3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΑΡΤΟΣ & ΓΛΥΚΟ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Το ΑΡΤΟΣ & ΓΛΥΚΟ, αναλαμβάνει υπηρεσίες catering για δεξιώσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές. Ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας το 1993 και εδραίυουμε στη Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας άρτια καταρτισμένο προσωπικό, αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό. Δημιουργούμε αλμυρές και γλυκές προτάσεις, για πάνω από 20 χρόνια, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΥΤΟΣ CATERING ΑΕ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η ΧΟΥΤΟΣ CATERING, παρέχει υπηρεσίες catering, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων και δεξιώσεων κάθε τύπου, αποτελώντας την ιδανική λύση για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στη μαγεία των γεύσεων με μία έντονα μοναδική και άψογη δεξίωση catering. Η άριστη σχέση τιμής και μενού, αποτελεί ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της εταιρείας μας. Μας χαρακτηρίζουν οι μοναδικές μας γεύσεις και η εξαιρετική οργάνωση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ CATERING - ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΑΦΟΙ ΑΕ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ CATERING, αναλαμβάνει διοργανώσεις δεξιώσεων και υπηρεσίες catering, για προσωπικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς. Από το 1969 μέχρι και σήμερα, με παρουσία σε 30 πόλεις της Ελλάδας αλλά και με λειτουργία περισσότερων από 30 καταστημάτων, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της μαζικής σίτισης. Στόχος της εταιρείας είναι η παρασκευή γευμάτων, μικρών ή μεγάλων, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, με έμφαση στην υγιεινή και την ασφάλειά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering Θεσσαλονίκη