Χρειάζεσαι βοήθεια;
Κάλεσέ μας: :
210 3000 990
Δευ-Παρ.: 08.00-19.00
Σαββ.: 08.00-17.00
Χρειάζεσαι βοήθεια;
Κάλεσέ μας: :
210 3000 990
Δευ-Παρ.: 08.00-19.00
Σαββ.: 08.00-17.00
Πάρε προσφορά
Τι υπηρεσία χρειάζεσαι;
Πιστοποιημένος επαγγελματίας

Σχετικά με τον επαγγελματία

Ο Mastoras24 είναι μία πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη για όλες τις τεχνικές υπηρεσίες.

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από μια ομάδα έμπειρων και πιστοποιημένων τεχνικών αναλαμβάνει άμεσα και αποτελεσματικά την επισκευή, την εγκατάσταση, την συντήρηση,την ανακαίνιση για το σπίτι και την επιχείρηση.

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα η ποιότητα, η ταχύτητα, η άμεση εξυπηρέτηση, η ασφάλεια και η αξιοπιστία, πάντα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες / 365 μέρες, με έμπειρους πιστοποιημένους τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων, για όλες τις ανάγκες σας στο σπίτι ή στην επιχείρηση σας!

Επιλέξτε μας γιατί όλα τα παραπάνω μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας και μας καθιστούν την ιδανική λύση για εσάς!

Παράσημα

Αξιολογήσεις
( 128 αξιολογήσεις)

3,92
μέσο όρο
Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
Ποιότητα
Πόσο ικανοποιημένοι έμειναν οι πελάτες από την ποιότητα των υπηρεσιών του επαγγελματία.
Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
Τιμή
Πόσο ικανοποιημένοι έμειναν οι πελάτες από τις τιμές των υπηρεσιών του επαγγελματία
Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
Επαγγελματισμός
Πόσο ικανοποιημένοι έμειναν οι πελάτες με τον επαγγελματισμό του επαγγελματία
Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
Συνέπεια
Πόσο ικανοποιημένοι έμειναν οι πελάτες από τη συνέπεια του επαγγελματία
Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

Σχόλια

 • Αίγλη Κ.
  16 Ιούλ 2019
  Αποδεκτή Εξυπηρέτηση

  Μισοδουλειές. Όταν ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών εξοφλησα το ποσόν και δεν ξαναήρθαν ποτέ. Μου άφησαν την κουζίνα χωρίς αρμοκάλυπτρα και χωρίς τελειώματα, ένα σοβαντισμένο και άβαφτο τοίχο και πλέον στάζει και το σιφώνι του νεροχύτη σε καινούργια κουζίνα. Μόνο στα πλακάκια έγινε πολύ καλή δουλειά.

 • Κώστας Δ.
  09 Ιούλ 2019
  Αποδεκτή Εξυπηρέτηση

  Η εργασία που θα αξιολογήσω αφορά την ανακατασκευή κουζίνας και αφήνω τα συμπεράσματα σε εσάς. Καταρχήν έγινε αποξήλωση πλακιδίων τοίχου και παλιάς κουζίνας και τα μπάζα μεταφέρθηκαν από το συνεργείο στο ισόγειο για αποκομιδή Ακολούθησαν υδραυλικές εργασίες για την μετατροπή της μπαταρίας τοίχου σε πάγκου. Η εργασία έγινε σωστά πλην του ότι τοποθετήθηκαν προσωρινά ευτελείς τάπες πλαστικές που η μία άρχιζε να στάζει 10 λεπτά μετά την αναχώρηση του συνεργείου. Ευτυχώς είχα ένα διακόπτη μεταλλικό που τοποθέτησα εγώ και το σταμάτησα. (δεν κατάλαβα γιατί δεν έβαλαν εξαρχής τους μεταλλικούς διακόπτες που έβαλαν την επομένη)Αρνητικό σημείο που με έστειλαν να αγοράσω συστολή και μούφα εγώ γιατί δεν είχαν φέρει μαζί όσες έπρεπε. Η τοποθέτηση των πλακιδίων έγινε μετά ωραία αλλά σωστά? Μάλλον όχι γιατί από ασυνεννοησία τοποθετήθηκαν και του τοίχου πριν μπουν τα ντουλάπια αποτέλεσμα 2 πόντους περίπου πιο κάτω και τα ντουλάπια που μπήκαν μετά τα καβαλάνε. Συμφώνησα να μου τοποθετήσουν αρμοκάλυπτο τουλάχιστον να αποτρέπει τα νερά να διαβρώσουν τον πάγκο 2 φορές επικοινώνησα αλλά ακόμα περιμένω. Στα ντουλάπια τώρα. Τοποθετήθηκε απορροφητήρας αλλά όχι κάλυμμα του σωλήνα εξαγωγής. Απορώ γιατί περίσσεψαν ξύλα και τελικά μου έφτιαξε με αυτά ένας φίλος το κάλυμμα. Το θέμα είναι όμως γιατί δεν το πρόβλεψε το συνεργείο.

 • Βιολεττα Κ.
  02 Ιούλ 2019
  Κακή εξυπηρέτηση

  Είναι ότι χειρότερο συνεργείο έχω συνεργαστεί ποτέ. Εγω εψαξα για μαραγκο για να φτιαξω ντουλαπια κουζινα αυτο το αιτημα εκανα στο douleutaras και μου εστειλαν εναν απο το συνεργειο του μαστορας24 και πηρα προσφορα απο εναν θαναση. Αυτός μου είπε ότι είναι εταιρία και μπορούν να αναλάβουν ότι άλλο θέλω να φτιάξω. Ο Θανάσης μαζί με το συνεργάτη του τον Χρηστο(έναν τύπο που δεν εμφανίστηκε ποτέ....) Είχα βάψιμο όλο το σπίτι, πλάκα, υδραυλικό.... Έτσι λοιπόν θεώρησα ότι θα τελείωνα και ποιο γρήγορα να τα αναλάβει όλα ένα συνεργείο. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ..... Δεν είναι κανένας τους επαγγελματίες. Ο μπογιατζής μου έβαψε τις πόρτες χωρίς να τις τριψει, σε κάποια σημεία είχαν ξεφλουδισει και τα περνούσε από πάνω, με αποτέλεσμα να κάνεις μια με το νύχι σου και να φεύγει όλο το χρώμα. Τους τοίχους του πέρασε ένα χέρι και σε πολλά σημεία φαινόταν το προηγούμενο χρώμα. Ένα σπίτι 60τμ με όλους τους τοίχους και τα ταβάνια και με 5 μεσοπορτες το έβαφαν σε μια μέρα 2 άτομα.... πως γίνετε αυτό μόνο εκείνοι το γνωρίζουν. Όταν τους έδειξα όλες τις ατέλειες προσπάθησαν να τις φτιάξουν τα πασαλιψαν ακόμα χειρότερα όμως. Στο τελος Αναγκάστηκα και πήρα άλλο μπογιατζής να τα κάνει από την αρχή. Η τοποθέτηση στα πλακάκια της κουζίνας που μου έκανε ο πλάκας ήταν άθλια. Οι αρμοι δεν είναι ίσιοι γιατί τα τοποθέτησε στραβά. Ο υδραυλικός τοποθέτησε τον νεροχύτη και την βρύση, η βρύση έτρεχε νερό από το συφωνι και τον νεροχύτη τον κόλλησε με μια σιλικόνη που μου λερωσε και τον παγκο με αποτέλεσμα να βάλω το χέρι μου και να σηκώσω τον νεροχύτη επάνω...... Πήρα και υδραυλικό άλλο για να μου τα φτιάξει..... Όσο για τον μαραγκο.... πήγε και τοποθέτησε τα ντουλάπια με τον τοίχο γεμάτο μούχλα, ενώ τους είχα πει να φτιαχτεί πρώτα η υγρασία για να μην μου χαλάσουν και τα καινούρια ντουλάπια. Επίσης μου τοποθέτησε λάθος και τον αποροφητηρα, αφήνει από πίσω 5 δάχτυλα κενό...... μου είπε ότι έχασαν ένα κομμάτι inox που έμπαινε από πίσω και ότι θα παράγγειλε άλλο και θα μου φέρει. Πράγμα που φυσικά δεν έγινε ποτέ. ΠΡΟΣΟΧΗ μην την πατήσει και κάποιος άλλος......

 • Αννα Σ.
  20 Ιούν 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Πολύ καλός

 • Χρήστος Π.
  15 Ιούν 2019
  Αποδεκτή Εξυπηρέτηση

  Δεν τηρήθηκε κανένα χρονοδιάγραμμα, η ανακαίνιση διήρκησε 8 μέρες ενώ αρχικά είχαμε συμφωνήσει για 3. Έγιναν αρκετά λάθη στη πορεία των εργασιών που ευτυχώς διορθώθηκαν.

 • Σουζάνα Ψ.
  12 Ιούν 2019
  Κακή εξυπηρέτηση

  Καμμία συνέπεια. Καμμία επαγγελματικότητα. Πολύ κακή ποιότητα προϊόντων Απαράδεκτη προχειρότητα, ασχετοσύνη, ρύπανση, τσαπατσουλιά (πλακάς, υδραυλικός, σοβατζής, μαραγκός). Προκλητική κοροϊδία και σπάσιμο νεύρων. Εγκατάλειψη της κουζίνας σε ημιτελή κατάσταση, με αποτέλεσμα την δύσκολη αναζήτηση άλλου μαραγκού, υδραυλικού και ηλεκτρολόγου για την ολοκλήρωση των αναγκαίων εργασιών, με μεγάλη έκπτωση από την πλευρά μου στην ποιότητα της νέας μου κουζίνας. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι όλα αυτά θα συνέβαιναν σε μία και μόνη εργασία! Μία από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου - δεν θα την ευχόμουν σε κανέναν συνάνθρωπο.

  Απάντηση από Mastoras 24
  12/06/2019
  Καλησπέρα κα Σουζάνα, αρχικά λυπούμαστε πολύ που δεν μείνατε ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες μας, αλλά θεωρούμε δίκαιο να αναφέρουμε και την δική μας πλευρά για το πως συνέβησαν τα γεγονότα. Συμφωνήσαμε μία εβδομάδα πριν το πάσχα να αναλάβουμε την ανακαίνιση της κουζίνας σας, η οποία περιελάμβανε ξηλώματα, υδραυλικά, σοβατίσματα, βάψιμο, νέα ντουλάπια κουζίνας, ηλεκτρολογικά, να ολοκληρωθεί σε 6 ημέρες. Οι παραπάνω εργασίες ολοκληρώθηκαν μέσα σε αυτό το διάστημα και με την απαραίτητη ποιότητα υλικών και εργασίας, αυτό άλλωστε επιβεβαιώνετε από το ότι μας εξοφλήσατε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση και αν ίσχυαν αυτά που υποστηρίζετε παραπάνω δεν πιστεύουμε ότι θα χρειαζόταν. Στη συνέχεια, έπειτα από 1 μήνα που γυρίσατε, μας είπατε ότι υπήρξε κάποια διαρροή στο ντουλάπι του νεροχύτη, με αποτέλεσμα να φουσκώσει. Παρόλο που πέρασε όλο αυτό το διάστημα και δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε εάν ευθυνόμαστε εμείς, άμεσα προχωρήσαμε σε αντικατάσταση όλων των ντουλαπιών που είχαν φουσκώσει. Επίσης κατά την διάρκεια των επισκευών αυτών, υποστηρίξατε ότι ζημιωθήκατε εισιτήρια επιστροφής (χωρίς καμία απόδειξη) σας αποζημιώσαμε στο ακέραιο. Τέλος, πιστεύουμε ότι ανταποκριθήκαμε άρτια στην συμφωνία μας.
 • Φλωρα Τ.
  05 Ιούν 2019
  Κακή εξυπηρέτηση

