Χρειάζεσαι βοήθεια;
Κάλεσέ μας: :
210 3000 990
Δευ-Παρ.: 10.00-19.00
Σαββ.: 09.00-18.00
Ευστάθιος Αλεξόπουλος
Μετακόμιση από/προς Αττική
Πολύ καλή Εξυπηρέτηση
Πάρε προσφορά
Τι υπηρεσία χρειάζεσαι;
Πιστοποιημένος επαγγελματίας

Σχετικά με τον επαγγελματία

Ονομάζομαι Ευστάθιος και η εταιρεία μου δραστηριοποιείται στο χώρο των μετακομίσεων ­ - μεταφορών από το 1995. Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο ιδιωτών, όσο και επιχειρήσεων.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

- Μετακομίσεις
- Μεταφορές
- Διανομές παντός τύπου
- Μεταφορές ευαίσθητων φορτίων

Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητά τους. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για κάθε εργασία και διαθέτουμε πιστό πελατολόγιο που συνεχώς μας συστήνει ανεπιφύλακτα στον ευρύτερο κύκλο του.

Αντιλαμβανόμενοι την κρίση που περνά η αγορά, έχουμε προχωρήσει σε σημαντική μείωση των τιμών μας, διατηρώντας παράλληλα τις υπηρεσίες μας σε υψηλά επίπεδα με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Παράσημα

Αξιολογήσεις
( 2 αξιολογήσεις)

4,50
μέσο όρο
Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

Σχόλια

 • Χρυσα Β.
  16 Ιούν 2016
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Ευτυχία Α.
  05 Ιούν 2016
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

  Έκανε δουλειά Κυριακή και δεν χρέωσε τίποτα παραπάνω. Γενικά πολύ καλή δουλειά. Το μόνο αρνητικό, ότι είχαμε κλείσει ραντεβού να δει τα πράγματα προς μεταφορά και δεν ήρθε.

Υπηρεσίες που εξυπηρετεί ο επαγγελματίας

Περιοχές που εξυπηρετεί ο επαγγελματίας