Σχετικά με τον επαγγελματία

Η επιχείρηση μας έχει πολυετή πείρα, από το 1994, στο χώρο της κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών, προσφέροντας κατασκευές υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, που μπορούν να καλύψουν κάθε ιδιαιτερότητα και επιθυμία του πελάτη.

Στα πλαίσια συμμόρφωσης με την Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία (σήμανση CE) η επιχείρηση μας μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής & τοποθέτησης συστημάτων αλουμινίου, συμμορφώνεται με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα διαθέτοντας στους πελάτες της Αρχικές Δοκιμές Τύπου (ΙΤΤ) για την πιστοποίηση και μέτρηση επιδόσεων των προϊόντων της.

Βασική επιδίωξη της επιχείρησης μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία των υλικών μας.

Η επιχείρηση μας σας γνωστοποιεί ότι για τα κουφώματα αλουμινίου παρέχονται οι παρακάτω εγγυήσεις :

• Εγγύηση πέντε (10) έτη για την ηλεκτροστατική βαφή των κουφωμάτων.
• Εγγύηση πέντε (10) έτη υαλοπινάκων.
• Εγγύηση πέντε (10) έτη καλής λειτουργίας κουφωμάτων.
• Εγγύηση πέντε (10) έτη για τα μηχανικά μέρη.
• Εγγύηση πέντε (5) έτη για τα ρολά – μοτέρ των κουφωμάτων.

Η εταιρεία μας στα παραπάνω χρονικά όρια της εγγυήσεως αναλαμβάνει την υποχρέωση αντικατάστασης κάθε ελαττωματικού κουφώματος και την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του εφόσον η ζημία προέρχεται από την κατασκευή η την τοποθέτηση της και όχι από την κακή χρήση ή μεταχείριση των κουφωμάτων από τον αγοραστή.

Προτιμήστε μας και δεν θα απογοητευτείτε από την ποιότητα της εργασίας μας!

Παράσημα

Αξιολογήσεις
( 68 αξιολογήσεις)

4,96
μέσο όρο
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
Ποιότητα
Πόσο ικανοποιημένοι έμειναν οι πελάτες από την ποιότητα των υπηρεσιών του επαγγελματία.
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
Τιμή
Πόσο ικανοποιημένοι έμειναν οι πελάτες από τις τιμές των υπηρεσιών του επαγγελματία
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
Πόσο ικανοποιημένοι έμειναν οι πελάτες από τη συνέπειά του επαγγελματία, την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που είχαν συμφωνήσει και τη συνολική επικοινωνία τους
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

Σχόλια

 • Αθανασία Κ.
  17 Ιούν 2021
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Εξαιρετική συνεννόηση και εξυπηρέτηση από τον κ. Μαναράκη και το συνεργείο του! Πολύ σχολαστική και επαγγελματική δουλειά και άμεση τοποθέτηση των κουφωμάτων!

 • Παντελης Σ.
  17 Μάι 2021
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Ζωή Μ.
  22 Σεπ 2020
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Άμεση συνεννόηση, έντιμος και ποιοτικό αποτέλεσμα σε πολύ λογική τιμή.

 • Μελίνα Π.
  12 Ιούλ 2020
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Δαδιωτη Ε.
  18 Μάι 2020
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Πόλυ καλοί επαγγελματίες και πολύ ευγενικοί. Θα τους συστήσω ανεπιφύλακτα!!!

 • Konstantina M.
  04 Μάρ 2020
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Εξαίρετος επαγγελματίας και συμπαθέστατος άνθρωπος. Καταρτισμένος τεχνικά, συνεπέστατος με επιμονή στη λεπτομέρεια!

