ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣNone
ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ
(0 αξιολογήσεις)
Σχετικά με τον επαγγελματία

Ονομάζομαι Ιωάννης Ζουγανέλης και είμαι επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος.
Δραστηριοποιούμαι στο συγκεκριμένο αντικείμενο πάνω απο 10 χρόνια και επαναπιστοποιούμαι ως προς τις γνώσεις και την ικανότητά μου με επιτυχία κάθε χρόνο μέσω γραπτών εξετάσεων, όπως ορίζει ο νομος.

Συνεργάζομαι με περισσότερες απο μια ασφαλιστικές εταιρείες, προκειμένου να μπορώ να καλύπτω την κάθε ασφαλιστική ανάγκη των πελατων μου, φροντίζοντας να τους παρέχω την κάλυψη που απο κοινού συμφωνούμε ότι χρειάζονται χωρίς να ξεφεύγουν απο τις οικονομικές τους δυνατότητες.

Καλύπτω όλο το φάσμα των ασφαλίσεων ζωής και υγείας, είτε σε ατομικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο, σε ασφαλίσεις κινητής και ακίνητης περιουσίας καθώς επίσης και σε ασφαλίσεις σε εξειδικευμένους τομείς όπως η ασφάλιση υγείας ζώων συντροφιάς (σκυλάκια-γατάκια).

Επιπλέον, δραστηριοποιούμαι ενεργά στους τομείς ασφάλισης επαγγελματικής αστικής ευθύνης, ομαδικών, ασφάλισης της ικανότητας προς εργασία, συνταξης, κεφαλαίου σπουδών.

Διακρίνομαι για τον επαγγελματισμό μου καθώς και για τη δυνατότητα να παρέχω ασφαλιστικές λύσεις ακόμα και σε περιπτώσεις που ο ανταγωνισμός θεωρεί απαγορευτικές (πχ κάλυψη υγείας σε αρκετές απο τις περιπτώσεις ανθρώπων με προϋπάρχουσες ασθένειες, απ'ευθείας κάλυψη εξόδων σε νοσηλείες στο εξωτερικό χωρίς την ανάγκη εκταμίευσης χρημάτων κ.α.)

Θα χαρώ να ορίσουμε μια συνάντηση στο χώρο σας ώστε να συζητήσουμε απο κοινού και να σχεδιάσουμε μαζί την ασφαλιστική κάλυψη που χρειάζεστε.

Με εκτίμηση
Ζουγανέλης Γιάννης
www.asfaliszoi.gr
g.zouganelis@icloud.com

Στοιχεία Επιχείρησης
Υπηρεσίες
Άλλες Υπηρεσίες
Τρόπος Εξυπηρέτησης Πελατών
  • Επισκέπτομαι τον Πελάτη