Χρειάζεσαι βοήθεια;
Κάλεσέ μας: :
210 3000 990
Δευ-Παρ.: 10.00-19.00
Σαββ.: 09.00-18.00
ΚΑΜΑΡΙΑΝΑΚΗΣ GROUP - ΚΩΝ. Ε. ΚΑΜΑΡΙΑΝΑΚΗΣ
Τζάκια - Καπνοδόχοι
Πάρε προσφορά
Τι υπηρεσία χρειάζεσαι;
Πιστοποιημένος επαγγελματίας

Σχετικά με τον επαγγελματία

Από το 1963, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο Εισαγωγής Εμπορίας και Επεξεργασίας Ειδών Χυτηρίου καθώς και της εξαγωγής και διαθέτουμε όλη την γκάμα των προϊόντων για κάλυψη των αναγκών μιας σημερινής σύγχρονης Χυτηριακής Μονάδας και όχι Μόνο.

Για πάνω από 35 χρόνια, η εταιρεία μας εξυπηρετεί τους πελάτες της με ποιοτικά τζάκια και καπνοδόχους καθώς επίσης και με τον καθαρισμό τους με σκοπό να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της και να τους παρέχει την ατμόσφαιρα και την αισθητική που επιθυμούν.

Σήμερα διαθέτουμε πάνω από 450 Υλικά απ'όλον τον Κόσμο που απευθύνονται στην Βιομηχανία, την Βιοτεχνία και το Χυτήριο και τα οποία είναι πιστοποιημένα με με ISO-9001, από Εταιρείες Διεθνούς Κύρους Διασφάλισης Ποιότητας.

Η ανάπτυξη μας βασίζεται και είναι αποτέλεσμα της δέσμευσης μας να παρέχουμε άριστο service στους πελάτες μας ενώ βασική μας φιλοσοφία στηρίζεται στο εξής ρητό << η ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων να είναι σε θέση να υπερβαίνει τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη>>.

Βρισκόμαστε στην διάθεσή των πελατών μας, να τους εξυπηρετήσουμε άμεσα με ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες και με μοναδικό σκοπό την ευχαρίστησή τους!

Υπηρεσίες που εξυπηρετεί ο επαγγελματίας