20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2016

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Ελένη Βαλαβάνη - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Βύρωνας Αττική 162 32

Στην επιχείρησή μου διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες και για τους προσωπικούς, αλλά και για τους επαγγελματικούς σας χώρους, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και τον επαναλαμβανόμενο οικιακό σας καθαρισμό. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την λεπτομέρεια τους και όλα αυτά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Τζουβέκας - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Πειραιάς Αττική 185 32

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαναλαμβανόμενο καθαρισμό του οικιακού χώρου σας. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΤΖΗ - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Καματερό Αττική 134 51

Είμαι οικιακή καθαρίστρια με εμπειρία στον χώρο και μπορώ να αναλάβω και τον επαναλαμβανόμενο καθαρισμό της οικίας σας. Εάν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και η καθαριότητα αποτελεί βάρος για εσάς, εγώ ξέρω πως να τον επιμεληθώ στον ελάχιστο χρόνο, αφήνοντας σας ένα σπίτι λαμπερό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Building Care Services - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, Building Care Services, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επαναλαμβανόμενου οικιακού καθαρισμού. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες τους με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Κοσσιώρης - "ΕΛΠΙΔΑ" - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Μοσχάτο Αττική 183 45

Το γραφείο “ΕΛΠΙΔΑ” αναλαμβάνει την καθημερινή ή περιστασιακή συντήρηση και καθαριότητα του σπιτιού ή του καταστήματός σας. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό καθαρισμού που γνωρίζει πως να οργανώσει το χρόνο του και πως να καθαρίσει αποτελεσματικά κάθε χώρο. Αναλαμβάνουμε την καθαριότητα και φροντίδα των εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων της οικίας σας ή του καταστήματός σας. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Cleaning POWER - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις επαναλαμβανόμενου καθαρισμού του οικιακού σας χώρου. Το ανθρώπινο δυναμικό μας, διαθέτει πλούσια εμπειρία, πάθος και δυναμισμό, ενώ επικεντρώνεται στην επίτευξη των στόχων που του ανατέθηκαν. Πρωταρχική μέριμνα, για εμάς, αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών μας, που προέρχεται από την επαγγελματική εργασία, που προσφέρουμε. Η προσφερόμενη ποιότητα είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες, που παρέχουμε στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Τσίτσου - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Ηράκλειο Αττική 141 22

Είμαι έτοιμη να σας δώσω ανά πάσα στιγμή λύσεις στον οικιακό σας καθαρισμό. Με το έμπειρο συνεργείο μου συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας με εμπειρία χρόνων και εγγυόμαστε τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη! Επιλέξτε μας και για τον επαναλαμβανόμενο οικιακό σας καθαρισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντινα Σκολιδου **Sparkie** - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας, Sparkie , είναι μια Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση. Βρισκόμαστε στον χώρο της καθαριότητας εδώ και μερικά χρόνια και αναλαμβάνουμε την καθαριότητα των οικιακών και επαγγελματικών σας χώρων, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας απορρυπαντικά φιλικά προς τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον και το άρτιο και εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού για κάθε χώρο μικρό ή μεγάλο, ενώ προσφέρουμε και πακέτα επαναλαμβανόμενου καθαρισμού!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Daily Services Μπόρας Μάκης - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Ίλιον Αττική 131 21

Η εμπειρία, η μεθοδικότητα και η σημασία που δίνεται στη λεπτομέρεια καθιστούν την εταιρεία πρωταγωνιστή στον τομέα της καθαριότητας. Τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας για να φροντίσουν για τον καθαρισμό των εταιρειών ή και οικιακών σας χώρων. Οι υπηρεσίες μας διέπονται από συνέπεια, αξιοπιστία και γενικότερα από παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών δημιουργώντας έτσι μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συνεργείο Καθαρισμού - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρία, Συνεργείο - Καθαρισμού, προσφέρει υπηρεσίες επαναλαμβανόμενου οικιακού καθαρισμού. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των καθαρισμών, με αποτέλεσμα να μπορούμε να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε χώρο. Έχουμε ως γνώμονα την υψηλή ποιότητα, τόσο της εργασίας όσο και των υλικών που χρησιμοποιούμε. Εργαζόμαστε με συνέπεια και σεβασμό προς εσάς και τον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μανωλης Καραγιαννακης - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Γέρακας Αττική 153 44

Αναλαμβάνω την παροχή ολοκληρωμένων εργασιών καθαρισμού του οικιακού και επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και οικονομικά, ενώ αναλαμβάνω και επαναλαμβανόμενους καθαρισμούς. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Επιλέξτε μας για αποτελέσματα αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Katharises .gr - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το Katharises.gr προσφέρει επαναλαμβανόμενες υπηρεσίες καθαρισμού για τον οικιακό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των καθαρισμών και διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και υπερσύγχρονο στόλο από αυτοκίνητα και μηχανήματα καθαριότητας. Σε συνδυασμό με χρήση οικολογικών υλικών, διασφαλίζουμε πως θα έχετε το αποτέλεσμα που περιμένατε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λαγογιάννης Ι. Γεώργιος κ Σια ΕΕ Λαγογιάννης Ι. Γεώργιος κ Σια ΕΕ - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση, Κήπου Έργον, παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού για οικιακούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στις κηπουρικές εργασίες και τους καθαρισμούς, έχοντας πάνω από 28 χρόνια εμπειρίας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και η αξιοπιστία ως προς το άριστο αποτέλεσμα. Έχουμε συνεργαστεί με πολύ μεγάλες Ελληνικές Εταιρίες και είμαστε αναγνωρισμένοι από τα συστήματα ISO για όλες τις υπηρεσίες μας. Επιλέξτε μας για καθαρούς χώρους σε πολύ προσιτές τιμές και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΑΥΣΙΚΑ ΑΣΙΚΟΓΛΟΥ - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον επαναλαμβανόμενο καθαρισμό του οικιακού σας χώρου. Διαθέτουμε πολύ έμπειρη ομάδα καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα απο την παροχή άκρως ποιοτικών και επαγγελματικών αποτελεσμάτων!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OLIVER MIMARBASHI - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Προσφέρω υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών χώρων για ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις, ενώ μπορώ να αναλάβω και τον επαναλαμβανόμενο οικιακό σας καθαρισμό. Δραστηριοποιούμαι χρόνια στον κλάδο του καθαρισμού και της συντήρησης κτιρίων και διαθέτω έμπειρους συνεργάτες, με τους οποίους θα αναλάβουμε την εργασία σας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, ώστε ο εκάστοτε πελάτης να μένει ικανοποιημένος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος