Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Ενδιαφέρεσαι για Επισκευή Οικιακών Συσκευών;

Συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
6 μήνες εγγύηση στην επισκευή
Επιλεγμένοι επαγγελματίες
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Προχωράς στην Επισκευή, αν σε καλύπτει η Προσφορά

Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Γιατί πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία για την επισκευή της οικιακής συσκευής σου;

Οι οικιακές συσκευές είναι από τα πιο πολύτιμα εργαλεία για κάθε σπίτι. Είτε μιλάμε για κάποιο πλυντήριο είτε για ένα ψυγείο, μια βλάβη θα μας έδενε κυριολεκτικά τα χέρια. Τί γίνεται, λοιπόν, όταν η οικιακή συσκευή σου χρειάζεται service;

Για όλες τις εργασίες σύνδεσης, τοποθέτησης ή επισκευής ο μοναδικός αρμόδιος να τις αναλάβει είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας τεχνικός:

 • Αν προσπαθήσεις να λύσεις μόνος σου το πρόβλημα είναι πολύ πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά στην οικιακή συσκευή σου.
 • Οι ηλεκτρικές συσκευές, εξαιτίας της καθημερινής τους χρήσης, με το πέρασμα του χρόνου φθείρονται και παρουσιάζουν βλάβες.
 • Οι αξιόπιστους τεχνικοί της πλατφόρμας μας, διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και τις τεχνικές γνώσεις που χρειάζονται ώστε από τις πρώτη επαφή με τις οικιακές συσκευές να αντιληφθούν το πρόβλημα και να το διορθώσουν.
 • Μία ερασιτεχνική απόπειρα επισκευής, σύνδεσης ή τοποθέτησης οικιακών συσκευών μπορεί να σε ταλαιπωρήσει και επιφέρει επιπλέον έξοδα.

Τις περισσότερες φορές είναι αρκετά δύσκολο να βρει κανείς ποιοτικά ανταλλακτικά για την οικιακή του συσκευή. Οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες οικιακών συσκευών και μπορούν να προμηθευτούν υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά που θα χαρίσουν στην συσκευή σου τέλεια λειτουργικότητα.

4.75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Ο άνθρωπος ΔΕΝ παίζεται! ΑΨΟΓΟΣ επαγγελματίας. Μέσα σε λίγη ώρα μου έφτιαξε το πλυντήριο !!!
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη με τον τεχνικό. Γρήγορη εξυπηρέτηση, ήταν ξεκάθαρος ως προς την πιθανή βλάβη του ψυγείου!
O επαγγελματίας ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Αν χρειαστώ πάλι κάποιον για επισκευή η συντήρηση θα τον προτιμήσω σίγουρα. Σ΄ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε!
Το Douleutaras.gr στα μέσα
 • Μία διαδικτυακή υπηρεσία μέσα από την οποία οι καταναλωτές μπορούν να βρουν αξιόπιστες επαγγελματικές υπηρεσίες σε ελκυστικές τιμές.
 • Με το Douleutaras.gr βρίσκεις τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία σου!
 • Ένας “Δουλευταράς” σας βοηθάει να βρείτε επαγγελματίες!
 • "Η startup που σε βοηθά να βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία για τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι"
 • Μια ηλεκτρονική υπηρεσία που σου βρίσκει τον σωστό τεχνίτη σε ώρα ανάγκης έχει υπερδιπλασιάσει τη δυναμική της σε 4 χρόνια.
 • Το Douleutaras.gr έχει τους κατάλληλους επαγγελματίες για να δημιουργήσεις το σπίτι των ονείρων σου!
 • H πλατφόρμα που ενώνει πελάτες με επαγγελματίες, βοηθώντας σε να βρεις τον κατάλληλο υδραυλικό, ηλεκτρολόγο ή μαραγκό!
 • Mία ηλεκτρονική υπηρεσία εύρεσης επαγγελματιών, που σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο περισσότερες από 180 επαγγελματικές υπηρεσίες για το Σπίτι.