 • Αργύρης Τ.
  12 Δεκ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Γιαννης Π.
  23 Νοέ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Διαβάζοντας κάποιες αξιολογήσεις άλλων πελατών για τον κύριο Μαναράκη σκεφτήκαμε ότι κάπου υπερβάλουν. Δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής. Όλα όσα έχουν γραφτεί είναι απλά η αλήθεια. Πρόκειται για εξαιρετικά καταρτισμένο, ευγενικό, υπομονετικό και συνεπή επαγγελματία. Με διαφορά ο καλύτερος που έχει έρθει στο σπίτι μας, ανεξαρτήτως ειδικότητας. Μία συζήτηση μαζί του θα σας πείσει. Μας ενημέρωσε για όλες τις πιθανές λύσεις ώστε να καταλήξουμε σε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο μας και η προσφορά του ήταν η καλύτερη που λάβαμε. Μας έδωσε λύσεις ακόμα και σε θέματα που δεν είχαν να κάνουν με τη δουλειά που του αναθέσαμε. Ο κύριος Μαναράκης και τα παιδιά του αγαπάνε τη δουλειά τους και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα. Η σημασία που έδωσαν ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες αποτελεί ένδειξη της ποιότητας της εργασίας τους. Χαρήκαμε που συνεργαστήκαμε με εξαιρετικούς επαγγελματίες και ανθρώπους. Δημήτρη, Ηλία και Γιάννη ειλικρινά σας ευχόμαστε ότι καλύτερο επαγγελματικά και προσωπικά! Το αξίζετε! Σας ευχαριστούμε πολύ!

 • Δημήτριος Ρ.
  27 Οκτ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος! Σε όλη τη διάρκεια της συνεννόησης ένιωσα ότι εξηγούσε καθαρά τις επιλογές που είχαμε, άκουσε τους προβληματισμούς μας, και νιώθω πως διαλέξαμε τα κατάλληλα αλουμίνια για τις ανάγκες μας. Η εγκατάσταση έγινε οργανωμένα και με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση (κάτι σημαντικό για μας που έχουμε και 3 γάτες στο σπίτι και φοβόμασταν μη τρομάξουν και φύγουν). Μας ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη και νιώσαμε ότι μπορούμε να βασιστούμε πάνω του αν χρειαστεί να αλλάξουμε ή να επισκευάσουμε κάτι - ήδη συζητήσαμε για άλλες δουλειές (πόρτες κλπ) που θέλει το σπίτι. Ευχαριστούμε!

 • Μιχάλης Α.
  22 Οκτ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, ευγενέστατος ταχύτατος και αποτελεσματικός.

 • Ιωαννα Τ.
  01 Οκτ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Τον κύριο Δημήτρη τον χαρακτηρίζει συνέπεια, υπευθυνότητα, σοβαρότητα στην άσκηση του επαγγέλματος του. Τεχνίτης με εξειδικευμενες γνώσεις, μέσα στο χρόνο με σωστή εκτίμηση της δουλειάς που έχει αναλάβει να κάνει. Ενας άνθρωπος που από την αρχή σου εμπνέει εμπιστοσύνη με ήθος, ευγένεια και φυσικά αγάπη γιαυτό που κάνει. Είναι πραγματικά επαγγελματίας και ο ίδιος και τα παιδιά του!!! Μπράβο σας και φυσικά σας ευχαριστώ πολύ!!!

 • Ελσα Χ.
  26 Σεπ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Εξαιρετικοι!!!!

 • Γεωργια Ρ.
  25 Σεπ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Κυριε Δημητρη , ειλικρινα μονο τα καλυτερα μπορω να πω!!!! Αρχικα , σας ευχαριστω !!! Αψογος επαγγελματιας ο ιδιος καθως και τα αγορια του , αψογο αποτελεσμα στα κουφωματα αλουμινιου καθως και η εργασια.... Συνεπης και παντα μα παντα προθυμος να σε καθησυχασει σε καθε απορια ανησυχια.... Καθως σημαντικο πολυ να τονισω η οικονομικη προσφορα που μας εκανε ηταν η καλυτερη των ολων !!!! Καο παλι σας ευχαριστω που αντεξατε 2 μηνες την φωνη μου... !!!! Ανθρωποι του site των προτεινουμε ανεπιφυλακα !!!!!!

 • Χριστίνα Γ.
  16 Σεπ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Αξιόπιστοι, επαγγελματίες κ καλοί τεχνίτες.

 • Στάθης Ο.
  08 Σεπ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Παρά το γεγονός ότι χρειάστηκαν κάποιες "πατέντες" λόγω της φύσης της εργασίας (ανακαίνηση σε χώρο που κατοικείται) ο Δημήτρης με τους γυιούς του τα κατάφεραν θαυμάσια! Ο Δημήτρης είναι ένα άτομο που επικοινωνείς εύκολα και άνετα, σημαντικός παράγοντας κατά την άποψη μου. Θα τον "χρησιμοποιήσω" ξανά εαν χρειαστώ κάτι στο μέλλον και σαφώς τον συστήνω χωρίς τον οποιοδήποτε ενδειασμό.

 • Ιωάννης Σ.
  08 Σεπ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Konstantina C.
  08 Σεπ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ Σ[ΙΤΙΑ ΦΙΛΩΝ! ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΛΦΑ ΜΠΛΟΚ... ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕ[ΙΦΥΛΑΚΤΑ!

 • Αλέξανδρος Σ.
  04 Σεπ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Εξαιρετική συννενόηση ως προς το ραντεβού . Τα παιδιά που ήρθαν στην ώρα τους για την εργασία που είχα ζητήσει και ήταν πολύ ευγενικά και αξιοπρεπή. Τελείωσαν την δουλειά πολύ γρήγορα και άφησαν τον χώρο ποίο καθαρό απ`ότι ήταν πριν. Πέταξαν και τα σκουπίδια που δημιουργήθηκαν από την εργασία. Ευχαριστώ πολύ !!!

 • Σοφια Τ.
  03 Σεπ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Εξαιρετικη δουλειά και αριστη συνεννοηση/συνεργασια. Ο Δημήτρης και οι Γιοί του είναι επαγγελματίες!!!

 • Hlias S.
  01 Σεπ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Άψογη δουλεια.κυριοι στα ραντεβού τους.

 • Γεωργία Α.
  30 Αύγ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Εξαιρετικός επαγγελματίας με πλήρη συνέπεια και κατάρτιση στο αντικείμενο. Η δουλειά ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγες ώρες και σε πολύ χαμηλότερη τιμή απο όσες προσφορές είχαμε δεχθεί στο παρελθόν. Τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

 • Συμεών Τ.
  26 Αύγ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Εξαιρετικοί

 • Σωτήρης Π.
  15 Αύγ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Πολυ καλος επαγγελματιας ο ιδιος και τα παιδια του αριστοι τεχνιτες γνωριζουν πολυ καλα το αντικειμενο της δουλειας τους .. Δεν αρνηθηκαν να μου διορθωσουν και κακοτεχνιες του προηγουμενου αλουμινα μου Εγω αυτη τη στιγμη τους θεωρω φιλους και οχι συνεργατες τους συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον Χρειαστει αλουμινια.Μπραβο σας παιδια Γιαννη και Ηλια!🤗

 • Βασιλεία Τ.
  06 Αύγ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Τι να πω για τον κ. Μαναράκη και τους γιους του, ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Άψογοι επαγγελματίες. ΑΨΟΓΟΙ. Εξυπηρετικότατοι, φιλικοί, συνεπέστατοι και πλήρως καταρτισμένοι στο αντικείμενό τους. Οι εργασίες (αντικατάσταση παλιών ξύλινων κουφωμάτων με αλουμίνια σε όλο μου το διαμέρισμα) έγιναν πάρα πολύ γρήγορα και είμαι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα! Φοβερή ποιότητα δουλειάς και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Όλα έγιναν ΤΕΛΕΙΑ. Και επιπλέον μου έκαναν διάφορα άλλα μαστορέματα μέσα στο σπίτι χωρίς καμιά απολύτως πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα τους ξαναπροτιμήσω για όποια άλλη δουλειά στο αντικείμενό τους χρειαστώ στο μέλλον. Δημήτρη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

