3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία UI Design Θεσσαλονίκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Πέτρος Παπαγιάννης - UI Design

UI Design - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω τον σχεδιασμό της επιφάνειας χρήστη της ιστοσελίδας σας. Δραστηριοποιούμαι από το 2008 στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων και της ψηφιακής διαφήμισης της εταιρίας σας. Βασικός σύμμαχος της δουλειάς μου, είναι η προσήλωση σε αυτό που κάνω και η συνεχής αναζήτηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, που έχει πάντα ως στόχο την ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη. Με χαρακτηρίζει η ευγένεια και η γρήγορη εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Stavros Karamanlidis - UI Design

UI Design - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η IdeART παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για τον σχεδιασμό της επιφάνειας χρήστη της ιστοσελίδας σας. Από το 1985 μέχρι σήμερα βρισκόμαστε στην αιχμή των τεχνολογικών και δημιουργικών εξελίξεων, με αποτέλεσμα να έχουμε συμπληρώσει μία δεμένη δημιουργική ομάδα με έντονη προσωπικότητα και νεανικό πάθος για γνώση και εξέλιξη. Εξασφαλίζουμε τη δυνατότητα ολοκλήρωσης και παράδοσης οποιουδήποτε δημιουργικού project, με ενιαίο επίπεδο απόδοσης, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι το παραδοτέο υλικό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευθύμιος Φιλιππίδης - UI Design

UI Design - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Easycomtech, παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού επιφάνειας χρήστη για την ιστοσελίδα σας. Ιδρύθηκε στην Γερμανία όπου διατηρεί και σήμερα γραφεία και επεκτάθηκε στην Θεσσαλονίκη από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών Πληροφορικής και Λογισμικού και της εμπορικής αξιοποίησης των δικτύων επικοινωνιών. Χάρη στην βαθιά γνώση της τεχνολογίας και των ψηφιακών μέσων της ομάδας μας, φέρνουμε επιτυχημένα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

UI Design Θεσσαλονίκη