20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2016

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Ελένη Βαλαβάνη - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Βύρωνας Αττική 162 32

Στην επιχείρησή μου διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες και για τους προσωπικούς, αλλά και για τους επαγγελματικούς σας χώρους. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την λεπτομέρεια τους και όλα αυτά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάρθα Ντεντουκάι - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω υπηρεσίες οικιακού καθαρισμού, για μία φορά. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο των καθαρισμών διατηρώντας συνεργείο από το 2002, αποτελούμενο από έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό και μηχανήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Είμαστε άμεσοι, υπεύθυνοι και αποτελεσματικοί με την εργασία μας. Προσδίδουμε την πρέπουσα “αρχοντιά” στο χώρο σας, δημιουργώντας μια καθαρή ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Τζουβέκας - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Πειραιάς Αττική 185 32

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον μεμονωμένο καθαρισμό του οικιακού χώρου σας. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Building Care Services - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, Building Care Services, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μεμονωμένου οικιακού καθαρισμού. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες τους με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντινα Σκολιδου **Sparkie** - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας, Sparkie , είναι μια Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση. Βρισκόμαστε στον χώρο της καθαριότητας εδώ και μερικά χρόνια και αναλαμβάνουμε την καθαριότητα των οικιακών και επαγγελματικών σας χώρων, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας απορρυπαντικά φιλικά προς τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον και το άρτιο και εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού για κάθε χώρο μικρό ή μεγάλο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Daily Services Μπόρας Μάκης - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Ίλιον Αττική 131 21

Η εμπειρία, η μεθοδικότητα και η σημασία που δίνεται στη λεπτομέρεια καθιστούν την εταιρεία πρωταγωνιστή στον τομέα της καθαριότητας. Τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας για να φροντίσουν για τον καθαρισμό των εταιρειών ή και οικιακών σας χώρων. Οι υπηρεσίες μας διέπονται από συνέπεια, αξιοπιστία και γενικότερα από παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών δημιουργώντας έτσι μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συνεργείο Καθαρισμού - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρία, Συνεργείο - Καθαρισμού, προσφέρει υπηρεσίες μεμονωμένου καθαρισμού για τον οικιακό σας χώρο. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των καθαρισμών, με αποτέλεσμα να μπορούμε να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε χώρο. Έχουμε ως γνώμονα την υψηλή ποιότητα, τόσο της εργασίας όσο και των υλικών που χρησιμοποιούμε. Εργαζόμαστε με συνέπεια και σεβασμό προς εσάς και τον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Τσίτσου - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Ηράκλειο Αττική 141 22

Είμαι έτοιμη να σας δώσω ανά πάσα στιγμή λύσεις στον οικιακό σας καθαρισμό. Με το έμπειρο συνεργείο μου συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας με εμπειρία χρόνων και εγγυόμαστε τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λαγογιάννης Ι. Γεώργιος κ Σια ΕΕ Λαγογιάννης Ι. Γεώργιος κ Σια ΕΕ - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση, Κήπου Έργον, παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού για οικιακούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στις κηπουρικές εργασίες και τους καθαρισμούς, έχοντας πάνω από 28 χρόνια εμπειρίας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και η αξιοπιστία ως προς το άριστο αποτέλεσμα. Έχουμε συνεργαστεί με πολύ μεγάλες Ελληνικές Εταιρίες και είμαστε αναγνωρισμένοι από τα συστήματα ISO για όλες τις υπηρεσίες μας. Επιλέξτε μας για καθαρούς χώρους σε πολύ προσιτές τιμές και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΙΡΗΝΗ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του επαγγελματικού και προσωπικού σας χώρου ή του κτιρίου σας. Διαθέτουμε πολύ έμπειρη ομάδα καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Χρησιμοποιούμε φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και την αποτελεσματική δουλειά μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΖΟΥΛΙΕΤΑ ΝΤΡΑΖΙΟΥ - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Γαλάτσι Αττική 111 47

H επιχείρησή μου διαθέτει εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία απολύμανσης - απεντόμωσης και γενικής καθαριότητας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις εξυγίανσης χώρων με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος μας είναι η πλήρης ευχαρίστηση των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εμπειρία, η μεθοδικότητα και η σημασία που δίνεται στη λεπτομέρεια καθιστούν την εταιρεία πρωταγωνιστή στον τομέα της καθαριότητας. Τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας για να φροντίσουν για τον καθαρισμό των εταιρειών ή και οικιακών σας χώρων. Οι υπηρεσίες μας διέπονται από συνέπεια, αξιοπιστία και γενικότερα από παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών δημιουργώντας έτσι μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LNA CLEANING SERVICES - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Ίλιον Αττική 131 21

Η εμπειρία, η μεθοδικότητα και η σημασία που δίνεται στη λεπτομέρεια καθιστούν την εταιρεία πρωταγωνιστή στον τομέα της καθαριότητας. Τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας για να φροντίσουν για τον καθαρισμό των εταιρειών ή και οικιακών σας χώρων. Οι υπηρεσίες μας διέπονται από συνέπεια, αξιοπιστία και γενικότερα από παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών δημιουργώντας έτσι μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήριος Νικολάου - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Γλυφάδα Αττική 166 75

Μετά από την πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο μπορούμε και αναγνωρίζουμε τις ανάγκες που έχει μια επιχείρηση ή ένας οικιακός χώρος, όσο αναφορά τον καθαρισμό του. Δίνουμε τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια, καθαρίζοντας επαγγελματικά τον οικιακό σας χώρο. Το έμπειρο προσωπικό μας, οι τιμές μας και η άμεση εξυπηρέτησή μας, εγγύηση για εσάς. Επιλέξτε μας για αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BASILIKI ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει καθαρισμούς οικιακών χώρων. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο του καθαρισμού και της συντήρησης για αρκετά έτη, γνωρίζοντας έτσι τη συνταγή για έναν ευχαριστημένο πελάτη. Καλύπτω τις ανάγκες σας προσφέροντας λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, αλλά και ο σεβασμός που δείχνουμε προς τον χώρο του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…