20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2016

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Φοίβος Μπέλλος - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των βιολογικών καθαρισμών, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την άριστη καθαριότητα του χώρου σας αλλά και των πραγμάτων σας. Η εταιρία μας, Bio-Clean αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την ολοκλήρωση κάθε είδους εργασίας, ανεξαρτήτως κλίμακας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάρθα Ντεντουκάι - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω υπηρεσίες οικιακού καθαρισμού, για μία φορά. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο των καθαρισμών διατηρώντας συνεργείο από το 2002, αποτελούμενο από έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό και μηχανήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Είμαστε άμεσοι, υπεύθυνοι και αποτελεσματικοί με την εργασία μας. Προσδίδουμε την πρέπουσα “αρχοντιά” στο χώρο σας, δημιουργώντας μια καθαρή ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελένη Βαλαβάνη - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Βύρωνας Αττική 162 32

Στην επιχείρησή μου διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες και για τους προσωπικούς, αλλά και για τους επαγγελματικούς σας χώρους. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την λεπτομέρεια τους και όλα αυτά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Τζουβέκας - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Πειραιάς Αττική 185 32

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον μεμονωμένο καθαρισμό του οικιακού χώρου σας. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Daily Services Μπόρας Μάκης - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Ίλιον Αττική 131 21

Η εμπειρία, η μεθοδικότητα και η σημασία που δίνεται στη λεπτομέρεια καθιστούν την εταιρεία πρωταγωνιστή στον τομέα της καθαριότητας. Τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας για να φροντίσουν για τον καθαρισμό των εταιρειών ή και οικιακών σας χώρων. Οι υπηρεσίες μας διέπονται από συνέπεια, αξιοπιστία και γενικότερα από παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών δημιουργώντας έτσι μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μανωλης Καραγιαννακης - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Γέρακας Αττική 153 44

Αναλαμβάνω την παροχή ολοκληρωμένων εργασιών καθαρισμού του οικιακού και επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και οικονομικά. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Επιλέξτε μας για αποτελέσματα αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Building Care Services - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, Building Care Services, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μεμονωμένου οικιακού καθαρισμού. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες τους με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λαγογιάννης Ι. Γεώργιος κ Σια ΕΕ Λαγογιάννης Ι. Γεώργιος κ Σια ΕΕ - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση, Κήπου Έργον, παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού για οικιακούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στις κηπουρικές εργασίες και τους καθαρισμούς, έχοντας πάνω από 28 χρόνια εμπειρίας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και η αξιοπιστία ως προς το άριστο αποτέλεσμα. Έχουμε συνεργαστεί με πολύ μεγάλες Ελληνικές Εταιρίες και είμαστε αναγνωρισμένοι από τα συστήματα ISO για όλες τις υπηρεσίες μας. Επιλέξτε μας για καθαρούς χώρους σε πολύ προσιτές τιμές και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντινα Σκολιδου **Sparkie** - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας, Sparkie , είναι μια Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση. Βρισκόμαστε στον χώρο της καθαριότητας εδώ και μερικά χρόνια και αναλαμβάνουμε την καθαριότητα των οικιακών και επαγγελματικών σας χώρων, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας απορρυπαντικά φιλικά προς τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον και το άρτιο και εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού για κάθε χώρο μικρό ή μεγάλο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Κοσσιώρης - "ΕΛΠΙΔΑ" - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Μοσχάτο Αττική 183 45

Το γραφείο “ΕΛΠΙΔΑ” αναλαμβάνει την καθημερινή ή περιστασιακή συντήρηση και καθαριότητα του σπιτιού ή του καταστήματός σας. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό καθαρισμού που γνωρίζει πως να οργανώσει το χρόνο του και πως να καθαρίσει αποτελεσματικά κάθε χώρο. Αναλαμβάνουμε την καθαριότητα και φροντίδα των εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων της οικίας σας ή του καταστήματός σας. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συνεργείο Καθαρισμού - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρία, Συνεργείο - Καθαρισμού, προσφέρει υπηρεσίες μεμονωμένου καθαρισμού για τον οικιακό σας χώρο. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των καθαρισμών, με αποτέλεσμα να μπορούμε να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε χώρο. Έχουμε ως γνώμονα την υψηλή ποιότητα, τόσο της εργασίας όσο και των υλικών που χρησιμοποιούμε. Εργαζόμαστε με συνέπεια και σεβασμό προς εσάς και τον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Τσίτσου - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Ηράκλειο Αττική 141 22

Είμαι έτοιμη να σας δώσω ανά πάσα στιγμή λύσεις στον οικιακό σας καθαρισμό. Με το έμπειρο συνεργείο μου συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας με εμπειρία χρόνων και εγγυόμαστε τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΤΖΗ - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Καματερό Αττική 134 51

Είμαι οικιακή καθαρίστρια με εμπειρία στον χώρο και μπορώ να αναλάβω και τον επαναλαμβανόμενο καθαρισμό της οικίας σας. Εάν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και η καθαριότητα αποτελεί βάρος για εσάς, εγώ ξέρω πως να τον επιμεληθώ στον ελάχιστο χρόνο, αφήνοντας σας ένα σπίτι λαμπερό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Cleaning POWER - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού του οικιακού σας χώρου. Το ανθρώπινο δυναμικό μας, διαθέτει πλούσια εμπειρία, πάθος και δυναμισμό, ενώ επικεντρώνεται στην επίτευξη των στόχων που του ανατέθηκαν. Πρωταρχική μέριμνα, για εμάς, αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών μας, που προέρχεται από την επαγγελματική εργασία, που προσφέρουμε. Η προσφερόμενη ποιότητα είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες, που παρέχουμε στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPIC AND SPAN LTD - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του επαγγελματικού και προσωπικού σας χώρου ή του κτιρίου σας. Διαθέτουμε πολύ έμπειρη ομάδα καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Σε κάθε εργασία, τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι υποαλλεργικά και βιοδιασπώμενα με πιστοποιήσεις. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά