No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Πόρτες Ασφαλείας Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Αντικατάσταση, Τοποθέτηση
 • Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας
 • Τοποθέτηση νέας πόρτας ασφαλείας
 • Αντικατάσταση κλειδαριάς με κλειδαριά ασφαλείας
π.χ.: 1, 2
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2020

Γιατί να τοποθετήσεις πόρτα ασφαλείας στο σπίτι σου;

Ψάχνεις πόρτες ασφαλείας στην Αθήνα; Η ασφάλεια του σπιτιού σου, είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα και οι πόρτες ασφαλείας αποτελούν ένα στοιχείο που σίγουρα ενισχύει την θωράκιση του χώρου σου απέναντι σε επίδοξους εισβολείς. Τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρουν τόσο οι απλές πόρτες ασφαλείας όσο και οι θωρακισμένες δεν περιορίζονται μόνο στον τομέα της προστασίας.

Οι τεχνικοί μας, αναλαμβάνουν παντός τύπου εργασίες για την τοποθέτησης πορτών ασφαλείας παντός τύπου και εγγυώνται ότι θα σας προτείνουν προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουν κλειδαριές με πολλαπλή θωράκιση.

Τι να προσέξεις πριν βάλεις πόρτα ασφαλείας;

Οι επαγγελματίες μας, θα σταθούν δίπλα σου και στην διαδικασία της επιλογής. Τα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά για εξωτερικές και εσωτερικές πόρτες ασφαλείας, είναι αμέτρητα. Το να βρεις την κατάλληλη πόρτα για τον χώρο σου, μπορεί να σου φανεί Γολγοθάς. Για να σε βοηθήσουμε στην επιλογή, συγκεντρώσαμε τα βασικά σημεία προσοχής στις πόρτες ασφαλείας:
 • Διάλεξε το προϊόν μίας αξιόπιστης κατασκευαστικής εταιρείας: Είναι σίγουρο, ότι στην αγορά υπάρχουν πολλές αναξιόπιστες και χαμηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας και θωρακισμένες πόρτες. Η προστασία της οικίας αλλά και η δική σου, είναι θέματα που δε πρέπει να τα αντιμετωπίζεις απερίσκεπτα. Η επιλογή μίας μεν πιο ακριβής δε πιο αξιόπιστης και ποιοτικής πόρτας ασφαλείας θα μειώσει τις πιθανότητες απώλειας των προσωπικών σου αντικειμένων.
 • Κοίταξε τις πιστοποιήσεις που διαθέτει: Όλες οι αξιόπιστες πόρτες ασφαλείας και οι θωρακισμένες πόρτες, συνοδεύονται από πιστοποιήσεις αντιδιάρρηξης, ηχομόνωσης και θερμομόνωσης. Εφόσον, η πόρτα διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις σε υψηλό επίπεδο, τότε είναι βέβαιο ότι εξασφαλίζει την ασφάλεια που επιθυμείς.
 • Εάν σου παρέχει εγγύηση σε περίπτωση βλάβης: Οι εγγυήσεις είναι κάτι πολύ σημαντικό. Πολλές φορές κάποιο προϊόν μπορεί να είναι ελαττωματικό. Το να επωμιστείς εσύ το ποσό για την επισκευή, είναι κάτι που σίγουρα δεν το επιθυμείς. Το πιο συχνό φαινόμενο, είναι να αγοράσεις μία φθηνή πόρτα ασφαλείας - θωρακισμένη και να διαθέτει χαλασμένη κλειδαριά.
 • Πρόσεξε τον τύπο θωράκισης: Ο βασικός κανόνας, είναι ότι όσο μεγαλύτερη είναι η θωράκιση της πόρτας τόσο υψηλότερο είναι το επίπεδο ασφάλειας. Μπορείς να διαλέξεις μονή θωράκιση (με μονοκόμματη σκάφη στο εξωτερικό της πόρτας και με ένα έως τρία νεύρα στο εσωτερικό), διπλή θωράκιση (με μονοκόμματη σκάφη και παραπάνω νεύρα) και τριπλή θωράκιση.
 • Δώσε βάση στην κλειδαριά ασφαλείας: Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, συνιστούν τις κλειδαριές ασφαλείας, οι οποίες αποτελούν κλειδαριές κυλίνδρου που με τα κατάλληλα εξαρτήματα ενισχύουν την ασφάλεια της πόρτας όπως το defender. Στους κυλίνδρους ασφαλείας, η αντιγραφή του κλειδιού είναι δυνατό να γίνει μόνο με κάρτα ασφαλείας.
 • Διάλεξε μία επένδυση που να ταιριάζει στο στυλ του χώρου σου:  Υπάρχουν πολλά είδη επένδυσης που ταιριάζουν με το στυλ κάθε χώρου. Οι πιο δημοφιλείς είναι οι επενδύσεις λούστρου MDF με φυσικό καπλαμά και πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις αλουμινίου. Ακόμη, υπάρχει επένδυση με μασίφ ξύλο, η τιμή της οποίας βέβαια είναι υψηλότερη.

Στις επενδύσεις, είναι καλό να προσέχεις και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον χώρο που θα τοποθετηθεί η πόρτα. Το να διαλέξεις μία επένδυση για εξωτερικές θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και εκείνη να φθαρεί από την υγρασία, δεν είναι κάτι που το θέλεις.