  Ασυνέπεια! Ψέματα ατελείωτα!!!!!!!!! Υψηλή προκαταβολή (700€) και ζητούσε και περισσότερα!!!Ματαίωσα την εργασία ΚΑΙ: παρέλαβα ΜΟΝΗ μου τα πράματα από το χώρο που τα είχε δώσει για εργασία με ΔΙΚΗ ΜΟΥ επιβάρυνση μεταφοράς και αρνήθηκε να μου επιστρέψει την προκαταβολή, γιατί έκανε έξοδα , δεν είχε όμως να μου δώσει τα σχετικά παραστατικά(τιμολόγια, αποδείξεις κλπ), όταν του τα ζήτησα. Κράτησε τα 700 ευρώ και... ζημιώθηκα από κάθε άποψη. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μακριά από το συγκεκριμένο επαγγελματία

  Απάντηση από Mastoras 24
  12/06/2019
  Καλησπέρα κα Φλώρα, διαβάσαμε την κριτική σας και δυστυχώς τα περισσότερα που αναγράφονται είναι αναληθή. Στις 20/5 συμφωνήσαμε να αναλάβουμε κάποιες αλλαγές στα υπάρχοντα ντουλάπια της κουζίνας σας και να λουστράρουμε τα πορτάκια. Σας ενημερώσαμε ότι θα χρειασθούμε γύρω στις 15 εργάσιμες ημέρες για να τα έχουμε όλα έτοιμα. Παρόλα αυτά την 12ή εργάσιμη ημέρα από την ημέρα της συμφωνίας αποφασίσατε ότι θέλετε να σταματήσετε την εργασία γιατί δεν μπορούσατε να περιμένετε άλλο. Κατά την διάρκεια όμως αυτών των ημερών, προμηθευτήκαμε και ετοιμάσαμε όλα τα απαραίτητα υλικά για να είναι έτοιμα την ημέρα που είχαμε συμφωνήσει, με αποτέλεσμα να έχουμε έξοδα υλικών και εργασίας. Από την στιγμή λοιπόν που η εργασία που είχαμε αναλάβει δεν τερματίστηκε με δική μας υπαιτιότητα, έπρεπε να αποζημιωθούμε για τα έξοδα μας, τα οποία φυσικά και μπορούν να αποδειχθούν όποτε και αν ζητηθούν. Ευχαριστώ.
 • Anna Ν.
  01 Ιούν 2019
  Κακή εξυπηρέτηση

  Τελειως ασυνεπης ,κακος επαγγελματιας, χαμηλης ποιτητας εργασια και διαφορετικα υλικα απο τη συμφωνια Αντι 20 μερες εκανε 4 μηνες για ενα δυαρι Τελειως αναξιοπιστος Μακρια

 • Kristi S.
  28 Μάι 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Mαίρη Α.
  18 Μάρ 2019
  Κακή εξυπηρέτηση

  τσαπατσουλιές, κραυγαλέες κακοτεχνίες, χωρίς τα επιβεβλημένα ξυσίματα, κακότεχνα στοκαρίσματα και απαράδεκτες για επαγγελματίες απροσεξίες οι οποίες προξένησαν σοβαρά προβλήματα στις πόρτες ( στάβωσαν και δεν εκλειναν), στις ντουλάπες ( κόλλησαν με το βάψιμο οι κλειδαριές και αχρηστεύτηκαν ) καθώς επίσης στα ρολά από τις μπαλκονόπορτες, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει πολύ η παράδοση του έργου. Οι ζημιές στα ρολά με ανάγκασαν να τα αντικαταστήσω πλήρως επιβαρύνοντας με οικονομικώς. Κρατήθηκε μόνο το ποσό των 150 από την αρχική συμφωνία προκειμένου να φέρω άλλον τεχνίτη να καλύψει όλες τις υπόλοιπες κακοτεχνίες που δεν μπορούσε να επιδιορθώσει ο Μάστορας 24. Τέλος αναγκάστηκα να φέρω ειδικό τεχνίτη για να καθαρίσει τα μωσαϊκά και τα μάρμαρα από τις μπογιές που έβαψαν τα πάντα κι άφησαν οι ελαιοχρωματιστές στο διάβα τους.

 • Ρήγας Κ.
  05 Μάρ 2019
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
 • Mαίρη Α.
  01 Μάρ 2019
  Κακή εξυπηρέτηση

  Η ανακαίνιση της κουζίνας της οικίας μου, η οποία ξεκίνησε από τον Ιανουάριο του 2019 από την εταιρεία Μastoras 24, μετά από πολλές καθυστερήσεις παραδόθηκε η κουζίνα με απαράδεκτα τεχνικώς φινιρίσματα στις ενώσεις των ντουλαπιών ( προεξέχουν επικίνδυνα ξυλόβιδες και ξεχειλίζουν σιλικόνες ) και σε ένα σημείο υπάρχει ρωγμή στον πάγκο. Στις διαμαρτυρίες μου και στο αίτημα μου να αντικατασταθεί το ραγισμένο κομμάτι ο τεχνίτης -μαραγκός δήλωσε φόβους για πρόκληση μεγαλύτερης και εκτεταμένης πλέον ζημιάς σ'ολόκληρο τον πάγκο λόγω κακής τοποθέτησης των πλακακίων του τοίχου, οπότε παραιτήθηκα από κάθε σκέψη αντικατάστασης του πάγκου. Συμφωνήθηκε μόνο η αντικατάσταση των δύο θυρών της πιατοθήκης η οποία εδώ και δύο μήνες τώρα, βρίσκεται ακόμα σε εκκρεμότητα. Η εταιρεία Μάστορας 24 συνεχώς αναβάλει τα ραντεβού από μέρα σε μέρα και από εβδομάδα σε εβδομάδα.

 • Alkisti S.
  17 Φεβ 2019
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

  Ήρθε ένας πλάκας για να μ βάλει πλακακια στο μπαλκονι και 2 παιδιά που μου γκρέμισαν το μπανιο. Και οι 3 ήταν πολύ καλοί. Με το μπαλκόνι όλα καλά στο γκρέμισμα έγινε μια ασυνεννοησία και δε μου ξήλωσαν όλο το πάτωμα που ήθελα.

 • Mαίρη Α.
  31 Ιαν 2019
  Κακή εξυπηρέτηση

  Οι κακοτεχνίες που άφησε στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, στις ηλεκτρολογικές καθώς επίσης και στην στεγανοποίηση των αρμών των καινούργιων πλακακίων της ντουζιέρας εντός και εκτός αυτής ήταν πάρα πολλές. Σήμερα 5 μήνες μετά την έναρξη των εργασιών έχει παρουσιαστεί διαρροή σε παροχές που ξεκινούν από τον ηλιακό θερμοσίφωνα και καταλήγουν στο μπάνιο. Η εταιρεία στις επανειλημμένες κλήσεις μου αδιαφορεί, δεν στέλνει υδραυλικό, ώστε να επιδιορθώσει για τρίτη φορά την διαρροή που επιμένει και να διορθώσει όλες τις προαναφερόμενες κακοτεχνίες αναβάλλοντας συνεχώς τα ραντεβού.

 • Γεωργία Δ.
  16 Ιαν 2019
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

  Συνολικά έμεινα ευχαριστημένος από την επικοινωνία και την λύση στο πρόβλημά μου.

 • Μαρω Λ.
  28 Δεκ 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

  Το κοστος ειναι υπερβολικο, αλλα ο κυριος ηταν συνεπεστατος στην εργασια του και απολυτα συννενοησημος.

 • Ιουλια Τ.
  04 Δεκ 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
 • Τόνια Π.
  04 Δεκ 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
 • Γιωργος Θ.
  25 Οκτ 2018
  Αποδεκτή Εξυπηρέτηση

  Δεν μου ήταν ξεκάθαρο το κόστος των υλικών με αποτέλεσμα να μην γνωρίζω πόσο κόστισε πραγματικά γιατί παίζει πέρα από την εταιρία να πλήρωσα και τους τεχνικούς το χαρτζιλίκι τους χωρίς να το ξέρω.

 • Ρια Κ.
  18 Οκτ 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

  Οι τεχνικοί με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρία είναι πολύ εξυπηρετικοί και διαθέσιμου να βοηθήσουν. Προσπαθούν να βρουν λύση σε κάθε πρόβλημα. Γενικά υπήρχε συνεννόηση και η όποια διαφωνία με τη διοίκηση λόγω τιμών, τελικά λύθηκε.

 • Dsevents ..
  06 Οκτ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Λάβαν άμεση δράση. Απόσυραν τον παλιο θερμοσίφωνα και μου βάλαν καινούργιο. Ένα λεπτό μετά το αίτημά μου έλαβα κλήση τους και την ίδια μέρα λύθηκε το πρόβλημα. Η τιμή ήταν λογική γιατί κάναμε μια σχετική έρευνα πριν ζητήσουμε τεχνικό. Ευχαριστούμε μάστορα, ευχαριστούμε Δουλευταρά.

 • Ελένη Ε.
  02 Οκτ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Πολύ καλή δουλειά και άμεση εξυπηρέτηση. τους συστήνω ανεπιφύλακτα!

  Αξιολόγηση από πελάτη εκτός του Douleutaras.gr
 • Χρήστος Α.
  14 Σεπ 2018
  Κακή εξυπηρέτηση

  απαράδεκτος....αφησε την δουλειά στην μεση και δεν απαντά στό τηλ

 • Ντινα Λ.
  06 Σεπ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Μηνας Μ.
  05 Σεπ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Ευάγγελος Χ.
  05 Σεπ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Vasilis P.
  03 Σεπ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Χριστινα Κ.
  31 Αύγ 2018
  Αποδεκτή Εξυπηρέτηση

  Δεν ήταν ικανοποιητική η σχέση τιμής παροχής υπηρεσίας

 • Ηλίας Φ.
  31 Αύγ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Ο Νίκος και ο Δημήτρης ήρθαν στην ώρα τους, έκαναν την δουλειά που τους ζήτησα με προσοχή και στο τέλος άφησαν τον χώρο καθαρό. Τους συνιστώ για υδραυλικές εργασίες.

 • Παναγιωτης Π.
  30 Αύγ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Έκανα αντικατάσταση ηλεκτρικού θερμοσίφωνα.Οι υδραυλικοί πού ήρθαν έκαναν την δουλειά πολύ γρήγορα και καλά με συνέπεια.Η τιμή ήταν αρκετά καλή...θα τους πρότεινα ανεπιφύλακτα!!

 • Αποστόλης Ν.
  25 Αύγ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Φοβεροί και οι 2 τεχνικοί που ήρθαν, τέλειοι σε όλα, αλλά 70 ευρώ για ούτε μία ώρα δουλειάς, και χωρίς να χρειάζονται έξτρα υλικά (παρά μόνο μία γωνία που λογικά δεν κοστίζει πάνω από 5 ευρώ) μου φαίνονται υπερβολικά πολλά αυτή την εποχή, και ειδικά απ' τη στιγμή που είχε υπάρξει προ-συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο απ' την αρχή!

 • Αντιγόνη Δ.
  10 Αύγ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Πολύ καλός υδραυλικός και στην ώρα του!

 • Θαλεια Θ.
  19 Ιούλ 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
 • Θοδωρής Κ.
  19 Ιούλ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Ινω Κ.
  18 Ιούλ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Νίκος Γ.
  16 Ιούλ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Δημητρης Τ.
  16 Ιούλ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Επαγγελματίας, ευγενικός, προσεχτικος κ παν από όλα καθαρός στην εργασία του.

 • Γιωργος Τ.
  14 Ιούλ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Διονύσης Γ.
  13 Ιούλ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Apostolos K.
  12 Ιούλ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Πάνος Ε.
  06 Ιούλ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Περικλής Γ.
  04 Ιούλ 2018
  Κακή εξυπηρέτηση

  Υπέβαλα αίτημα για εγκατάσταση τηλεόρασης στον τοίχο και τοποθέτηση ραφιέρας στον τοίχο. Στην αρχή ο επαγγελαματίας του Mastoras 24 με τον οποίον συνομιλούσα ήταν επικοινωνιακός και εξυπηρετικός. Η παρεχόμενης εργασία ήταν όμως απαράδεκτη. 1) Για δε την ραφιέρα, είχα επισημάνει εξαρχής ότι έλειπαν οι βίδες. Ως εκ τούτου ο τεχνίτης του Mastoras 24 δεσμεύθηκε να παραγγείλει τις βίδες. Κλείσαμε τουλάχιστον 4 ραντεβού στο σπίτι, στα οποία ουδέποτε εμφανίστηκε ο τεχνίτης, χωρίς καν να μπει στον κόπο να προειδοποιήσει. Όταν δέησε επιτέλους να εμφανιστεί, οι βίδες δεν ήταν οι κατάλληλες. ΙΙ) Η τηλεόραση, την οποία τοποθέτησε ο τεχνίτης στραβά αν και είχε αλφάδι -και με την βοήθεια οδοντογλυφίδων- έπεσε από τον τοίχο μετά από έναν μήνα με αποτέλεσμα να σπάσει. Όταν επικοινώνησα με τον υπέυθυνο, άρχισε τις υπεκφυγές μέχρι να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εγώ είχα κάνει λάθος χειρισμό. Αν και δεν ύψωσα ποτέ τον τόνο της φωνής μου και μιλούσα με όμορφο τρόπο, διατηρώντας την ψυχραιμία μου, εντούτοις ο υπεύθυνος επέλεξε να μην απαντάει στα τηλεφωνήματά μου. Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να ζητήσει συγγνώμη και να στοκάρει τις τρύπες στον τοίχο ως κίνηση καλής θέλησης. Περιττό να πω ότι ο τεχνίτης δεν μου άφησε καμία απόδειξη για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στενοχωρέθηκα και έμεινα πολύ δυσαρεστημένος από τον όλη (μη) εξυπηρέτηση.

 • Μαρια Ο.
  02 Ιούλ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Αψογη και καθαρη δουλεια!Ο νικος πολυ καλος και ο συνεργατης του και τυπικοι και εξυπηρετικοι και σωστοι σε ολα!Μπραβο σας παιδια!

 • Αντωνης Μ.
  29 Ιούν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Αμέση εξυπηρέτηση,επεξηγηματική ανάλυση του προβλήματος και άμεση επιλυσή του.

 • Nikos K.
  27 Ιούν 2018
  Κακή εξυπηρέτηση

  Απαράδεκτος επαγγελματίας μ χρέωσε για 15 λεπτά 40 ευρώ εργασία και 15 ευρώ για ένα Φλότερ που δεν χρειαζόταν χωρίς να με ρωτήσει σύνολο 55 χωρίς απόδειξη! Σκοπεύω να κάνω καταγγελία στην γραμμή καταναλωτή

 • Γεώργιος Τ.
  20 Ιούν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Ηρθαν πιο γρηγορα και εκανα περισσοτερη δουλεια από ότι φανταζόμουνα.Ηταν εξυπηρετικοι και η τιμη τους ηταν λογική

 • Γιάννης Μ.
  19 Ιούν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Ιφιγένεια Μ.
  29 Μάι 2018
  Κακή εξυπηρέτηση

  ΠΑΝΆΚΡΙΒΟΣ...ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

 • Δημοσθενης Σ.
  26 Μάι 2018
  Κακή εξυπηρέτηση

  ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ , ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ-ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΔΥΟ ΦΛΟΤΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΚΟΜΠΛΕ ΕΥΡΩ 210 , ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΡΕΧΕΙ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΛΛΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

 • Νίκος Κ.
  24 Μάι 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Ιωαννης Σ.
  23 Μάι 2018
  Κακή εξυπηρέτηση

  Η χειρότερη εμπειρία! Την πρώτη φορά έκανε λάθος στην τοποθέτηση. Μετά από 2 εβδομάδες τηλεφωνημάτων, αναπάντητων κλήσεων, ακυρώσεων ξαναήρθε, ξαναέκανε λάθος τοποθέτηση με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουμε. Εξετάζω προς το παρόν την νομική οδό για αποζημίωση.

 • Κωστας Μ.
  18 Μάι 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
 • Αντωνιος Κ.
  17 Μάι 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Χρήστος Μ.
  09 Μάι 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Δημήτρης Β.
  07 Μάι 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Ζαμάνος Κ.
  18 Απρ 2018
  Αποδεκτή Εξυπηρέτηση

  Δεν εξέδωσε ΑΠΥ αλλά συμπεριέλαβε τον ΦΠΑ στη τιμή

 • Λινα Κ.
  18 Απρ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Maria Ν.
  18 Απρ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Πολύ ευγενικοί , καθαροί και με συνέπεια στο ραντεβού τους! Θα ξαναχρησιμοποιούσα τις υπηρεσίες τους.

 • Σπυρος Λ.
  13 Απρ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Απολυτα ικανοποιημενος.

 • Γιαννης Μ.
  07 Απρ 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
 • Γεωργιος Β.
  05 Απρ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Γιώργος Λ.
  03 Απρ 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
 • Γιώργος Γ.
  30 Μάρ 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
 • Νικολέττα Ζ.
  29 Μάρ 2018
  Κακή εξυπηρέτηση

  Ήρθαν εγκαίρως δύο εργάτες, έσπασαν τις πλάκες στην αυλή μου με κομπρεσέρ, έβαλαν υπόγεια τον σωλήνα και μετά κόλλησαν χάλια τις νέες πλάκες. Δεν είχαν εμπειρία στις πλάκες, τις κόλλησαν στραβά, δεν τους έφτασαν για όλη την επιφάνεια κι έτσι στην άκρη με τον τοίχο έριξαν τσιμέντο και είπαν στη γυναίκα μου ότι δεν γινόταν αλλιώς. Όταν επικοινώνησα με τον υπεύθυνο για να διαμαρτυρηθώ, μου είπε ότι θα με καλέσει ο ίδιος και έκτοτε εξαφανίστηκε. Δυστυχώς δεν τους ενδιαφέρει να έχουν μόνιμους πελάτες αλλά να αρπάξουν τα χρήματα, με το πρόσχημα ότι η γυναίκα μου δεν έπρεπε να τους πληρώσει, αφού δεν ήταν ικανοποιημένη (και αφού της τα παρουσίασαν ως ακατόρθωτα αυτά που τους ζήτησε), χωρίς καν ο υπεύθυνος στην εταιρία να ενδιαφερθεί να μάθει τι έχει συμβεί και τι ακριβώς ειπώθηκε με τους εργάτες. Δεν συνιστώ τον συγκεκριμένο υδραυλικό γιατί φέρθηκε αντιεπαγγελματικά. Πήραν 230 ευρώ χωρίς απόδειξη και μάλιστα ενώ η αμοιβή είχε προσυμφωνηθεί, όταν ήρθαν οι εργάτες, ζητούσαν περισσότερα. Ευτυχώς που δεν τα πήραν, γιατί με τόσο κακής ποιότητας εργασία και τόσο μίζερη συμπεριφορά, δεν τα άξιζαν. Αν δεν μπορούσατε να κολλήσετε τις πλάκες, ας παίρνατε λιγότερα χρήματα, να καλέσω κι εγώ κάποιον ειδικό και όχι να μην σηκώνετε τα τηλέφωνα! Με τέτοια αντιμετώπιση στους πελάτες, για πόσο καιρό πιστεύετε ότι θα σταθείτε έτσι στον επαγγελματικό σας χώρο; Κρίμα...

 • Παναγιωτα Λ.
  29 Μάρ 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
 • Mari K.
  27 Μάρ 2018
  Αποδεκτή Εξυπηρέτηση

  αφού έχασε το ραντεβού μας (γιατί κάτι του έτυχε, απολύτως κατανοητό), Μου είπε ότι θα έρθει το μεσημέρι (δεν ήρθε ποτέ) και αφου τους κάλεσα εγώ (κατά τις 6) κλήσαμε ένα ραντεβού την επόμενη μέρα. Η εργασίες πραγματοποιήθηκαν, αν και αφού είχε φύγει το ένα από τα 3 φώτα σταμάτησε να δουλεύει. Κάλεσα να ενημερώσω επί του προβλήματος, και αφού μου υποδείχθηκε οτι έκανα κάτι εγώ και το χάλασα, μου είπαν ότι θα με ξανακαλέσουν να κλήσουμε ένα νέο ραντεβου για να το φτιάξουνε. Ακόμα δεν έχουν πάρει, οπότε ότι το έφτιαξα μόνη μου.

 • Θωμάς Χ.
  27 Μάρ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Επαγγελματίας 100%, λογικές τιμές

 • Ζησης Ζ.
  26 Μάρ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  κύριος, συνεπής και σωστός. Τιμή πολύ λογική. Καλή δουλειά.

 • Πέτρος Μ.
  24 Μάρ 2018
  Κακή εξυπηρέτηση

  Αδικαιολόγητα μεγάλο κόστος για τη συγκεκριμένη εργασία.

 • Γιώργος Ξ.
  23 Μάρ 2018
  Κακή εξυπηρέτηση

  Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά!!!! Κλείσαμε ραντεβού για την Παρασκευή 23/3/2018 στις 12.00 το μεσημέρι και ο μάστορας δεν εμφανίστηκε ποτέ!!!! Στα τηλεφωνήματα που κάναμε μας έλεγαν μέχρι τελευταία στιγμή ότι μάστορας θα έρθει κανονικά!!!Μακριά από τέτοιους ασυνείδητους μάστορες. Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Γιώργος Λ.
  23 Μάρ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Εξαιρετική επικοινωνία, ταχύτητα και σεβασμός του χώρου που υπήρχε η βλάβη. Άμεση ανταπόκριση και πολύ καλή επικοινωνία. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

 • Wepaint
  15 Μάρ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Σωκρατης Ζ.
  11 Μάρ 2018
  Αποδεκτή Εξυπηρέτηση

  η ενημερωση που ειχα για την επισκευη και το κοστος της εργασιας του ηταν πλημμελης . Το τελικο αποτελεσμα οσον αφορα την επισκευη ηταν γρηγορο,συνεπες και το πλυντηριο πλεον λειτουργει.

 • Ευάγγελος Β.
  09 Μάρ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Δημητρης Γ.
  09 Μάρ 2018
  Αποδεκτή Εξυπηρέτηση
 • Αναστασία Μ.
  08 Μάρ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Άμεση εξυπηρέτηση, ευγένεια και επαγγελματισμός.

 • Μαρινα Μ.
  06 Μάρ 2018
  Αποδεκτή Εξυπηρέτηση
 • Αντωνιος Ψ.
  06 Μάρ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Αψογοι επαγγελματιες τα παιδια που ηρθαν. Απαντηση στο αιτημα μου πηρα πολυ γρηγορα και οι τεχνικοι ηρθαν την ιδια μερα. Αψογη δουλεια

 • Δημήτριος Β.
  04 Μάρ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Βασιλης Μ.
  03 Μάρ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Iliana D.
  02 Μάρ 2018
  Κακή εξυπηρέτηση

  Ζήτησα να φτιαχτούν δυο καζανάκια που δε γέμιζαν νερό, να ξεβουλωσει η μπανιερα και ο Νιπτήρας. Δεν ξέρω τι αγοράσθηκε κ πόσο κόστισε αλλά τα 60 ευρώ μου φάνηκαν παααρα πολλά κ ο νιπτηρας μου ακόμα δε ρουφαει καλά το νερό

 • Κατερινα Δ.
  27 Φεβ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Χρυσανθος Κ.
  26 Φεβ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Melina F.
  24 Φεβ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Γιώργος Π.
  24 Φεβ 2018
  Κακή εξυπηρέτηση

  Η συνολική παροχή υπηρεσιών κρίνεται μέτρια έως κακή καθώς ο τεχνικός εμφανίστηκε με μίαμιση ώρα καθυστέρηση σε σχέση με την προκαθορισμένη ώρα και μάλιστα χωρίς να ειδοποιήσει.

  Απάντηση από Mastoras 24
  24/02/2018
  Αγαπητέ κε Γιώργο Π., ο λόγος που υπήρξε αυτή η ομολογουμένως αρκετή καθυστέρηση ήταν η ξαφνική αλλαγή του καιρού (βροχή) και η απαραίτητη αλλαγή μεταφορικού μέσου του τεχνικού, για την εξασφάλιση της ασφάλειάς του. Επίσης, μιλήσαμε 2 φορές τηλεφωνικά για την ακριβή άφιξη του τεχνικού στον χώρο σας. Παρόλα αυτά, αφού και η επισκευή έγινε με επιτυχία, είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε ξανά.
 • Γιώργος Γ.
  23 Φεβ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Πολύ "καθαρή" και "στρωτή" δουλειά. Αντικατάσταση τρύπιου μολυβδένιου σωλήνα νιπτήρα + σιφωνιού με πλαστικά. Επεξηγηματικοί, ευγενείς και αποτελεσματικοί. Η τιμή για το εύρος και την ανθυγειινότητα των εργασιών μου φάνηκε φυσιολογική και οι άνθρωποι κάθισαν και ένα επιπλέον εικοσάλεπτο για άσχετη μικροδουλειά χωρίς να τη χρεώσουν.

 • Maria L.
  21 Φεβ 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
 • Stefanos F.
  16 Φεβ 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

  Πολύ καλή. Έμεινα ευχαριστημένος και θα ξαναχρησιμοποιουσα την υπηρεσία σας.

 • Δημήτρης Ζ.
  13 Φεβ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Αλεξανδρα Μ.
  08 Φεβ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Άμεση εξυπηρέτηση,καλή δουλειά.

 • Χρύσα Ξ.
  06 Φεβ 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

  Ο πρώτος υδραυλικός που εστάλη δεν ήταν σωστά ενημερωμένος για τη βλάβη από το άτομο που επικοινώνησε μαζί μας, με αποτέλεσμα να μην έχει τα κατάλληλα μέσα για να την επιδιορθώσει και να μας χρεώσει με κάποιο μικρό ποσό για τα υλικά και την προσπάθεια που έκανε. Μετά από μισή ώρα περίπου εστάλη άλλος υδραυλικός ο οποίος ολοκλήρωσε τη δουλειά με επιτυχία.

 • Αλεξανδρος Μ.
  06 Φεβ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  προσπαθούν για το καλύτερο και πρόκειται για επαγγελματίες που θέλουν να βάλουν γερές βάσεις. Εύχομαι ολα τα καλά

 • Γιωργος Π.
  06 Φεβ 2018
  Αποδεκτή Εξυπηρέτηση

  Για την σύνδεση ενός πλυντηρίου πιάτων και το ξεκούμπωμα του ντουλαπιού που ήταν στην θέση του 40,00€ χωρία απόδειξη, δεν τα λες και λίγα...

 • Γιωργος Κ.
  05 Φεβ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Ο υπεύθυνος επικοινώνησε μαζί μου, επισκεφθείκε το χώρο που είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα με έτερο τεχνικό, ο οποίος αποκατέστησε την ζημιά αυθημερόν. Οι εξηγήσεις που μου έδωσε όπως και η άμεση επιδιόρθωση της βλάβης δείχνει σοβαρότητα και επαγγελματισμο Καλλιανος Γιώργος

 • Σίμος Π.
  05 Φεβ 2018
  Κακή εξυπηρέτηση

  Ο επαγγελματίας “mastoras 24”, κατά την επίσκεψή του και μετά την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων, απαίτησε και πληρώθηκε και την επίσκεψη 20€ και την επισκευή +30€. H συμφωνία που είχε γίνει ήταν πως σε περίπτωση μη ύπαρξης βλάβης θα πληρωνόταν την επίσκεψη (20€), στην περίπτωση δε βλάβης θα πληρωνόταν την επισκευή και όχι την επίσκεψη. Η συγκεκριμένη δε βλάβη που υποτίθεται διορθώθηκε, παρουσιάστηκε ξανά μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, για την επισκευή της οποίας πλήρωσα σε άλλον επαγγελματία άλλα 30€.

 • Δημητρης Π.
  04 Φεβ 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

  Ευχαριστημένος έμεινα από τον επαγγελματία σε σχέση με την τυπικότητά του στα ραντεβού μας, αλλά και στο χρονικό πλαίσιο ολοκλήρωσης της εργασίας. Όλα καλά.

 • Μαργιεττα Θ.
  03 Φεβ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Άμεση εξυπηρέτηση Ευγένεια Παρα πολυ καλη ποιότητα υπηρεσιών Κόστος φυσιολογικο

 • Χιόνα Μ.
  31 Ιαν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Ευγενικός κι εξυπηρετικότατος ο κ. Δημήτρης, επαγγελματίας.

 • Ακης Α.
  30 Ιαν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Σαράντης Φ.
  29 Ιαν 2018
  Αποδεκτή Εξυπηρέτηση

  Εγκατάσταση Πλυντηρίου: Θεωρώ πως δεν εξάντλησε όλες τις πιθανότητες ώστε να βγάλει το ντουλάπι που προυπήρχε με αποτέλεσμα να το καταστρέψει για να βγει. Παρατηρώντας μετά δεν είχαν βγει όλες οι βίδες, πριν ξεκινήσει να κόβει. Πρέπει να του αναγνωρίσω την προσπάθεια, καθώς έκατσε αρκετή ώρα σπίτι, αλλά θεωρώ πως εάν είχε περισσότερη ψυχραιμία δεν είχαμε γλυτώσει τις φθωρές στο σπίτι.

