Εξυπηρετούμε κανονικά τηρώντας τα μέτρα Υγιεινής
Φωτοβολταϊκά Συστήματα - Θεσσαλονίκη

Φωτοβολταϊκά Συστήματα - Θεσσαλονίκη

Εγγυόμαστε να γίνουν όλα όπως θες!
Εξυπηρέτηση 24/7
No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών
86.000+ αξιολογήσεις πελατών

Δες χρήσιμες πληροφορίες

Συχνές Ερωτήσεις

Τι ενεργειακές ανάγκες μπορείς να καλύψεις με τα φωτοβολταϊκά συστήματα;

Με τα φωτοβολταϊκά συστήματα μπορείς να καλύψεις ανάγκες όπως θέρμανση, ψύξη και φωτισμό και γενικά οποιαδήποτε άλλη ενεργειακή ανάγκη έχεις. Δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά με την εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργρειας που σου παρέχει ρεύμα στο σπίτι σου. Για λόγους απόδοσης και οικονομίας όμως, δεν συνιστάται η χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων για την τροφοδοσία θερμικών ηλεκτρικών συσκευών όπως κουζίνες, θερμοσίφωνες, ηλεκτρικά καλοριφέρ ή θεροσυσσωρευτές. 
Μάθε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά συστήματα;

Τα φωτοβολταϊκά έχουν πολλά οφέλη για το περιβάλλον και την κοινωνία. Η ηλιακή ενέργεια είναι καθαρή, ανεξάντλητη, ήπια και ανανεώσιμη. Συγκεκριμένα τα φωτοβολταϊκά εγγυώνται: 
  • Μηδενική Ρύπανση 
  • Αθόρυβη Λειτουργία
  • Αξιοπιστία και Μεγάλη Διάρκεια Ζωής 
  • Ελάχιστη Συντήρηση 
Μάθε περισσότερα

Πώς λειτουργούν τα φωτοβολταϊκά συστήματα;

Ένα φωτοβολταϊκό σύστημα παράγει ηλεκτρικό ρεύμα όταν δύο υλικά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (ημιαγωγοί προσμείξεων διαφορετικής πολικότητας ιόντων) έρθουν σε επαφή και εκτεθούν σε ηλιακή ακτινοβολία. Οι επαφές αυτές σχηματίζουν τα φωτοβολταϊκά στοιχεία, τα οποία συνδέονται σε πλαίσια, πάνελ και τελικά συστοιχίες.

Συμπλήρωσε τη φόρμα και βρες άμεσα αξιολογημένη εταιρεία φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Θεσσαλονίκη. 

Μάθε περισσότερα

Τι είναι τα φωτοβολταϊκά συστήματα;

Με τον όρο φωτοβολταϊκά συστήματα εννοούμε τις βιομηχανικές διατάξεις οι οποίες μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική μέσω των πάνελ. Τα φωτοβολταϊκά συστήματα ανήκουν στην κατηγορία των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και χρησιμοποιούνται καθημερινώς όλο και περισσότερο, αφού συμφέρουν οικονομικά και δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον. 

Είναι μια εξαιρετική επιλογή σε περιοχές που υπάρχει άφθονος ήλιος ενώ παράλληλα έχουν πολλή μεγάλη αντοχή στον χρόνο και χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση. Ωστόσο, για την επιλογή των πάνελ χρειάζεται να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή με την επιλογή σου τόσο στην ποιότητά τους όσο και στις πιστοποιήσεις ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα μελλοντικά. 

Μάθε περισσότερα

Τα φωτοβολταϊκά χρειάζονται συντήρηση;

Τα φωτοβολταϊκά δεν χρειάζονται συντήριση αφού παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο από εταιρείες 
φωτοβολταϊκών
μέσω διαδικτυακού συστήματος παρακολούθησης και τηλεμετρίας, τα οποία ειδοποιούν σε περίπτωση βλάβης ή υπολειτουργίας. Παρ’ όλα αυτά, καλό είναι να καθαρίζονται περιοδικά, κάθε έτος, για μεγαλύτερη απόδοση. 
Μάθε περισσότερα

Πόσα φωτοβολταϊκά συστήματα χρειάζεται να τοποθετήσω;

Ο αριθμός των φωτοβολταϊκών πλαισίων που χρειάζεται να τοποθετήσεις είναι ανάλογος των ενεργειακών αναγκών και συγκεκριμένα της ετήσιας κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας σε kWhs. 

Συγκεκριμένα ένα σπίτι που πληρώνει €180 - €200 λογαριασμό κάθε δύο μήνες, θα μπορούσε να προταθεί ένα σύστημα 3 kWp (το οποίο αποτελείτε από 10 φωτοβολταϊκά πλαίσια). 

Σίγουρα όμως, πρέπει να γίνει μελέτη της οικίας ή του χώρου που θέλουμε να τοποθετήσουμε φωτοβολταϊκά πλαίσια. 
Μάθε περισσότερα
Πώς λειτουργεί
1 Μας περιγράφεις την εργασία που θέλεις να πραγματοποιήσεις
2 Μέσα σε 10'' σου προτείνουμε τους καλύτερους επαγγελματίες που θα έρθουν σε επαφή μαζί σου
3 Επιλέγεις τον καταλληλότερο για την εργασία σου