15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΝΑΤΙΔΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στο τομέα των τεχνικών εργασιών, βρίσκεται κοντά σας σε κάθε εργασία που αφορά την ανακαίνιση του οικιακού η του επαγγελματικού σας χώρου και μπορούμε να αναλάβουμε και την τοποθέτηση πλακιδίων, για τον χώρο σας. Παρέχουμε ένα εύρος επιλογών που χαρακτηρίζονται από ποιότητα και αντοχή στο χρόνο. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ έμπειρο και αξιόπιστο προσωπικό που εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα της κάθε εργασίας που αποφασίζουμε να αναλάβουμε. Έχοντας πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, έχουμε πραγματοποιήσει πληθώρα εργασιών και γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεται κάθε χώρος για την πλήρη ανανέωση του, τόσο από άποψη αισθητικής όσο και ποιοτικής λειτουργικότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Παπαδόπουλος - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων στον χώρο σας. Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στις τεχνικές εργασίες αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Το πολύ εξειδικευμένο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας σας προσφέρει εργασίες υψηλής ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν. Η υπευθυνότητα που δείχνουμε σε κάθε είδους εργασία, ανεξαρτήτως κλίμακας αλλά και οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις σε συνδυασμό με την πολύ εξυπηρετική διάθεση μας, μας διατηρούν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας! Επιλέξτε μας για υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και επωφεληθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΝΤΡΕΤΣΑΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στις τεχνικές εργασίες. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε παντός τύπου τεχνικές εργασίες, όπως τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων, γενική ανακαίνιση σπιτιού, κ.α Διαθέτουμε δικές μας σκαλώσεις προκειμένου να διευκολύνουμε αλλά και να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο τρόπο. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η άμεση εξυπηρέτηση, οι λογικές τιμές και οι ευκολίες πληρωμής! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να επισκεφτούμε δωρεάν τον χώρο σας και να σας δώσουμε μια προσφορά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SVETILES ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις που σχετίζονται με την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, στον χώρο σας. Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο του αλουμινίου σε συνδυασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι η εγγύηση για την ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την αντοχή των κατασκευών μας. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με τιμές και υπηρεσίες που εντυπωσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΑΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Αναλαμβάνουμε όλα τα σχετικά έργα, που θα μας αναθέστε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας εργασίας και καλύπτουμε τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Χαρακτηριζόμαστε από το επαγγελματικό αποτέλεσμα και την ποιότητα εργασίας και εξυπηρέτησης που προσφέρουμε στον εκάστοτε πελάτη. Οι τιμές μας είναι προσιτές σε σχέση με την ποιοτική εργασία που προσφέρουμε. Επιλέξτε μας γιατί η πολύχρονη εμπειρία μας και το πλούσιο πελατολόγιο μας είμαστε η κατάλληλη λύση, στο πρόβλημά σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΕΤΛΗ Ε KAI Μ ΟΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας ασχολείται με την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, καλύπτοντας απόλυτα τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να τακτοποιήσει άμεσα το πρόβλημά σας δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις και σε πολύ καλές τιμές. Η εταιρεία μας έχει ως συνώνυμο της,την λειτουργικότητα και την καλαισθησία, αλλά πάνω από όλα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε η κατάλληλη λύση για την τοποθέτηση πλακιδίων, στον χώρο σας, οικιακό ή επαγγελματικό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΡΟΙΑ ΑΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Οι άρτια εκπαιδευμένοι και έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας μας αναλαμβάνουν την τοποθέτηση πλακιδίων στον χώρο σας. Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας μας και της έχουν δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο εξελιγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της. Το πλούσιο σε ποιότητα πελατολόγιό της αποδεικνύει την αξιοπιστία της, την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε συμφέρουσες τιμές και βγείτε κερδισμένοι.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Σπανός - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω τοποθετήσεις πλακιδίων και μαρμάρων στον χώρο σας, καλύπτοντας τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες σας.Επιλέξτε μας και είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΜΗΤΣΙΟΥ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των επισκευών και τοποθετήσεων πλακιδίων για πολλά χρόνια και παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες του χώρου σας, αλλά και τις προσωπικές σας, προτιμήσεις. Έχουμε κερδίσει σε όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη και έχουμε πετύχει τη διατήρηση πιστών πελατών καθώς οι πελάτες μας, μας έχουν συνδέσει με τη συνέπεια, τη γνώση, την εμπειρία, την αξιοπιστία και παράγουμε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα με τις καλύτερες δυνατές τιμές. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και αναλαμβάνουμε με τον ίδιο επαγγελματισμό, όλες τις εργασίες που θα μας αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΥΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των τεχνικών εργασιών, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση πλακιδίων παντός είδους, οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και υλικά εγγυημένης ποιότητας, στοιχεία που μας καθιστούν την ιδανική λύση, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Είμαστε δίπλα σας να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας, άμεσα και με αποτελέσματα εγγυημένης ανθεκτικότητας, ποιότητας, λειτουργικότητας και καλαισθησίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DECO LINE - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας μπορεί να δώσει την λύση στην τοποθέτηση πλακιδίων για τον χώρο σας. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά τις ανάγκες σας, προσφέροντας σας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Διακρινόμαστε για την υπευθυνότητα, την έμφαση στη λεπτομέρεια και την αμεσότητά μας, ενώ τα αποτελέσματα εργασίας μας διακρίνονται από καλαισθησία και συμφωνούν με τις προτιμήσεις σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες που ανταποκρίνονται καθημερινά στην τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, που έχετε ανάγκη για τον προσωπικό ή και επαγγελματικό σας χώρο. Συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά τελευταίας τεχνολογίας με ποιότητα χαρακτήρα του προσωπικού μας και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν. Διακρινόμαστε για την ταχύτητα στην κατασκευή, την ποιότητα της εργασίας και την προσαρμοστικότητα στις οικονομικές και σχεδιαστικές απαιτήσεις των πελατών μας. Στόχος μας είναι η παροχή λειτουργικών και ανθεκτικών αποτελεσμάτων, που ξεπερνούν τις αισθητικές προσδοκίες των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DAMASK WORLD DESIGN - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας παρέχει λύσεις για την τοποθέτηση πλακιδίων σε όποιο μέρος του χώρου σας, επιθυμείτε. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Αναλαμβάνουμε όλα τα σχετικά έργα, που θα μας αναθέστε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας εργασίας και καλύπτουμε τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Χαρακτηριζόμαστε από το επαγγελματικό αποτέλεσμα και την ποιότητα εργασίας και εξυπηρέτησης που προσφέρουμε στον εκάστοτε πελάτη. Οι τιμές μας είναι προσιτές σε σχέση με την ποιοτική εργασία που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GIOVANNI ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων και επαγγελματικών λύσεων, που σχετίζονται με την τοποθέτηση πλακιδίων, καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες σας, οικιακές και εταιρικές. Με έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο, παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Το υψηλό επίπεδο της γνωστικής κατάρτισης και της εμπειρίας του ανθρώπινου δυναμικού της σε συνδυασμό με τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα έχουν ως αποτέλεσμα την πλήρη κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεων του πελάτη αλλά και τον σεβασμό προς το περιβάλλον! Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, συνδυασμένες πάντα με φιλικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΡΕΝΤΖΙΟΥ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι έμπειρη επαγγελματίας τεχνικός και δίνω οριστικές λύσεις για την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, αλλά κυρίως στην ασφάλεια και την αντοχή του έργο μου. Λειτουργώ σεβόμενη τις προτιμήσεις των πελατών μου και τις ανάγκες του χώρου τους, πάντα άμεσα και οικονομικά. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με εμπειρία χρόνων και με τιμές ασυναγώνιστες. Βρίσκομαι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις και συμφέρουσες, πάντα με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Θεσσαλονίκη - 15 επαγγελματίες πλακιδίων