένα μονοκόμματο φύλλο μετάλλου.

Άρα, λοιπόν όσο μεγαλύτερη η θωράκιση στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, τόσο πιο στιβαρή είναι η πόρτα παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια.

Κλειδαριά: Επίλεξε μία σύγχρονη κλειδαριά ασφαλείας για να έχεις ένα μία πραγματικά οχυρωμένη πόρτα. Οι κλειδαριές ασφαλείας και ειδικά οι κλειδαριές κυλίνδρου, εφόσον συνδυαστούν με κάποια άλλα εξαρτήματα όπως το defender, αποτελούν ιδανικό όπλο εναντίον των πιθανών εισβολέων.

Επενδύσεις: Υπάρχουν ποικίλα είδη επένδυσης πορτών. Κυρίως εκπληρώνουν αισθητικές ανάγκες όμως σε κάποιες περιπτώσεις λειτουργούν προστατευτικά προς τις έντονες καιρικές συνθήκες. Τρανταχτό παράδειγμα αποτελούν οι πόρτες αλουμινίου. Πέρα όμως από αυτό το είδος επένδυσης, δημοφιλείς επιλογές είναι οι επενδύσεις λούστρου MDF με φυσικό καπλαμά, πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις laminate, πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις αλουμινίου και επενδύσεις με μασίφ ξύλο.

Οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν να την τοποθέτηση πορτών ασφαλείας και όχι μόνο. Εξειδικεύονται και σε άλλα είδη πορτών όπως, οι εσωτερικές και οι εξωτερικές, οι πτυσσόμενες και θωρακισμένες!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Διαμαντής Μανικόπουλος
2 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας!
ALMIN - Συστήματα Αλουμινίου
6 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, άριστος επαγγελματίας, τον συστήνω σε όλους!
Σωτήρης Ρίζος
6 αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Ρίζο. Όλα ήταν άψογα!
Γιώργος Κίτος
81 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση. Πολύ καλή δουλειά και καλή τιμή. Ευγενικός και επαγγελματίας!
Νικόλαος Γαλάνης
2 αξιολογήσεις
Πολύ καλή συνεργασία, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Τον έχω συστήσει και σε φίλους μου!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΣΤΟΣ
19 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, σε σωστό χρόνο. Θα τον προτιμήσω σίγουρα ξανά!!!
Σχετικά άρθρα
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον
Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει