Σταμάτης ΚορτσιδάκηςΜονώσεις
Σταμάτης Κορτσιδάκης
(20 Αξιολογήσεις)
Μοιράσου το προφίλ σου:
Σχετικά με τον επαγγελματία

Η Κατασκευαστική μας με πολυετή εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές, αναλαμβάνει κάθε μορφής και κλίμακας ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, ανακατασκευές πολυκατοικιών, οικιών, καταστημάτων, γραφείων και χώρων με ιδιαίτερες λειτουργικές απαιτήσεις.

Η οργάνωση κατασκευαστικών έργων απαιτεί εμπειρία. Με το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας, μελετάμε προσεκτικά το χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα χωρίς να υπάρχει άσκοπη και απρόβλεπτη αύξηση του κόστους για τον πελάτη.

Παρέχουμε μία μεγάλη γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια και βιοτεχνίες:

ΜΕΛΕΤΕΣ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
- Ενεργειακές μελέτες (θερμομονώσεων, στεγανοποίησης, αναβάθμισης συστημάτων θέρμανσης, σύγχρονα δομικά υλικά, κ.α.)
- Αρχιτεκτονικές και στατικές μελέτες διαμόρφωσης εσωτερικών & εξωτερικών χώρων και μελέτες μηχανολογικών εγκαταστάσεων
- Εκδόσεις αδειών εργασιών ανακαίνισης, μικρής ή μεγάλης κλίμακας, αναπαλαίωσης κ.α.

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΤΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
Κτίρια όμορφα, μοντέρνα και λειτουργικά. Όλα είναι δυνατά όταν συνεργάζεται η δημιουργικότητα με ένα άρτιο τεχνικό επιτελείο. Αναλαμβάνουμε μικρής ή μεγάλης κλίμακας τεχνικές και οικοδομικές εργασίες καθώς και ανακαινίσεις ή διαμορφώσεις χώρων με ειδικές απαιτήσεις.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
Διαθέτουμε κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό και σε συντηρήσεις πάσης φύσεως, όταν και όποτε τις χρειάζεστε. Είτε σας προέκυψε κάποια έκτακτη βλάβη, είτε επιθυμείτε να γίνονται συγκεκριμένες συντηρήσεις σε τακτικά χρονικά διαστήματα, μπορούμε να βοηθήσουμε.
Γνωρίζουμε ακόμη, πως να διεκπεραιώσουμε τις εργασίες συντήρησης χωρίς να βλάψουμε την αρτιότητα και την ιστορική αξία των διατηρητέων κτιρίων.

Το επιστημονικό προσωπικό μας καθώς και οι πιστοποιημένοι τεχνίτες μας, εργάζονται με προσήλωση στην ποιότητα και βάσει αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες που δικαιώνονται για την επιλογή τους.

Από ένα σχέδιο ή μια ιδέα, αναλαμβάνουμε να κάνουμε το χώρο σας όπως τον φαντάζεστε!

Στοιχεία επικοινωνίας
Χρόνια προϋπηρεσίας στον κλάδο

0 χρόνια
Υπηρεσίες
Ανακαινίσεις
Τεχνικές Εργασίες Σπιτιού - Μερεμέτια
Υδραυλικές Εργασίες
Τρόπος Εξυπηρέτησης Πελατών
  • Επισκέπτομαι τον Πελάτη