3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάμια Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε τοποθέτηση Τζαμιών και υαλοπινάκων


Ιωάννης Δανιηλίδης - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Κουφώματα Δανιηλίδης, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε από το 1969 στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας, διαθέτει μεγάλη εμπειρία πάνω στο αντικείμενο. Μας χαρακτηρίζει η πρωτοπορία και η ευελιξία στις λύσεις που παρέχουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Λαμπράκος - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Η λειτουργία της εταιρείας ξεκίνησε το 1976 και έκτοτε έχει ακολουθήσει ανοδική πορεία. Παρακολουθώντας συνεχώς τις ανάγκες της αγοράς, έχουμε εξελιχθεί σε πολλούς τομείς, με αποτέλεσμα να αναλαμβάνουμε μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Μέλημα μας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, προκειμένου να εξυπηρετούμε τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Stabil Thermoactive I.K.E. Stabil Thermoactive I.K.E. - Τζάμια - Υαλοπίνακες

Τζάμια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Stabil Thermoactive, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών αλλά και υαλοπίνακα στους χώρους που επιθυμείτε. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία αποτελούμενα από καταξιωμένους τεχνικούς, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας εμπιστευθείτε για την πραγματοποίηση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάμια Θεσσαλονίκη - 3+1 εξειδικευμένοι επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…