 • Μαρία Φ.
  26 Ιαν 2018
  Κακή εξυπηρέτηση

  Τις προηγούμενες φορές είχα τουλάχιστον ( 3 ) επιλογές ... αυτήν την φορά μόνο μια ... άρα μονόδρομος ... & όχι τόσο καλός τελικά !!!

 • Νικος Κ.
  26 Ιαν 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ

 • Τάσος Κ.
  24 Ιαν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Η εργασία ήταν πολύ απλή και την ολοκλήρωσε πολύ σύντομα.

 • Γεωργία Δ.
  24 Ιαν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Αθανασια Κ.
  22 Ιαν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Ροη Χ.
  21 Ιαν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Ανδρεας Κ.
  18 Ιαν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Σωκράτης Κ.
  18 Ιαν 2018
  Κακή εξυπηρέτηση

  Έφτασε μετά από μια ώρα και είκοσι λεπτά.Δεν μπορούσα να τον περιμένω τόσο.

 • Stella M.
  16 Ιαν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Αλεξης Σ.
  15 Ιαν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Καταπληκτική εργασια, ήρθαν στην ώρα τους, προθυμότατοι εξαιρετικοί επαγγελματίες..έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

 • Alexia K.
  15 Ιαν 2018
  Κακή εξυπηρέτηση

  Ο τεχνικος ηρθε αμεσα να το φτιαξει αλλα κατι δεν εβαλε οταν εφευγε και ακομα ετρεχε νερο. Τον καλεσα την ιδια μερα και 6 μερες αργοτερα και μετα απο πολλα τηλεφωνηματα ακομα δεν μου το εχουν επισκευασει. Υποτιθεται αυριο θα ερθουν...Δεν θα τους ξανακαλουσα

 • Ελενη Κ.
  15 Ιαν 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
 • Ελενη Λ.
  13 Ιαν 2018
  Αποδεκτή Εξυπηρέτηση

  Είχαμε ραντεβού με τον ηλεκτρολόγο περίπου 15:00-15:30, ο οποίος τελικά ήρθε 17:30-17:45. Επισκεύασε τη βλάβη, που ήταν αλλαγή θερμοστάτη, ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία λάθος παρά την επισήμανση να την ρυθμίσει όσο ήταν και πριν. Καλοπροαίρετα σκεπτόμενοι ας υποθέσουμε ότι έγινε απλά από λάθος. Ωστόσο, η βλάβη δεν έχει αποκαταστηθεί πλήρως και ακόμα περιμένουμε τηλέφωνο από υδραυλικό από την εταιρεία mastoras24.

 • Αικατερινη Ξ.
  12 Ιαν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Έμεινα πολύ ευχαριστημένη απο τη διαφορική διάγνωση του προβλήματος και την επίλυσή του.

 • Λήδα Α.
  11 Ιαν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Adriana B.
  11 Ιαν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Ο Δημήτρης ήταν πολύ καλός επαγγελματίας , ευγενικός , προσεκτικός και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες του!

 • Αναστασία Σ.
  09 Ιαν 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

  Ο τεχνικός ήρθε έφτιαξε την ζημιά μου πήρε 90€ χωρίς απόδειξη θέλω την απόδειξη αλλιώς θα έχετε σοβαρό πρόβλημα. .......

 • Ολγα Κ.
  08 Ιαν 2018
  Αποδεκτή Εξυπηρέτηση

  Ενώ μου είχατε πει 20€ + ΦΠΑ μου πήρε 30€ και χωρίς απόδειξη!!!

 • Δαναη Δ.
  06 Ιαν 2018
  Κακή εξυπηρέτηση

  Το κόστος πολυ υψηλο για μια τοποθετηση πλυντηριου

 • Εβίτα Σ.
  21 Δεκ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Τινα Κ.
  14 Δεκ 2017
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
 • Γιώργος Κ.
  11 Δεκ 2017
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
 • Αννα Δ.
  06 Δεκ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Ο Τεχνικός που ήρθε λέγεται Δημήτρης. Εξαιρετικός στη δουλειά του πολύ προσεχτικός και ευγενικός.

 • Γεώργιος Μ.
  26 Νοέ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Στην περίπτωσή μου η ικανοποίηση όλων των συστατικών που θεωρούνται από τις εταιρείες ως διαστάσεις της εμπειρίας των πελατών επετεύχθη πλήρως από τον συγκεκριμένο επαγγελματία που μου προτάθηκε.

 • Ευγενια Χ.
  21 Νοέ 2017
  Αποδεκτή Εξυπηρέτηση

  Βρέθηκε στο χώρο μου για περίπου 2 ώρες, πλήρωσα για 4 κουρτινόξυλα ,2 ράφια και την αλλαγή ενός ντουί 130ευρώ και δεν έλαβα ποτέ απόδειξη.

 • Σπυριδων Σ.
  17 Νοέ 2017
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

  Στην συνέπεια έβαλα τρία αστέρια 3 αστέρια γιατί είχαμε ραντεβού στις 09:00 και ήρθε στις 10:00 λόγω κίνησης.

 • Συλαιδος Α.
  14 Νοέ 2017
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

  ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ. ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 • Ελενα Θ.
  27 Οκτ 2017
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

  Παρόλο που η αρχική μου εμπειρία ήταν ομολογουμένως δυσάρεστη, κάτι που συμβαίνει συχνά με τεχνικές εργασίες, οφείλω να ομολογήσω πως οι άνθρωποι του Μαστορας 24 ανταποκρίθηκαν και επανόρθωσαν με επαγγελματισμό, συνέπεια και ευγένεια ώστε το αποτέλεσμα να είναι άκρως ικανοποιητικό. Η εργασία που τους ανέθεσα ολοκληρώθηκε επιτυχώς από δύο εξαιρετικούς τεχνικούς. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να τους εμπιστευτείτε!

Υπηρεσίες που εξυπηρετεί ο επαγγελματίας