 • Delphine C.
  25 Ιούν 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Πολυ καλη εργασια και επικοινωνια.. τον συστηνω ανεπιφυλακτα

 • Makis K.
  31 Μάι 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Ελενη Σ.
  24 Απρ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Σωστός επαγγελματία, ευχαριστος ανθρωπος, συννενοησιμος, εξυπηρετικος, συνεπής και καθαρή δουλειά! Παρόλο που υπήρχε πίεση χρόνου έφερε εις πέρας όλες τις εργασίες χωρίς πρόβλημα. Άψογη συνεργασία τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

 • Manos D.
  27 Μάρ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Άριστος επαγγελματίας, προσγειωμένος, γρήγορος στη δουλειά του, δεν προσπαθεί να σου δημιουργήσει πρόσθετα κόστη. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

 • Mixalis G.
  10 Φεβ 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Εκπληκτικός άνθρωπος κ επαγγέλματιας όπως κ η ομάδα του.Πραγματικα του έδωσα τα κλειδιά του σπιτιού μου ,λόγω εργασίας μου δεν μπορουσα να ειμαι σπιτι κ δεν ασχολήθηκα περαιτέρω διότι,μου έβγαζε απέραντη εμπιστοσύνη. Πρεπει να επισκεφτηκε το σπιτι μου γυρω στης 7 φορες για τις λεπτομερειες.Παντα τυπικος παντα στους χρονους του.Σε όλα επιβεβαιωθηκα .Εγινε ολική αλλαγή κουφωμάτων κ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη συνέπεια κ από τη καθαριότητα τόσο του ιδίου όσο κ τις ομάδας του.Με καθοδήγησε σε κάθε βήμα κ το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό.Μακαρι να μπορουσα να επισυναψω φωτογραφιες. .. Πραγματικα του αξίζει να μην προλαβαίνει να σηκώνει το τηλέφωνο από τις δουλειές. Ευχαριστώ για όλα.Εις το επανιδείν 😁

  Απάντηση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΡΑΚΗΣ & ΥΙΟΙ
  12/02/2019
  Μιχάλη , εσύ και η Αγγελική είστε πραγματικά από τους ανθρώπους που αξίζετε να καταβάλει κάποιος τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου το αποτέλεσμα της εργασίας του να σας αφήσει ευχαριστημένους.Σας ευχαριστώ για τα λόγια σας και την προτίμησή σας.
 • Antonis P.
  25 Ιαν 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Πολυ καλη εξυπηρέτηση και άμεση ...τοποθετηση μεσα σε μια μιση βδομαδα απο τη παραγγελια πολυ καλη τιμη και ποιότητα σε σχεση με αλλες προσφορες που πηρα

 • Δημητρης Π.
  18 Ιαν 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Θεωνη Κ.
  02 Ιαν 2019
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Δεν έχω λόγια για αυτόν τον άνθρωπο! Ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου αμέσως, Χωρίς να με ξέρει έδειξε κατανόηση και ανθρωπιά οταν του είπα ότι με κορόιδεψε και με κρέμασε άλλος «συνάδελφος» του, Ηρθε και μέτρησε προπαραμονή Χριστουγέννων και μέσα σε 5 μέρες μου τοποθέτησε κιολας τα αλουμίνια (οταν πάνω από 10 άλλους επαγγελματίες που επικοινώνησα μου δίνανε χρόνο τοποθέτησης μετα από 15 μέρες λόγω γιορτών)!!! Η προσφορά του για το κόστος πολυ χαμηλή, ενω η δουλειά του και η συνέπεια του ιδιαίτερα υψηλή σε επίπεδο! Οι γιοί του εξαιρετικά παιδιά και μάστορες! Γνωρίζει άριστα την δουλειά και βρίσκει λύσεις σε ότι χρειάζεται «πατέντα» . Τον συνιστώ και τον προτείνω ανεπιφύλακτα !!!! Δημήτρη σε ευχαριστω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου!

 • Κυριάκος Δ.
  28 Νοέ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Ταχύτατοι και πολύ προσεκτικοί. Θα τους ξανα-προτιμήσω όταν θα κάνω αλλαγή σε κάποια ξύλινα παλιά κούφωματα.

 • Αδαμάντιος Τ.
  22 Οκτ 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

  Είχα την καλύτερη επικοινωνία με τον επαγγελματία και το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς εκτελέστηκε στον επιθυμητό χρόνο. Υπήρχαν και κάποιοι χρονικοί περιορισμοί και όλα τακτοποιήθηκαν σωστά. Στην εργασία υπήρξαν κάποια λάθη και κάποιες λεπτοδουλειές σε τοίχους κτλ δεν έγιναν όπως θα έπρεπε. Τέλος, μια εκκρεμότητα σε μία πόρτα με σίτα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ παρά τις υποσχέσεις του κου Δημήτρη.

  Απάντηση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΡΑΚΗΣ & ΥΙΟΙ
  04/11/2018
  εξ αρχής να ευχαριστήσω τον κύριο Αδαμάντιο για την προτίμηση του σε εμάς όπως επίσης και για την αξιολόγηση του. όσον αφορά τα λάθη που λέτε δεν μου έγινε καμία αναφορά . Να σας θυμίσω ότι πρώτα πήραμε μετρα για τα κουφώματα και μετα μπηκαν οι μαρμαροποδιές [ανάποδη χρονοσειρά] και σας το ανέφερα. Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο αφού οι μετρήσεις έγιναν απο εμένα με λέιζερ για τα υψομετρικά τοποθέτησης των μαρμάρων που όμως έγιναν απο δικό σας τεχνικό??? Η σήτα που αναφέρετε ήταν εκτός εργασίας [υπάρχει έγραφη προσφορά] για την οποία όντως μηλήσαμε αλλά ουδέποτε πήρα προκαταβολή για την κατασκευή της και δεν μπορώ να την λάβω ως εκρεμότητα. Αντίθετα θυμάμαι γιατί εχει περάσει αρκετός καιρός οτι πραγματοποιήσαμε αρκετές επισκευές στα υπόλοιπα παλιά σας κουφώματα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Και στο τέλος μετά το πέρας των εργασιών μας στείλατε στον αδερφό σας οπου εκτελέσαμε και εκεί εργασία.Απορία μου προκαλεί οτι επιλέξατε να μου κάνετε αξιολόγηση μετά απο τόσο καιρό με κάποια παράπονα που τα εκφράσατε εδώ και ποτέ σε μένα.Αν και πιστέυω οτι όλες οι αξιολογήσεις μου είναι ο καλύτερος τρόπος απάντησης θεώρησα την ανάγκη να τα γράψω αυτά γιατί ένιωσα εκπληξη. Πάντως ευχαριστώ για όλα.
 • Κανα Σ.
  27 Σεπ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Εξαιρετική ομάδα ο κύριος Δημήτρης και τα παλικάρια του .Συνεπείς , με τιμές καλές και πολύ πολύ θετική ενέργεια και επικοινωνία κάτι πολύ πολύ δυσεύρετο σήμερα ... Θα ξανάσυνεργαστουμε συντομία κύριε Δημήτρη!!!

 • Φανούρης Κ.
  03 Σεπ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Αψογος επαγγελματιας,συνεπεστατος και παρα πολυ καλη δουλεια.ιδιαιτερη εντυπωση μου εκαναν τα παιδια του που ειναι παρα πολυ καταρτισμενοι με το αντικοιμενο τους,παρα το νεαρο της ηλικιας τους,πολλα μπραβο!!!