Οι τεχνικοί μας, εξυπηρετούν τοποθετήσεις και επισκευές πορτών ασφαλείας και θωρακισμένων πορτών σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας. Οι επαγγελματίες μας, πέρα από τον συγκεκριμένο τύπο πορτών, εξυπηρετούν εσωτερικές πόρτες και εξωτερικές, πτυσσόμενες και πόρτες αλουμινίου. Παράλληλα, μπορείς να ενημερωθείς για κάθε είδος κουφώματος όπως τα κουφώματα αλουμινίου και τα συνθετικά.

Τι προσφέρει η τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας;

Η αντικατάσταση της παλιάς πόρτας εισόδου με μία πόρτα ασφαλείας θα αναβαθμίσει την αντικειμενική αξία του σπιτιού σου. Ακόμη, η στιβαρότητα και η αντοχή της κατασκευής θα ενισχύσει την θερμομόνωση του χώρου και θα βελτιώσεις την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου. Το σπουδαιότερο είναι ότι δεν απαιτεί έξοδα συντήρησης. Εφόσον, επιλέξεις ένα ποιοτικό προϊόν, η περίπτωση βλάβης ή εμφάνισης φθοράς είναι απίθανη.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ROLANDI K.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας
Αριθμός πορτών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 450,00€
Τοποθέτηση νέας πόρτας ασφαλείας
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ROLANDI K.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας πόρτας ασφαλείας
Αριθμός πορτών:
1
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 140,00€
Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ROLANDI K.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας
Αριθμός πορτών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 430,00€
Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ROLANDI K.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας
Αριθμός πορτών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 430,00€
Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΤΑΣΟΣ Δ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας
Αριθμός πορτών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 480,00€
4,78 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2020

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
664 αξιολογήσεις

Τον κο Νερουτσο τον επιλεξαμε βαση των αριστων αξιολογησεων που ηδη ειχε. Θα ήθελα να προσθεσω κι εγω οτι ειναι αριστος επαγγελματιας, πολ…

Αλέξανδρος SmartRoll
382 αξιολογήσεις

Ευγενικοι και τυπικοι απο το πρωτο τηλεφωνο για ραντεβου μεχρι τη τελευταια στιγμη που εφυγαν απο το σπιτι. Στην ωρα τους, ευπρεπως ντυμενο…

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
337 αξιολογήσεις

Καλή επικοινωνία σε όλη τη συνεργασία! Γρήγορη εξυπηρέτηση!

Douleutaras.gr λογότυπο
Λευτέρης Γελές
145 αξιολογήσεις

Αξιολογότατος επαγγελματίας! Πολύ καλή δουλειά!

Γιώργος Κίτος
120 αξιολογήσεις

Άμεσος, συνεπής, ευγενής. Εξαιρετική εξυπηρέτηση σε πολύ καλές τιμές.

Γιώργος Καραπλής
83 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματιας, συνεπεστατος, ευγενεστατος και η εργασία του ήταν αριστη σε πολύ καλή τιμη. Τον συστήνω ανεπιφυλακτα.

Σχετικά άρθρα

Οι πιο διαδεδομένοι μύθοι και οι αλήθειες για την πόρτα ασφαλείας!

Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον

Διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας: Λάβε μέτρα!

Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πόρτες Ασφαλείας

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Κώστας Θώμου

Θεσσαλονίκη
149 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει εργασίες για πόρτες ασφαλείας, όπως τοποθέτηση, αντικατάσταση ή και αντικατάσταση κλειδαριάς, με αφοσίωση στη λεπτομέρεια. Η ασφάλεια του χώρου σας είναι για εμάς βασική προτεραιότητα και γι' αυτό αναλαμβάνουμε την εργασία σας με επαγγελματισμό και χρησιμοποιώντας τα πιο ποιοτικά υλικά. Είμαστε στη διάθεσή σας, όποτε μας χρειαστείτε!

ROLANDI KOLICI

Κέντρο Αθήνας
32 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, εδώ και 22 χρόνια παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε μία ευρεία γκάμα εργασιών που αφορούν κουφώματα, αλλά και πόρτες ασφαλείας. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Στόχος μας είναι κάθε πελάτης μας να μένει ικανοποιημένος, έτσι ώστε να χτίζουμε σχέσεις μακροχρόνιας εργασίας και εμπιστοσύνης. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά, για να σας δώσουμε προσφορά για την εργασία που χρειάζεστε!

ART BUILDING

Δυτικά Προάστια Αθήνας
7 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες για πόρτες ασφαλείας στον χώρο σας, με εξειδικευμένη μελέτη και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η ασφάλειά σας είναι προτεραιότητα για εμάς και γι' αυτό φροντίζουμε να έχετε την εξυπηρέτηση που χρειάζεστε, αλλά και την πλέον ποιοτική εξώπορτα για τον χώρο σας, είτε είναι για το σπίτι, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο. Προτιμήστε μας και σίγουρα θα σας ανταμείψει η επιλογή!

Παναγιώτης Κούρτης

Κέντρο Αθήνας
3 αξιολογήσεις

Είμαι ο Παναγιώτης Κούρτης, και διαθέτω επιχείρηση που προμηθεύεται και τοποθετεί Πόρτες Ασφαλείας, είτε για το σπίτι σας, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο. Συνεργάζομαι με τους πελάτες μου για να φέρω το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην εργασία που επιθυμούν. Σέβομαι το χώρο και την περιουσία σας και εργάζομαι με υπευθυνότητα και συνέπεια στις ανάγκες σας, σε οικονομικές τιμές.

Επαγγελματίες Τεχνίτες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές