3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Web Programming Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


828Group Michalis Kokonoglou - Web Programming

Web Programming - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Στην 828Group αναλαμβάνουμε την υλοποίηση διαδικτυακών εφαρμογών για την εξυπηρέτηση και την προώθηση της ιστοσελίδας σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της οπτικής επικοινωνίας και της ψηφιακής διαφήμισης από το 2011, διαθέτοντας ομάδα έμπειρων προγραμματιστών. Καλύπτουμε όλο το εύρος των υπηρεσιών διαφήμισης και επικοινωνίας που χρειάζεται μία σύγχρονη επιχείρηση στο διαδίκτυο. Ζητήστε μας προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Κηπουρός - Web Programming

Web Programming - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για τις εφαρμογές διαδικτύου για την εταιρική ή την ιδιωτική σας ιστοσελίδας. Διαθέτουμε 12ετή εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής και του διαδικτύου, έχοντας υλοποιήσει πολλά επιτυχημένα online projects μέσα στα χρόνια. Βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας, δίνοντας τους χρήσιμες πληροφορίες κατά τη διάρκεια των εργασιών αλλά και έπειτα, παρέχοντας συμβουλές για μελλοντικές κινήσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης - Web Programming

Web Programming - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Κατασκευάζω εφαρμογές διαδικτύου για την εταιρία ή την ιδιωτική ιστοσελίδα σας. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και δραστηριοποιούμαι στις διαδικτυακές υπηρεσίες. Εργάζομαι ως Full Stack Web Developer στην εταιρία μου. Κάθε εργασία που αναλαμβάνω την αντιμετωπίζω διαφορετικά και αναπτύσσω συγκεκριμένες τεχνικές προκειμένου να καλύπτονται οι ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…