Χρειάζεσαι βοήθεια;
Κάλεσέ μας: :
210 3000 990
Δευ-Παρ.: 10.00-19.00
Σαββ.: 09.00-18.00
Παναγιώτης Σούφερης
Ελαιοχρωματισμοί
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
Πάρε προσφορά
Τι υπηρεσία χρειάζεσαι;
Πιστοποιημένος επαγγελματίας

Σχετικά με τον επαγγελματία

Ονομάζομαι Παναγιώτης Σούφερης και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες και δημιουργικές προτάσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού εξασφαλίζοντας για τους πελάτες μου εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Εδώ και 19 χρόνια, μαζί με την έμπειρη ομάδα συνεργατών μου έχουμε διεκπεραιώσει μία ευρεία γκάμα εργασιών που περιλαμβάνουν:

-Ελαιοχρωματισμούς
-Τεχνοτροπίες
-Λαδομπογιές πόρτες & παράθυρα
-3D Σχέδια σε τοίχους

Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και αποτελούν ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η τεχνικής κατάρτιση σε επαγγελματικό επίπεδο και η συνέπεια, η αξιοπιστία και η ευγένεια του χαρακτήρα μας.

Στόχος μας, είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας, να εξασφαλίσουμε μακροχρόνια και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα!

Παράσημα

Αξιολογήσεις
( 13 αξιολογήσεις)

4,92
μέσο όρο
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
Ποιότητα
Πόσο ικανοποιημένοι έμειναν οι πελάτες από την ποιότητα των υπηρεσιών του επαγγελματία.
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
Τιμή
Πόσο ικανοποιημένοι έμειναν οι πελάτες από τις τιμές των υπηρεσιών του επαγγελματία
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
Επαγγελματισμός
Πόσο ικανοποιημένοι έμειναν οι πελάτες με τον επαγγελματισμό του επαγγελματία
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
Συνέπεια
Πόσο ικανοποιημένοι έμειναν οι πελάτες από τη συνέπεια του επαγγελματία
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

Σχόλια

 • Παναγιωτης Κ.
  04 Δεκ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Γρηγόρης Μ.
  29 Οκτ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Εξαιρετικοί επαγγελματίες, η συνεργασία μας ήταν άκρως επαγγελματική. Συνεπείς σε όσα μου είπανε αλλά και στο ωράριό τους. Όσον αφορά το οικονομικό κάνανε το καλύτερο δυνατό και κάτι παραπάνω σε σχέση με αυτά που είχαμε συμφωνήσει. Αν χρειάστει στο μέλλον να βάψω κάποιο άλλο σπίτι ξέρω σε ποιον θα τηλεφωνήσω!

 • Αφροδίτη Μ.
  13 Ιούλ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Ο κ. Σούφερης και ο συνεργάτης του είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες. Δίχνουν να αγαπάνε το επάγγελμά τους, είναι ευγενικοί, εξηγούν τα πάντα με λεπτομέρεια, έχουν εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Εμένα προσωπικά ο κ. Σούφερης μου έλυσε όλες τις απορρίες που είχα σχετικά με τη διαδικασία τα είδη χρωμάτων και του εξοπλισμού που χρησιμοποίησε. Στα ραντεβού μας ερχόταν ακριβώς την ώρα που συμφωνούσαμε. Ολοκλήρωσε τις εγασίες εντός του χρονικού ορίου που μου είχε πει στην αρχή και στο ποσό που είχαμε συμφωνήσει, παρ'όλο που τελικά χρειάστηκε να κάνει 1-2 πράγματα επιπλέον. Είναι γρήγορος, καθαρός, τελειωμανής και θέλει να δίνει το καλύτερο δυνατό απότέλεσμα και να αφήνει ευχαριστημένους του πελάτες. Σίγουρα θα ζητήσω στο μέλλον ξανά τις υπηρεσίες του και θα τον συστήσω σε γνωστούς μου.

 • Γιωργος Δ.
  13 Ιούλ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Η εργασία που έκαναν είναι εξαιρετική. Ολοκλήρωσαν το βάψιμο των χώρων νωρίτερα από ότι μας είχαν πει και παρέδωσαν τους χώρους καθαρούς. Τα άτομα του συνεργείου με επικεφαλής τον κύριο Σούφερη ήταν ευγενικοί , διακριτικοί και επαγγελματίες. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

 • Δημήτρης Ε.
  27 Ιούν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Εξαιρετικός επαγγελματίας ο Παναγιώτης και ο συνεργάτης του, με πολύ εύστοχες ιδέες. Το τελικό αποτέλεσμα της εργασίας ήταν άψογο. Πολύ ανθρώπινη συμπεριφορά. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

 • Θωμας Κ.
  03 Μάι 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
 • Christos C.
  30 Απρ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  πολυ συνεπης στις ωρες του. καθαρος στη δουλεια του. πολυ επικοινωνιακος και συζητησιμος. εκανε ακριβως αυτα που συμφωνησαμε με ταξη και ακριβεια. τον συνιστω ανεπιφυλακτα.

 • Maria B.
  05 Ιαν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία μας.

 • Οδυσσεας Π.
  02 Ιαν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Αλεξανδρα Α.
  18 Δεκ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Ο Πάνος ήρθε με τον Μαρσέλο τον βοηθό του αφού κάλυψαν όλο τον χώρο έβαψαν τα δωμάτια με προσοχή και πολύ γρήγορα! Στο τέλος σκούπισαν καθάρισαν τον χώρο! Πολύ ευγενείς και οι δυο, εργάστηκαν με όρεξη και μου έδωσαν κι άλλες ιδέες για το υπόλοιπο του σπιτιού! Πολύ εξυπηρετικοί και τυπικοί! Ευχαριστώ πολύ! Σίγουρα θα ξανά συνεργαστώ με τον Πάνος!

 • Aθηνά Μ.
  30 Νοέ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Ευγενής,ευχάριστος, τυπικός,καθαρός στην δουλειά του, ευσυνείδητος,πρόθυμος και εξαιρετικά εξυπηρετικός! Μπράβο του! Όσο για το αποτέλεσμα, το σπίτι μας έγινε ένα καινούργιο σπίτι!!! Ευχαριστούμε Παναγιώτη!!!

 • Βασιλης Π.
  14 Νοέ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μας. Εκτός του ότι η εργασία του ήταν πολύ καλή , πριν το βάψιμο έστρωσε καλά όλους τους χώρους και αφού τελείωσε άφησε τούς χώρους καθαρούς.

 • Βαρβαρα Μ.
  31 Οκτ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Η εργασία που ανατέθηκε ήταν βάψιμο σαλονιού. Πραγματοποιήθηκε στο σπίτι μας.Διήρκησε κάποιες ώρες. Ο κύριος Σούφερης ήταν πάρα πολύ συνεπής στην ώρα του κ αξιόλογος στην εργασία του!Έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά,Καλή τιμή κ το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό!!Δεν χρειάζεται να κάνει καμία βελτίωση στο μέλλον γιατί πέρα από σωστός επαγγελματίας είναι κ πάρα πολύ σωστός άνθρωπος!!Θα τον ξαναχρειαστούμε στο άμεσο μέλλον!!

Υπηρεσίες που εξυπηρετεί ο επαγγελματίας