18 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάκια Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για κατασκευή τζακιού


Ζήσης Κατσούλης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία Αφοί Κατσούλη, στις Συκιές της Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει την κατασκευή και την επισκευή του τζακιού και της καπνοδόχου σας, δίνοντας μορφή σε όλα αυτά που έχετε φανταστεί για το περιβάλλον σας. Πριν τις εργασίες μας, πραγματοποιούμε δωρεάν μελέτη, ενώ κάθε μας έργο συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση. Βρισκόμαστε στο πλευρό του πελάτη μας, προτείνοντας τις πλέον κατάλληλες λύσεις για αυτόν.

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο από το 2000, έχοντας ως στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους και άριστα καταρτισμένους τεχνίτες, οι οποίοι αναλαμβάνουν είτε απλές, είτε πολύπλοκες εργασίες, εγγυημένα και οικονομικά. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των τζακιών και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιλλιάνα Αργυρίου - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η Caminetti αντιπροσωπεύει στην Θεσσαλονίκη μερικούς από τους πιο ποιοτικούς και τεχνολογικά προηγμένους οίκους κατασκευής ενεργειακών εστιών και τζακιών αερίου εδώ και είκοσι δύο χρόνια και διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες που αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία τους αναθέσετε με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Με άριστη τεχνική γνώση και εμπειρία, συνδυασμένα με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουμε, στην εταιρεία Caminetti, είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, που είναι ποιοτικές, λειτουργικές και αξιόπιστες στη δοκιμασία του χρόνου. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας προσφέρουμε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Σαββίδης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια διαθέτει μεγάλη πείρα στην εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή τζακιών και καπνοδόχων για οικιακούς και εργασιακούς χώρους με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Technopolis24 Μιχαηλίδης Κων/νος - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι έμπειρος Τεχνικός και ειδικεύομαι στην επισκευή και κατασκευή της καπνοδόχου και του τζακιού σας καθημερινά ανά πάσα ώρα και στιγμή με χρειαστείτε. Εργάζομαι με μεράκι και κερδίζω την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μου προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηρίζομαι για τον επαγγελματικό μου χαρακτήρα, την αγάπη για την εργασία μου και τις ιδιαίτερα οικονομικές μου τιμές. Προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες και στόχος μου είναι η ευχαρίστηση του εκάστοτε πελάτη και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί του. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε οποιοδήποτε αίτημα προσφέροντάς σας άριστη ποιότητα υπηρεσιών με πού οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Ιωάννης Αποστολίδης και αναλαμβάνω την επισκευή, την κατασκευή και την συντήρηση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η πολυετής μου εμπειρία και η άριστη τεχνογνωσία μου μου επιτρέπει να ανταποκριθώ σε όλα τα μοντέλα άμεσα και με συμφέρουσες λύσεις για τον πελάτη. Επιλέγω ποιοτικά υλικά που μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του κάθε πελάτη. Σκοπός μου είναι να μείνουν οι πελάτες ευχαριστημένοι από την εργασία μου για να αναπτύξουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ άμεσα με λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Μπούδας - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρησή μας, με την πολυετή της εμπειρία αποτελεί την πρώτη επιλογή σε παντός είδους εργασίες που αφορούν τα τζάκια και τις καπνοδόχους του χώρου σας. Εδώ και χρόνια εξελισσόμαστε παρακολουθώντας τις νέες μεθόδους και τεχνικές στον χώρο μας και πλέον έχουν τελειοποιήσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων μας. Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με άμεσες και εγγυημένες λύσεις και πάντα με προτεραιότητα τις επιθυμίες των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κων/να Δουλγεράκη - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία Μαρμαρόκοσμος, αν και νέα στο χώρο της εμπορίας και επεξεργασίας τζακιών και καπνοδόχων προσφέρει ιδανικές και αξιόπιστες λύσεις για τη διακόσμηση και κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Διαθέτουμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου και αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Είμαστε στην διάθεση των πελατών μας και εγγυόμαστε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε συνδυασμό με εγγυημένες και λειτουργικές προτάσεις. Επιλέξτε μας και θα εξασφαλίζετε την θέρμανση που επιθυμείτε για τον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κων/νος Πιρπιλιάδης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας ασχολείται με τον καθαρισμό καμινάδων τζακιού από το 1998 έως και σήμερα. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την καλύτερη δυνατή απόδοση του τζακιού σας. Εξυπηρετούμε τόσο ιδιωτικούς όσο και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και δυνατότητα επισκόπησης της καμινάδας σας με κάμερα για άμεση εντόπιση του προβλήματος. Παράλληλα, η εταιρεία μας αναλαμβάνει και διάφορες υδραυλικές εργασίες και δίνει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης αντιμετωπίζεται στην οικία και στον επαγγελματικό σας χώρο. Βρισκόμαστε στην διάθεσή των πελατών μας καθημερινά με άμεσες και υψηλής αποδοτικότητας λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γρηγόρης Σαλμανλής - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Σαλμανλής, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση του τζακιού και της καπνοδόχου σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Με πολύ έμπειρους συνεργάτες, με άρτια εξειδίκευση σε τεχνικές εργασίες, αναλαμβάνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών της οικίας ή της επιχείρησης σας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με μακροχρόνια και επαγγελματικά αποτελέσματα και εγγυόμαστε την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φώτης Μπαμπούλης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την επισκευή, την συντήρηση και την κατασκευή του τζακιού ή της καπνοδόχου σας για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού αλλά και επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε πολυετή πείρα που εγγυάται την πλήρη αντιμετώπιση και διόρθωση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε άμεσα και αποτελεσματικά. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας. Σκοπός μας είναι η πλήρης ολοκλήρωση εργασιών που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής σας και θα σας προσφέρουν την ασφάλεια και την σιγουριά που επιθυμείτε. Βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή και μέχρι την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας, προτείνοντας σας τις ιδανικότερες λύσεις! Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κων/νος Χ. Καραγιαννάκος - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Καραγιαννάκος και ως επαγγελματίας τεχνικός διαθέτω την τεχνογνωσία να επισκευάσω, να κατασκευάσω και να συντηρήσω τα τζάκια και τις καπνοδόχους σας με γνώμονα την ασφάλεια και την ζεστασιά του χώρου σας. Από την πρώτη στιγμή που επισκέπτομαι τον χώρο σας μπορώ να αντιληφθώ τις ανάγκες του και να προτείνω τις λύσεις που του ταιριάζουν. Είμαι έτοιμος να χρησιμοποιήσω τον εξοπλισμό και τα υλικά μου για υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Σκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γέωργιος Λέφας - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται εδώ και τριάντα τέσσερα χρόνια στον τομέα των τεχνικών εργασιών παρέχοντας εξειδικευμένες προτάσεις με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον του πελάτη. Ως βασική αποστολή μας είναι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και τεχνικών εργασιών στα ενεργειακά τζάκια χρησιμοποιώντας υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που καλύπτει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.ν Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Δημητριάδης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή, συντήρηση και επισκευή του τζακιού ή της καπνοδόχου σας άμεσα και με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Συνδυάζω εξαιρετικό εξοπλισμό και ποιότητα υλικών με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Στέκομαι δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για οτιδήποτε χρειαστείτε. Στοχεύω στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και στην ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Οι υπηρεσίες μου είναι υψηλών προδιαγραφών και οι τιμές είναι ιδιαίτερα οικονομικές και ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με χρειαστείτε να δώσω συμφέρουσες και υψηλής αποδοτικότητας λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να εγγυηθώ την απόλυτη ευχαρίστησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Σοπαλίδης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ονομάζομαι Βασίλης Σοπαλίδης και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση του τζακιού και της καπνοδόχου σας. Δραστηριοποιούμαι στις τεχνικές εργασίες για σχεδόν 40 χρόνια. Χρησιμοποιώ σε κάθε περίπτωση άριστης ποιότητας υλικά και σε συνδυασμό με τις τεχνικές μου γνώσεις, τα αποτελέσματα της εργασίας είναι τα επιθυμητά. Χαρακτηρίζομαι για την συνέπεια που δείχνω σε κάθε εργασία και για την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχω. Στόχος μου είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, με την ολοκλήρωση των εργασιών. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσω άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VOLCANO - ΑΓΚΟΡΤΖΑ Ι. ΥΙΟΙ Ο.Ε. - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία VOLCANO - ΑΓΚΟΡΤΖΑ Ι ΥΙΟΙ ΟΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας ενεργειακών τζακιών εδώ και χρόνια και διαθέτει στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Κατασκευάζουμε τα τζάκια και τις καπνοδόχους μας με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ώστε να ανταποκρίνονται χωρίς λειτουργικά προβλήματα στις σημερινές ανάγκες θέρμανσης. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Οι πελάτες μας μας επιλέγουν για την υψηλή παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Είμαστε στην διάθεσή σας για επαγγελματικά και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΥΤΗΡΙΑ ΘΕΜΕΛΗ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Τα ΧΥΤΗΡΙΑ ΘΕΜΕΛΗ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία και παράγει προϊόντα από χυτοσίδηρο και τζάκια με επιτυχημένα αποτελέσματα. Πρακτική, λειτουργικότητα & design είναι άψογα συνδεδεμένα στα τζάκια και στις σόμπες μας, δημιουργώντας υψηλή αισθητική στο χώρο σας, ενώ καλύπτουν οικολογικά και οικονομικά πλήρως τις ανάγκες θέρμανσης του χώρου που επιθυμείτε και σας αφήνουν πλήρως ευχαριστημένους με τα αποτελέσματα. Διαθέτουμε την εμπειρία και τον εξοπλισμό να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες με αποτελεσματικότητα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PANTHERMICA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία PANTHERMICA με έδρα στη Θεσσαλονίκη, στη Σίνδο, ιδρύθηκε το 2004, με σκοπό την κατασκευή και εμπορία ενεργειακών τζακιών άμεσα και οικονομικά. Σήμερα η εταιρεία κατασκευάζει και εμπορεύεται στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, αλλά πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία στις εργασίες της. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει δωρεάν την πλήρη μελέτη του χώρου σας, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη όλων των προϊόντων της και είναι σε θέση να σας προτείνουν την καλύτερη, οικονομικότερη και αποδοτικότερη λύση, βάσει των αναγκών σας και των δυνατοτήτων σας. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΖΑΚΙΑ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία ΤΖΑΚΙΑ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ είναι μια παραδοσιακή οικογενειακή και συνεχώς εξελισσόμενη επιχείρηση, που συμπληρώνει 69 χρόνια συνεχούς λειτουργίας στον χώρο των τζακιών και των καπνοδόχων. Η συνέπεια προς τους πελάτες και η δέσμευση για την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά της εταιρείας, η οποία εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001:2008 και σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης κατά ISO και αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους πελάτες της. Χαρακτηριζόμαστε για τα αξιόπιστα και επαγγελματικά αποτελέσματα που παραδίδουμε. Επιλέξτε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάκια Θεσσαλονίκη