20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2016

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Ελένη Βαλαβάνη - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Βύρωνας Αττική 162 32

Στην επιχείρησή μου διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες και για τους προσωπικούς, αλλά και για τους επαγγελματικούς σας χώρους, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και τον επαναλαμβανόμενο οικιακό σας καθαρισμό. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την λεπτομέρεια τους και όλα αυτά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Τζουβέκας - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Πειραιάς Αττική 185 32

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαναλαμβανόμενο καθαρισμό του οικιακού χώρου σας. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Katharises .gr - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το Katharises.gr προσφέρει επαναλαμβανόμενες υπηρεσίες καθαρισμού για τον οικιακό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των καθαρισμών και διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και υπερσύγχρονο στόλο από αυτοκίνητα και μηχανήματα καθαριότητας. Σε συνδυασμό με χρήση οικολογικών υλικών, διασφαλίζουμε πως θα έχετε το αποτέλεσμα που περιμένατε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Τσίτσου - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Ηράκλειο Αττική 141 22

Είμαι έτοιμη να σας δώσω ανά πάσα στιγμή λύσεις στον οικιακό σας καθαρισμό. Με το έμπειρο συνεργείο μου συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας με εμπειρία χρόνων και εγγυόμαστε τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη! Επιλέξτε μας και για τον επαναλαμβανόμενο οικιακό σας καθαρισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντινα Σκολιδου **Sparkie** - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας, Sparkie , είναι μια Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση. Βρισκόμαστε στον χώρο της καθαριότητας εδώ και μερικά χρόνια και αναλαμβάνουμε την καθαριότητα των οικιακών και επαγγελματικών σας χώρων, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας απορρυπαντικά φιλικά προς τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον και το άρτιο και εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού για κάθε χώρο μικρό ή μεγάλο, ενώ προσφέρουμε και πακέτα επαναλαμβανόμενου καθαρισμού!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λαγογιάννης Ι. Γεώργιος κ Σια ΕΕ Λαγογιάννης Ι. Γεώργιος κ Σια ΕΕ - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση, Κήπου Έργον, παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού για οικιακούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στις κηπουρικές εργασίες και τους καθαρισμούς, έχοντας πάνω από 28 χρόνια εμπειρίας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και η αξιοπιστία ως προς το άριστο αποτέλεσμα. Έχουμε συνεργαστεί με πολύ μεγάλες Ελληνικές Εταιρίες και είμαστε αναγνωρισμένοι από τα συστήματα ISO για όλες τις υπηρεσίες μας. Επιλέξτε μας για καθαρούς χώρους σε πολύ προσιτές τιμές και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Daily Services Μπόρας Μάκης - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Ίλιον Αττική 131 21

Η εμπειρία, η μεθοδικότητα και η σημασία που δίνεται στη λεπτομέρεια καθιστούν την εταιρεία πρωταγωνιστή στον τομέα της καθαριότητας. Τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας για να φροντίσουν για τον καθαρισμό των εταιρειών ή και οικιακών σας χώρων. Οι υπηρεσίες μας διέπονται από συνέπεια, αξιοπιστία και γενικότερα από παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών δημιουργώντας έτσι μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Building Care Services - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, Building Care Services, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επαναλαμβανόμενου οικιακού καθαρισμού. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες τους με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συνεργείο Καθαρισμού - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρία, Συνεργείο - Καθαρισμού, προσφέρει υπηρεσίες επαναλαμβανόμενου οικιακού καθαρισμού. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των καθαρισμών, με αποτέλεσμα να μπορούμε να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε χώρο. Έχουμε ως γνώμονα την υψηλή ποιότητα, τόσο της εργασίας όσο και των υλικών που χρησιμοποιούμε. Εργαζόμαστε με συνέπεια και σεβασμό προς εσάς και τον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΦΑ - ΩΜΕΓΑ ΠΑΠΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Πετρούπολη Αττική 132 31

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού του οικιακού σας χώρου. Παρέχουμε τα σωστά προϊόντα, συστήματα και αναλώσιμα καθαρισμού, εκπαίδευση, άμεση και άριστη εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και επαγγελματικά προϊόντα το αποτέλεσμα της εργασίας είναι πάντα το ιδανικό! Επιλέξτε μας για ποιοτικές εργασίες σε φιλικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΚΛΑΔΗ - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω υπηρεσίες επαναλαμβανόμενου οικιακού καθαρισμού. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο των καθαρισμών. Εξυπηρετώ, άμεσα, πελάτες στην περιοχή του Πειραιά. Στόχος μου είναι να παρέχω υψηλής ποιότητας καθαρισμούς, δίνοντας πάντοτε έμφαση στο σεβασμό προς τον χώρο του πελάτη. Θα χαρώ να αναλάβω και τον καθαρισμό της δικής σας οικίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΣΜΑΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού του προσωπικού και επαγγελματικού σας χώρου. Παρέχουμε τα σωστά προϊόντα, συστήματα και αναλώσιμα καθαρισμού, εκπαίδευση, άμεση και άριστη εξυπηρέτηση. Μπορούμε να αναλάβουμε και τον επαναλαμβανόμενο οικιακό σας καθαρισμό σε προσιτές τιμές! Χρησιμοποιώντας εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και επαγγελματικά προϊόντα το αποτέλεσμα της εργασίας είναι πάντα το ιδανικό! Επιλέξτε μας για ποιοτικές εργασίες σε φιλικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Άλιμος Αττική 174 55

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του οικιακού σας χώρου ή του κτιρίου σας. Διαθέτουμε πολύ έμπειρη ομάδα καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Αναλαμβάνουμε και την υπηρεσία επαναλαμβανόμενο καθαρισμού, που επιθυμείτε, για τον χώρο σας, άμεσα και με προσιτές τιμές! Σε κάθε εργασία, τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι υποαλλεργικά και βιοδιασπώμενα με πιστοποιήσεις. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του οικιακού και επαγγελματικού σας χώρου ή του κτιρίου σας. Διαθέτουμε πολύ έμπειρη ομάδα καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Αναλαμβάνουμε και τον επαναλαμβανόμενο οικιακό καθαρισμό που επιθυμείτε. Σε κάθε εργασία, τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι υποαλλεργικά και βιοδιασπώμενα με πιστοποιήσεις. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ - Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει καθαρισμούς οικιακών χώρων. Αναλαμβάνω και τον επαναλαμβανόμενο οικιακό καθαρισμό, που επιθυμείτε. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο του καθαρισμού και της συντήρησης για αρκετά έτη, γνωρίζοντας έτσι τη συνταγή για έναν ευχαριστημένο πελάτη. Καλύπτω τις ανάγκες σας προσφέροντας λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, αλλά και ο σεβασμός που δείχνουμε προς τον χώρο του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οικιακός καθαρισμός - Επαναλαμβανόμενος
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…