Δημήτρης ΤζίμαςΤέντες
Δημήτρης Τζίμας
(30 αξιολογήσεις)
Μοιράσου το προφίλ σου:
Σχετικά με τον επαγγελματία

H εταιρία μας, ΤΕΝΤΕΣ ΤΖΙΜΑΣ, αποτελεί παράδοση στο χώρο της τέντας, με συνεχή παρουσίαση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Έλληνα επαγγελματία και ιδιώτη προσφέροντας τις πιο σύγχρονες, αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις στον τομέα της σκίασης και της ηλιοπροστασίας.

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε περιλαμβάνουν κατασκευή, συναρμολόγηση, επισκευή, εγκατάσταση και συνεχή συντήρηση τεντών κάθε τύπου, εφοδιασμένων κατ’ επιλογή με τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα αυτοματισμών τέντας που διαθέτη η αγορά αλλά και εξειδικευμένες προτάσεις σκίασης, όπως τεντοπέργκολες, τέντες κασέτες, τέντες καποτίνες, roller εσωτερικού χώρου και ποικίλες άλλες ειδικές κατασκευές.

Η πολυετής μας πείρα, το άρτια εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό, τα αυστηρά επιλεγμένα υλικά, ο πρωτοποριακός εξοπλισμός, η συνεχής ενημέρωση στο χώρο της τέντας των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων και η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και εγχώριους οίκους, αποτελούν εγγύηση για την ικανοποίησή σας.

Σταθερή μας επιδίωξη είναι πάντα το άριστο αποτέλεσμα, εργονομικά και λειτουργικά με γνώμονα πάντα τα κριτήρια ποιότητας, αισθητικής, αλλά και οικονομίας του αγοραστικού μας κοινού.

Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε, με συνέπεια και επαγγελματισμό!

Στοιχεία Επιχείρησης
Χρόνια προϋπηρεσίας

12 χρόνια
Υπηρεσίες
Τεχνικές Εργασίες Σπιτιού - Μερεμέτια
Τρόπος Εξυπηρέτησης Πελατών
Παράσημα
Κορυφαίος Επαγγελματίας
Κορυφαίος Επαγγελματίας
Κορυφαίος Επαγγελματίας
20 Αξιολογήσεις
20 Αξιολογήσεις
20 Αξιολογήσεις
CRM Onboarding Done
CRM Onboarding Done
CRM Onboarding Done