Χρειάζεσαι βοήθεια;
Κάλεσέ μας: :
210 3000 990
Δευ-Παρ.: 10.00-19.00
Σαββ.: 09.00-18.00
Παναγιώτης Λαμπρινός
Επισκευή Ηλεκτρικής Σκούπας
Πάρε προσφορά
Τι υπηρεσία χρειάζεσαι;
Πιστοποιημένος επαγγελματίας

Σχετικά με τον επαγγελματία

Είμαι ο Παναγιώτης και είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης που δραστηριοποιείται από το 1967 στην Επισκευή Ραπτομηχανών και Οικιακών Μικροσυσκευών.

Με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη και στηριζόμενοι στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας, παρέχουμε απλές έως και εξαιρετικά πολύπλοκες επισκευές οικιακών ή επαγγελματικών ραπτομηχανών, πρεσών σιδερώματος κ.α., καθώς και κάθε τύπου μικροσυσκευών όπως π.χ. ηλεκτρικές σκούπες, χύτρες, μίξερ κ.α.

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και δίνουμε αξιόπιστες λύσεις αποκατάστασης βλαβών ανεξαρτήτως παλαιότητας συσκευής ή διαθεσιμότητας ανταλλακτικών.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα ραπτομηχανών καθώς και οικιακών μικροσυσκευών που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Η επιχείρησή μας είναι παράλληλα εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας SINGER Ελλάδος παρέχοντας προϊόντα και ανταλλακτικά όλων των συσκευών SINGER.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στις νέες συσκευές και τις τεχνολογίες και παρέχει υπεύθυνη πληροφόρηση στους πελάτες, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Σας ενημερώνουμε πάντοτε για το κόστος της επισκευής πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια, δεν επιβαρύνεστε εάν αποφασίσετε να μην προχωρήσετε στην επισκευή και σας παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για την άμεση, ασφαλή και εγγυημένη επισκευή της συσκευής σας σε πολύ προσιτές τιμές!

Περιοχές που εξυπηρετεί ο επαγγελματίας