 • Δημητρα Π.
  14 Αύγ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  o κος Μαναράκης είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, μας ακουσε και καταλαβε ακριβώς τι ζητάμε ανταποκρίθηκε άμεσα , με συνέπεια και υπευθυνότητα. ανεπιφύλακτα τον συστήνουμε .

 • Χριστινα Τ.
  12 Αύγ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Άψογη επαγγελματίες, πολύ καλή εργασία, προσιτές τιμές. Έλησαν κάθε απορία, συνεπείς σε ότι συμφωνήσαμε, και προπάντων Άνθρωποι

 • Lampros K.
  08 Ιούν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Επαγγελματιας ανθρωπος εκανε τηννκαλυτερη δουλεια μπραβο μητσο

 • Σοφια Ι.
  09 Μάρ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Μακης Ζ.
  09 Μάρ 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Argiris V.
  24 Ιαν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  ΑΨΟΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

 • Δημητρης Τ.
  07 Ιαν 2018
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Τιμόθεος Μ.
  04 Ιαν 2018
  Πολύ καλή Εξυπηρέτηση

  Ο κύριος Μαναράκης, μοιάζει να αγαπάει ιδιαίτερα το επάγγελμα που επέλεξε και αυτό φαίνεται από την αφοσίωση στη δουλειά του, κάτι που έχει περάσει και στα παιδιά του. Οι μετρήσεις και τοποθετήσεις έγιναν με ενδελέχεια και όπου χρειάστηκε να επιστρέψουν για τις όποιες συμπληρωματικές μετρήσεις, μικροδιορθώσεις ή για να μας δείξουν κάποια πράγματα σε σχέση με την λειτουργία των κουφωμάτων, το έκαναν πρόθυμα και πάντοτε με ευγένεια και φιλική διάθεση. Το κόστος για τα κουφώματα ήταν πολύ ανταγωνιστικό, η ποιότητα τους μοιάζει να είναι καλή και οι χρόνοι, δεδομένου ότι κάποια πράγματα ήταν "custom made" για τις ανάγκες μας και υπήρχαν ιδιαιτερότητες στην παραγγελία μας, αρκετά καλοί. Νομίζω πως κάναμε καλή επιλογή με τον κύριο Μαναράκη και δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην τον προτείνω για τις υπηρεσίες του, σε όποιον χρειάζεται να τοποθετήσει κουφώματα στο σπίτι του.

 • Αγγελική Κ.
  29 Δεκ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Άψογη συνεργασία, άμεση ανταπόκριση, συνέπεια στη τήρηση καθορισμένου ραντεβού, ποιοτική εργασία. Με λίγα λόγια, εξαιρετική επαγγελματική παροχή υπηρεσίας.

 • Ηλιας Ν.
  17 Δεκ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Το συνεργείο κινήθηκε άψογα. Είναι απόλυτα επαγγελματίες και συνεπείς. Είναι τόσο καλοί στη δουλειά τους, που γείτονες που είδαν πόσο επαγγελματικά και καθαρά κινούνται ενδιαφέρθηκαν αμέσως να λάβουν προσφορές για δικές τους δουλειές. Αξίζουν ειλικρινά συγχαρητήρια στο Δημήτρη Μαναράκη για την εκπαιδευτική του ικανότητα στα δύο αγόρια του, που τα ανέδειξε σε δύο Ελληνόπουλα με ήθος, έμπειρα και επαγγελματίες στο είδος τους. Συστήνεται ανεπιφύλακτα !!!!

 • Κωνσταντινος Ν.
  05 Δεκ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω το «Douleutaras.gr» που μου έδωσε τη δυνατότητα να βρω την καλύτερη πιστεύω λύση για το θέμα μου το οποίο ήταν τοποθέτηση σητών σε όλο το σπίτι. Εν συνεχεία να απολογηθώ στον Κ. Μαναράκη και στους εξαιρετικούς γιους του, όπου αποτελούν ένα καταπληκτικό συνεργείο, για την καθυστέρησή μου να κοινοποιήσω την αξιολόγησή μου, για την εργασία τους. Εν συντομία, επέλεξα το συνεργείο του κυρίου «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΡΑΚΗΣ & ΥΙΟΙ», που ήταν ένα από τα 3 προτεινόμενα συνεργεία από τον «ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ», λογω των εξαιρετικών αξιολογήσεων που είχε. Το αποτέλεσμα της εργασίας του θα μπορούσα να πω ότι ήταν αρκετά ανώτερο από όλα τα «reviews». Συνέπεια, βέλτιστες προτάσεις για το θέμα, τέλεια επαγγελματική κατάρτιση, άκρως επαγγελματικά εργαλεία για την κάθε ενέργεια, το συνεργείο με τους 2 καταπληκτικούς γιους του, τόσο σαν άνθρωποι όσο και σαν επαγγελματίες.. …όλα αυτά και ακόμα πιο πολλά στην καλύτερη τιμή της αγοράς …Θα μπορούσα να έγραφα σελίδες ακόμα με λεπτομέρειες …Κ Δημήτρη σας ευχαριστώ πολύ, τόσο για την καθόλα άψογη συνεργασία, όσο και για τη γνωριμία. «ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ» σου είμαι ευγνώμων.

 • Ευγενια Κ.
  18 Οκτ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Η εργασία ολοκληρώθηκε σήμερα! Ήταν πάρα πολύ σωστός στην δουλειά του και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Τα παιδιά του ο Γιάννης και Ηλίας Μαναράκης που μου έκαναν τις τοποθετήσεις ήταν άριστοι στην δουλειά τους.

 • Γιώργος Γ.
  13 Οκτ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Μαναράκης και υιοί!!!! Ότι και να προσπαθήσω να περιγράψω θα ήταν φτωχό και λίγο. Οι πιο ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ από όλες τις πλευρές!!!! Τιμή εργασίας.... ασυναγώνιστη (τουλάχιστον 30%-40% διαφορά για τα ίδια υλικά με άλλους τεχνικούς), χρόνος προετοιμασίας και ολοκλήρωσης της δουλειάς.... θα τη ζήλευαν ακόμα και οι μεγαλύτερες εταιρίες (ραντεβού για μέτρημα και εγκατάσταση σε 5 εργάσιμες μέρες), καθαριότητα στο χώρο.. (μόνο που δεν σφουγγάρησαν φεύγοντας), ευγένεια.... ΚΥΡΙΟΙ!!! Μακάρι όλοι οι τεχνίτες και επαγγελματίες να τους μοίασουν!!! Όχι μόνο θα τους ξαναχρισημοποιήσω, αλλά θα τους συστήσω σε όλους τους γνωστούς και φίλους!!!! Δημήτρη, Ηλία, Γιάννη σας εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα στις ζωές σας και να μην σταματήσετε ποτέ να "τρέχετε" επαγγελματικά!!! Ο καινούργιος φίλος σας Γιώργος.

 • Στέλλα Α.
  18 Σεπ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  πολυ ικανοποιημενη! πολυ καλη εξυπηρετησηση!

 • Βασιλης Α.
  06 Σεπ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Άριστοι επαγγελματίες. Ευγενικοί. Γνώστες του αντικειμένου. Γρήγοροι στην παράδοση. Είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυνεργαστώ μαζί τους. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Είναι οικογενειακή επιχείρηση και αυτό μετράει πολύ, ως προς την αξιοπιστία τους και τον επαγγελματισμό τους.

 • Ευφορίας λύσ€ις Μ.
  31 Ιούλ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟΨΗ. ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΑΨΟΓΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

 • Μανωλης Σ.
  25 Ιούλ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Φωτεινη Ν.
  06 Ιούλ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Άψογοι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως, ευγενικοί, κατατοπιστικοί & λεπτομερείς στην δουλειά τους. Ξεκάθαροι στην συνεννόηση, με ακρίβεια στον χρόνο παράδοσης / τοποθέτησης σητών. Προσεκτικοί, εξυπηρετικοί & άκρως φιλικοί !

 • Αλέξανδρος Ν.
  29 Ιούν 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Επικοινώνησαν άμεσα, ήταν εξυπηρετικοί σε όλα. Ταχύτατοι στη δουλειά τους, αλλά και με ποιότητα. Άψογοι επαγγελματίες. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

 • Δημητρης Σ.
  27 Ιούν 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Γιαννης Ρ.
  07 Ιούν 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση
 • Χρήστος Σ.
  20 Μάι 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Άψογη ομάδα, ευγενέστατοι, επαγγελματίες, συνεννοήσιμοι και με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς! Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

 • Ουρανια Χ.
  13 Μάι 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Άψογος επαγγελματισμός ..συνέπεια ποιότητα και τιμές ..τον συστήνω ανεπιφύλακτα !

 • Στράτος Γ.
  08 Μάι 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ Καλές τιμές γρήγορη εξυπηρέτηση Ευγένια και πολύ καλή δουλειά.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

 • Ελένη Ζ.
  07 Μάι 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Απόλυτα ικανοποιημένη !

 • Ελιζανα Π.
  07 Απρ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας!

 • Αλέξανδρος Π.
  04 Απρ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Συνεπεία, επαγγελματισμός, φιλικός, αναλυτικός, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της ομάδας Μαναράκη & Υιοι για μια ολοκληρωμένη και επιτυχείς εργασία αντικατάστασης κουφωμάτων. Ευχαριστώ και προτείνω ανεπιφύλακτα.

 • Πηγη Α.
  03 Απρ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Εξαιρετικός επαγγελματίας. Η δουλειά του ήταν απίστευτη. Ήταν γρήγορος, εξυπηρετικός και οικονομικός, καθώς κάθε άλλη προσφορά ξεπερνούσε κατά πολύ την τιμή που μας έδωσε ο Κος Μαναράκης. Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι!!!

 • Apostolos K.
  08 Μάρ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Πολύ ωραία δουλειά. Στην ώρα τους και γρήγοροι!

 • Διονυσιος Κ.
  26 Φεβ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Πολύ ευγενικός, πολύ καλή εργασία, άμεση εξυπηρέτηση και πολύ καλή τιμή!

 • Μιχαλης K.
  15 Φεβ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Ο Δημήτρης αποτελεί τον ορισμό του επαγγελματία που πραγματικά παθιάζεται με τη δουλειά του. Από τη πρώτη μας συνάντηση μέχρι και τη παράδοση του έργου αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο άμεσο και φιλικότατο, έμπειρο, άριστο γνώστη των υλικών και των διαδικασίων, με διάθεση να σου εξηγήσει την οποιαδήποτε απορία, με προτάσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια. Τόσο η προεργασία των μετρήσεων, η προμήθεια των υλικών καθώς και η τελική εφαρμογή, τηρήθηκαν στους προβλεπόμενους χρόνους χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εργαλεία. Άξιοι συνεχιστές οι γιοι του, που πραγματικά σε κερδίζουν με την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους. Το τελικό αποτέλεσμα (τοποθέτηση ηλεκτρικών ρολών αλουμινίου βαρέως τύπου και αντικατάσταση κουφωμάτων) ήταν άρτιο από κάθε άποψη. Συμπερασματικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

 • Θοδωρης Γ.
  14 Φεβ 2017
  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Έμειναι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εργασία του επαγγελματία και απο την συμπεριφορά και τη συνέπεια στα ραντεβου του. Οι τιμές του ήταν πολύ καλές και ανταγωνιστικές. Τον προτείνω ανεπιφυλακτά.

Τα έργα μου

Photos