15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συστήματα Ασφαλείας Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για συστήματα ασφαλείας


Κώστας Αγοράτσιος - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας θα αναλάβει την εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας της επιλογής σας, για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Βρισκόμαστε στον τομέα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων επί σειρά ετών και στόχος μας είναι η απόλυτη κάλυψη των απαιτήσεων του κάθε πελάτη. Στόχος μας είναι η κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεων του κάθε πελάτη, από την ιδιωτική κατοικία έως τον βιομηχανικό χώρο.Για το σκοπό αυτό, διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και στόλο επαγγελματικών οχημάτων. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε τη βέλτιστη ποιότητα στο καλύτερο δυνατό κόστος, προσφέροντας ποικιλία επιλογών και συνεργασία σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Κυνηγόπουλος - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις εγκαταστάστεις συστημάτων ασφαλείας σε κάθε είδους εργασίας που αναλαμβάνουμε, για την οικία αλλά και την επιχείρηση σας. Η εταιρεία μας με εμπειρία από το 1972 είναι σε θέση να φέρει ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία ανεξαρτήτως κλίμακας. Η ομάδα της εταιρείας μας έχει επιλεγεί με βασικά κριτήρια τις γνώσεις, την εμπειρία, το ήθος και την συνέπεια, ώστε να εξασφαλίζεται η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.Η εταιρεία μας παρακολουθεί συνεχώς τις τεχνικές εξελίξεις διεθνώς. Εφαρμόζει αυτές που προσφέρουν υψηλό ποσοστό ασφαλείας, λαμβάνοντας υπόψη και τις παραμέτρους της εύκολης χρήσης του συστήματος και του χαμηλού κόστους.Όλα τα παραπάνω συνθέτουν την ταυτότητα μιας άρτιας οργανωμένης επιχείρησης στην οποία εμπιστεύονται την ασφάλεια τους μεγάλοι οργανισμοί, Τράπεζες, βιομηχανίες και πλήθος ιδιωτών. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε για την ασφάλεια του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Μπούτλης - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας, για τους χώρους σας. Ειδικευόμαστε και βρίσκουμε λύσεις στις επισκευές βλαβών και στη συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Εργαζόμαστε με όλα τα γνωστά μοντέλα της αγοράς και μας χαρακτηρίζει η επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα. Δίνουμε λειτουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη και σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του, φροντίζοντας το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα αποτελεί η αγάπη που δείχνουμε για την δουλειά μας αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση που οφείλεται στο μεγάλο δίκτυο συνεργατών που διαθέτουμε. Είμαστε στη διάθεση σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε θέμα, που σχετίζεται με το σύστημα ασφαλείας του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σάββας Γεωργιάδης - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας για τους χώρους σας. Έχω 20ετή εμπειρία στο τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών και πρωταρχικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μου. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας την εργασία που θα μας αναθέσετε, πάντοτε, με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η αξιοπιστία λόγω της πολυετούς εμπειρίας μου και η άριστη ποιότητα των ανταλλακτικών. Θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να μου αναθέσετε και την δική σας εγκατάσταση. Οι εργασίες που προσφέρω διακρίνονται από ασφάλεια, αξιοπιστία και λειτουργικότητα και ανταπεξέρχονται στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ARMORY SECURITY SYSTEMS - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η έμπειρη και άρτια καταρτισμένη ομάδα της εταιρείας μας παρέχει Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, η εκπαίδευσή μας είναι συνεχής και προσπαθούμε να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις με την χρήση εξοπλισμού και υλικών εγγυημένης ποιότητας και μακροζωίας. Συνδυάζουμε εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία χρόνων και αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε και τις πιο δύσκολες εργασίες. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους! Απόδειξη της ποιοτικής εργασίας μας οι ικανοποιημένοι και πιστοί πελάτες μας, που μας επιλέγουν συνεχώς για τις εργασίες τους. Επιλέξτε μας και θα βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EYECAT ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας που δραστηριοποιείται στα Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, ιδρύθηκε το 2005 από έμπειρα στελέχη του χώρου της πληροφορικής και των ηλεκτρονικών και έχει ως κύρια δραστηριότητα τη διάθεση σύγχρονων, τεχνολογικά, συστημάτων ασφαλείας. Βασικός άξονας της εταιρείας μας είναι η εγκατάσταση, προσεκτικά, επιλεγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων, με στόχο την ασφάλεια, την επικοινωνία, την επιτήρηση και την εφαρμογή αυτοματισμών σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, φωτοβολταϊκά πάρκα, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους. Στόχος μας ο συνδυασμός τεχνογνωσίας, αισθητικής και ανταγωνιστικού κόστους σε θέματα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία του χώρου σας. Με το πέρας της εγκατάστασης δοκιμασμένων και αξιόπιστων συστημάτων, αναλαμβάνουμε την προληπτική συντήρηση των μηχανημάτων και εκδίδουμε γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CSB security Μαργαρώνης - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στα Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας. Ιδρύθηκε το 2002 από στελέχη, με πολυετή εμπειρία στον χώρο, που εκμεταλλευόμενοι την 30ετή εμπειρία τους και διαθέτοντας άριστη τεχνογνωσία, κατάφεραν να καθιερωθούν στον κλάδο της ασφάλειας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με συνέπεια και διαρκή εξέλιξη. Η CSB παρέχει, με επιτυχία, υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων συναγερμού, κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης (CCTV), με κάμερες υψηλής ευκρίνειας (high definition 720P & 1080P), συστήματα πυρανίχνευσης - πυρασφάλειας και συστήματα ελέγχου πρόσβασης (Access Control). Ακολουθώντας πιστά την εξέλιξη της τεχνολογίας, μπορεί και προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις ασφαλείας, προσαρμοσμένες αποκλειστικά στις μοναδικές ανάγκες του κάθε πελάτη. Κατόπιν μελέτης των οικιακών ή επαγγελματικών χώρων, είναι σε θέση να προτείνει την ασφαλέστερη λύση στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με εγγύηση έως και 5 έτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RG ALARM - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας είναι μια τεχνική εισαγωγική και εμπορική εταιρεία, η οποία παρέχει Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας και κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, που αποτελούνται από καταγραφικά και κάμερες. Δραστηριοποιείται στο χώρο των προηγμένων συστημάτων ασφαλείας που αφορούν συναγερμούς - κλειδαριές και αναλαμβάνει τη μελέτη, επίβλεψη και εγκατάσταση αυτών, με μεγάλες δυνατότητες εφαρμογών σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, οχήματα, σκάφη κ.ά. Χάρη στην αξιοπιστία, την εμπειρία, την ποιότητα εργασίας και την ποιότητα των υλικών, έχει καταξιωθεί ως πρωτοπόρα εταιρεία στις πιο ευρηματικές λύσεις ασφάλειας. Μελετώντας τον εκάστοτε χώρο, προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα, φροντίζοντας για την υψηλή αισθητική και την ποιότητα της κάθε εγκατάστασης. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Εμπιστευθείτε μας και νιώστε ασφάλεια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - E-KIA GR - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

H εταιρεία παρέχει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και συστήματα και υπηρεσίες ασφαλείας, με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας δεν οφείλεται μόνο στην άψογη εξυπηρέτηση και συνέπεια, αλλά κυρίως στην ιδανική λύση που δίνουμε σε κάθε επιθυμία σας. Η λεπτομερής μελέτη πριν την ανάληψη της εργασίας εγγυάται την εξατομικευμένη εφαρμογή χωρίς περιττά έξοδα και την ακριβή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Η έδρα της εταιρίας είναι στη Θεσσαλονίκη, στο πελατολόγιό μας όμως βρίσκονται και πολλοί πελάτες σε όλη την Ελλάδα, γεγονός που δείχνει την εμπιστοσύνη που υπάρχει στην εταιρία μας! Προτιμήστε μας και γίνετε και εσείς ένας από τους πιστούς και ικανοποιημένους μας πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TECH FOR ALL - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες τόσο για οικίες, όσο και για επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους. Συγκεκριμένα η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πώληση, τοποθέτηση, παραμετροποίηση και συντήρηση συστημάτων συναγερμού, κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, συστημάτων πυρανίχνευσης και συστημάτων ελεγχόμενης πρόσβασης. Με δωρεάν μελέτη του χώρου σας από εξειδικευμένο προσωπικό και έμπειρους τεχνικούς εγκαταστάτες, καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες για συστήματα φιλικά προς το χρήστη, με γνώμονα τη μέγιστη ασφάλεια της περιουσίας και της ανθρώπινης ζωής. Με πείρα 15 ετών και ένα πλήρως εξοπλισμένο κινητό συνεργείο, είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο έργο. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι από κατασκευαστές καταξιωμένους στο χώρο, έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και καλύπτονται με εγγύηση 2 ετών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

V- ELECTRIC - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα φύλαξης τοποθετώντας συστήματα ασφαλείας στους χώρους σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο και οι πελάτες μας εμπιστεύονται για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν στα μάτια των πελατών μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση η ποικιλία στα συστήματα φύλαξης που διαθέτουμε και οι οικονομικές μας τιμές. Μέσα από την καθημερινή επαφή με το διευρυμένο πελατολόγιό μας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, θέτουμε συνεχώς υψηλότερα standards, στοχεύοντας στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα από την διαδραστική επικοινωνία με αυτόν που ξέρει καλύτερα τις ανάγκες του ... Εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SECTOR SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας προσφέρει Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας από το 1976, διαθέτοντας εφαρμογές εξελιγμένων συστημάτων. Από τα μέσα της δεκαετίας του ’80, η Sector εισάγει και προμηθεύει υλικά προστασίας κατά πυρός και κλοπής κάθε είδους, υψηλής τεχνολογίας. Εξειδικευμένες λύσεις προσφέρονται στην προμήθεια και εγκατάσταση ενσύρματων και ασύρματων συστημάτων ασφαλείας - πυρανίχνευσης, συμβατικών και IP καμερών, τηλεφωνικών κέντρων, δικτύων δομημένης καλωδίωσης, συστημάτων αυτομάτου ελέγχου και παγίδευσης εμπορευμάτων (EAS) για πολυκαταστήματα, βιβλιοθήκες κ.ά. Σημαντική είναι η παρουσία της Sector στον τομέα της οργάνωσης στατικών φυλάξεων εργοστασίων, καταστημάτων, εκδηλώσεων, κρατικών φορέων κ.ά. με ένστολο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες που συμφέρουν, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

B - SAFE - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με τα συστήματα ασφαλείας του χώρου σας. Αν ψάχνετε μια αξιόπιστη εταιρεία να σας παρέχει τις καταλληλότερες λύσεις για την ασφάλεια του ιδιωτικού ή επαγγελματικού σας χώρου, εμπιστευθείτε μας. Αν κριτήρια της επιλογής σας είναι η εμπειρία, η γνώση, η ποιότητα, η άμεση εξυπηρέτηση, η εχεμύθεια, οι καλές τιμές, είστε στο κατάλληλο σημείο. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει για λογαριασμό σας, τα πάντα για την ασφάλειά σας. Παρέχουμε Ενσύρματους Συναγερμούς, Ασύρματους συναγερμούς, Περιμετρική φύλαξη, Θυροτηλεοράσεις - Θυροτηλέφωνα και Κάμερες ασφαλείας. Επιλέξτε μας για ασφάλεια με υπογραφή και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TESA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας που ασχολείται με Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, έχει αναπτύξει ένα απόλυτα ικανοποιημένο πελατολόγιο, ενώ προσφέρει υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν! Διαθέτει ειδικό τμήμα μελετών -μεγάλων και μεσαίων εφαρμογών-, τμήμα τεχνικής υποστήριξης, ήδη, εγκατεστημένων βάσεων, διεύθυνση εξυπηρέτησης πελατών, marketing, επικοινωνίας, πωλήσεων, τομέα διοίκησης και κέντρο λήψης έγκαιρης προειδοποίησης. Συγκαταλέγεται στις πιο άρτια οργανωμένες εταιρείες σε πανελλαδικό επίπεδο και αναλαμβάνει είτε τις μελέτες και εφαρμογές άλλων ομοειδών εταιρειών του χώρου, είτε την προμήθεια των εξαρτημάτων εγκατάστασης, είτε λειτουργώντας σαν υπεργολάβος μεγάλων ιδιωτικών και δημοσίων έργων, είτε ακόμη εκχωρώντας μέρος των έργων σε μικρότερες εργολαβικές εταιρείες, αναλαμβάνοντας όμως πάντα την ευθύνη του αποτελέσματος και παρέχοντας όλες τις εγγυήσεις, τιμώντας έτσι την εμπιστοσύνη των πελατών της.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INTELLIGENT SECURITY LTD - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στα Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας. Υποστηρίζουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, μετατρέποντάς την σε ωφέλιμη συνεργασία, επαγγελματική συνέπεια, θετική απόδοση της επένδυσής σας σε εμάς! Πρεσβεύουμε τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό με πάθος, εγγυόμαστε την σιγουριά και την ασφάλεια που επιδιώκετε! Οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες έτσι, ώστε να καλύπτουν γενικές ή ειδικές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε έργου. Σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής που διαθέτουμε, βασίζονται σε ένα πρότυπο μοντέλο οργάνωσης και σχεδιασμού, τηρουμένων των υψηλών προδιαγραφών που έχουμε θέσει, για την εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας και της αποδοτικότητάς τους. Τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτουμε, προέρχονται από κορυφαίους κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς. Η επιλογή τους έγινε με γνώμονα τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας, την πρωτοποριακή τεχνολογία και το εύρος των εφαρμογών τους στον τομέα της ασφάλειας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συστήματα Ασφαλείας Θεσσαλονίκη