16 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Νικόλαος Στουπιάδης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης τα τελευταία 15 χρόνια και εξειδικεύεται στα συστήματα ζελατίνης και στις τέντες, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και υψηλό επαγγελματισμό! Από το έτος 2000, με τεχνογνωσία και υψηλό επαγγελματισμό ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας. Παρέχουμε λύσεις σε θέματα που αφορούν τη σκίαση, προστασία και προβολή επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Με πληθώρα υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο καλύπτουμε τις επαγγελματικές και οικιακές σας ανάγκες σε θέματα σκίασης, προστασίας και προβολής. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε για τα συστήματα σκίασης του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μόσχος Πολυχρονιάδης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνουμε για εσάς την απόλυτη κάλυψη σας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης. Διαθέτουμε τέντες παντός τύπου, ηλεκτροκίνητες ή χειροκίνητες, για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση σε προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι τόσο η άμεση εξυπηρέτηση σας, όσο και η απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Η πολύ έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, βρίσκεται κοντά σας με σκοπό την αρτιότερη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να ολοκληρώσουμε με επαγγελματισμό και επιτυχία, όποια σχετική εργασία επιθυμείτε, άμεσα, με ασφάλεια και λειτουργικότητα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης για περισσότερο από 37 χρόνια. Μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα μου αναλαμβάνουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών που περιλαμβάνουν από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες εργασίες που μπορεί να χρειάζεστε για το σπίτι σας! Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει χρόνια ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας είναι η συνέπεια, η αξιοπιστία και οι λογικές τιμές. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας και η παροχή αποτελεσμάτων που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται για παραπάνω από 25χρόνια στα συστήματα σκίασης και εξειδικεύεται στις τέντες. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο, τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε είναι τα εγγυημένα υλικά αλλά και η ποιότητα εργασίας.Πρωταρχικός μας στόχος είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών σας. Η αξιοπιστία, η ειλικρίνεια αλλά και η λεπτομερής εργασία είναι στοιχεία άρρηκτα συνδεδεμένα με τις αρχές που διέπουν την εταιρία μας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε πάντα στη διάθεση σας να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη ποιότητα εργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΕΛΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης και εξειδικεύεται στις τέντες, που έχει ανάγκη ο προσωπικός ή επαγγελματικός σας χώρος. Η οργάνωση και η εμπειρία μας καθιστά μια από τις λίγες παραγωγικές μονάδες στο είδος μας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε αρίστη ποιότητα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς. Με τη βοήθεια της πολυετούς εμπειρίας μας και του σωστού εξοπλισμού που διαθέτουμε, εγκαθιστούμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Τα αποτελέσματα των εργασιών μας είναι πάντα λειτουργικά και ασφαλή, ενώ προτεραιότητα μας είναι δημιουργία αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, που ικανοποιούν τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής, εμπορίας και τοποθέτησης τεντών παντός τύπου για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, από το 1975. Επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας, σταδιακά η εταιρεία μας προχώρησε και στην κατασκευή και εμπορία μιας σειράς ειδών και συστημάτων σκίασης, όπως πέργκολες, στέγαστρα αυτοκινήτων, διαφανείς ζελατίνες,ειδικές κατασκευές, roller και στόρια. Τα προϊόντα μας προορίζονται για την κάλυψη των αναγκών τόσο ιδιωτικών όσο και επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας τη δυνατότητα χειροκίνητης και ηλεκτροκίνητης λειτουργίας. Προτιμήστε μας για ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις, οι οποίες είναι και όμορφες αισθητικά και εκπλαγείτε θετικά, από το αποτέλεσμα και από τις τιμές μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευαγγελος Μοκας - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της τοποθέτησης τέντας και έχει καταφέρει να προσφέρει στην πελατεία του εντιμότητα, αξιοπιστία, προσεγμένη και ποιοτική εργασία. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστείτε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την άριστη ποιότητα των υλικών μας όσο και από τις ασυναγώνιστες τιμές μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

N.Χρήστου ΙΚΕ N.Χρήστου ΙΚΕ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας, Tentoset αποτελεί παράδοση στο χώρο της τέντας από το 1968, με μια συνεχή παρουσίαση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων. Με σταθερά βήματα αναπτύξαμε μια εταιρία που μπορεί να προσφέρει υλικά υψηλών προδιαγραφών με ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής. Η εταιρία μας απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι για δουλειά, που παρακολουθούν τις σύγχρονες εξελίξεις σεβόμενοι τις αρχές που έφεραν την ΤΕΝΤΟSET στην πρώτη γραμμή της προτιμήσεως των πελατών. Η συνέπεια μας και η φιλική εξυπηρέτηση είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη, που μας καταξίωσε στην αγορά. Αν πιστεύετε ότι η αισθητική του εξωτερικού σας χώρου είναι σημαντική, τότε πρέπει να μας γνωρίσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΔΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας διαθέτει παρουσία μεγαλύτερη των 30 χρόνων στο χώρο των συστημάτων σκίασης, με τέντες, πέργκολες και ειδικές κατασκευές που συνδυάζουν ποιότητα, αισθητική και οικονομία. Η μακρόχρονη πείρα μας αφενός, και η παρακολούθηση και ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών και καινοτομιών στα συστήματα σκίασης αφετέρου, έχουν ως αποτέλεσμα προϊόντα και υπηρεσίες που εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των πελατών μας, είτε πρόκειται για ιδιώτες, είτε για επαγγελματίες. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας, για να σας καθοδηγήσει σωστά, ώστε να επιλέξετε την καταλληλότερη και πλέον συμφέρουσα λύση για εσάς. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε ψηφιακές εκτυπώσεις σε τεντόπανα, προσφέροντάς σας πάντα υφάσματα κορυφαίας ποιότητας και υψηλής ανθεκτικότητας, που αντέχουν στο χρόνο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Βεργίδης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται για παραπάνω από 10 χρόνια στο τομέα των συστημάτων σκίασης. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται κοντά σας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για τις ανάγκες σας. Όλα τα προϊόντα μας γίνονται κατόπιν παραγγελίας και μπορούν να τροποποιηθούν, για να ταιριάζουν στο γούστο και τις απαιτήσεις σας. Η τεχνογνωσία και η συνεχή ενημέρωση σε οτιδήποτε καινούργιο αφορά την δουλειά μας προσφέρει λύσεις ακόμα και στην πιο απαιτητική περίπτωση σκίασης ή στέγασης. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία μας είναι η ποιότητα η αξιοπιστία και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, προσφέροντας πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κύρου - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας η επιχείρηση μας, Τέντες Κύρου, αναλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα εργασιών στα συστήματα σκίασης. Ζελατίνες, Τέντες, πέργκολες είναι κάποιες από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε να φέρουμε με απόλυτη επιτυχία για τις ανάγκες σας! Η συνεχής επαφή με τον πελάτη από το στάδιο της παραγγελίας μέχρι την παράδοση του έργου, καθώς και η προσωπική μας εργασία, εξασφαλίζει την ποιότητα και την συνέπεια η οποία διακρίνει την επιχείρηση μας. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστείτε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Σας εγγυόμαστε ποιοτικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα αλλά και άμεση εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αικατερίνη Γουλιαρίτη - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1986 και δραστηριοποιείται στον χώρο της τέντας και των ειδικών κατασκευών, δίνοντας λύσεις για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι κοντά σας για οποιαδήποτε λύση και απορία, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης αλλά και μετά το πέρας της εργασίας. Δίνουμε έμφαση στην επιλογή υλικών κατασκευής αρίστης ποιότητας όπου σας εγγυόμαστε μακροχρόνιες και ασφαλείς λύσεις. Με υλικά αρίστης ποιότητας για μακροχρόνιες και ασφαλείς λύσεις παρέχουμε έως και 10 χρόνια εγγύηση σε κάθε κατασκευή. Θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξτε και να μας προτιμήσετε για τις εργασίες σας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασίας στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει από την επισκευή της τέντας σας, μέχρι την αλλαγή των πανιών αλλά και την παροχή νέας τέντας.Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε στιγμή το χρειάζεστε! Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η εντιμότητα μας, η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας αλλά και η συνέπεια ως προς τα συμφωνηθέντα. Έχοντας πολλά παρουσίας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε!! Επιλέξτε μας για άμεσες και αποτελεσματικές εργασίες, αντάξιες των προσδοκιών σας. Η πολύχρονη πείρα μας, σε συνδυασμό με τα τεντόπανα εισαγωγής μας, εγγυώνται το ιδανικό αποτέλεσμα για σας, τόσο για το κατάστημα, όσο και για το σπίτι σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΟΣΕΤ - ΧΡΗΣΤΟΥ Ν & ΣΙΑ ΟΕ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αποτελεί παράδοση στο χώρο της τέντας από το 1968, με μια συνεχή παρουσίαση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων. Με σταθερά βήματα αναπτύξαμε μια εταιρεία που προσφέρει υλικά υψηλών προδιαγραφών, με ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής. Η συνέπειά μας και η φιλική εξυπηρέτηση είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη, που μας καταξίωσε στην αγορά. Ενημερωθείτε για τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για τις δυνατότητες, την ποιότητα και το άριστο design των προϊόντων μας. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, με όρεξη και μεράκι για δουλειά, που παρακολουθούν τις σύγχρονες εξελίξεις, σεβόμενοι τις αρχές που εδώ και 40 χρόνια έφεραν την TENTOSET στην πρώτη γραμμή της προτιμήσεως των πελατών. Κοντά μας θα βρείτε ποιότητα, αξιοπιστία, εξυπηρέτηση, τις καλύτερες τιμές της αγοράς και, το βασικότερο, άψογο και μόνιμο service.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης τεντών από το 1966. Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας που έχουμε, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και να αντιλαμβανόμαστε πόσο αξιόπιστα είναι τα υλικά αγοράς που χρησιμοποιούμε και πόσο έγκυρα είναι τα συστήματα που επιλέγουμε, για να προσφέρουμε στον πελάτη. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, την τοποθέτηση και την επισκευή των οικιακών και των επαγγελματικών τεντών. Επιθυμούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς, και ως προς την ποιότητα των σύγχρονων υλικών που χρησιμοποιούμε, αλλά και ως προς τα αξιόπιστα συστήματα υψηλών προδιαγραφών που παρέχουμε. Παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια και εκθέσεις ειδών σκίασης, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στον πελάτη εξελιγμένη τεχνολογία, πλούσια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, διακοσμητικές και αρχιτεκτονικές ιδέες, εγγυημένη ποιότητα και αξιοπιστία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MULTIPLAST - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Γ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται κοντά σας οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε.Έχοντας μια ιστορία άνω των 68 ετών στον τομέα της κατασκευής και τοποθέτησης τόσο των τεντών και συστημάτων σκίασης κατοικιών, καταστημάτων όλων των ειδών, ηλεκτροκίνητων και χειροκίνητων, όσο και των μουσαμάδων & καλυμμάτων φορτηγών, σκαφών κ.λπ., η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη με μια ευρεία ποικιλία των υλικών που χρησιμοποιούνται για τέντες (η τοποθέτηση γίνεται από δικά μας έμπειρα συνεργεία), μουσαμάδες για φορτηγά, ψηφιακές εκτυπώσεις και όλα τα συναφή είδη μαζί με τα εξαρτήματά τους. Στόχος μας είναι η κατασκευή συστημάτων που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Θεσσαλονίκη - 16 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες