3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ταπετσαρίες Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στις ταπετσαρίες


Γιώργος Ρακαβίνας 6978870186 - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω την τοποθέτηση ταπετσαρίας στους εσωτερικούς χώρους που επιθυμείτε. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ανακατασκευών εσωτερικών χώρων και ως στόχο έχω αρχικά την παροχή μιας άριστης εργασίας, που ανταποκρίνεται τόσο στις αισθητικές σας προτιμήσεις όσο και στις ποιοτικές. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μου είναι η αξιοπιστία λόγω της πολυετούς εμπειρίας μου αλλά και το εγγυημένο αποτέλεσμα της εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΝΑΤΙΔΗΣ - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας, Interergon, παρέχει δημιουργικές λύσεις στην τοποθέτηση ταπετσαρίας για τους χώρους που εσείς θέλετε. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ έμπειρο κι αξιόπιστο προσωπικό που εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα της κάθε εργασίας που αποφασίζουμε να αναλάβουμε. Έχοντας πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, έχουμε πραγματοποιήσει πληθώρα εργασιών και γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεται κάθε χώρος για την πλήρη ανανέωση του, τόσο από άποψη αισθητικής όσο και ποιοτικής λειτουργικότητας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Κωνσταντινίδης - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η τεχνική εταιρία, Αναδομώ, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την τοποθέτηση ταπετσαρίας για τους τοίχους του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε 20ετή εμπειρία στον χώρο αλλά και εξίσου εξειδικευμένους συνεργάτες, με τους οποίους αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία την ολοκλήρωση των εργασιών σας. Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας, είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας εργασίας με τις ανταγωνιστικές τιμές μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ταπετσαρίες Θεσσαλονίκη - 3 εξειδικευμένοι επαγγελματίες